WD MAY PASSPORT ULTRA 2TB به قیمت 328
ADATA HD710 1TB به قیمت 250
نمایش نسخه قابل چاپ
WD MAY PASSPORT ULTRA 2TB به قیمت 328
ADATA HD710 1TB به قیمت 250
ممنون عطای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هارد اینترنال چیز خاصی در نظر نداری ؟
WD BLACK 1TB به قیمت 290
سلام میخوام یه هارد 2 ترابایت داخلی که سرعت و کیفیت خوبی داشته باشه بخرم، محدوده قیمت هم بین 250 تا 300 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید؟
خودم دو مدل Seagate Barracuda SATA 6.0Gb/s 64MB و Seagate Surveillance SATA 6.0Gb/s 64MB مد نظرمه
Seagate Surveillance با Seagate Barracuda چه تفاوتی داره و کدوم سرعت بیشتری داره و در کل بهتره؟
دوستان این هاردهای اکسترنال آدابتوری چطوره؟
عزیزم این هاردها خاص دوربین های امنیتی هستن و نه کاربران معمولنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با این قیمت به شما SEAGATE BARRACUDA 2TB پیشنهاد میشه به قیمت 260 و بت کمی هزینه بیشتر مدل 3TB به قیمت 330
با این قیمت و حجم سیگیت بهترین گزینه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seagate Surveillance 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST2000VX003
سلام.
من میخوام یه هارد SSD بخرم.در سایتهایه دیگه زیاد شنیدم که برند SILKON POWER و ADATA برندهایه خوبی نیستن و سرعت کپی کردنشون خیلی پایینه.
بنطرتون برند اینتل واسه اس اس دی خوبه؟من خودم مد نظر این مدل هست:INTEL 240GB 530 SERIES [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینتل یکی از بهترین ssd های بازار رو تولید میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gozne [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدلی که معرفی کردی گزینه ی خوبیه اما از جای معتبر بخر
@};-@};-
بودجه شما چقدر هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gozne [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز برای خرید حافظه SSD چقدر می خواهید هزینه کنید ؟