تفاوتی جالب بین نسخه PC و نسخه قوطی کپسول 360
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تفاوتی جالب بین نسخه PC و نسخه قوطی کپسول 360
بررسی Performance بازی بر رویه 23 گرافیک مختلف
کارتایه گرافیک به کار رفته در تست
Radeon HD 6850
Radeon HD 7770
Radeon HD 6870
Radeon HD 6950
Radeon HD 6970
Radeon HD 7850
Radeon HD 7870
Radeon HD 7950 Boost
Radeon HD 7970
Radeon HD 6990
Radeon HD 7970 Boost
Geforce GTX 650 Ti
Geforce GTX 560
Geforce GTX 560 Ti
Geforce GTX 470
Geforce GTX 480
Geforce GTX 570
Geforce GTX 660
Geforce GTX 660 Ti
Geforce GTX 670
Geforce GTX 680
Geforce GTX 590
Geforce GTX 690
DirectX 11 class graphics card performance
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واقعابازی قابل تحسین بودو انطافابه شوق میاره ددم رو که بازی روتااخربره یکی ازاون بازی های خوبه که عرضه میشه فک کنم خیلی هاهم بانظرمن موافق باشن:دی
بازی اصلا چیزی که انتظار داشتم نبود
باگ ها از یک طرف بازی را بهم ریخته مشکلات هم کاملا زده بازی را از سر تا پا نابود کرده :D
هوش مصنوعی دشمنان در حد گوسفند بود :D
فقط بلدن بیان جلو 2 تا تیر هوایی بزنن بعدش هم آماده ی کشتن >:)
تو بعضی از صحنه ها هرچی تیر میزدن رو بدن من اثر نمیکرد :D
تو یکی از صحنه ها چندتا دشمن عــیــنــهـــو جن جلوم ظاهر شدن :-S:(( ( معلوم نبود از کجا اومدن ! ) :D
گیم پلی و مراحل هم تکراری بود انگار مرحله 2 از مرحله 1 کپی شده مرحله 3 از ترکیب مرحله 1 و 2 بوجود اومده و ...... :D
امتیازات بازی که به نظرم از سرشم زیادیه : :-P
HardGamer : 70
Gaming Trend : 70
NowGamer : 65
Games Thirst : 60
PSX Extreme : 60
Official PlayStation Magazine : 60
Eurogamer : 50
Game Revolution : 50
Eurogamer Sweden : 50
Gameblog.fr : 50
Official Xbox Magazine : 50
Destructoid : 50
Polygon : 45
Metro GameCentral : 40
CheatCode Central : 2.7/5
Gamespot...:6/10
IGN...4/10
برای این عکس ها هم توضیح خاصی ندارم :
و
با تشکر
بر عکس رضا جان ، بنده بازی و تموم کردم هیچی از بازی گیمر و به ذوق و شوق نمیاره ، فقط گرافیک بازی شبیه bf3 هست چون با انجین گرافیکی اون طراحی شده ، و میشه بصورت تمسخر هم گفت این انجین جز نور پردازه که چشم سوراخ میکنه چیزی نداره ، اصلا آبجکتهای بازی جذاب نیستن و همشون مثل یه مرده میمونن....در ضمن اصلا بازی خط داستانی خوبی نداره .... و با مرحله هایی که باید با اتوموبیل از دسته یک سری پلیس های دبی فرار کنی من و یاد nfs انداخت .... برخی از مراحل بازی هم که کاملا مسخره و بی سرو ته هست ، جدا از اون اصلا روی اسلحه ها کار نشده ، صدا گذاری فوق العاده افتضاح ، شخصیت پردازی که اصلا وجود نداره ، نمیدونم طراحان بازی چی فکر کردن این بازی و طراحی کردن.....هر سال بازی مدال افتضاح تر از سال گذشته خود میشه صد رحمت به نسخه قبلی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaya [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هیچی مثل مدال افتخار 1 و 2 نبود :دی اون زمان من با ps1 میرفتم کلی حال میکردم :d
حرفات کاملامتین عزیزولی دراین بازده زمانی که هیچ بازیه خوب اکشن نمیاداین میتونه دل های گیمرهاروتسکین بده:)بله اشکالات زیادی داره ولی خوبی هایی هم داره که میتونه ازبازی های دیگه متمایزش کنه مخصوص صحنه برداری ازتصویربازی که محشره و ادم کیف میکنه ولی خوب میگم اشکالاتیه م داره که میشه گف در کل خوب بوده:)
رضا جان .... مدال افتخار آخرین سری که منتشر شد که در سال 2010 بود الان در سال 2012 هستیم .... و اینکه بعد از 2 سال مدال افتخار ..افتخارشو از دست داد....من خوبی توی این بازی ندیدم....بازی هیچ گونه نو آوری از خودش نداشت و فقط از تمامی بازی ها هم سبک خودش کپی برداری کرده بود...
شمام فرشادجان داری تک روی میکنی یه پاس بده حداقل:دی اره میدونم انصافااشکالات زیادی هم داره ولی خوب من دوس دارم وقتی نظربدم یه جوربشه که همه راضی باشن نه ازته دیگ میزنم نه ازروی دیگ:) هم اشکال هست هم نواوری و در کل نمره 8-7 میتونه داشته باشه.
.نظرشماهم کاملامتین است.:)
سلام دوستان دیشب بازیرو نصب کردم و جند دقیقه ای بازی کردم.... !
اولین نقدی که میتونم داشته باشم این هست که اول بازی بسیار تقلیدانه بود !!! اومده بودن سبک cod رو کپی کنن که اول فضا ساکته میرن جولو بعد همه چی میترکه :-P
بعدش هم یه هلیکوپتر اومد که رو ما تیربار گرفته بود من RPG ندیده بودم داشتم اینطرف اونطرف دنبالش میگشتم .:D
دریغ از یه تیر که به من بخوره !!
بعد RPG برداشتم هلیکوپتر رو زدم دیدم باز تقلید CODشد ه :-P
معمولا تو فیلم ها 50 سال پیش هم وقتی یه RPG به هلیکوپتر میزنی تیکه تیکه میشه اما اینجا دیدم دود کرد بعد چرخید خورد به خودمون :-P
دیگه بازی چفد تابلو اخه
هوش مصنوعی بازی هم به قول مجید در حد گوسفند بود .مثلا داشتی دور رو نشونه میگرفتی یهو میدیدی یکی کنارت وایساده داره با شاتگان میزنت >:)
اونجا بود که تو چشاش زل زدم و صلواتی به روح EA فرستادم :-P
یه چیز دیگه هم بود که منو یاد COD4 انداخت اینکه مرحله بعدش که شب بود و بارونی شخصیت فرمانده رو کپی CAPITAN PRICE ساخته بودن
دیگه حرکاتو رفتارش بماند :D
14 روز 20 ساعتو 40 دقیقه تا انتشار بهترین بازیه شوتینگ سال صبر میکنیم :x