با مقدار 4 گیگ حافظه اصلی امکان لگ های شدید بسیار زیاد هست ...نقل قول:
مقدار کش سطح سوم پردازنده های 4 هسته ایی نیز خیلی مهم هست اما در پردازنده های اینتل زیاد به فرکانس بستگی ندارد.
@};-
منتظر پچی باشید که یوبی سافت بر روی آن دارد کار میکند
نمایش نسخه قابل چاپ
با مقدار 4 گیگ حافظه اصلی امکان لگ های شدید بسیار زیاد هست ...نقل قول:
مقدار کش سطح سوم پردازنده های 4 هسته ایی نیز خیلی مهم هست اما در پردازنده های اینتل زیاد به فرکانس بستگی ندارد.
@};-
منتظر پچی باشید که یوبی سافت بر روی آن دارد کار میکند
خوبه خیالم راحت شد پس میتونم فعلا باتنظیمات متوسط اجراکنم بازی رونقل قول:
میدونم جاش اینجانیست ولی برای چندوقت دیگه میخواستم یهgtx770بگیرم
ایااین کارت میتونه بازی های جدیدروحداکثرتا2سال دیگه باتنظیمات متوسط به بالا وفعال کردن فیلتر انتی الیازینگ بدون افت فریم اجراکنه یانه؟
باتشکر
اول اینه بستگی به گیم داره ، دوم اینکه نسل بعدی پردازنده های گرافیکی مجهز به API جدید ماکروسافت خواهند بود DX12 البته به نظر میرسد بازی های نسل بعدی بع علت وجود کنسول ها دیر به DX12 نظری کنند ، البته ماکروسافت برای کنسول خودش بیکار نمیشینه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما در کل نمیتونی از یک GTX770 برای دوسال آینده حساب باز کنی ، چون معلوم نیست بازی های آینده به چه مقدار قدرت گرافیکی نیازمند هستند...بازی هایی نظیر WD خیلی کم عرضه خواهند شد که اینطوری سیستم ها را به چالش بکشانند.
@};-
خیلی جالبه!!!!
سه بار روی ویندوز اصلی بازی رو نصب کردم و اجرا نشد
همه چی رو پاک کردم یه ویندوز تو یه درایو دیگه زدم
اونجا بازی رو نصب کردم راحت اجرا شد
برگشتم سره ویندوز قبلی دیدم اینجا هم اجرا میشه
با 580 و تنضیمات روی high
انتی رو fxaa
توی اتاق اول بازی 50 فریم داشتم:((
باید منتظر بچ باشی ابولفضل جان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مقدار فریم تازه برای کارتت خوب هم هست!!!
اوضاع فریمت هنگام رانندگی چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لگ نداری؟
دوستان من نسخه 13 گیگ رو دارم الان باید در کدوم پوشه بریزم که به پوپلی شناخته بشه( نسخه اورج)
من در پوشه WATCH DOGS> UPLAY DOWNLOAD> 274 ریختم. ولی هنوز هم داره ادامه دانلود رو میره
سلام عطا جان والا توی سایت های خارجی هم خیلی ها این مشکل و دارن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتمال نا هماهنگی با Orign هم هست.
و همچنین استیم...ولی گمان کنم همه این ها باید به یک شکل عملیات دانلود و انجام بدن...
...... بازم داستان عطا و نسخه ارجینال :d
فرشاد جان مثل اینکه مشکل ریجیستر هست باید فیکس شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیچاره کرده این واچ داگ من رو شماره س.ریال مصرف شده بهم فروحته بودن تازه از originalkey هم خریده بودم
حالا خوب شده ادم های پیگیری بودن و مشکل رو حل کردن.
با سلام من صحنه های بارندگی در بازی و خیلی دوست دارم...
مخصوصا وقتی صحنه بازی و اسلوموشن میکنی با Ctrl
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرشاد من عاشق غروباش هستم بخصوص بعد از بارون که جاده ها خیس هستن
انقدر ه-ک این cTOS ها حال میده که زیاد داستانیش رو نمیرم
این اسکیل گرفتناش هم خیلی لذت بخشه
و همینطور 5 ستاره شدن و فرار از دست پلیسها
دیدن این کپچر هم خالی از لطف نیست.
گرافیک بازی انقدر زیباست نمیشه زیاد کیفیت و کم کرد!!
تایم زیاد نیست اما سعی کردم کیفیت کم نشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اسکرین شاتهای زیبایی گرفتی ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تواین شاتهابه سختی میشه فهمیدبایه بازی طرفیم نه یک منظره واقعی!
این نشون دهنده اینه یوبی روگرافیک این بازی خوب کارکرده
روی این سیستم میشه روی کیفیت 900p و اولترا روی 60 فریم بازی کرد؟
ram:16gb 1600mh
cpu:core i 7 4770k
graphic:r9 290 gaming msi
بله عزیز امکان پذیر هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aa رو FX گذاشتم. باقت رو هم ULTRA. فقط لگ دارم , فریم خوب هست. Sensitivity موس در هنگام تیر اندازی زیاد جالب نیست. در کل کنترل بازی بهتر می تونست باشه
شروع بازی هم خیلی هایپ کننده نیست.
پیشنهاد میکنم از نرم افزار گیم بوستر برای ازاد کردن بیشتر رم استفاده کنید چون این بازی تا 7.5 گیگ هم از رم استفاده میکنه.
مقداری سختگیرانه نگاه میکنی .... اتفاقا سریع بودن Sensitivity موس در بازی خیلی خوب هست ، از نظر من شروع بازی خیلی مناسب این سبک بازی ها هست. در ضمن FX تار میکنه ، SMAA شارپ تر نمایش میده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته سلیقه متفاوت هست.
یکم ترن سواری کردم حال داد : دی
@};-
این بازی هرچی از رم بیشتر استفاده کنه بهتره... بسته به فرکانس رم و پردازنده مقدار مصرف رم کم و زیاد نیز میشود. من رم 16 گیگ هم دیدم که 11 گیگش فقط برای بازی مصرف شده. ولی کاربر هنوز لگ داره در بازی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fredmehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید منتظر پچ بود ، با اینکه من لگ در بازی ندارم اما برخی مواقع در ماشین سواری دچار یک لحظه لگ میشم. ( که باید منتظر پچ آپدیا از یوبی سافت باشیم ) تمامی دنیا فعلا با این بازی بخاطر لگ مشکل دارن.
فرشاد جان بعد از نصب یک پچ 150 مگ برای بازی دانلود شد. که حالا نمیدونم دقیقا چه تاثیری داشته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لگش از کمبود ویدئو مموری هم میتونه باشه.من که فکر نمیکنم با 4 گیگ ویدئو مموری و 16 گیگ رم لگی برام پیش بیاد.نقل قول:
اون پچ و هم به نام HOTFIX همه دارن....هنوز مونده تا آپدیت اصلی ...یکم به ساختار بازی دقت کینم واقعا شیکاگو را خیلی زیبا طراحی کردن....وقتی ترن سواری کنی ، کاملا شهر و ببینی این عکس واقعی مو نمیزنه با طراحی بازی!!!نقل قول:
مطمئن نباش عزیزم....نقل قول:
این لگ مشکل بازی هست نه سخت افزار
یعنی با این سیستم هم داخل بازی لگ پیدا میشه؟:(سیستم ارتقا دادم فقط برای این بازی.یوبی هم بعضی وقت ها یک کارایی میکنه.به نظرت تا 20 خرداد که میخام بازیش کنم پچ اصلیش میاد؟نسخت چیه؟نقل قول:
افزایش vram و ram لگ رو کاهش میده ولی کاملا از بین نمی بره. کدهای انجین این بازی باگ دارهنقل قول:
حتی 6G VRAM رو هم پر میکنه. موتور اش خیلی پرو هست
من که فکر کنم الان برم شیکاگو گم نمیشم و همه جاشو مثل کف دستم میشناسم. :dنقل قول:
راستی این شروع بازی مثل اونی که اول گفته شده بود نبود، یعنی داستانش رو تغییر دادن؟!
سلام:d
بالاخره من بازی رو دانلود کردم و اجراش کردم چند دقیقه ای رفتم جلو
تنظیمات به کل روی Ultra قرار دادم و AA روی Temporal SMAA و Texture High سایه زنی MHBAO و فریم البته فعلا توی محوطه بسته هستم بین 40 تا 60 نوسان داره البته روی رزولیشن 1360x768(وگرنه 480 به هیچ وجه از پس 1080 با این تنظیمات بر نمیاد.)
اما یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم گاهی اوقات برای چند ثانیه مثلا 1 الی 3 ثانیه بازی کلا می ایسته انگار که بخواد لود بشه کاملا می ایسته بعد دوباره به حالت عادی بر میگرده.به نظر شما مشکل از Ram هست چون 4 گیگابایته؟(موقع بازی هم رم نزدیک به 100 درصد مشغوله)
Update
................................................
الان وارد محیط باز شدم کلا بازی همش می ایسته قابل بازی کردن نیست!!!!
آیا مشکل از کمبود رم هست؟؟؟
پ.چ.ی براش منشر شده یا قرار هست بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
علی جان مجزای اینکه موتور این بازی مشکل داره سیستم شما هم برای بازی چندان مناسب نیست
لگ های فجیعی داره که یکی از دلالیش vram هست. اگر هم رم سیستم کافی نباشه باز هم لگ میده
مخصوصا تو قسما ماشین سواری. براش یه fix هم اومده. که بهبود خاصی نداده
تا حالا دیده بودید؟!!
NEVER SEEN BEFORE
تغییر چندین تنظیم گرافیکی در GamerProfile.XML باعث شد تا به نمایش E3 2012 بازی نزدیکتر بشه
حالا تا باشد تا بگم چه تنظمیاتی و تغییر دادم : دی
رفلکس نور HDR و TEXTURE به همراه افزایش خیس شدن لباس ایدن ، به همراه انفجار با HDR بیشتر ، موشن بلور زیبا تر
نمای نمایشی دور دست زیبا تر ، نور چراغ اتوموبیل ها طبیعی تر ، و و و و و
تصاویر 100 QUALITY
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:d
با این کارا چقدر از فریمت کم شد؟اگر این کارا رو روی r9 290 هم انجام بدیم بازیش تیک نمیزنه؟نقل قول:
فرشاد جان deferredfx ّبرای تو مگه بر روی pc نبود در حالت بافت ultra؟
برای من حتی در ultra هم رو console ّبود! با تغییر اش بر روی pc افت فریم هم احساس نکردم
این تنظیماتی که اعمال کردی از پیش خود بود یا از منبعی چیزی بوده؟ یه عکس از xml ات بزار
سلام عطا جان ، فایل XML و با تنظیمات جدید در اختیار دوستان قرار میدم دارم روش کار میکنم ( از یه منبعی پیدا کردم این روش انجام داده اما طرف خودش پیشنهاد داده بود با سیستم خودتون باید مچش کنید. ( دارم روش کار میکنم )نقل قول:
اصلا افت فریم نداره ، تازه افزایش فریم هم داره ، میشه گفت تنظیمات بهینه کرده.نقل قول:
این هم دو تصویر دیگه که واقعا با تنظیمات دیفات حتی در ULTRA متفاوت هست یه جورایی ULTRA واقعی هست.
فایل دریافتی به دو قسمت تقسیم میشود.
فایل RAR را بعد از استخراج محتوایت :
PATCH و دو فایل دیگر را در مسیر زیر
و فایل GamerProfile را جایگزین فایل اصلی خود کنید ( تمامی فایل های XML را بصورت READ ONLY بگذارید در ستینگ بازی هیچ تغییری ایجاد نکنید.
از پروفایل خود یک بک آپ داشته باشید.
منتظر نسخه به روز شده باشید
@};-
بله میدونم این سیستم دیگه مناسب بازی با جزئیات بالا نیست به زودی ارتقا میدم ولی در حال حاظر Texture رو Medium گذاشتم باقی جزئیات روی Ultra و سایه زنی MHBAO و AA روی SMAA در محیط باز میانگین 40 فریم بر ثانیه تقریبا بدون لگ میگیرم ولی تا Texture رو روی High یا Ultra می گذارم Vram به شدت نزدیک 99 درصد پر میشه و همچنین مین مموری و لگهای خیلی شدید دوباره میان.بالاخره قرار نیست آپدیتی برای حل این مشکل ارائه بشه از Ubisoft؟نقل قول:
بعد یه سوال فرق SMAA با Temporal SMAA در چیه؟هر چی مقایسه کردم تفاوتی ندیدم؟!:-?
Temporal SMAA نسبت به SMAA دارای سرعت و دقت بیشتری هست بخاطر همین چند فریم نا چیز کم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت دوستان عزیزم
آپدیت جدید UBI هم عرضه بشود برای فیکس شدن Vrm باز هم نمیتوان امیدواری داد برای کیفیت واقعی ULTRA شاید بتواند افت فریم یا لگ را رفع کند.
خوب دوستان عزیزم، همه عزیزان کارتهای گرافیکی با 3 گیگ حجم Vrm ندارند و همچنین رم سیستمی بالا
خوب الان من آموزشی و قرار میدم که فایل های اون و در پست قبلی گذاشتم اما لینک و در این پست هم قرار میدم
پس از دانلود فایل از حالت RAR خارج کنید ، فایل GamerProfile نیازی نیست میتوانید حذف کنید.
طبق عکس زیر فایل ها را در مسیر بازی قرار دهید
مراحل بعدی دست خود شما دوستان است ، من فقط یک توضیح کامل میدم در مورد نحوه عملکرد این فایل ها
فایل defaultrenderconfig_org تنطیمات ارجین..ال را دارد موقع اجرای بازی امکان دارد رزولیشن 800*600 نمایش داده شود.
این فایل را از این پوشه در جای امنی نگه دارید تا اگر تنظمیاتی که بعد ها انجام میدهید مشکل دار بود برگردید به حالت ارجی.نال.
خوب فایل defaultrenderconfig را با نوت پد باز کنید تنظیماتی را در آن میبینید که برخی از آنها کاملا پیچیده میباشد.
اما این تنظیمات ارتباط مستقیمی با فایل GamerProfile.XML شما دارد.
اگر در فایل GamerProfile.XML تمامی تنظیمات گرافیکی را بر روی "pc" قرار دهید تنظیمات داخل فایل defaultrenderconfig که بر روی PC تنظیم شده است اجرا میشود
که نسبت به حالت گرافیکی دیفالت ULTRA بازی بسیار با کیفیت تر است و فریم هم کاهش نمیدهد اما اگر به سیستم خود اعتماد بیشتری دارد میتوانید
گزینه PC را در تنظیمات فایل GamerProfile.XML به ultra تغییر دهید ( حروف کوچک در تمامی موارد)
اگر میخواهید تنظمیات پایین تر باشد و فریم خوبی کنار کیفیت خوب دریافت کنید گزینه "pc" را به "medium" تغییر دهید.
اگر برای شما در تنظیمات console قرار گرفته است به medium تغییر دهید ( حتما نباید pc باشد)
اگر از سخت افزار پایین تری بهره می برید گزینه low و console بهترین انتخاب است.
اگر هم باز در تنظیم pc مشکل افت فریم و لگ دارید آن را به high تغییر دهید.
در تنظیمات داخل فایل defaultrenderconfig گزینه های دیگری نیز موجود هستند که مود شده میباشند برای سیستم های ضعیف
با نام xenon و ps3 و console_editor و console_postfx_editor میتوانید از این تنظیمات نیز به جای pc استفاده کنید
حالا شما و این تنظیماتی که میتوانید با آن بهترین کیفیت و بهترین فریم را دریافت کنید
دوستان عزیزم ( بعد از هر گونه تغییر تنظیمات، فایل GamerProfile.XML را به حالت read only قرار دهید)
و در تنظیمات گرافیکی داخل بازی هیچ چیزی را تغییر ندهید.
در ادامه لازم است به حرکت یوبی سافت اشاره ایی کنم که تنظیمات رزولیشن شما نیز اگر 1920x1080 نیز باشد
کیفیت گرافیکی نمایش دهده 1280x720 میباشد که در فایل GamerProfile کاملا مشخص است و شما دو رزولیشن را مشاهده میکند
زمانی کیفیت واقعی بازی را دریافت خواهید کرد که ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" تغییر دهید.
با تشکر@};-
فقط برای دوست خوبم روح الله جان که میگفت این لباسش خوب خیس نمیشه... :d
@};-
میشه چند تا عکس از مقایسه بازی قبل و بعد از تنظیماتی که انجام دادی بگیری؟نقل قول:
سلام عزیزم ( چند نکته بابت این مود هست که باید عرض کنم ، در آب و هوای بازی یک باگی هست که مثلا وقتی هوا ابری هست باز هم نور خورشید شدید می تابه ، اما در تنظیمات مودیگ فقط بحث گرافیک نیست رفع باگ های آبو هوایی هم هستنقل قول:
مقدار حرکت برگ های روی زمین تعداد آنها ، سرعت باد!! تکان خوردن درختان... موشن بلور ، دود و انفجار ، شما در این دو تصویر که در زمان بین 4 دقیقه گرفته شده دقت کن...هوا ابری هست اما نور خورشید در تصویری که مود نشده تابش داره و رفلکس ابجکت ها بر روی زمین خیس به زیبایی نمایش داده نمیشه. به گفته مودیگ کننده ، +HBAO در بازی باگ دارد
قبل از مودینگ 100 درصد خروجی با کیفیت
بعد از مودینگ 100 درصد خروجی با کیفیت
@};-
فرشاد جان دستکاری همون xml میشه کاری کرد و یا حتمی باید این اون فایل بالا رو هم ریخت
من اون توضیحی که اون بالا رو نوشتی دقیقا نفهمیدم.برای کارت گرافیک r9 290 چجور باید این مودو به طور کامل و درست اجرا کرد؟
احتیاج به همون پوشه پچ هست که آپلود کردم ، وقتی میریزی در مسیر بازی ، فایل GamerProfile و حذف میکنی ، از تو داکیومنت و بازی و اجرا میکنی به منو رسیدی خارج میشی از بازی ، حالا فایل GamerProfile هماهنگ با پوشه پچ ساخته شده.نقل قول:
وارد فایل GamerProfile بشوید
لاین نوشته تغییر کرده ( به این صورت )
PCCustomTextureQuality="high" PCCustomAntialiasingQuality="fxaa" RAWCPUScore="2564.21" AlphaToCoverage="0" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="ultra" QualityEditor="ultra" WindowMode="2" WindowPosX="-1" WindowPosY="-1" Force16_9="0" ForceWidescreen="0" WidescreenFOV="0" OutputScalingFactor="1" AspectRatio="0" VSync="0" MaxPrerenderedFrames="3" RefreshRate="60" MaxDriverBufferedFrames="0" ShowFPS="0" IsCalibrationSetup="1" ClustersZPassMaxLOD="1" NewBrightness="1" Contrast_v3="1" NewGammaRamp="1" GammaRampR="1" GammaRampG="1" GammaRampB="1" AllowAsynchShaderLoading="1">
تمامی تغییرات به کنار شما نسبت به قدرت کارت گرافیکی چند گزینه برای انتخاب بیشتر ندارید pc ، medium و high و low و در نهایت ULTRA ، جدا از اینکه در فایل های پوشه برای هر کدام از این موارد تنظیمات خاصی در نظر گرفته شده است تنظیمات نور سایه ، و باقی موارد نیز هماهنگ شدن پس احتیاج به اون پوشه و فایل هست ( به خدا عطا ویروس نداره ) :d
ربطی به کارت گرافیک نداره دوست عزیزم این تنظیمات مخفی بازی هست که توسط یک کاربر خارجی کشف شده !!! فقط کافی مراحلی که در این پست و پستهای قبلی گفتم رعایت کنید.نقل قول:
با تشکر@};-
فرشاد جان فقط فایل[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]رو بریزیم ؟ پس با اون[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]چیکار کنیم ؟
من الان تو تنظیمات الترا بدون AA حدود 30 فریم میگیرم و لگ خاصی ندارم . میخوام کیفیت خوب باشه باید همون فایل پست 133 رو بریزم و بس ؟
خوب تکنیک هایی که من روشون اسم گذاشتم جذابتر بشه : دی
Lighting the Night
Behind the sunset light
Frozen Light
Sunset reflections and lighting
Texture of stone
Water and reflection
Texture of wood
من که کلا احساس میکنم یه گرافیک دیگه ایی به بازی اضافه شده فریم هم بین 60 تا 70 هست
آپدیت یوبی هم بیاد باز من این مودینگ و انجام میدم ( این مودینگ شدت باران ، تعداد قطرات باران ، مقدار خیس شدن محیط رفلکس نور ، فیزیک بهتر را به همراه فیکس بهتر فریم و کلی تنظیمات دیگر در بر دارد.)
دو تصویر دیگر
فکر نکنم کسی بارش باران و روی سوئیت ایدن در بازی دیده باشه : دی
این کلی*پ کوتاه و ببینید که کپچر کردم متوجه قدرت این مودینگ میشوید
@};-
پست 136 به همراه یک توضیح کوتاه در پست 142 .....30 فریم؟؟؟ بدون aa این که خیلی کمه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من تنظیماتم FXAA و ULTRA به همراه این مودینگ هست.
در ضمن فایل ها یکی هست فقط گفتم فایل XML مربوط به GamerProfile نیازی نیست از فایلی که من گذاشتم استفاده کنید اون پچ و بریزید در مسیری که گفتم ، بعد فایل gamerProfie رو پاک کنید بازی و یک بار اجرا کنید در تنظیمات گرافیکی رزولیشن و مشخص کنید به هماره فول اسکرین
از بازی خارج بشید ، وارد پوشه My Game که XML بازی هست همون GamerProfile شاخنه شده اما با تنظیمات جدید ، اگر Ultra میخواهید باشه در پست 142 گفتم چه کاری انجام دهید اگر تنظیمات دیگر باز هم مشخص است. بعد از تغییر نام Pc_editor به Ultra یه هر چیزه دیگه ایی فایل XML را بصورت read only بگذارید.
موفق باشی عزیزم
690 است دیگر ، لوس میکند و فریم را قورت می دهد .
خب دوستان ما زدیم ولی با باگ مواجه شدیم . سایه ها پرش داشتن و چشمک میزدن ، ماشین ها وقتی دور میشن فقط چرخشون معلوم بود و این آخر هم که مشاهده می کنید . :| من دیگه حرفی ندارم .
من پچ رو ریختم به همون شیوه وارد بایز میشم و پروفایل xml ساخته میشه ولی تظنیمات ات مثل چیزی که گذاشتی نیست , چرا؟
خوب شما داری میگی 30 فریم بدون AA میگیری ، این خودش ایجاد کننده باگ های اینچنینی هست که نمیشه گفت باگ ، کارت گرافیک پردازش نمیکنه..من نه بدون این مودینگ نه با این مودینگ هیچ باگی ندیدم ( همچنین این دو باگی که شما فرمودی) اگر مشکل از مودینگ باشه منم باید همین باگ و داشته باشم;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب یه کاری بکن عطا جان ، شما یک بار دیگه فایل XML و حذف کن ، وارد بازی شو هیچ تنظیمی و انجام نده از بازی خارج شو.نقل قول:
ببین تفاوت داره یا خیر، چون دقیقا من خودم با همین آزمون خطا تونستم راه این مودینگ و پیدا کنم ، اون کسی هم که این مودینگ قرار داده خیلی سر بسته گفته کپی کنید در مسیر بازی...:| ( دیگه من کلی سر و کله زدم تا متوجه شدم که XML داخل My Game میاد از داخل پوشه پچ میخونه تنظیمات و واسه همین خیلی مهم هست که تنظیمات در XML بعد از پاک کردن با تنظیمات جدید ساخته بشه...اگر تنظیمات برات نیومده من برات فایل XML خودمو میدم امشب تست کن.
MOD v2
سلام دوستان عزیزم
مودینگ جدیدی با تنظیمات جدید بر روی بازی انجام شد اما بیشتر به درد نمایش میخوره تا بازی ، به شدت بر روی سیستم فشار میاره و قابل بازی کردن نیست بهترین فریمی که گرفتم 50 بود!!
تفاوت بسیار زیاد این مود با مود قبلی افزایش تسلیشن ، افزایش فیزیک دود ، افزایش رفلکس و همچنین نور چراغ ماشین ها در شب ، ولی واقعا به سیستم فشار میاره.
من همون مودینگ قبلی و کمی فیکس ترش میکنم ، این مودینگ به درد دوتا کارت TITAN BLACK با 6 گیگ رم میخوره.
تفاوت فاحش مودینگ قبلی و مودینگ V2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
فرشاد جان لینک دانلود این v2 رو میذاری بی زحمت من هم تست کنمنقل قول:
سلام عزیزم این لینک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]اما اگه پشیمون شدی این پروفایل ادیت شده و اپتیمایز شده هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب دوستان به علت اینکه زیاد با تنظیمات XML سر و کله میزنم بهترین تنظیم و برای کارت گرافیک وسیستم خودم پیدا کردم.
البته این و دقت نکرده بودم که در بعضی از ماموریت های بازی دموی کوچکی برای نحوه عملکرد اون مرحله وجود دارد و با دقت به اون دمو متوجه شدم کدام افکت ها از بازی حذف شدن بخاطر همین امر
دست بردم دوباره در تنظیمات تا بتونم بیهترین تنظیم و که نزدیک به تریلر سال 2012 هست و پیدا کنم که نهایتا تونستم با بهترین فریم و بدون لگ از گرافیک بازی لذت ببرم.
البته عکسها و تصاویر با نماد هایی مشخص شدن که چه ضعف هایی تنظیمات بازی دارد که با تنظیمات جدید رفع شدن.
( شرمنده من همش دارم توی این تاپیک پسن میزنم چون برام خیلی مهم هست گرافیک بازی و بکشم بیرون!! )
@};-
تنظیمات بالا تر از این نیز وجود دارد اما دیگه به قول معروف شورش در میاد!!!
این لباس کلا باگ داره..برا منم همینطوریه مشکل از کارت گرافیکت یا مودهای آقا فرشاد نیستنقل قول:
خب دوستان بلاخره منم بازی کردم
دفعه اول نمیدونم چه طوری بودش که بازی کلا لگ داشت تا تنظیمات رو میبردم بالا لگ میزد.
بهترین حالت رو لاو بود ولی چه فایده 60 فریم !!
ولی با فایل اقا فرشاد تونستم رو مدیوم با تنظیمات مناسب فریم 30 بگیرم.
رو تنظیمات آخر فریم خیلی بالا بود حدودا 1.4 الا 4 !!!:((
ولی حرصم رو سر این دختره خالی کردم این وسط هی شوتش میکردم این ور و اون ور :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط یه سوال چرا ماشین ها بیشتر از این داغون نمیشن؟
میخوام همچین موچاله بشن طوری که نشه تشخیص چهره کرد.:))=))
ولی از حق نگذریم درسته ماشین ها لیسانس نشده هستن ولی میشه گفت 80 درصد شبیه نسخه واقعی هستن.
اینی که تو عکس بالا باهاش چرخ میزدم قرمزه میشه گفت ا زجلو یه پونتیاک مدل 74 باید باشه حدودا !
ولی از عقب بیشتر به پلایموث 69 شبیه
تو این بازی میشه آدم زیر گرفت ؟:-p
از رو شکار میکنه از زیر نمیگیره :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میتونی بزنی شوت بشه بره آسمون با برف سال بعد بیاد پایین:))
یادم هست یه بازی برای PS3 بود با نام heavy Rain
به نظر من heavy Rain اینه : دی
البته با مودینگ بارون ، مه ، و PostFX
@};-
قابل توجه دوستانی کهسیستم قدرتمندی ندارن نگران نباشن رم 4گیگ و گرافیک فلان همش الکیه...
من با سیستم زیر روی hight با 30 فریم دارم بازی میکنم
ram: 3gig
cpu:e6550
vga: gt430
یه سوال هم از دوستانی که اینو دارن بازی میکنن دارم:
تی این مرحله گیر کردم نمیدونم چکار کنم دکمه a رو نگه میدارم هیچی نمیشه و از پیش میز هم حرکت نمیکنه تیر هم ندارم
قابل توجه شما !:)@};-نقل قول:
دوست عزیز این محیط بسته هست.
شما برو محیط بیرون اون وقت فریمت به 15 کاهش پیدا میکنه !تنظیمات مناسب کارت شما گزینه لاو هستش.
خود من دارم تو محیط باز + تنظیمات رو مدیوم و فایل های اقا فرشاد 30 فریم میگیرم با همین کارت 5770 اون وقت شما 30 فریم رو High؟:d
این جا رو تو عکس زده که A رو نگه میداری یه کم میایی چپ بعدش رو میز یه چیزی هست E میزنی برش میداری G میزنی میدازی به همون جایی که تو عکس مشخصه
یه دگمه نگه میداری میترکه توجه نگهبان رو جلب میکنه .
نگهبان میره نگاه کنه تو یواشکی به سرعت از پله ها جلو میری بالا به همین صورت باید ورزشگاه رو رد کنی بیای بیرون.
مرسی از راهنمایی علی عزیز....نقل قول:
در داخل بازی همه چی و بهت آموزش میده.
لازم نیست زیاد در مورد اینجور چیزا فکر کنی..
گرافیک بازی سنگین هست بنده با سیستم خودم نمیتونم روی حالت ULTRA REAL فریم مناسب بگیرم.
دوستان اپدیت 1 بازی رو چطور باید نصب کرد؟بعد سیو بازی حذف نمیشه؟
دوست عزیز آپدیت فیکس Reloaded که اومده فایل Setup داره ، اگر از فعال ساز ریلودد از اول استفاده کرده باشی مشکلی برای SAVE نداری اما اگر با فعال ساز های دیگه ایی تا به الان بازی کردی با فعال ساز ریلودد و آپدیتش SAVE بازی از بین میره.نقل قول:
بازی و همون طوری که نصب کردی آپدیت و هم نصب کن.
من نسخم دیلوکس بود ولی به خاطر یوپلی با ریلودد بازی رو شروع کردم.پس مشکلی نداره؟در ضمن سیو بازی کجا هست؟باید ستاپ رو در پوشه واچ داگز بریزم و فایل های درست شده توسط اون هم باید در همین پوشه ریخته بشه و ک.ر.ک رو هم در BIN کپی کنم.درسته؟
program data پوشه Orbit داخل اون SAVE بازی هست...عزیزم فایل Setup و شما بزن یه جایی براش یه پوشه درست کن بذار نصب کنه ، فایل های داخلشو بردار مانند فعال ساز بریز تو مسیر اصلی بازی و بعد فعال ساز همراه آپدیت که منتشر شده. فعال ساز ها همیشه در پوشه ایی هستند که فایل EXE بازی هست.نقل قول:
درود دوستان
من این نسخه رو گرفتم Watch Dogs Deluxe Edition FULL C R AC KE D
و حجمش 14 گیگابایت هست
داستان این که میگن چند تا آپدیت خفن واسش اومده و حجمش به 20 گیگ رسیده چیه
تفاوت آپدیت تو چی هست
اگه لینک دانلودی هم بدید ممنون میشم
تشکر @};-
با اپدیت حجمش به 20 گیگ نمیرسه.اون نسخه 24 گیگی نسخه ریلودد هست که تنها فرقش با این نسخه شما یعنی دیلوکس در تعداد زبان هاست.پیشنهاد میشه حتما قبل از شروع بازی اپدیت و ### ریلودد رو بریزید.توی گوگل سرچ کنید میاد.
WATCH_DOGS MOD 3.0 XML
سلام دوستان ، با یک سری تغییرات در فایل XML و فایل های PATCH بازی و از حالت لگ خارج کردم.
در نظر داشته باشید فایل Read ME را حتما بخونید و طبق اون انجام دهید.
با تشکر
یک سوال.برای تکسچر های دقیقا کجای گیم پروفایلو باید دست کاری کنم؟نقل قول:
TextureQualityنقل قول:
TextureResolutionQuality
اینم تصاویری از این مودینگ
با اینکه فریم زیر 60 کشیده شد اما بدون هیچ لگی بسیار روان بازی اجرا میشود
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
تصاویر مال xml3 هست مگه نه؟من ریختم فایلو.فریم و گرافیک بازی خیرکننده شد.واقعا ممنونم.
درسته عزیزم....نقل قول:
تصاویر برای XML 3.0 هست.
این مودینگ نهایی باید باشه...
البته با اینکه گرافیک بازی بسیار خوب هست اما برام جای سوال هست چرا خود یوبی سافت این کارو نکرد!!؟؟
دوستانی هم که از مودینگ استفاده نمیکنن ، میتونن در فایل XML خودشون که ار/جینال بازی هست ، برخی از گزینه ها که براشون مهم هست رو از PC به ULTRA تغییر بدن چون یوبی سافت در تنظیمات بازی و همون آپشن به شما گزینه الترا میده اما در فایل XML نهایتا شما Pc میبینید.
و در واقع ULTRA واقعی نیست.
مودینگ ها بیشتر برای فیکس کردن و لودینگ جاده ها ، مه ، نور ، رفلکس نور ، و تسلیشن هست که به بازی اضافه شده.
@};-
یک سوال دارم.برای افزایش کیفیت خیابون ها و کلا زمین داخل بازی به غیر از تکسچر چه چیزی باید روی اولترا باشه؟انتی الیازینگ داخل بازی فاجعه هست.اصلا خوب کار نکردن.
RoadQuality بذارش روی Ultraنقل قول:
بازی از لحاظ آبجگت و آنتی آنالایزینگ مشکل داره....خوب برای اولین بازی OW یوبی همچین هم بد نیست ، من که منتظر یه معجزه هستم یوبی سافت این پچ جدید و ارائه کنه. چون انجین گرافیکی بازی یکم مشکل داره اما کیفیت گرافیکی خوبی داره.
@};-
فرشاد جان من که موقع رانندگی لگ فجیعی دارم.
ولی این پچ شما رو حتما امتحان میکنم.
عکس هارو با چه تنظیماتی گرفتی؟در ضمن برای تغییر لول دیتیل یا همان جزئیات کجای گیم پروفایلو باید دستکاری کنم؟خدا کنه تا فردا پچ واچ داگز عرضه بشه.نقل قول:
خوب مودینگ XML 3.0 با دستکاری هایی که کردم در فایل هاش
فایل Patch ها با CMD نوشته شده میشه ه..کش کرد.
به هر حال تصاویری از محیط بازی که HDR BLOOM واقعی که در E3 دیدیم و به بازی اضافه کردم و همچنین دود را از بازی حذف کردم و دود اصلی انجین خود بازی فعال هست.
بازی تا به اینجا فیکس شده هست.
اینم یه کلیپ که ببینید بازی نه فریز میکنه نه لگ داره (اونایی هم که فریز دارن در بازی مشکل از سیستمشون هست نه انجین بازی :d )
( در این بازی تخریب ماشین و فیزیک اون مثل دیوانه ها به در و دیوار کوبیدن نیست ، البته اون هم بستگی به ماشینش داره و فیزیک تخریب ماشین بیشتر زمانی هست که درگیری با ماشین های دیگر همچون پلیس ، تیر اندازی و 5 ستاره شدن ( پلیس ها و هلیکوپتر)
تنظیماتی که قبل از Read Only کردن باید انجام بدید طبق سیستم خودتون من پیش فرض مقدار Quality بر روی 1280/720 که مانع پر شدن Vrm کارت گرافیک میشود.
اما تنظیماتی که میتوانید دست بزنید و نمیتوانید دست بزنید : دی
<CustomQuality>
<quality ResolutionX="1280" ResolutionY="720" EnvironmentQuality="ultra" AntiPortalQuality="pc" PostFxQuality="ultra" TextureQuality="pc" TextureResolutionQuality="high" WaterQuality="ultra" ParaboloidReflectionQuality="ultra" DepthPassQuality="pc" VegetationQuality="ultra" TerrainQuality="ultra" GeometryQuality="ultra" LodDitheringQuality="pc" ShadowQuality="ultra" ShadingQuality="high" RoadQuality="pc" EditorQuality="pc" ParticlesQuality="ultra" DeferredFxQuality="pc" HDR="1" SuperSampling="0" HighPrecisionNormal="1" RenderSplashes="1" RenderRain="1" MotionBlurQuality="pc" SSAOQuality="hbao+_high" DepthOfFieldQuality="pc" AntiAliasingQuality="temporalsmaa" id="_runtime" />
تغییر تنظیمات رنگ قرمز امکان کرش کردن بازی و نا هماهنگی گرافیکی را به همراه دارد ، رنگهای مشکی تغییری در فریم و افزایش آن ندارد ، رنگ های سبز قابل تغییر هستند بدین صورت
ultra-pc-high-medium-console-low
@};-
آقا من پچ xml3.0 agent رو اعمال کردم
توی روز واقعا عالیه
حتی همه PC ها رو ULTRA کردم به جرات میگم دیگه همون یه ذره لگ رو هم ندارم
مرسی فرشاد جان
اما توی شب بخصوص بارونی مقدار HDR BLOOM خیلی بالاست حتی نمیذاره کاراکتر بازی رو خوب ببینم!
تو عکس پیداست..
فرشاد چطوری کمش کنم؟؟؟
یعنی اگر پیشفرض کوالیتی رو روی 1280 در 720 بزاریم دیگه تیک نمیزنه؟من رزولوشن مانیتورم 1600 در 900 هست.
یک مشکل دیگه هم دارم.بعد از این که xml3agent رو ریختم ambient که روی hbao high بود رفته رو حالت mhabo و نمیشه تغییرش داد.چه کار کنم؟
این دو فایل چپو هم باید در پوشه datawin64 در پوشه بازی کپی کنم؟
سلام روح الله جان..والا اون تنظیم همونی هست که در E3 بوده اما برای حذف اوننقل قول:
این دو خط و عدد 0 بذار جلوش...یعنی 1 حذف کن بجاش 0 بذار تا خاموش بشه
HDRFP32="1"
E3_TUNING="1"
بعد save کن و read only
دوست عزیز شما در فایل بنده میبینید که hb+هست نباید روی mh باشه...
دو فایل patch.fat
و patch.dat را داخل اون پوشه از بازی بیریزید.
یک سوال دیگر هم من دارم.میشه اون دو فایل پچ رو در محل نصب بازی کپی کنم و از گیم پروفایل xml3 که توی صفحه17 هست استفاده کنم؟منظورم اینه که کار میکنه؟انتی الیازینگ شما روی چیه؟میشه یک تصویر از صبح برام بگیرید.ببخشید خیلی مزاحمتون میشم ولی واقعا لازمش دارم.اگر هم میخاید گیم پروفایل خودمو اپ کنم تا ببینید.
نه عزیزم هم خوانی ندارند....مکن از fxaa استفاده میکنم چون تمامی AA های بازی فقط فریم میخورند و طی بازی کیفیت خاصی ونمیبخشند.نقل قول:
بازم یک مشکل دیگه.بازی برای من روی حالت windowed اجرا میشه.چه کار کنم؟نقل قول:
اگر من این فایل هایی رو که شما دادید در جایگزین کنم منظورم همین دو تا پچ و گیم پروفایل گرافیکم مثل شما میشه؟
نشد فرشاد جاننقل قول:
میشه خودت یه امتحانی بکنی ببینی نمیشه مقدارش رو کمتر کرد..واقعا تو شب نمیشه بازی کرد چشما درد میگیره
این و جایگزین کن...اما امکان لگ هست بدون بلوم!!!نقل قول:
روح الله جان ، والا من عکس هم قرار میدم ولی این Bloom HDR خیلی به بازی نور زیبایی میده نمیدونم چرا خوشت نیومد!!!نقل قول:
اصلا به نور چراغ چشمک زن پلیس نگاه کن ، موقع تیر اندازی رفلکس نور و نگاه !!!!
اینا خیلی بازی و قشنگتر میکنه ، ولی خوب این بحث سلیقه ایی هست.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
سلام عزیزنقل قول:
من این پچ روازفایلی که این جا گذاشتیداعمال کردم فقط یک مشکل:
بازی به شدت سنگین شده وگرافیک درحدمرگ بالارفته که باعث شده سیستم داغون مافقط4/0فریم برثانیه بگیره!!!!!
این یعنی اینکه بااین تنظیماتی که شماگزاشتیدسیستم مافقط درهردوثانیه یک فریم میده!:))
وقتی اون گزینه های سبزروکه فرمودید میتونیدتغییربدیدبه کنسول ویاlowتغییرمیدم بازم بازی به شدت سنگینه وبایدبشینم فریم هاروتک به تک بشمارم!
فقط درصورتی میتونم راحت وبدون لگ وافت فریم بازی کنم که تنظیمات روازداخل خودبازی به highتغییرمیدم دراین صورت بالای30فریم بازی میکنم باکیفیت خوب....
راه حل دیگه یی هم هستش؟
vga:560
ram:2*2gb
cpu:amd x4@3.8ghz
زمانی که شما تغییرات و از داخل بازی تغییر میدهید تنظیمات فایل XML غیر فعال میشود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یک راه دیگر دارید...فایل های Patch را بگذارید در همان پوشه باشد ، فایل gamerprofile.xml را حذف کنید ، وارد بازی شوید و تنظیمات آپشن خود بازی را اعمال کنید.
اما تکنیک های Patch.dat و patch.fat همچنان باقی هست و با این روش میتوانید فریم بهتری بگیرید.
عزیزم فایل فیکس شده E3 Bloom آماده برای استفادهنقل قول:
فقط در فایل XML قسمت Quality به جای _runtime گزینه ultra بذار.
همه چیز حله...
البته منتظر یه مودینگ جدید باش که دوربین کمی دورتر هم میره و ایدن نسبتا کامل در تصویر مشخص هست.
به همراه چندین افکت نور @};-
فرشاد تنظیمات فایل gamerprofile میشه همون xml 3.0 agent دیگه؟؟؟نقل قول:
اگه میشه اونم بذارش
فایل ادیت شدنقل قول:
یادم رفت gamerprofile.xml بذارم
این همون فایلی هست که گفتی دوربین دورتر میره؟نقل قول:
داداش گلم رمت هم کمه من با این کارت بازم مشکل رم دارم 3.7 گیگ رمم پر میشه.نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم ، لطفا کسی جایی رم Dominator GT 2*2 دید بهم خبر بده :دی
برای منم دقیقا این طور شد.
فایل آقافرشاد رو لود کردم گرافیک شد یعنی .......... فجیععععععععععععععععععععع استعاره از خیلی بالا !:دی
یعنی فقط میخکوب شدم.
ولی فریمم شد بین 0.04 تا 1.7 !!!:))
فرشاد با کارتخودش تنظیمات رو سیو کرده بود.=))
رم کارتم 1000 تاش پر شد
رم سیستم هم 3.9 گیگ شد
یعنی داغونشدم ها له شدم:))=))
نقل قول:
دوستان عزیزم سلام با ترفند جدید اومدم : دی
هنوز فایل Patch.dat جدید کامل نشده اما بدون هیچ پچی ببینید با گرافیک بازی چیکار کردم..
آموزشش باشه برای فردا شب امشب کل وقتم و تنظیمات این گرفت : دی
قبل
بعد
قبل
بعد
و چندین اسکرین شات هیجان انگیز : دی
فعلا فایل XML و patch جدیدی در کار نیست روش دیگری را فردا آموزش میدم که بتونید باهاش با یک patch اولیه که هنوز دارم بهترین کیفیت و بگیرید.
شب خوش @};-
سلام عزیزم ، علی جان ، شما باید از این پچ استفاده کنی و فایل XML حذف کنی وارد بازی بشی ، تنظیم Texture بذاری روی mediumنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعد شما از بازی خارج شو ، فایل XML ساخته شده را باز کن در خط دوم گزینه ایی با این نام میبینی Quality:_runtime بذارش روی high
بعد فایل و read Only کن . وارد بازی شو ببین وضعیت چطور هست ، امشب طریقه ایجاد نو و افکت و شارپ بودن و با برنامه Radeon Pro و SweetFX قرار میدم ( که باعث هیچ افت فریمی نمیشه)
با سلام خدمت دوستان عزیزم
امروز Patch جدیدی با قابلیت های جدید قرار میدم
قبل از همه چیز عرض کنم ، پچ ها امکان هر گونه باگی را دارند یا با صرف نظر از این باگ های کوچیک استفاده میکنید یا بعدا در همین پست میگم چیکار کنید
اما امتحانش ضرر نداره.
اضافه شدن Blur/Dof که بصورت داینامیک هست و وقتی پیاده در حال حرکت هستید یا به یک مسیر نگاه میکنید Dof/Blur کاهش می یابد
و مسیری دور تر را مورد تاثیر قرار میدهد.
به تصاویر زیر دقت کنید
در زمان تیر اندازی نیز همینطور هست و همچنین در زمان موتور سواری یا ماشین اضافه شدن مه بیشتر در هنگام غروب و بارنگی و سحر،
به تصویر زیر دقت کنید
خوب ادغام Bloom - Dof - Blur - Real Rain - Fog
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
خدمت دوستان عرض کنم ، فایل پچ را در مسیر
X:\X\Ubisoft\WATCH_DOGS\data_win64
بریزید ، فایل XML با نام gamerProfile را حذف کرده و وارد بازی شوید
ور در تنظیم گرافیکی بیسیک هر آنچه را که دوست دارید بگذارید باشد مانند رزولیشن
AA ها ، Quality Texture که مقدار ULTRA و HIGH و MEDIUM
و اینکه فول اسکرین باشد یا خیر.
خوب قسمت تنظیمات پیشرفته که رفلکس و HBAO و دیگر موارد خلاصه میشود را تغییری ندهید.
Apply کنید و خارج شوید.
حالا به سراغ فایل gamerprofile.Xml رفته و این خط یا line را یا گزینه High بگذارید یا Ultra بستگی به قدرت سیستم خودتون
AlphaToCoverage="1" ResolutionX="1920" ResolutionY="1080" Quality="custom" QualityEditor="pc_editor" WindowMode="2" WindowPosX="-1"
فایل را Save کرده لازم نیست Read Only کنید ، فقط دیگر در تنظیمات گرافیکی دستی نزنید که این امر باعث میشود اگر در حالت High گذاشته باشید به ULTRA تغییر کند و همچنین AA بازی به حالت پیش فرض بر میگردد.
از این پچ لذت ببرید.
دوستانی که میخواهند به هماره این پچ افزایش کیفیت گرافیکی بدون افت فریم یا بدون این پچ ولی افزایش کیفیت گرافیکی داشته باشند!!!
برنامه Radeon Pro را در لینک زیر دانلود کرده
و همچنین فایل های مخصوص SweetFX که برای بازی WATCH_DOGS تهیه شده است.
و اکنون آموزش استفاده از Radeon Pro و فایل های SWEETFX
قبل از هر شروعی لازم است اخطار هایی داده شود
استفاده از برنامه Fraps و مونیتورینگ RIVA TUNER که به همراه برنامه Msi AFterBurner هست باعث کرش بازی در همان اوایل Run کردنش میشود
( تنظیمات سلیقه ایی خود را فقط با بازی با اعداد به دست بیاورید)
خوب برنامه را وقتی باز می کنید شاید با یک پیغام در پایین صفحه مواجه بشوید که این بیشتر بخاطر کسانی هست که از Nvidia استفاده میکنند.
در تصویر بالا خطوط قرمز را باید انجام دهید 32/64 بیتی را با یک بار کلیک فعال کنید چون در حالت نرمال 32 هست
گزینه ستینگ را در بالا میبینید بزنید و وارد عکس زیرین شوید
خوب در سمت چپ SweetFX Setting را کلیک کرده و طبق عکس نسبت به شماره ها اغدام کنید
در root Location باید پوشه SweetFX که دانلود کردین را قرار دهید ( پوشه را بعد از دانلود در جایی کپی کنید که به هیچ وجه آن را جا به جا یا Cut نمیکنید)
برای قسمت Hotkey شما میتوانید از Scroll Lock استفاده کنید برای خاموش یا روشن کردن تاثیرات برنامه بر روی بازی ( برای آزمون خطا ) برای اسکرین شات هم F10 فعال هست.
بعد از آن Save را زده و پنجره بسته میشود حالا طبق عکس زیرین فایل EXE بازی را بیاورید.
خوب حالا مرحله آخر مانده است وارد کرد فایل TEXT برنامه SWEETFX
در سمت چپ برنامه تب SweetFX را زده تنظمیات را از Import Setting بیاورید ( فایل مورد نظر در پوشه SweetFX که دانلود کرده اید است و نام آن
Watch Dogs Realistic by Piterrrxd Modified by JeZ
یک فایل TEXT
بعد از ایمپورت کردن ، شما تیک Enable SweetFX را میزنید و بر روی فایل بازی در سمت چپ کلیک راست کرده Apply و بعد PLay
اگر از تنظیمات که یک فرد خارجی ایجاد کرده لذت نمیبرید میتوانید از بازی خارج شوید و گزینه هایی که تیک خورده است را چک کرده و با تغییر اعداد مشاهده کنید که چه دست گلی به آب دادید :d
موفق و پیروز باشید
از کجا بفهمیم که این تغییرات اعمال شده؟ایا مودی هم هست که فریم بازی رو بهتر کنه؟برای اجرا بازی حتما باید از این نرم افزار هر دفعه استفاده کنیم؟راهی هست که بشه تنظیمات رو برگردوند؟نقل قول:
دوست عزیز از اونجایی که من این تصاویر و گذاشتم تا شما مقایسه کنید ( برای تفریح عکس آپلود نکردم داداش)نقل قول:
1-اگر از مودینگ میخواهید استفاده کنید نیاز به برنامه نیست.
2-اگر از مودینگ و برنامه رادئون استفاده میکنید در توضیحاتم گفتم کدام کلید نشان دهنده تاثیر تغییرات است.
3- هر بار باید برنامه را باز کنید و مینیمایز بگذارید و بازی خودتون و اجرا کنید لازم نیست برنامه روی صفحه باز باشه و از داخل اون بازی و اجرا کنید.
4-من کلی توضیحات دادم ( گمان کنم درکش راحت باشه )
5- قسمت سوئیت اف ایکس برای این گذاشتم دوستان عزیزی که کارت قدرتمند ندارند با تنظیمات خود بازی بدون مودینگ بتوانند در medium یا Low نور پردازی و گرافیکی بهتر را شاهد باشند تا پوششی باشه برای کمبود Vrm کارت گرافیک
6-از بنده هم دلخور نشو ، من با تمام خستگیم میام برای بچه های سایت یه چیز جدیدی ارائه کنم و وقتی با اینطور سوال ها مواجه میشم گمان میکنم وقتم و خودم کشتم!!! بنده این آموزش و از یک سایت خارجی که اونم فقط توضیح داده بود بدون عکس متوجه شدم....
دیگه اینکه زبان فراسی هست!!!!
با تشکر@};-
3 مرحله انفجار پمپ بنزین : دی
عالیه فرشاد جان
واقعا باید بهت یه خسته نباشید جانانه بگم
فقط تنها نکته ای که باید بگم همیشه مودها بدون مشکل نیستن و لزوما با هر سلیقه ای هم جور در نمیان
ای کاش سازنده پچ میتونست قابلیتهایی که تو بازی اعمال کرده در قالب یه برنامه امکان ON و OFF یا کم و زیاد کردن رو بهمون بده..
مثلا به نظر شخصی من مقدار DOF رو تو این پچ زیاد قرار داده چوری که وقتی پیاده ایم عملا چیزی نمیشه دید به جز خود شخصیت بازی.. یا تم بنفشی که داره رو من نپسندیدم
در کل بخاطر زحمتی که کشیدی ممنونم
راستی:
یه چیزی که بدجوری فک منو انداخت اینه:
قبلا وقتی آیدن جلوی نور ماشینها می ایستاد سایه نداشت(حتی رو حالت ULTRA) ولی الان
:-O:-S
سلام عزیزم ، خوب منم زیاد از این DOF حال نمیکنم اما متفاوت هست و جالبه : دینقل قول:
آخه سلیقه های خارجی ها هم خیلی متفاوت هست اینم یه درد سر دیگه هست اما داینامیک بودنش خیلی جالب هست
در ضمن تم بنفش در کار نیست مگر از SWEETFX استفاده کرده باشی و اون فایل که مخصوص این بازی برای WD هست اون تنظیمات تم بنفش یا یه نوعی آبی داره.
شما اگر از برنامه RADEON PRO استفاده میکنی گزینه technicolor تیکشو بردار ...برای افزایش رنگ محیط هم گزینه Curves و بذار روی مدل 1 و مقدار 9 را بذار 5 و مقدار کنتراس و بذار 0.40
.....رنگ بازی قوی تر میشه ( در عکسهایی که من گذاشتم شما تم بنفش میبینی !!؟؟ ) اون DOF هم یه جور افکت سینمایی هست ..... با اینکه زیاد هست اما اینطور که متوجه شدم
قابلیت خاموش و روشن نداره و مقدار کم و زیاد هم نداره بخاطر این که داینامیک است مثلا شما اگه گوشی دستت بگیری و مربع هدف ه...ک و به هر سمتی بگیری از DOF بودن خارج میشه تا بدونی داری چی و ه..ک میکنی...این قابلیت یه حالت سینمایی به بازی میده.
و یک مسئله دیگه که توی این پچ هست فریم در 40 هم بسیار نرم هست ...گزینه های دیگری هم در برنامه SWEET FX هست ، مثلا HBAO , FXAA و دیگر تنظیمات گرافیکی.