جواب نداد بازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جواب نداد بازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقیقا چه خطایی میده ؟ یک عکس از خطا قرار دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sia2068 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعداز ریست شدن ک کلی طول میکشه تا لوگوی شرکت سازنده بیاد وبعدویندوز(کامل توضیح دادم تو قسمت نحوه فلش ریکاور کردن بایوس) وقتی اپدیت میکنم بایوس رو ریست ک میکنه تقریبا ی ربع میشه بعدش پیغام میده:نقل قول:
invalide framework
هرکاری شده انجام دادم ولی نمیشه میخواستم اگه بشه بازش نکنم اخه 1سالم نیست خریدم ی تعمیرگاه بردم میگه باید بایوسش پروگرام بشه ینی راه دیگه ای نیست؟
گارانتیشم از بدشانسی تموم شده
این طور که معلومه اطلاعات مربوط به DMI از بین رفته و تنها راهش فلش روی پروگرامر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sia2068 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sent from my XPERIA Z2 Tablet LTE
سلام دوستان
اول از همه امیدوارم تاپیک درست رو انتخاب کرده باشم در عیار اینصورت مدیران به مکان صحیح انتقال بدن
لپتاپ من msi ge60-2oe هست
در حال حاضر من از ورژن قدیمی بایوس این لپتاپ بطور آنلاک شده بهره می برم . منظور از آنلاک این هست به گزینه های مخفی بایوس و اورکلاک و... دسترسی دارم
حالا میخواستم درخواست کنم که کسی میتونه فایل بایوس زیر رو برام آنلاک کنه
فایل بایوس مورد نظر : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستش به نظر نمیاد کار دشواری باشه خصوصا استارتر این تاپیک ( عرفان عزیز ) ....برای هر نوع بایوس یه پروسه کلی داره ظاهرا ولی من گیج شدم
ممنون@};-
سلام امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
روش کار میکنم خبرش رو میدم @};-
سلام عرفان جان آقا خبری نشدنقل قول:
اگه فرصتش ندارید یا مشکلی هست من مزاحم نشم برادر
سلام
فریمور هارد وسترن دیجیتال گرین 1 ترا میخواستم
WD10EARS
با تشکر
برای دستگاه شما فریموری جهت آپدیت در سایت وسترن دیجیتال و بصورت آفیشال نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط b2never [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط برای تعدادی از هاردها جهت بهینه کردن حالت raid موجوده که دستگاه شما جزوش نیس
سایت HDDGURU.COM هم سرچ کنید شاید اونجا بود ( البته بطور غیر رسمی )
سلام دوستان عزیز.
من لب تاپم لنوو b590 cpu 2020m ram 4g vga gt720 m 500 g هست .من بایاسشو آپدیت کردم از این آدرس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان چطور اون بایاس قبلی و اصلی که موقع خرید رو لب تاب بود رو پیدا کنم؟ در ضمن اینا فایل exe هستن..rom نیستن که
از کجا پیدا کنم؟ اخه این بایوس جدید کارت گرافیکمو نمیشناسه