حتما باید 4 ترا باشه اگه نباشه کم می اد فوقش بتونم یک ماه دیگه خریدشو عقب بندازم 200 تومن دیگه بگذارم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما باید 4 ترا باشه اگه نباشه کم می اد فوقش بتونم یک ماه دیگه خریدشو عقب بندازم 200 تومن دیگه بگذارم روشنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوب شما با اضافه کردن مبلغی می تونید یک هارد 3 ترابایت از نوع Caviar Black بخری.
یا به قول محمود جون، میتونی دوتا هارد دیسک WDC Caviar Black 2.0 TB بخری و بعد از Raid استفاده کنی
سلام
بین این دو مدل SSD کدوم پیشنهاد میشه؟
SAMSUNG 840 PRO 128GB
Adata SX910 128GB
سیستم ASUS MAXIMUS VI HERO+Intel i7-4770K
الان یه Corsair Force GT 120 روش هست. ارزش دارم عوضش کنم؟
متشکرم.
نه دوست عزیز اصلا ارزش نداره تعویض کنید چون تفاوتی احساس نخواهیدکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هزینه اضافی هست
رفتم بازار نه هارد سیگیت بود نه هارد وسترن بلک !!!
وسترن گرین داشت که من گرین نمیخرم
با سلام . یه هارد SSD میخواستم با سرعت بالا مخصوصا تو بوت و کارهای ویندوز می خوام با Intel Smart با هارد خودم کار کنه حجمش هم جوری باشه که یه ویندوز 8 و چند تا نرم افزار رو جواب بده و چطوری می تونم ازش بعنوان کش هارد خودم استفاده کنم ؟ قیمتش خیلی مهم نیست ولی زیادم نمی خوام حجمش بالا باشه ...
- - - Updated - - -
با سلام . یه هارد SSD میخواستم با سرعت بالا مخصوصا تو بوت و کارهای ویندوز می خوام با Intel Smart با هارد خودم کار کنه حجمش هم جوری باشه که یه ویندوز 8 و چند تا نرم افزار رو جواب بده و چطوری می تونم ازش بعنوان کش هارد خودم استفاده کنم ؟ قیمتش خیلی مهم نیست ولی زیادم نمی خوام حجمش بالا باشه ...دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟؟
با سلام
دوستان قصد خرید HDD دارم
اخرین دفعه ایی که HDD خریدم کلاً 5 ماه عمرش طول نکشید و باعث شد 1 ترا اطلاعاتم از بین بره
اینم عکس اون خدا بیامرز هستش
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بعدش رفتم یکعدد SSD گرفتم خدا رو شکر تا الان موردی نداشته ولی خب بدجور مشکل حجم دارم
الان میخوام یکعدد HDD با ظرفیت 1ترا بگیرم
موندم اکسترنال بگیرم یا اینترنال
کاربردم بیشتر روی اینترنال هست جوری که سیستم 24/7 روشن و در حال کارکردن هستش برای همین موندم که دوباره یه هارد دیگه بگیرم اونم بعد از چند وقت بسوزه
به نظر شما اکسترنال بگیرم با این وضعیتی که دارم بهتر نیست ؟؟؟
یخورده توی نت گشتم در مورد اینترنال ها به نتیجه خاصی نرسیدم و همه برند ها به نظر مورد دارن (فقط سامسونگ ها یخورده بهتر هستن اونام که دیگه تولیدشون متوقف شده)
اما در مورد اکسترنال ها به نظر یک ترا وسترن الترا HDD خوبی هست توی فیدبکهای آمازون و Newegg هم زیاد بد نگفتن راجع بهش
الان نیاز به راهنمایی دارم درمورد جون سخت بودن هارد و خیلی هم برام مهم هستش
بودجه هم نهایتاً تا 250-260 بیشتر نمیتونم هزینه کنم برای 1 ترا
با تشکر از راهنمایی تون @};-
براساس امار های منتشر شده، بیشترین خرابی هارد دیسکها برای شرکت Seagate بوده اونم تو محدوده ای حجم ذخیره سازی 1 TB تا 2 TB و کمترینش برای شرکت Hitachi و WDC.
>> به شما هارد دیسک WDC Caviar Black با حجم ذخیره سازی 1 TB پیشنهاد میشه میتونید از سایت همسایه تهیه کنید، ولی باید مقداری به هزینه اتون اضافه کنید ولی در عوض یک هارد دیسک Internal مطمئن و جون سخت دارید که دارای دو پردازنده ای که یکیش برای جلوگیزی از ضربه دیدن به هارد دیسک میباشد.
ممنون از راهنماییتون ولی همونطور که گفتم اینقدر نمیخوام هزینه کنم
دوستان منتظر راهنمایی های شما هستم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام@};-
قیمت 2 ترا وسترن گرین الان 277 هزار تومان و یک ترا وسترن گرین زیر 200 هزار تومان...
یک ترا وسترن بلو زیر 200 تومان
500 گیگ بلک حدود 230 تومان
سلامتی هارد به خیلی چیز ها بستگی داره از جمله استفاده و نگهداری صحیح چه فیزیکی و نرم افزاری
اما خود بنده در یک شرایط نگهداری یکسان:
••یک هارد 500 بلو وسترن دارم سر جمع 2 سال و یک ماه هست روشن بوده ولی
••یک هارد 500 گرین وسترن هم داشتم فقط 6 ماه کار کرد...
اما دلیل نمیشه سری بلو و گرین بد یا بهترین باشند
پس از این جهت روی هیچ پارامتری مثل MTBF که خود سازنده ها ارائه میدند برای محاسبه طول عمر هارد نمیشه حساب کرد
نتیجه این که به توصیه دوستان و بهزاد عزیز یا میتونید با افزایش بودجه هارد سری بلک وسترن تهیه کنید یا با توجه به بودجتون سری بلو وسترن یا گرین
هاردهای HITACHI هم بنده تجربه بدی از استفادشون نداشتم حالا تا نظر دوستان چی باشه[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]