ممنونم ولی من فقط قصد دارم حتما نسخه ی workstation رو نصب کنم ...و دنبال یه نرم افزار میگردم که ستاپ رو بدم به و اون برام فایل برای ویندوز 8 سازگار کنه ..همچین چیزی هست ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم ولی من فقط قصد دارم حتما نسخه ی workstation رو نصب کنم ...و دنبال یه نرم افزار میگردم که ستاپ رو بدم به و اون برام فایل برای ویندوز 8 سازگار کنه ..همچین چیزی هست ؟؟
اینطور که سایت Kaspersky اعلام کرده است،نسخه Kaspersky Endpoint Security جانشین Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط First.Last [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با عرض سلام
دوستان کسی س...ر..ی...ا...ل یا فعال ساز برنامه Arcsoft media converter 8 رو داره؟متاسفانه بعد از آپدیت از نسخه 7.5 به 8 باعث شده وارد نرم افزار نشه و ایمیل و کد فعال سازی جدید بخواد.ورژنش هم چون جدیدترین ورژنه نتونستم براش فعال ساز جدا پیدا کنم اکثر سایت ها همراه با خود نرم افزار فعالسازش رو قرار دادند.
با تشکر واحترام@};-
بله رضا جان.الان آپ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ویرایش:
خدمت شما دوست گلم.اگر کار نکرد،سایت سافت 98 داره برای دانلود نسخه ی 8 رو.
سلام عزیز.راستش اون موقع که دیدم اون نرم افزار رو نصب کردید خواستم در مورد باطل شدن س...ر...ی...ا...ل بهتون بگم ولی متاسفانه فراموش کردم.:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفانه یه س...ر...ی...ا...ل از این برنامه توی نت پخش شده و این برنامه در کمترین زمان با اتصال به اینترنت اون رو باطل میکنه و شما تنها با عوض کردن ویندوز میتونید دوباره اون رو نصب کنید.برای جلوگیری از باطل شدن باید برنامه رو در فایروال قرار بدید.;)
سر من هم همین بلا اومد ولی امکان عوض کردن ویندوز رو نداشتم برای همین مجبور شدم از نسخه قابل حمل اون استفاده کنم اما دیدم این نسخه کمی مشکل داره.الان از یه نسخه پایین تر استفاده میکنم ( 7.1.0.68 ) که همراه با پ...چ هست.در اولین فرصت براتون آپلود میکنم@};-
یعنی اگر ایشون بعد از فعال کردن برنامه،به اینترنت وصل بشن،سر..یا..ل این برنامه خراب میشه و در نتیجه برنامه ی من هم کار نمیکنه که از نسخه ی 8 استفاده میکنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دلیل این چی میتونه باشه؟
و اینکه من این برنامه رو از سافت 98 دانلود کردم که خیلی ها قبل از من اون رو دانلود کردن..ولی الان این برنامه برای من خیلی خوب کار میکنه...
@};-
اگه برنامه رو در فایروال قرار ندید س...ر...ی...ا...ل باطل میشه.من هم از همون جا دانلود کرده بودم:)
ممنون از لطفتون آقا حسیننقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برنامه از قبل توی فایروال آنتی ویروس بود.فقط یه سوال کوچیک.چرا وقتی برنامه رو در فایروال قرار میدیم،... باطل نمیشه؟
سلام محمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی ممنون ولی این س.ل رو دارم کار نمی کنه!
سلام آقا حسین عزیزنقل قول:
خیلی لطف دارین@};-
پس دیگه نمی تونم از ورژن 8 استفاده کنم حتی اگه س.ل یا فعال سازش هم دانلود کنم؟:(
با تشکر و احترام@};-
خواهش میکنم دوست عزیز.@};-
اگه شما ویندوز عوص کنی از نسخه 8 هم میتونی استفاده کنی.:)
اینم اون نسخه که گفته بودم.خدمت شما :@};-
در ضمن این پ..چ توسط یک ایرانی ساخته شده;)