معمولا فرکانس تا آخر بالا میره و GPU Loading بسته به حجم ونوع فرمت متغیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معمولا فرکانس تا آخر بالا میره و GPU Loading بسته به حجم ونوع فرمت متغیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به طور متوسط نرم افزار هایی که من باهاشون کار کردم برای کانورت کردن تا 50 درصد می تونستتن از gpu استفاده کنند.
متوسط درصدی که از کارتتون استفاده شد رو میتونید بگید؟
چند ماه پیش ویروس exe گرفتم که البته Eset خوردش! ولی قبلش چند تا از فایل های exe ویندوز رو از بین برد.از اون موقع تا حالا وقتی تازه ویندوز بالا میاد 2 دقیقه هنگ میکنه.ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟
- - - Updated - - -
کارت شما چیه؟نقل قول:
برای اطمینان همون کاری رو که تو پست شماره 100 گفتم رو انجام بدید:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
msi N580 GTX Lightning
در کانورت های سبک متوسط حدود 6-7 ٪ و در کانورتهای سنگین تا حدود 40٪.نقل قول:
نوشته اصلی توسط setizen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته در amd app.
پس فکر نکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه.چون من هیچ کانورتری رو ندیدم که بتونه از 100 درصد gpu برای کارش استفاده کنه:)
نگران نباشید.اگه میخواهید مطمئن بشید همون کار رو که گفتم انجام بدید ولی به نظرم لازم نیست و کارتتون مشکلی نداره:)
ولی فقط در amd app این طوره باقی برنامه ها که 0٪!نقل قول:
نوشته اصلی توسط setizen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Amd app هم خیلی سریع تر از cpu نیستا!
نمیدونم شاید نرم افزار ها با Nvidia بهتر میتونند کار کنند:D
ولی برای اطمینان میتونید اون کار رو هم انجام بدید:)
واقعا از شدت تعجب نمیدونم چی بگم!!!!!!!!نقل قول:
سایت تامز یعنی اشتباه کرده در تستش که با کارت گرافیک 4890 زمان کانورت یک فیلم 5 برابر از cpu سریع تر بوده یا کارت من مشکل داره یا ...!
واقعا ازتون ممنونم که وقتتون رو در اختیار من قرار دادید!@};-@};-@};-
خواهش میکنم دوست عزیز@};-
حسین آقای عزیز خیلی خیلی متشکرم!@};-نقل قول:
ویندوز رو عوض کردم و مشکل حل شد!:d
خواهش میکنم دوست عزیز.:x
خیلی خوشحال شدم که مشکلتون حل شد.:)
موفق باشید@};-
ببخشید دوباره یه سوال دیگه!
از بین نرم افزار هایی که تست کردم Xilisoft Video Converter Ultimate بهترین کارایی رو داشت فقط یه مشکل:
وقتی AMD APP فعاله سرعت 2-3 برابر میشه و CPU Usage هم کاهش پیدا می کنه ولی GPU Usage اکثرا روی 0٪ هست و فرکانس GPU اصلا بالا نمیره!فقط گاهی اقات GPU Usage به 1 یا 2 ٪ میرسه و دوباره 0٪ میشه.دمای کارتم اصلا بالا نمیره!یعنی ممکنه بازم یه مشکلی باشه با توجه به این که وقتی AMD APP فعاله سرعت بالا میره؟
دوست عزیز اگه افزایش سرعت هست پس مشکلی نیست.قرار نیست که بنچمارک گرفته بشه که کارت زیر فشار آن چنانی بره.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما هر چی فایل سنگین تر و کانورت سنگین تر داشته باشی،بیشتر از کارت استفاده میشه.جای نگرانی نیست;)
سلام خدمت استادان گرامی .
دوستان میشه یه نفر طریقه ی کانورت کردن فیلم ها رو با کانورتر Catalyst کارت گرافیک توضیح بده .
من هر کاری می کنم کانورت نمی کنه .
وقتی که روی amd video converter تو کاتالیست کلیک می کنم فقط یه صفحه باز میشه که یه سری توضیحاتی توش نوشته و همه ی گزینه هاش قفله .
به به آقا جواد گل!@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما باید اینو [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کنید.همون AMD codec Package هست.این جدیدترین نسخه این نرم افزاره که تا حالا AMD منتشر کرده.هر نسخه هم مخصوص به درایور خودشه.مثلا این ورژن که در حال حاضر جدید ترین ورژنشه روی AMD Catalyst 12.8 کار میکنه و روی نسخه های دیگه کار نمی کنه.حالا اگه بخواید ازش استفاده کنید باید درایور 12.8 رو نصب کنید.هنوز AMD برای نسخه های 12.9 و 12.10 و 12.11 این پکیج رو منتشر نکرده.
موفق باشید!@};-
هر چقد کانورت سنگین هم انجام میدم تفاوتی نداره و باز هم GPU Usage اکثر اوقات روی 0٪ میمونه!:(نقل قول:
سلام
یه سوال کوچیک دارم.
چه جوری میشه بعضی از گزینه های موجود در راست کلیک موس! رو حذف کرد؟
جدیدا وقتی روی یه عکس کلیک راست میکنم،یه لیست بلند بالایی میاد که تهش فلش داره!که وقتی اونو میزنم بقیه ی گزینه ها رو میتونم ببینم....یعنی الان اگر بخوام روی گزینه ی Propertis یک عکس بزنم،اون گزینه معلوم نیست و باید فلشش رو بزنم تا معلوم شه!....
با تشکر @};-
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از نرم افزار Right Click Editor استفاده کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید
یه سوالی داشتم دوستان
کسی با مرورگر Safari کار کرده؟از افزونه هاش استفاده کرده؟
تو قسمت افزونه هاش که میرم و هر چی سماق میمکم!هیچی نمیاد!! مینویسه ...Now Loading content ولی هر چی صبر میکنم چیزی نمیاد
با تشکر
@};-
نمیدونم،من که یه خورده صبر میکنم میاد.الان هم دوباره امتحان کردم و یه افزونه نصب کردم و مشکلی وجود نداشت.شاید مربوط به isp شما باشه.;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با چیز شکن یا چیز پی ان هم نمیاد؟:|
والا من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم...تو هیچ مرورگری اینطوری نیست..نقل قول:
با اونم امتحان کردم ولی نشد! :|
مرورگرتون آپدیت هست؟
آخرین نسخه فلش پلیر و جاوا ران تایم هم نصب کنید.:)
بله....آخرین نسخه، نسخه ی 5.1.7 بود که دیشب از سایت خود اپل دانلود کردم...نقل قول:
اونها هم نصب هستند :d
:|
سلام به همه ی عزیزان
من یه سوالی دارم
میخواستم نرم افزار heaven dx11 benchmark 3.0 رو دانلود کنم...سرچ که کردم دیدم تو سایت techpowerup هست.
حالا یه سوالی دارم...این رو دانلود کنم،میتونم به صورت رایگان ازش استفاده کنم؟ مثلا مثل msi afterburner...
با تشکر.
بله دوست عزیز هیچ مشکلی نداره شما میتوانید از همه امکاناتش به صورت رایگان استفاده کنید
بازم سلام به همه ی عزیزان
جدیدا پیش میاد وقتی با IDM یه فایلی رو دانلود میکنم،آخرش که میخواد تموم شه-وقتی که مینویسه ...rebuilding- یهو پیغام میده و میگه میخوای این فایل رو از اول دانلود کنم؟؟؟؟
اونوقت چه Cancel و چه Ok رو بزنم،فایلی که دانلود کردم،خراب میشه و دوباره 0 درصد میشه!
این اتفاق کمتر از 1 ماهه که افتاده..من resume و stop فایل ها رو بدلیل سرعت پایینم خیلی میزنم ولی تا به حال هیچ فایلی نبوده که خراب بشه..البته این اتفاق خیلی خیلی کم اتفاق میفته..همین امروز هم این اتفاق دوباره افتاد...تا به حال فکر میکنم 5 دفعه یا بیشتر شده باشه...
تا به حال همچین چیزی برای دوستان به وجود اومده؟میشه گفت یه جور باگ نرم افزاریه؟
با تشکر@};-
idm رو بروز کن برای من هم چنین اتفاقاتی می افته
چندین دلیل داره که می تونه باگ باشه و دوم تغییر ادرس سرور برای دانلود.
با سلام خدمت عزیزان ..درخواست راهنمایی داشتم در مورد نصب نصب کسپراسکی ورک استیشن روی ویندوز 8 ... kav6.0.4.1611_winwksen
ارور ناسازگاریمیده ؟ چجوری میتونم دورش بزنم ..کسی راهی بلده ..اخریت نسخه و آپدیتش رو هم گرفتم ولی بازم نصب نمیشه ..قسمت compatibility رو هم ور رفتم نشد که نشد ... چه کنیم ..
راهی نیست بگید که بتونم دورش بزنم ..تشکر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط First.Last [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفانه بعضی از نرم افزار ها با ویندوز 8 مشکل دارند و باید تا زمان عرضه نسخه سازگار با ویندوز 8 صبر کرد.
بنده از ESET استفاده می کنم و مشکلی هم برای نصب در ویندوز 8 نداشتم،کلا این مشکلات مربوط به نسخه آنتی ویروس می باشد و با گرفتن ورژن جدیدتر مرتفع می گردند.
شما می توانید اطلاعاتی را از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] درباره نسخه هماهنگ که Kaspersky Anti-Virus 2013 نام دارد کسب کنید.
ممنونم ولی من فقط قصد دارم حتما نسخه ی workstation رو نصب کنم ...و دنبال یه نرم افزار میگردم که ستاپ رو بدم به و اون برام فایل برای ویندوز 8 سازگار کنه ..همچین چیزی هست ؟؟
اینطور که سایت Kaspersky اعلام کرده است،نسخه Kaspersky Endpoint Security جانشین Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط First.Last [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با عرض سلام
دوستان کسی س...ر..ی...ا...ل یا فعال ساز برنامه Arcsoft media converter 8 رو داره؟متاسفانه بعد از آپدیت از نسخه 7.5 به 8 باعث شده وارد نرم افزار نشه و ایمیل و کد فعال سازی جدید بخواد.ورژنش هم چون جدیدترین ورژنه نتونستم براش فعال ساز جدا پیدا کنم اکثر سایت ها همراه با خود نرم افزار فعالسازش رو قرار دادند.
با تشکر واحترام@};-
بله رضا جان.الان آپ میکنمنقل قول:
ویرایش:
خدمت شما دوست گلم.اگر کار نکرد،سایت سافت 98 داره برای دانلود نسخه ی 8 رو.
سلام عزیز.راستش اون موقع که دیدم اون نرم افزار رو نصب کردید خواستم در مورد باطل شدن س...ر...ی...ا...ل بهتون بگم ولی متاسفانه فراموش کردم.:)نقل قول:
متاسفانه یه س...ر...ی...ا...ل از این برنامه توی نت پخش شده و این برنامه در کمترین زمان با اتصال به اینترنت اون رو باطل میکنه و شما تنها با عوض کردن ویندوز میتونید دوباره اون رو نصب کنید.برای جلوگیری از باطل شدن باید برنامه رو در فایروال قرار بدید.;)
سر من هم همین بلا اومد ولی امکان عوض کردن ویندوز رو نداشتم برای همین مجبور شدم از نسخه قابل حمل اون استفاده کنم اما دیدم این نسخه کمی مشکل داره.الان از یه نسخه پایین تر استفاده میکنم ( 7.1.0.68 ) که همراه با پ...چ هست.در اولین فرصت براتون آپلود میکنم@};-
یعنی اگر ایشون بعد از فعال کردن برنامه،به اینترنت وصل بشن،سر..یا..ل این برنامه خراب میشه و در نتیجه برنامه ی من هم کار نمیکنه که از نسخه ی 8 استفاده میکنم؟نقل قول:
دلیل این چی میتونه باشه؟
و اینکه من این برنامه رو از سافت 98 دانلود کردم که خیلی ها قبل از من اون رو دانلود کردن..ولی الان این برنامه برای من خیلی خوب کار میکنه...
@};-
اگه برنامه رو در فایروال قرار ندید س...ر...ی...ا...ل باطل میشه.من هم از همون جا دانلود کرده بودم:)
ممنون از لطفتون آقا حسیننقل قول:
برنامه از قبل توی فایروال آنتی ویروس بود.فقط یه سوال کوچیک.چرا وقتی برنامه رو در فایروال قرار میدیم،... باطل نمیشه؟
سلام محمد جاننقل قول:
خیلی ممنون ولی این س.ل رو دارم کار نمی کنه!
سلام آقا حسین عزیزنقل قول:
خیلی لطف دارین@};-
پس دیگه نمی تونم از ورژن 8 استفاده کنم حتی اگه س.ل یا فعال سازش هم دانلود کنم؟:(
با تشکر و احترام@};-
خواهش میکنم دوست عزیز.@};-
اگه شما ویندوز عوص کنی از نسخه 8 هم میتونی استفاده کنی.:)
اینم اون نسخه که گفته بودم.خدمت شما :@};-
در ضمن این پ..چ توسط یک ایرانی ساخته شده;)
سلام
دوستان عزیز کشف کردم!:D
همونطور که میدونید س..ر...ی...ا...ل ن...ا...م...ب...ر برنامه Arcsoft media Converter 8 باطل شده و هیچ جا هم پیدا نمیشه.
حالا با خیال راحت نسخه 8 این برنامه رو نصب کنید و در قسمت ا..ک..ت...ی...و این رو وارد کنید.(خودم به طور کاملا اتفاقی کشف کردم و کمال تعجب ریجیستر شد!!!!!)
Email: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]اگه دقت کرده باشید در قسمت ایمیل حرف اول ((p)) بود که به طور کاملا اتفاقی اون رو به ((S)) تغییر دادم و برنامه ا..ک..ت....ی..و شد!!!
S...e...r..i.a.....l.: JUSSHE6PUV4LU368PEKT2844LBC8ABU5TAQH3MA5NR48V2TKPN SSCEFG898M5KNS
فقط حتما حواستون باشه برنامه رو در فایروال ویندوز قرار بدید یا اگه برنامه فایروال دارید در اون قرار بدید تا این س..ر..ی....ا...ل هم مثل قبلی باطل نشه!:-P
امیدوارم مفید باشه.
با تشکر و احترام@};-
ممنون دوست عزیز:x
انشا... به کشف های بزرگتری برسید:-P
این دفعه دیگه حواسم هست.میدمش دست Bitdefender که نفس هم نکشه;)
ممنون@};-
خواهش می کنم حسین آقا عزیزنقل قول:
حالا اگه بدیمش دست bitdefender یعنی جلوی وصل شدن به اینترنت این برنامه رو میگیره؟
با تشکر و احترام@};-
بله عزیز.فایروالی که در نسخه Internet Security و Total Security این شرکت هست یکی از قوی ترین فایروال هاست و الان من دسترسی وصل شدن به هر گونه شبکه رو از این برنامه گرفتم:)
سلام به همه ی عزیزان
از اونجا که هیچ چیز فنا ناپذیر نیست!سر....ی..ال برنامه ی IObit Malwarebyte ما به صورت کاملا یهویی باطل شد!دلیلش رو هم اصلا نمیدونم چی بود.من از ورژن 1.6 استفاده میکردم و حتی وقتی ورژن 1.7 رو هم دانلود کردم،بازم به محض فعال کردن برنامه و گذشتن 2 یا 3 ثانیه،نرم افزار expired میشه و س......ل اون باطل میشد!
نرم افزارArcsoft media Converter 8 ما هم همین مشکل واسش پیش اومد که مثل آقا رضا ، یکی از حرف های ایمیل رو تغییر دادم و الان ازش بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم!Ashampoo.Anti-Malware 4.0.5.0 کار کردن؟ بعد از خراب شدن IOBit میخواستم یه نرم افزار دیگه دانلود کنم که این برنامه رو دیدم...ارزش داره 200 مگ دانلود کنم؟ و اینکه چرا 200 مگ هست؟ IOBit حدود 14 مگ حجم داشت....
و چند تا سوال هم از دوستان دارم.
تنها راه درست شدن IOBit ، عوض کردن ویندوزه؟نمیشه یه کاریش کرد که درست شه؟
تا حالا دوستان با نرم افزار
اگر دوستان برنامه ی دیگه ای رو سراغ دارند،ممنون میشم معرفی کنند.(البته قبلا با Trojan Killer,Trojan Remover,Super Anti SpyWare کار کردم ولی هیچ کدومشون مثل IOBit ساده،سبک،زیبا،مفید نبود)
با تشکر @};-
سلام دوست عزیز بهترین نرم افزار دنیا MalwareBytes هست هیچ برنامه ای بهش نمیرسه حجم کمی هم داره و به صورت روزانه آپدیت میشه. از اینجا دریافت کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلام
چند روزی هست که نرم افزار NCH Express Talk رو تو سایت ایرانی دیدم و اینطور که نوشته بودند،میشه از طریق این نرم افزار ، تماس گرفت.تعدادی زیادی از سایت های اینترنتی هم این نرم افزار گذاشته بودند(البته یکیشون گذاشته بود،بقیه هم کپی کردنش :D ) .حجمش 450 کیلوبایت هست و خیلی تنظیمات پیچیده ای هم داره.....
تا حالا کسی با این نرم افزار کار کرده؟اصلا میشه از طریق اینترنت با تلفن های داخل ایران تماس گرفت؟
نرم افزار خاصی در این زمینه وجود داره؟
ممنون. @};-
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
ببخشید، اگه گزینه Use GPU Decoding در Arcsoft Media converter 8 فعال باشه چه تاثیری داره؟(من با فعال کردن این گزینه هیچ تاثیری در سرعت کانورت ندیدم.:()
فرق بین GPU Decoding با GPU Encoding چیه؟
خیلی ممنون@};-
دوستان برای رفع این مشکل راهنمایی کنید لطفا...
برای من هم گاهی اوقات اینجوری میشه.نمیدونم چرا:(
با چیز پی ان که میرم درسته ولی بعضی مواقع به درست نبودن پسورد الکی گیر میده که با ریست کردنش از طریق سایت یاهو مشکل حل میشه:)
فکر کنم قبلا که نسخه قدیمی تر رو استفاده می کردم،همیشه راحت لاگ این می شد....:-نقل قول:
s:-s
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همین الان نسخه ی 9 رو گرفتم و مشکلم رفع شد ....
با تشکر
:)
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید چرا فعال کردن GPU Decoding در برنامه Arcsoft Media Converter 8 تغییری در سرعت کانورت ایجاد نمی کنه؟
وقتی با استفاده از GPU Stream Processorsکانورت انجام میدم با همین نرم افزار،سرعت بسیار بالا میره یعنی همون فعال بودن گزینه ی GPU Encoding ولی با فعال کردن GPU Decoding تغییری در سرعت ندیدم!
اصلا فرق GPU Encoding(رمز گذاری توسط GPU)و GPU Decoding (رمز گشایی توسط GPU)چه فرقی با هم دارند؟
با تشکر@};-
سلام به همه ی بزرگواران
یه سوالی داشتم...یه مشکل کوچیک با نرم افزار IDM دارم...
همیشه وقتی میخوام یه فایل رو دانلود کنم،به خاطر سرعت پایین اینترنت زیاد resume و stop رو میزنم و هیچ وقت هیچ مشکلی به وجود نمیاد...از هیچ نظری....اما الان که دارم FC3 رو دانلود میکنم یه مشکلی هست.اونم اینه که وقتی stop رو میزنم،به طور عامیانه انگار چند مگابایتش هدر میره......یعنی من یه پارت 1 گیگی رو،به اندازه ی مثلا 1 گیگ و 40 مگ یا بیشتر دانلود میکنم....دیشب هم وقتی stop زدم،حدود 10 مگ هدر رفت..
قبل از این هم بازی های دیگه یا فایلهای حجیم رو دانلود کردم ولی تا حالا همچین اتفاقی نیفتاده بود.....اما الان فقط برای دانلود پارت های این بازی این مشکل هست..
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟از لینک هست یا از برنامه؟
ورژن 6.14 هم نصب هست..
با تشکر @};-
سلام محمد جان ، نرم افزار IDM گاهی دچار مشکل میشه عزیزم ، اما ایت مشکلی که شما میفرمایید مربوط به نرم افزار نیست ، مربوط به لینک هایی هست که صددرصد دارای پارت های rar میباشد...در ضمن انقدر RESUME و STOP نزنید ، امکان داره پارتهای rar خراب دانلود بشن.@};-نقل قول:
سلام به همه ی عزیزان
من نمیدونم چرا سیستم اینقدر مشکل پیدا میکنه جدیدا :| اونم مشکلات عجیب و قریب..
یکی دو روز پیش،درست بعد از نصب کردن درایور 13.1 کارت گرافیک،دیدم که بازی ها یه مقداری(خیلی کم) تار شدن!! درایور رو پاک کردم و 12.10 رو ریختم ولی بازم مشکل پا برجاست! آخرین نرم افزار هایی رو که تو این چند روزه نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی بازم درست نشده..
توی محیط ویندوز اصلا همچین مشکلی نیست و فقط این مشکل تو بازی ها هست.......البته نه اینکه تار تار شده باشه ولی اینک کیفیت تصویر تغییر پیدا کرده،احساس میشه..
تا به حال برای دوستان مورد مشابهی به وجود اومده؟
@};-
13.1 کلا مشکل داره !!! :| منم وقتی ویندوز میاد بالا بعد از لاگین شدن صفحه سیاه میشه و مجبورم ریست کنم تا درست بشه. فعلا بیخیال 13.1نقل قول:
سلام
1. ویندوز رو که آپدیت میکنم، امکانی هست که وقتی آپدیت ها دارن سیستمی دانلود میشن (از طریق ویندوز)، اون هارو ذخیره کنم و بعدا اگر دوباره ویندوز رو نصب کردم، خودم آپدیت ها رو نصب کنمb-)؟ (مثلا یبا یه دانلود منیجر و اینترنت منیجر)
ویندوزم XP:(
2. تو کروم که هستم و با IDM دانلود میکنم یهو وقتی تو کروم هستم پنجره ی IDM میاد![Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]3. برای کروم Flash player نیست؟ مثل IE و Opera ........................
4. IDM مثل Orbit امکانی داره که بشه فایل ناقص رو ازش اکسپورت کرد و در جای دیگه ایمپورت کرد و دانلود رو ادامه داد؟
:x
1-برای دانلود آپدیت عرفان جان یه تاپیک زده بودند که میتونه کمکتون کنه.:)
3-برای کروم هم فلش پلیر هست.
اون لینک اول باید برای کروم هم کار کنه
دوستان سلامی دوباره:d
یه سایتی قبلا میرفتم که توش فیلم میدیم (دبرای دانلود نبود برای دیدن بود) یوزر نیم و پسوردی هم نبود. تو اون سایت که قسمت پخش فیلمش هم با Flash طراحی شده بود. یه کم که صبر میکردم IDM پیغام میداد میخوای دانلود کنی؟ منم دانلود میکردم. راحت و بدون مشکل.
حالا، یه سایتی هست که توش فیلم آپلود میکنن............، قبلا مال گوگل نبود بعد خریدش........... (OK دقیقا همون.....;)) میرم توش فیل رو میبینم میخوام دانلود کنم با IDM ، نمیتونم دانلود کنم:( چه کارش کنم؟ حتی برنامه، یه قسمت داره که میگه اگر سایت یوزر و پس داره، اینجا وارد کنید، اون کارم که کردم بازم نشد.
راهی داره که بشه دانلود کرد؟ چه با IDM یا هر برنامه ی دیگه
ممنون:-*:x
با IDM برای منم مشکل داره.;)
راه زیاده.:d
یکیش رو برات پخ میکنم:)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه مقداری توضیحاتت این ور و اون ور بود محمد جان :d منظورت همون "لوله تو" هست دیگه؟؟
اگر آره،میتونی از افزونه ی Save from net helper استفاده کنی که برای هر 5 تا مرورگر معروف هست....لینک مستقیم بهت میده،با هر کیفیتی که بخوای...در کمتر از 30 ثانیه!! :d
@};-
سلام به همه ی عزیزان
یه مشکلی با دانلود از تور.نت پیدا کردم جدیدا"
مثلا وقتی چیزی رو که میخوام دانلود کنم،انتخاب میکنم و حجمش رو مثلا مینویسه 100 مگ،به جای 100 مگ 120 مگ دانلود میکنه!! تو قسمت Selected Size مینویسه 120 مگ.......همین دیشب هم یه سری فایل رو انتخاب کردم به حجم 450 مگ و بعد از اینکه روی Download کلیک کردم،تو قسمت Selected Size نوشته بود 615 مگ!!! اگر هم بخوام 2 گیگ دانلود کنم،میزنه 3 گیگ!!!!! و البته همون مقدار رو هم دانلود میکنه و داخل فولدر دانلود شده،یه فایل میاد.....الان هم یه فایل با حجم 150 مگ به اسم ~uTorrentPartFile_466D4203B.dat اومده........ :|
جدیدا اینطوری شده......برای فایلهای تور.نت دیگه هم مثلا میزنه 300 مگ و تو قسمت Selected size میزنه 320 مگ......
کلا این مقدار اضافی،بین چیزای مختلف متغیر هست ..
اگر کسی از دوستان اطلاع داره که این برای چی هست و چه طوری این مشکل برطرف میشه،ممنون میشم راهنمایی کنه.
@};-
از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟:)نقل قول:
شرمنده...اصل کاریه رو یادم رفت بگم :dنقل قول:
µTorrent
این دفعه از یه نرم افزار دیگه استفاده کنید.نقل قول:
مثل Vuze :)
از آدرس زیر نسخه رایگانش رو میتونید دانلود کنید.@};-
سلام دوستان عزیز@};-
دنبال یه راهی بودم که بشه تو کامپیوتر خودم بعضی سایت ها رو فیل کنم ولی بدون برنامهb-)
یه روشی هم پیدا کردم که میرفتیم تو این آدرس C:\WINDOWS\system32\drivers\etc یه فایل با اسم Hosts وجود داشت که بعد از باز کردنش به صورت Text و وارد کردن اسم سایت مورد نظر، طوری مسدود میکردش که انگار مشکل از اینترنت هستb-). جوری که وقتی اسم یه سایت رو اشتباه وارد میکنیم و یه صفحه میاد و ...............;)
منم برای امتحان کردنش آدرس گوگل رو زدم، و درست هم کار کرد و گوگل رو نیاورد، برای محکم کاری با قند شکن که امتحان کردم، دیدم آوردش:(
پیشنهادتون چیه؟
فکر نکنم همچین امکانی باشه که قند شکن رو دور زد!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر بود که سازمان مبارزه با قندشکن ها زودتر انجام می داد:d
شاید اینم به درد بخوره!
به وسیله مودم میتونید این کار رو انجام بدید. خیلی ساده هست همه مودم ها هم دارن این قابلیت رو.نقل قول:
معمولا در بخش Parent Control یا Parental Control یه بخش به نام URL F*il*****T*er وجود داره که باید نام سایت رو در اونجا وارد کنید:
سلامی مجدد@};-
اون روشی که خودم گفتم، با چیز بی آن هم نمیشه دورش زد ولی این F.G کارو خراب کرده:|
عرفان جون من از تنظیماتش سر در نمیارم. یه لطف کن بگو دقیقا چی کار باید بکنم:
این قسمت مربوط به شبکه lan میشه. مودل مودمتون چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط smohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TP-Link: 8817 TD
عرفان جان چی شد؟:|
اون بالا IP/MAC Fi*l*t*er رو بزارید رو URL فی*ل*ت*رنقل قول:
عجب دردسری شده ها
اون کارم که گفتید کردم، به صورت عادی و با استفاده از v پـ.ـی آآآن جواب میده ولی باز هم f.g دورش میزنه:(
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:|
چی بگم والا :دی f.g هست دیگه. f.g خودش یه نوع بدافزار هست سعی کنید ازش استفاده نکنید.نقل قول:
سلام:-*
بازم من:d..............
داشتم به یه بنده خدایی یاد میدادم چه جوری مودم نصب کنه. با مودم خودم بهش یاد دادم. رفتم تو کوییک استارت و ..... بقیه ش که خودتون میدونید. بدون هیچ تغییری Next میزدم. حتی موقع یوزرنیم و پسورد (به اون مرحله که رسیدم جای یوزرنیم و پسورد خالی بود ولی Next زدم) رفتم رفتم رفتم تا تموم شد.
دیدم چراغ Internet روی مودم خاموشه:d:|
مودم خاموش روشن کردم، ریست کردم، کامپیوتر و خاموش کردم و خلاصه هیچ اتفاقه خاصی نیوفتاد:|
به پشتیبانی زنگ زدم گفت بزار رو Bridge امتحان کن. امتحان کردم دیدم درسته. حالا باز که میزارمش رو PPPoE کار نمیکنه! مشکل از منه یا ISP ؟؟؟؟؟؟؟
اینجوری با کانکشن خوشم نمیاد.
خب دوست عزیز شما باید پسورد و یوزر خود را هنگام کانفیگ کردن مودم در حالت pppoe وارد کنید.نقل قول:
میدونم...........@};-
انجام که میدم اصلا مودم به اینترنت وصل نمیشه. کلا چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. تا دو ساعت پیش روشن بودا. درست درست بود
سلام آقا محمد عزیز دلنقل قول:
شما باید مودمو روی حالت pppoe تنظیم کنی .
بعدش توی همون صفحه ی کوییک استارت دو تا فیلد هستش که نوشته vci و vpi که فکر کنم باید زنگ بزنی isp ازشون بپرسی .
بعدش وقتی که پرسیدی ، میای توی اون فیلدایه vci و vpi اظافشون می کنی و بعدش اینترنت می ره روی خود مودم ، یعنی خودش اتومات به اینترنت وصل میشه :d
به جان خودم اینارو میدونم اصلا تنظیمات مودم همین بود. داشت مثل بچه آدم کارشو میکرد. یهو دیدم دیگه وصل نیست. ISP گفت بزار Bridge گذاشتم درست شد. دوباره بهش زنگ زدمو هیمن قضیه رو که میخوام مثل قبلا PPPoE باشه رو پرسیدم. شرمنده ولی چرت و پرت گفت. گفت استانداردش Bridge و ................
مودمو + پی سی ریست کردم. دویاره کویک استارت و ....... PPPoE زدم دیدم بازم کانکت نمیشه. دوباره Bridge رو زدم و الان با Bridge در خدمت شمام.@};-:|:(
درود
نرم افزاری وجود داره که از سایتهایی که به صورت vip لینک رو در اختیار قرار میدن بتونه فایلها رو دانلود کنه ؟؟؟؟
لینک فایلها رو دارم اما موقع دانلود با idm درخواست یوزر و پسورد میده !!!!!!
( با استفاده از سرور مجازی میتونم همچین کاری کنم ؟؟؟؟ فایلها رو بکشم رو سرور و از اونجا دانلود کنم ؟؟؟ )
همون idm تو تنظیماتش یه قسمت داره که اسم سایت رو میدید و یوزر نیمش + پسورد. هروقت میخواد از اون سایت دانلود کنه دیگه یوزر پس نمیخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط racford90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اونو که خودم میدونم :|
منظورم بدون یوزر و پسورد بود !!!!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط racford90 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه مقداری سوالتون کژتابی داره! :d
اگر شما یوزرنیم و پسورد vip دارید،به همون روشی که محمد آقا گفتن میتونید عمل کنید و اگر یوزر و ... ندارید،این کار غیر ممکنه!!!! باید اکنت vip سایت مورد نظر رو خریداری کنید.
اصلا نمیشه. چون لینک دانلود بعد از ورود به سایت (که باید یوزر پس داشته باشید) به نمایش در میاد.نقل قول:
عزیزان سوال ما به تاریخ پیوند نخوره:d:))
در مورد VPS چی ؟؟؟ کسی اطلاعی داره ؟؟؟ ( همون سرور مجازی !!! )
که لینک فایل رو بدیم اونجا بعد که کشیده شد روی سرور مورد نظر از اونجا دانلودش کنیم !!!! البته مزیتش اینه که فایل مدت زیادی در اختیارمون میمونه !!!
( اخه اکانت vip داره تموم میشه و فایل هم 17 گیگ حجمشه :( و برای دانلود باید دائم توی سایت انلاین باشم !!! )
کلا PPPoE برای کانکت اتوماتیک هستش که حتما باید یوزر و پسورد وارد بشه و بعد از ذخیره و خاموش و روشن کردن مودم اتوماتیک باید کانکت بشهنقل قول:
حالت bridge هم که باید با کانکشن دستی ویندوز کانکت شد !!!
اگر میبینی کانکت اتومات نمیشه یک سوزن بردار بزن پشت مودم و تا 10 ثانیه نگه دار و ولش کن تا مودم ریسیت بشه
بعد که ریسیت شد باز کارهای قبل رو انجام بده ببین اتوماتیک کانکت میشه یا نه !!!!!!
مهران عزیزنقل قول:
همونطور که دوستان عزیزم اشاره کردند شما حتما باید اکانت سایت مورد نظر رو خریداری کرده باشید تا بتونید از امکانات و دانلود فایلهای محافظت شده اون سایت استفاده کنید.
با استفاده از vps هم موضوع همینه و فرقی نمیکنه.
البته شاید امکان اینکه بتونید فایلها رو به سرور مجازیتون منتقل کنید وجود داشته باشه که با توجه به حجم سنگین فایل مورد نظر, منطقی بنظر نمیرسه.
می تونید از مسئول سرور مجازیتون سئوال کنید. ایشون حتما می تونن شما رو راهنمایی کنند.
موفق باشید. @};-
نقل قول:
امروز که دوباره زنگیدم ISP بالاخره اعتراف کرد که مشکل از خودشونه.:d
ممنون بابات راهنمایی دوستان.....@};-:x:-*
سلام دوستان گل@};-
یکی یه پستی بده تو این تاپیک...... پر شد از پستای من =)):))
دارم سیستم عامل مک رو دانلود میکنم، یه سوال دارم:
حجمش 4.5 گیگ. میتونم رو چندتا (7) CD رایتش کنم و بعد نصبش کنم رو سیستم؟:d
ممنون:x
سلام به همه ی دوستان
جدیدا یه مشکلی پیدا کردم که کاملا روی مخ حرکت میکنه! پنج شش تا دی وی دی خام به فنا رفته :| :(
بعد از اینکه یه سری فایل رو روی دی وی دی رایت میکنم،موقع کپی کردنشون توی هارد با این پیغام رو به رو میشم:
فرمت فایلی که توی عکس ارور داده، CAB هست...حتی فایل هایی با فرمت bin رو هم رایت میکنم،این ارور رو میده...مثل این فایل ها:
موقع رایت کردن هم از نرم افزار WinIso استفاده کردم.البته من همیشه از نرم افزار استفاده میکنم،ولی تا حالا از این مشکلات نداشتم.
ممنون میشم اگر اطلاع دارید راهنمایی کنید. @};-
سلام آقا محمد عزیز دل
منم قبلآ همین مشکلو با Nero پیدا کرده بودم ، بعد از اینکه یه دفه نرو رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم درست شد :d
ممکنه که رجیستری ویندوز هم بهم ریخته که باعث این مشکل شده
آقا محمد یه چیز دیگه ، به شما پیشنهاد می کنم که برای رایت از نرم افزار Nero استفاده کنی ، این نرم افزار خیلی عالیه و امکاناتش هم خیلی زیاده
@};-
من با نرمافزاره بندی کم bandicam تو ویندوز 8مشکل دارم
تو farcry صدا رو ضبط میکنه و لی تصویر نه
تو crysis 3 تصویر رو میگیره و لی صدا نه
بعدشم اگه دکمه استارت واسه فیلم گرفتن رو بزنید دیگه متوقف نمیشه کردش
و فقط باید از بازی بیای بیرون
مکینتاش میخوای چیکار ؟؟!!نقل قول:
به چه دردی میخوره ؟
محمد جان شما بهتر هست از نرم افزار های بهتر برای رایت کردن استفاده کنید.:)نقل قول:
برای اون قضیه به فنا رفتن DVD خام هم اگر عمری بود به زودی یه تاپیک میزنم:d
:|نقل قول:
چرا رو CD عزیز؟
شما اگه میخوای این سیستم عامل رو همینجوری امتحان کنی میتونی رو Virtual box نصبش کنی البته نسخه Lion برای مجازی سازی کند میشه و بهتره نسخه لئوپارد رو نصب کنی:)
برای گوشیم. برنامه که بخوام روش نصب کنم یا باید جیلبریک کنم یا برنامه رو کـ.ـر.ـک کنم (مثل ساین برای سیمبین نوکیا :( )نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman_kad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
میخوام باهاش برنامه های iOS کـ.ـر.ـک کنم، تو نت گشتم توضیح داده بودن که فقط تو مکینتاش میشه این کارو کرد، تو ویندوز نمیشه.1. با Virtual Box میشه این کارو کرد؟؟ یا صرفا یه محیط مک برای کار های ساده2. تو XP اجرا میشه؟؟3. تو Virtual Box نصبش کنم چه فرقی داره با اینکه مستقیم نصب کنم رو سیستم؟؟ممنوننقل قول:
بفرما عزیز،من فلشم رو وصل کردم و الان خیلی راحت دارم با این سیستم عامل کار میکنم.:)نقل قول:
من آیفون ندارم و اگر نه براتون امتحان میکردم. فکر نکنم برای انجام اون کار مشکلی داشته باشید.;)
رو XP هم باید نصب شه.@};-
ممنون آقا حسین عزیز...حقیقتش اشتباه خودم بود! یعنی باید اون فایل ها رو با نرم افزار ImgBurn رایت می کردم و به صورت iso که حل شد....ولی در مورد فنا رفتنه،هنوز روی میز هستند! و به سمت سطل زباه رهسپار نشدند!!! :d هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!! :d (3 تا هم همینطوری خراب شد....نرم افزار رایت،مشکل داشت...جمعا 10 تا هستند!! :| کلا نیازمندیم :دی)نقل قول:
@};-
دوستان عزیز من ی مشکلی برخوردم می خوام ببینم دوستان بچنین مشکلی برخورد کردن و راه حلی پیدا کردن یا خیر :
من فیلم ارباب حلقه ها قسمت 1 نسخه Extended با کیفیت 720 P دانلود کردم . برای مشاهده این این فیلم به مشکلی برخورد کردم . با قوی ترین Player هام امتحان کردم بازم مشکل پا برجاست.
عکسی رو اپلود می کنم ، که مشکل چنین هست. تو طول سه ساعت خورده ای زمان فیلم همه اش تصویر به این شکل می باشد.
---------------------------------------
این کار ها رو امتحان کن ببین درست میشه؟;)
یه بار دیگه کدک ها رو نصب کن.
با یه فرمت دیگه کانورتش کن ( این یکی واسه یه فیلم که همین جوری میشد برای من جواب داد ):)