سلام
نظرتون راجع به ADATA SP900 128GB SSD با قیمت 320 تومن چیه؟
شاید بتونم تا اون قدر هزینه کنم و اینو بگیرم چون 128 گیگه راحت ترم فقط راجع به سرعتش میخواستم بدونم چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
نظرتون راجع به ADATA SP900 128GB SSD با قیمت 320 تومن چیه؟
شاید بتونم تا اون قدر هزینه کنم و اینو بگیرم چون 128 گیگه راحت ترم فقط راجع به سرعتش میخواستم بدونم چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
>رضا گرامی، SSD که انتخاب کردی خوبه با این بودجه ای که داری ولی من به شما این SSD توصیه میکنم : Plextor M5 Pro Xtreme Sata 6 Gb/s Capacity : 128 GB
> گزینه بعدی : Corsair Force GS 128 GB
ممنون از همگی
اما برای ویندوز همون 60 گیگابایت کافیه.
به نظرم بهتره قید حجم بیشتر رو بزنم و به جاش SSD سریع تر بگیرم.
با حجم 64GB تا بودجه ی 260-270 تومن سریع ترین SSD 64GB که گارانتی مطمئنی هم داشته باشه معرفی کنید تصمیم قطعیه میخوام به جای حجم بیشتر سرعت بیشتر رو ملاک قرار بدم.همین فردا قصد خرید دارم.
ممنون@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> رضا جان اگه SSD برای نصب ویندوز میخواهی باید کنترلر SSD ساخت Sandforce باشه به خاطر این که این کنترلر سریعتر دسترسی داره به داده های فشرده شده، و افزایش سرعت Boot ویندوز و اجراء شدن سریع برنامه های کاربردی
Adata XPG SX900 برای شما توصیه میشه ملاک افزایش Boot ویندوز و با ظرفیت 64 GB.
سلام خدمت دوستان
من تو خونه چند تا سیستم PC و چند تا هم موبایل و اسمارت تی وی دارم.
میخوام شبکه ای داشته باشم که بتونم دیتا رو بین اینا به اشتراک بزارم. بصورت بیسیم.
اولویت اولم هم اینه که دیتا رو بین PC ها به اشتراک بزارم و اگه شد تو تلویزیونم فیلم هم ببینم. شاید در آخر موبایلها هم سهمی داشته باشن.
تو خونه 2 تا مودم D-link 2890 AL دارم.
روتر D-link هم دارم.
اول میخواستم هارد تحت شبکه بگیرم.
منتها یه مشکل دارم.
هر کدوم از مودمها به یه شبکه اینترنت وصل هستن که معمولا بین این شبکه ها دائما سویچ میکنم.
منظورم اینه که مشخص نیست در هر زمان کدوم سیستم به کدام مودم وصل هست. ممکنه همه به یکی وصل باشن یا به مودمهای مختلف وصل باشن.
من میخوام شبکه ای داشته باشم که تو اون یک هارد یا چندین هارد تو شبکه باشن و راحت بتونم دیتا رو بین سیستم ها ردوبدل کنم یعنی Read and Write کنم و دیتا هم هر چیزی میتونه باشه یعنی فقط فایلهای media نیست.
یعنی میخوام کاری کنم که صرف نظر از اینکه کدوم سیستم به کدوم مودم و کدوم شبکه اینترنت متصل هست، در آن واحد بتونم به اطلاعاتم هم روی شبکه دسترسی داشته باشم.
موندم چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم بکنین.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما یک هارد تحت شبکه NAS بگیر کابل LAN رو وصل کن به سویچ یکی از روترها عمل اشتراک گذاری خودکار انجام میشه. در ضمن سیستم ها باید در یک رنج IP باشن پس شبکه شما الان کاملا اختلال داره و تمام سیستم ها باید به یک مودم یا روتر متصل بشن اگر حتما نیاز دارید از 2 مودم استفاده کنید باید قابلیت WDS را روی مودم فعال کنید
مرسی عرفان جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط این نکات رو هم ذکر کنم.
تمامی سیستمهای من وایرلس به مودم ها وصل هستن.
از یه مودم disconnet میشم و میرم رو اونیکی.
فقط کنسولها با کابل lan هستن که البته تا حالا به یدونه مودم متصل بودن.
شما میگی من هارد nas بگبرم و بزنم به روتر.
منظورتون modem/router هست یا router خالی ؟
و منظورتون از کانکتور لن همونی هست که pc رو بهشون وصل میکنیم ؟
در مورد رنچ IP هم میتونید راهنمایی کنید ؟ متوجه نشدم.
اینا IP مودم های منه :
192.168.0.1
192.168.2.1
و سیستم ها هم تو حالت تنظیم اتوماتیک آی پی هستن و دستی ندادم بهشون.
فقط dns رو دستی دادم. که اونم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستش.
و سوال آخر اینکه قابلیت wds چه کاری رو برام انجام میده ؟
دستتون درد نکنه و ممنونم بابت وقتیکه میزارین.@};-
و در آخر اینکه میتوین یدونه هارد Nas بهم معرفی کنین که خریدش هم توصیه میشه ؟
سپاس
خواهش میکنم علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راه اول که خیلی راحت تر هست و بیشتر این راه توصیه میشه
شما اگه یه روتر دارید که سویچ هم داشته باشه کارت راحت تر میشه دو تا مودم رو با کابل وصل کن به روتر خود روتر عمل روتینگ رو به صورت خودکار انجام میده و IP ها هم دیگه رو میبینن NAS هم باید به روتر متصل کنید مانند شکل زیر
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا با توجه به شکل بالا هر گاه شما به مودم 1 یا مودم 2 متصل شوید همیشه به اطلاعات هارد NAS دسترسی خواهید داشت.
راه دوم که یکم دردسر داره
مودم اول رو روی حالت WDS قرار میدی و اطلاعات MAC Address وایرلس و رمز عبور مودم دوم رو در قسمت WDS مودم اول وارد میکنی مثل شکل زیر
با این کار WDS مودم دوم رو به مودم اول متصل میکنه البته باید IP مودم ها رو تو رنج هم دیگه تعریف کنی IP مودم اول رو بزن 192.168.0.1 و IP مودم دوم رو بزن 192.168.0.2 و رنج DHCP IP مودم اول رو بزار روی 100 تا 200 و DHCP IP مودم دوم هم بزار 201 تا 254
حالا NAS رو به سویچ مودم اول متصل میکنی اینطوری همیشه میتونی به اطلاعات NAS دسترسی داشته باشی
علی جان هاردهای NAS یک مقدار گران هستند ولی با 1400,000 تومان میتونی یه هارد NAS مناسب با قابلیت نصب دو هارد رو داشته باشی من مدل QNAP TS-219P II Turbo را پیشنهاد میدم
سلام دوستان
میخواستم فلش SiliconPower Blaze B10 16 GB USB3.0 رو بخرم، ولی دچار تردید شدم!
تو سایتای ایرانی همه از سرعتش تعریف کردن، ولی تو سایتای خارجی همه گفتن سرعتش بهعنوان USB3.0بودن کمه!
ممنون میشم راهنمایی کنید
> دوستان، میخواستم USB Wifi Adapter بخرم ولی میخوام ببینم کدوم برند خوب هستش هم از نظر امنیت و انتقال فایل و پشتیبانی از استاندارد های IEEE 802.11 /AC/n/b/g و ...
> قیمت هم زیر 100.000 تومان باشه، حتی ارزان تر هم شد معرفی کنید چند مدل هم هست لطف کنید اشاره کنید.
> با سپاس.
اگه مبلغ رو تا 170 ببری بالا کارت های شبکه آلفا واقعا بهترین هستند راحت 2 کیلومتر برد داره! اما اگه زیر 100 میخوای فقط Dlink بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان عزیز می خواستم یه هارد 2 ترابایت اینتر نال HDD خوب تو رنج 300تا 350 که هر چه کمتر بهتر
با تشکر
seagate 2tb barracuda به قیمت 300
نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز این بهتر نیست چون دیده بودم
Western Digital Green 2TB WD20EZRX
خوب. حالا که این بحث را پیش اوردید باید تجربه خودم را در اختیارتون قرار بدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یک عدد هارد Seagate Baracoda 1T را با هارد WD CG 1T و یک عدد هارد Maxtor قدیمی تست و مقایسه کردم.
دمای مکستور حدود 40 - 46 بود دمای سیگیت حدود 33 - 36 بود و دمای وسترن حدود 30 - 31 . وسترن خیلی خنک و خوب کار می کند.
اما در کمال تعجب ! سیگیت حدود 60 درصد سریع تر از وسترن گرین بود!!! البته فقط سرعت رید را تست کردم. مکستور هم که داغون بود.
دیدم سیگیت به ساتا 3 و وسترن را به ساتا دو زدم. بعد جاشون را تغییر دادم و نتایج دقیقا همون شد. سرعت رید سیگیت بازم 60 درصد بیشتر بود.
@};-
سرعت R/W مدل های گرین پایین هست. همون گزینه بهترین پیشنهاد برای شماست با توجه به بودجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
سری سیگیت باراکودا واقعا هاردهای سریع و خنکی هستن بنده 5-6 ساله برای HDD فقط Seagate Barracuda استفاده می کنم واقعا هارد خوبی هست کاملا بی صدا و خنک کار می کنه و سرعت بالایی هم داره
همین گزینه که عطا جان پیشنهاد دادن بهترین گزینه برای شماست.
من هم با دوستان موافقم و این که هارد های سری گرین وسترن بیشتر برای آرشیو مناسب هستند:)
سلام دوستان
میخوام یه هارد ssd برا درایو ویندوز بگیرم ، بودجه در حدود 200 الی 250 هستش
لطفا اول بهترین رو در این محدوده اعلام بفرمایید و
سپس بهترین بازار رو تا اگه خیلی اختلاف زیاد نبود بخرم
با تشکر
AData XPG SX900 64GBنقل قول:
قیمت دقیق ندارم ولی میدونم تو همین رنج بودجه شما هست.@};-
سوال : اگر در رید 1-2 هارد از 4 هارد خراب بشه امکان بازیابی اطلاعات هست ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون حسین جان
من یه هارد 128 میخوام اما هاردهای با این ظرفیت دارای قیمتهای متفاوتی هستند ، این تفاوت قیمت ها چقدر در سرعت و کیفیت هارد تاثیر داره
منظورم اینه که به این اختلاف قیمت می ارزه یا نه
با تشکر مجدد
این نوع حافظه با طرفیت های یکسان , خیلی اختلاف قیمت ندارن و تقریبا همه در یک محدوده قیمت هستن , عمده اختلافشون در کنترلرها , IOPS , و طبیعتا سرعت R/W هست , که باز هم خیلی اختلاف ندارهنقل قول:
مدلی که ذکر خیلی مناسب هست و همچنین PLEXTOR M5 PRO هم گزینه مناسبی هست. ولی با توجه به هزینه شما INTEL 520 120 پیشنهاد میشه به قیمت 270 و اگر بیشتر هزینه کنید و ADATA SP920 به قیمت 300 پیشنهاد میشه
سلام دوستان. یه سوال داشتم. من تازه یه فلش Silicon Power 8GB فلزی خریدم. میخواستم بدونم این فلشا ضد آبه؟ مثلا بندازیش توی نوشابه چیزیش میشه یا نه؟!
سلام
اگر مدل و کد دقیق فلشتون رو بگید میشه گفت ضدآب هست یا نه.
مثلا:jewel j80,ultima u01,touch830,...
سلام
ببخشید دوستان من یکم دور بودم از تکنولوژی الان نیاز به کمکتون دارم
الان بهترین ssd تا 450 تومن چیه؟ برای لپ تاب میخوام به نظرتون 2 تا 64 بگیرم؟ یا 128 (البته 2 تا 64 یکم چون لپ تابه دردسر داره :( )
ممنون @};-
پیشنهاد من AData XPG SX910 128GB هست.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Moreb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون حسین جان @};- فقط یکم mtbf پایین نیست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظرت نسبت به corsair ssd -gs f128 چیه؟
خواهش میکنم. اونم گزینه خوبی هست@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Moreb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام میخوام یه dvd رایتر بخرم الان چه مارکی خوبه بخرم
پلکستور نمخوام چون گرونه
LITEON 24X رو بگیر به قیمت 60
دوست عزیز pioneer fx چطوره؟ این بهتره یا لایتون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همین مدل رو پیشنهاد دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من رفتم از بازار دیویدی رایتر پایونیر fx بخرم یه فروشنده میداد 80 هزار تومان با گارانتی سریر و یه فروشنده میداد 56 هزار با گارانتی انفورماتیک گستر
الان تفاوت بین این رایترها چیه که انقدر اختلاف قیمت دارن جفتشون هم میگن رایترهامون اصله
چیکار کنم کدومو بخرم
دوست عزیز الان عصر نقل و انتقال دیجیتال هست , شما دنبال تفاوت رایتر ها 50-60 تومنی هستی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هر کدوم رو خواستی بگیر , اصلا بدون گارانتی بگیر.
Liteon 24X iHAS124 رو هم میتونی بگیری به قیمت 60 تومن
شما درست میفرمایید ولی انقدر دی وی دی رایتر های مشکلدار و بی کیفیت دیدم که دیگه باید در خرید این قطغه هم دقت کردنقل قول:
مشاوره برای خرید هارد اکسترنالسلام
هاردی میخام یو اس بی 3 باشه
سرعت انتقال فایلشم خوب باشه
قیمتشم تا 250 باشه
1tb باشه
نظر اساتید چیه؟؟؟؟؟؟
اگه بتونی مبلغت رو بیشتری کنی من بهت هارد دیسک خارجی : ADATA HD710 USB3.0 با ظرفیت 1.0 TB پیشنهاد می کنم.
یا گزینه دوم: WDC My Passport Ultra USB 3.0 با ظریفت : 1.0 TB
این مورد رو من هم دارم انقدر خوب بود که یه ۲ ترا هم خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ADATAمارک خوبی نیست قبلا داشتمنقل قول:
چرا ؟ ADATA تو زمینه ذخیره سازی خوب عمل کرده مخصوصا تو این مدل که معرفی شده. وسترن دیجیتال هم گزینه دیگری می باشد در صورت مایل بودن براساس بودجه تون می تونید بخرید که هارد دیسک اکسترنال خوبی میباشد.
کدوم سرعت انتقالش بالاتر هست؟؟؟نقل قول:
کدوم قاب محکمتری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما WDC My Passport Ultra را خریداری کنید.
من اون مدل AData رو ندارم ولی اون وسترن دیچیتال رو دارم و سرعتش کاملا راضی کنندست به نظرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط boxer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد قاب محکم و ضد ضربه و اینا باید بگم همش برای حمل کردن ملاک هست و در هنگام روشن بودن و کار کردن در صورتی که ضربه ای وارد شه میتونه به هارد آسیب برسونه:)
اگه اون وسترن رو خریدید، میتونید یه کیف محکم براش یگیرید که واسه حملش خیالتون راحت باشه.;)
خریدم وسترن د یجیتال ولی سرعتش پایین هستنقل قول:
50فیلم گذاشتم واسه انتقال به هارد
ولی سرعت 16 mbبود :(
یو اس بی سیستم یو اس بی 3 هست
یه جای کار ایراد داره.نقل قول:
روی یه سیستم دیگه یا پورت های مختلف تست کنید.
سرعتش روی صد و خورده ای باید باشه:)
اگه مشکل ادامه داشت تو تاپیک مربوطه مطرح کنید.
حسین ایشون 50 فایل رو همزمان داره منتقل میکنه به هارد که این افت سرعت طبیعی هستنقل قول:
یعنی 50 پروسه کپی ؟!(چون 50 تا فیلم رو انتخاب کنی به ترتیب میره.باهم نمیره).نقل قول:
خب اینجوری منم بودم هنگ میکردم:دی
ولی اگه هم حساب کنیم و سرعت پروسه ها رو جمع بزنیم تقریبا به سرعتی که داریم میرسیم اما فکر کنم ایشون مشکلش چیز دیگه ای باشه:)
از جایی که خریدم اینو نوشته
حداکثر 640 مگابایت در ثانیه
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
مشخصات سیستم کامل
لب تاب
acer
5750g
cpu:core 5
hard:500
ram:4gig-ddi3
vga:1gig
usb:3
اشتباه نوشته.
اصلا شما نگاه سرعت با دور حد میخونه؟:d ( یعنی از SSD من بیشتر؟:-p )
منظورش 140 بوده فکر کنم:)
نقل قول:
به دلیل این که هد هارد دائم باید در ده ها نقطه حرکت بکنه و جا به جا بشه و هر بار هم یه زمان Access Time رو باید صرف دسترسی به اون نقطه بکنه. کپی کردن چند فایل همزمان روی هارد مکانیکی کار درستی نیست و حتی باعث میشه عمر هد هم کم بشه. بهتره از برنامه ای مثل Tera Copy استفاده بکنی که مثلا اگر 50 تا کپی پشت سر هم رو درخواست بدی همزمان انجام نمیده و توی صف قرارشون میده و یکی یکی انجامشون میده بدون اتلاف وقت.
سلام خدمت دوستان
اگر ممکنه یه SSD معرفی کنید تا قیمت 300 تومن..حالا 10 20 تومن باالا پایینش مهم نیست
حجم 120 یا 128 گیگش هم مهم نیست
برای کارهای کد نویسی و طراحی سایت میخوام
و یه سوالی دارم
چه تفاوت بین این دو هارد جامد هستش؟
Silicon Power Volex V60 120GB
Kingston HyperX 3K 120GB
قیمتشون هم اینطور که دیدم 100 تومن با هم فرق داره
ممنونم @};-
بهترین های بازار plextor m6 pro و اگر موجود نبود crucial m550. قیمت هر دو 360.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان.
میخوام SSD زیرو بخرم:
Kingston SSDNow KC300 64GB با قیمت 180هزار تومن.
نظرتون راجبش چیه؟
فقط برای ویندوز و برنامهها میخوامش. بودجه هم متاسفانه محدوده.
adata sx900 رو بگیر به قیمت 230
آخه حداکثر بودجهام 200 تومنه!نقل قول:
هفتهی پیش Transcend 720 Ultimate 128Gb از کار افتاد و بردمش گارانتی. امروز زنگ زدن گفتن از گارانتی ساقط شده! چون قسمتی از کانکتور برقش شکسته.
اختلاف بین مدلی که گفتم با ADATA SX900 زیاده؟ 50هزار تومن میارزه بیشتر بابتش بدم؟
Transcend که یکی از بدترین هاست
در سایز 64gb که خیلی اختلاف سرعت R/W وجود نداره
بله ارزش داره و سرعت کمی بهتر و IOPS بهتری داره
سلام
دوستان میخوام این ssd رو بگیرم لطفا نظرتون را راجع بهش بفرمایید و اینکه قیمتش در چه حدود هستش
SSD Crucial M550 256 GB
بهترین انتخاب ممکن
قیمت 580
سلام میخوام یه فلش بخرم مدل زیر خوبه؟
patriot Supersonic Boost XT 16GB USB 3.0
http://patriotmemory.com/product/detail.jsp?prodline=7&catid=92&prodgroupid=229&id= 1196&type=23
خوبه. اگه اشتباه نکنم مدل Rage سرعتش یه کم بیشتر هست:)نقل قول:
درسته rage سرعتش یه مقدار بیشتره اما متاسفانه 16g نداره و از 32gb شروع میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان و عزیزان
میخوام هارد پورتابل بگیرم.
2 تا سوال دارم از خدمتتون.
بهترین هارد پورتابل بدون اداپتور 2 ترا چی هست الان تو بازار ؟
به من گفته شده که وسترن 2 ترا خیلی خرابی داره.
دیگه نمیدونم مدل 2 تراش ایراد داره یا 2 ترای تمام برندها اذیت میکنه ؟
ایا ارزش داره هارد armored بگیرم یا نه ؟
و سوال دومم اینکه من یدونه باکس هارد 2.5 اینچی دارم. usb 3. یکی از دوستان هم هارد 2 ترا سامسونگ لپ تاپی پیدا کرده. ایا ارزش داره من این هارد رو
بگیرم و بزارم تو باکس یا یبارکی کامل بگیرم ؟ گارانتی هم نداره.
ممنونم از لطف دوستان
wD MAY PASSPORT ULTRA FI قیمت 360
دوستان دوتا هارد میخوام هر کدوم 1 ترا واسه بکاب فایل
ترجیحا برند دو برند متفاوت
چی پیشنهاد میکنید؟
@};-
External یا Internal می خواهی :
Internal : از برند WDC Caviar Green
External : از برند Seagate BACKUp Plus یا WDC My Passport Slim
حواسم نبودنقل قول:
اکسترنال میخوام
از برند سی گیت خاطره ی خوبی ندارم
از دوستان کسی توشیبا داشته؟
@};-@};-
سلام دوستای عزیزم . من قصد خرید یه سیستم ( فقط کیس و اجزای داخلش ) رو دارم هزیته ای هم که میتونم بزارم 4 میلیونه
واسه ساخت جلوه های ویژه فیلم و افتر افکت . ممنون میشم راهنمایی بکنید
دوست عزیزم در این انجمن تاپیک ایجاد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط arashskymusic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان سلام.
3 تا هارد اکسترنال پورتابل میخوام بگیرم.
2 تا 1Tb ترجیحا رنگهای شاد وقابلیت بک آپ گیری ( دکمه بک آپ داشته باشه بهتره )
یدونه هم هارد 2Tb برا خودم. رنگش مهم نیست. منتها اگه کابلش رو خودش باشه بهتره.
یدونه هم هارد اینترنال 2Tb لپ تاپی نیاز دارم منتها گارانتی دار میخوام و ترجیحا سرعت بالا. برا HDD External Enclosure میخوام که USB 3.0 هم هست.
پیشاپیش ممنونم
WD MAY PASSPORT ULTRA 2TB به قیمت 328
ADATA HD710 1TB به قیمت 250
ممنون عطای عزیزنقل قول:
هارد اینترنال چیز خاصی در نظر نداری ؟
WD BLACK 1TB به قیمت 290
سلام میخوام یه هارد 2 ترابایت داخلی که سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه بخرم، محدوده قیمت هم بین 250 تا 300 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم دو مدل Seagate Barracuda SATA 6.0Gb/s 64MB و Seagate Surveillance SATA 6.0Gb/s 64MB مد نظرمه
Seagate Surveillance با Seagate Barracuda چه تفاوتی داره و کدوم سرعت بیشتری داره و در کل بهتره؟
دوستان این هاردهای اکسترنال آدابتوری چطوره؟
عزیزم این هاردها خاص دوربین های امنیتی هستن و نه کاربران معمولنقل قول:
با این قیمت به شما SEAGATE BARRACUDA 2TB پیشنهاد میشه به قیمت 260 و بت کمی هزینه بیشتر مدل 3TB به قیمت 330
با این قیمت و حجم سیگیت بهترین گزینه هستنقل قول:
Seagate Surveillance 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST2000VX003
سلام.
من میخوام یه هارد SSD بخرم.در سایتهایه دیگه زیاد شنیدم که برند SILKON POWER و ADATA برندهایه خوبی نیستن و سرعت کپی کردنشون خیلی پایینه.
بنطرتون برند اینتل واسه اس اس دی خوبه؟من خودم مد نظر این مدل هست:INTEL 240GB 530 SERIES [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینتل یکی از بهترین ssd های بازار رو تولید میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gozne [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدلی که معرفی کردی گزینه ی خوبیه اما از جای معتبر بخر
@};-@};-
بودجه شما چقدر هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gozne [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز برای خرید حافظه SSD چقدر می خواهید هزینه کنید ؟
سلام. قیمتش مهم نیست اما میخوام حجمش حدود 120 تا 240 گیگ باشه و کیفیتش خوب باشه یعنی سرعت کپی و لود بالایی داشته باشه.من خودم به هر کی گفتم گفتن اینتل عالیه و قیمتش هم خوبه بنظرم باید همینو بخرم اما بازم نظرات شما هم برام مهم هست:) بعد در ضمن یکی گفت ssd ها بر روی هر مادر بوردی سوار نمیشن الان همینی که تویه لینک بود رویه مادر بوردم میخوره؟ ASUS Z87 EXPERTمدلش هست.
SAMSUNG 850 PRO در حجم 128G به قیمت 420
اگه قیمت براتون مهم نیست و حجم که مشخص کردید می خواهید توصیه میکنم حافظه SSD خریداری کنید با پورت SATA ، این مدل به شما توصیه می کنم : SAMSUNG 850 PRO با ظرفیت : 250 گیگابایت.
اخه اینم مهم هست که از کجا بخریم مثلا فک نکنم جایه معتبری واسه برند سامسونگ باشه. در ضمن اگه میشه اون جواب سوال در رابطه با اینکه این ssd ها با مادر بوردم کار میکنن رو هم بدید.
چرا جای معتبری نیست!!!!!!نقل قول:
از لیون بخر
نه با مادربرد مشکلی نداره
خودم یه مدل ssd در نظر گرفتم ssd samsung evo 850 120gb که در مقایسه با intel series 530 در پنچمارک ها قوی تر بود و در سرعت خواندن و نوشتن با samsung 850 pro فقط 10 مگ یا کمتر اختلاف داشت اما 100 تومن ارزون تره الان دقیقا نسخه پرو چه چیزه خاصی داره که قیمتش انقدر بالاتره؟نقل قول:
واین سایت irssd.ir جایه معتبری هست؟اگر هارد ssd شلوغ تر باشه سرعت بووت یا لود یا کپی سیستم پایین تر میاد؟
مدل pro تحمل رایت بالاتری داره , یعنی عمر بیشتری میکنه نسبت به EVOنقل قول:
گفتم از فروگشاه لیون خرید کن
SSD هم فول پر شه , سرعتش کاهش پیدا میکنه
سلام
دوستان هارد ssd حجم 120 بودجه نهایت 300 چی پیشنهاد میکند؟
نظر خودم روی اینتل بود که متاسفانه گارانتی نداره حالا گفتم با شما یه مشورتی بکنم؛ Corsair Force LS 120GB هستش ولی قیمت 190 تومنیش یکم مرددم کرده
ریویو هایی که ازش خوندم خیلی بیشتر از 190 تومن می ارزید،به نظر شما قابل اعتماد هستش؟
سلام
برای بکآپگیری از اطلاعاتم قصد خرید یه هارد اکسترنال 2ترابایت رو دارم.
ماهی یک بار به سیستم وصل میشه و بعد از بکآپ گرفتن میره تو بایگانی. الان برای این کار یه Silicon power A80 500GB دارم.
حالا دو مدل از دو برند مد نظرمه. سرعت نقلوانتقال فایل به همراه امنیت اطلاعات مهمه.
پیشنهاد اساتید کدوم یکی هست؟
سلام
در ادامهی سوال قبلیم، برای کاربرد عمومی کدوم SSD پیشنهاد میشه؟
Samsung 850 EVO 250GB
Samsung 850 PRO 128GB
قیمت هر دو در یک سطح قرار داره. آیا اختلاف کارایی این دو مدل انقدر هست که حجم پایینتر رو بردارم؟
بستگی به بودجه شما داره کاربر گرامی، خوب مسلما Pro بهتر هستش به شما کارایی بیشتری میده ولی خیلی چشم گیر نیستش نسبت به EVO ، مدل Evo بیشتر اقتصادی تر هستش
خب من فقط برای نصب سیستم عامل میخوام. بازیها و برنامهها همه روی هارد معمولی نصب هستند.نقل قول:
ضمن اینکه حتی پوشهی Temp رو هم به هارد معمولی انتقال میدم.
شما مدل Pro خریداری کنید اگر محدودیت بودجه ندارید
متاسفانه برای مدل 256GB PRO نمیتونم هزینه کنم. خیلی بالا میره مگه اینکه همون 128 رو بگیرم..نقل قول:
ولی احتمالاً 250GB EVO رو تهیه میکنم یا صبر میکنم بودجه فراهم بشه 256GB PRO رو میگیرم.
سپاس از شما @};-
ممنون میشم در مورد این سوال هم لطفاً راهنماییم کنید. >:D<
من توصیه می کنم از WDC My Passport 1 TB خریداری کنید.
سلام.
میخوام مموری کارت بگیرم
در حال حاضر من بین دوتا انتخاب گیر گردم. البته فکر میکنم این دوتا برن از بقیه بهتر باشن .لطفا بفرمایید کدوم بهتره. ممنونم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]اگه بخوام ظرفیتهای دیگه رو بردارم مثلا 16 یا 32 گیگ کدوم برند مناسبتره .
درود. لطفا یک هارد 2 ترابایت با کیفیت و با سرعت مناسب جهت نصب os و نرم افزارهای سنگین معرفی کنید.. قیمت هم تا 300 تومن.. (هاردهای وسترن طول عمر بالاتری نسبت به سیگیت دارن؟)
هارد دیسک Caviar BLACK خیلی خوبه ولی متاسفانه از مبلغ شما بیشتر هستش قیمت این هارد دیسک من توصیه میکنم HDD را از برند Seagate Barracuda 2.0 TB خریداری کنید.
سلام دوستان این هارد های هیبریدی ارزش خرید دارن ؟ تفاوتشون با هارد های معمولی در چه حده ؟! مثلا میشه page file رو روی این هارد گذاشت تا موقع کم آوردن رم از هارد ssd داخلیش استفاده کنه ؟ نظرتون در مورد SAMSUNG EVO 850 250gb چیه ؟ ارزش خرید داره ؟ مدلی هست تو این رنج قیمت بهتر از این باشه ؟ گارانتی اصلیش چیه ؟ سایت لیون کامپیوتر با گارانتی 5 ساله پی جی میفروشه ! این پی جی کدوم شرکته ؟ :| من تاحالا اسمشو نشنیدم !
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هارد های هیبریدی بد نیستن و میشه پیج فایل رو هم روشون تنظیم کرد ولی وقتی میشه با 230 تومن یه اس اس دی سامسونگ خرید به نظرم این کار توجیهی نداره
گارانتی پی جی اطلاع زیادی ندارم ولی تقلبی evo سامسونگ هستش تو بازار