خیلی ممنون از راهنماییتون حسین آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جفتش رو آپدیت کردم....
دقیقا بعد از نصب،همون آموزش تصویری ای رو که لینکش رو گذاشتید،اومد.
ممنون.
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون از راهنماییتون حسین آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جفتش رو آپدیت کردم....
دقیقا بعد از نصب،همون آموزش تصویری ای رو که لینکش رو گذاشتید،اومد.
ممنون.
@};-
سلام
یه سوال در مورد HTML و قالب وبلاگ:
من با جدول ها صفحه رو قالب بندی کردم (یعنی قراره بکنم:d) اون سلولی که متن کامل پست قراره داخلش نمایش داده بشه، عرضو ارتفاعش رو چه جوری میتونم تنظیم که مثلا با طول متن بلند بشه یا مثلا عرضش ثابت بمونه؟؟
ممنون@};-
محمد جان به نظر من بهتره از جدول استفاده نکنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون هم این روش قدیمی هست و هم بزرگ ترین عیب جدول اینه که پردازش كد و محتويات اون برای مرورگر زمان بیشتری میگیره.
بهتره از تگ هایی مثل Div و Span و برای کنترل اندازه اون ها از CSS استفاده کنی:)
سلام
برنامه های nod32 و smart security یه قسمت دارن که فایل های ویروس رو قرنطینه میکنن، بعضی فایل ها رو میشه رستور کرد و گزینه ای انتخاب کرد که از اسکن و قرنطینه کردن مجددشون صرف نظر بشه، یه سری فایل ها هم این گزینه براشون خاموشه:
restore and exclude from scanning sca
حالا اگه من بخوام این دسته از فایل ها رو رستور کنم و مجدد اسکن نشن، باید چیکار کنم، راهی داره؟
ممنون@};-
سلام به همه ی عزیزان
یه سوالی در رابطه با پنل های ارسال پیامک از طریق اینترنت دارم....
کسی از دوستان تا به حال خریده؟ استفاده کرده؟
کدوم سایت معتبرتر و بهتر هست؟
کسی تجربه ای داشته؟
ممنون.@};-
معمولا تو همه آنتی ویروس ها لیستی به عنوان استثنا قرار داره که میتونی فایل ها و فولدر هایی که بهشون اعتماد داری و میخوای اسکن نشن رو به اون لیست اضافه کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگه تو اون لیست نباشن هر چه قدر هم که تنظیم کرده باشی فایل های مشکوک وارد قرنطینه بشن باز هم که رستور کنی باز هم اسکن میشن .
اون گزینه خودش فایل رو وارد اون لیست میکنه ولی باید اون فایل ها رو که این گزینه براشون خاموشه دستی به اون لیست اضافه کنی:)
البته ممکنه اون فایل ها رو خود آنتی ویروس تضخیص داده که بهتره پاک بشن و پاک شده باشن یا اون فایل درجه امنیتیش خیلی بالا بوده که اون گزینه خاموش بوده و خواسته کاربر با هشیاری بیشتری عمل کنه;)
به نظر من بهتره ازشون استفاده نکنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من که به هیچ عنوان بهشون اعتماد ندارم.
خیلی ممنون حسین جاننقل قول:
خب یه سوالی....این "دفاتر امور مشترکین" که بیرون هستند و از این پنل ها در اختیار افراد قرار میدن چی؟ اونا هم از همین پنل هایی که تو اینترنت هست استفاده می کنند یا فرق داره؟
راستش اون دفاتر چون مربوط به مخابرات هستند باید سرویس مورد اعتماد به مردم بدن.;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی در کل تا حالا از سایتهایی که با سرچ کردن یا از طریق تبلیغات به دست میان استفاده نکردم و به نظرم تا زمانی که بهشون اعتماد ندارید ازشون استفاده نکنید:)
اگه هم سایتی رو پیدا کردید اول درمورد اعتبارش تو زمینه مخابراتی تحقیق کنید و بعد اقدام کنید@};-
سلام
دو تا سوال کوچیک و مبتدیی دارم.
1. VPS رایگان جایی پیدا میشه؟ من گشتم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم....فقط برای آشنایی با محیط و کار کردن باهاش میخوام...
2.یه سری ویدئو از یو.تیو.ب در مورد VPS می دیدیم که دلیل یه چیزی رو تو محیط vps (بعد از کانکت شدن به vps ) متوجه نشدم...اینکه نشان گر موس،با تیک و گیر حرکت میکنه،علتش چیه؟
سرعت اینترنت کسی که وصل میشه مهمه یا مشخصات سخت افزاری اون vps ؟
ببخشید اگر سطح پایین سوالم رو پرسیدم :)
ممنون.@};-
عزیز VPS رایگان پیدا میشه ولی نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید:دینقل قول:
به علت رایگان بودن افراد زیادی ممکنه بهش وصل بشن و این سرعتش رو پایین میاره و کار کردن باهاش بسیار آزار دهنده میشه.( VPS که رایگان باشه افراد زیادی بهش حجوم میارن.بیچاره اون VPS :d )
سرعت اینترنت دو طرف مهم هست برای اتصال ( البته سرعت VPS مشکلی نداره و اگه مشکلی بود از طرف شما باید باشه ) و اون گیر کردن که بهش اشاره کردید مربوط به همین دو دلیل میتونه باشه یعنی سرعت اینترنت کم یا شلوغ بودن اون VPS که البته برای رایگان ها بیشتر اتفاق میفته;)