نزدیک 200.000 خورده ای می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نزدیک 200.000 خورده ای می شود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم بنده با بودجه حدودو 300 تومن حالا شایدم 400 تومن :d هنوز نمی دونم HDD بگیرم یا SSD البته بگم که جفتشو خواهم گرفت اما اولویت رو نمی دونم شرایطمم اینطوریه که : یه هارد اکسترنال 2ترا دارم یه 2سالی میشه گرفتم 1000گیگ دیگه جا داره ولی با سرعتی که من فیلم و س ریال توش پر میکنم تا بعد تابستون پر بشه شایدم 1 سال دیگه! و یه هارد 300 گیگ قدیمی 4سال پیش گرفتم دارم من همین تابستون یه سیستم جمع کردم اما دیگه پولم نرسید هارد و ssd بگیرم سی پی یوم هم core i7 و مادربرد sata 6 ساپورت میکنه مشکلی از نظر پورت و اینچیزا نیست میتونم بگم هم سرعت هم فضا برام مهمه اما فقط این وسط موندم اولویت رو به کودوم بدم این مشخصات سیستم و هرچی که گفتم نمیخواستم سرتونو در بیارم فقط خواستم تو تصمیم گیریتون کمک کنم حالا اگر میشه بگید کودوم رو اول بگیرم چه مدلی و قیمتش حدودا چقدره؟
((SSD 90 گیگ باشه و اگر HDD 1 یا 2ترا ))
با تشکر @};-
Seagate Barracuda 7200.12 2TB 64MB Buffنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمتش چنده؟ پس شما میگید HDD اول بگیرم مناسب تره؟ میشه دلیلشو بپرسم :d چون خودم میخواستم SSD بگیرم
ظرفیت اولویت اول بعد سرعت هست،هر چند که این مدل هارد سرعت مناسبی دارد.قیمت هم حدودا 400.000 می شود.شما زودتر از آنچه که فکر کنید به فضای بیشتر نیاز خواهید داشت تا سرعت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1اسم اصلیش Seagate Barracuda میشه درسته؟ 1ترا با مشخصات همین هارد چقدر هستش؟ و یه سوال دیگه یه هارد دیگه که دارم و گفتم مال 3 4 سال پیشه بعد از اینکه هارد گرفتم این یکیو وردارم؟ منظورم اینه که رو سرعت سیستم اثر منفی نمیذاره؟
حدودا 260.000نقل قول:
بهتره همزمان استفاده نشود.
فکر نکنم اگه از همه هاردات با هم استفاده کنی مشکلی پیش بیاد. فقط ویندوزت رو رو همین seagate barracuda بریز. کاهش سرعتت هم مربوط میشه به وقتی که بخوای با اون هارد قدیمی هات کار کنی اگر نه ویندوز سرعتش کم نمیشه
سلام بر همگی
با پولی که توی عید جمع کردم ، میخوام یه هارد 1tb بخرم . به نظرتون بهترین مدلی که میتونم بخرم ، چه مدلیه که از هر لحاظ عالی باشد .
در ضمن هاردی که الان استفاده میکنم ، مدلش اینه ( maxtor stm3320820as ) . به نظرتون با این پولم یک هارد بخرم بهتره یا SSD . ممنون @};-
دوستان سلام. بنده یه ssd s511 60 گیگ خریدم. خواستم بدونم چطوره؟ دو تا هارد 2ترا و500 گیگ برای ارشیو دارم. وجود هاردهای دیگه تو سرعت ssd تاثیر منفی میزاره؟ البته امروز نصب کردم سرعتش خیلی خوبه .
شما ویندوز رو روی درایو ssd نصب میکنی و از هارد ها هم به عنوان ارشیو استفاده میکنی این دو هیچ تداخلی با هم ندارن بهتر هم اینکه کنترل SATA برای SSD روی مود AHCI باشه البته قبل از اینکه ویندوز رو نصب کنی باید روی این مود قرار بدی و اگر بعد از نصب اویندوز روی این مود قرار بدی دیگه ویندورت BOOT نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mushkin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SSD به دلیل حجم کم و قیمت گزاف به ازای هر گیگابایت معمولا و منطقا برای درایور نصب ویندوز و نصب بازی و نرم افزارهای workstition مورد استفاده قرار میگیره و نه برای ارشیونقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما اگر با اطلاعات حجیم سر و کار دارید و همچنین همینطور که گفتم قصد ارشیو رو دارید عقل حکم میکنه که از هارد استفاده کنید
و اگر قصد دارید هم سراغ ارشیو و برید و هم سرعت ویندوز و load بازی به شکل محسوسی افزایشی پیدا کنه باید در کنار هارد از SSD هم برای درایو نصب ویندوز استفاده کنید.
هارد پیشنهادی :Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buffssd پیشنهادی:
AData Premier Pro SP900 128GB SSD
ممنون از راهنمایی تون . من قصد آرشیو آنچنانی ندارم و گاهی پیش میاد که به خاطر دانلودایی که میکنم هاردم پر بشه . بیشتر به خاطر حجم زیاد بازیا و نرم افزارها به هنگام نصبشون قصد دارم یه هارد جدید بخرم . چون الان همه بازیا حجم زیادی به هنگام نصب دارن و خیلی زود هاردم پر میشه ولی از طرفی هم سرعت برام مهمه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سوالی ازتون داشتم ، آیا بالاتر از 7200Rpm هم در هاردا داریم و ممنون میشم قیمت هر کدومشونم بگید .
در مورد SSD مارکهای دیگه ای رو هم میتونید معرفی کنید ، چون Adata به نظرم نسبت به بقیه مارکها سریعتر خراب میشن ( با توجه به تجربه ای که برخی از دوستان در استفاده از این مارک داشتن ) ممنون @};-
بهترین هارد ممکن به شما معرفی شد،در پست های قبلی هم ذکر کردم قیمتی معادل 260.000 تومن دارد.معمولا هاردهای 7200 سرعت بالاتری دارند،اما تنها عامل تعیین کننده نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد ssd هم بنده اولویت اول را با برند ocz میدونم.
موفق باشید@};-
بله هاردهای با rpm 10000 و یا 15000 هم وجود داره که سری های اولیه اش با پورت SCSI عرضه میشد ولی سری های WESTERN مثل raptor با RPM 10000 هم تولیدنقل قول:
شده که انواع و اقسام پورت های SATA1.....SATA3 رو شامل میشه ولی این هارد ها هم با حجم های کم مثل 300 یا 150 گیگ عرضه شدن و قیمت بالایی هم دارن در حد SSD
که بعید میدونم در داخل گیر بیاری و کلا با وجود SSD گزینه زیاد مناسبی نیست و تمام نقاط ضعف یک هارد 7200RPM رو داره و بعلاوه مصرف برق و حرارت و صدای بیشتر.
مشکل داشتن SSD های ADATA هم چرت و پرت بیش نیست. ولی میتونی از OCZ vertex 4 هم استفاده کنی که بسیار عالیه.
دوستان بین این 4 مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
SH100S3B/120GB SATA III 2.5` HYPERX BLUE KINGSTON SSD
485 تومن آکبند
SH103S3/120GB SATA III 2.5` HYPERX 3K BLACK KINGSTON SSD
450 تومن آکبند
ocz vertex 4 128 GB
500 تومن کار کرده
و intel 520 60 گیگ 300 تومن کارکرده
کدوم صلاحه؟
بحث قیمت در برابر کارایی شدیدا برام مهمه:D
OCZ Vertex 4 128نقل قول:
نوشته اصلی توسط central_core [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از بین لیست شما ocz vertex 4 128 GB .اما اگر قیمت براتون مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط central_core [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه ذیل رو معرفی میکنم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
650 تومن ناقابل
سلام. دلیلتون رو میشه بفرمایید یا بنچ مارکی چیزی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون کینگ استون اکبند و گارانتی دار هست و ارزان تر و مبدل usb3 هم داره
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان از این مدل ssd ها از کجا میشه تهیه کردmSATA
مگه این مدل هارد از دور خارج شده؟؟؟؟!!!!! من به پیشنهاد دوست بزرگوارمون [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] قصد خرید همچین هاردی رو دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من این چند روز که میرفتم میپرسیدم میگفتن بارشو تموم کردن هفته ی دیگه میاد این هفته هم رفتم نبود گفتن هفته ی دیگه اونم به خاطر اینکه عید بود بارش نبود حالا نمیدونم بهتر یا هم رده ی این هارد چه مدلی پیشنهاد می کنید اگر این مدل رو پیدا نکردم؟
این لیون گذاشته اما من زیاد اعتمادی ندارم به اینجور سایت ها به خاطر همون نگرفتم تا الآن از این سایت!
یکی از دوستان من Seagate Barracuda 7200 RPM 64 MB Buffer 1 T.B رو داشت برای فروش . من براتون پرسجو می کنم اگه داشتن نفروخته باشن.
در صورت نیاز بهتون خبر میدم.
ممنون من دنبال 2Tb هستم نه 1TB اگر آکبند مغازه ای سراغ داشتید حتما بهم بگید ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز کسی نگفت از دور خارج شدهنقل قول:
شما پاشو برو یه دوری بزن بازار رضا نه پاساژ پارسیان نه مجتمع ایران نه بیا مجتمع پایتخت
قبل از عید هارد WD Black 1TB 64 Mb buffer رو میدادن 360 هزار تا 400 هزار تومن
گشتم یجا با گارانتی سازگار پیدا کردم 280 تومن
قطعه ای اگر سخت پیدا میشه باید گشت دنبالش
همون سایتهایی که اعتقادی ندارید جای ثابت برای خرید حضوری هم دارند اغلب
@};-
نقل قول:
شما چرا western caviar black 2T نمیگیری؟؟؟!!!!
شما اگه برای ارشیو میخوای که طبیعتا هم اینجوری یکی از بهترین گزینه ها WD caviar green 2T هست
نقل قول:
اک.گشتن که بله میگردم ولش که نمیکنم!ببینیم چی میشه دیگه بازم ممنون از راهنمایی هاتون
@};-
"""شما چرا western caviar black 2T نمیگیری؟؟؟!!!!
شما اگه برای ارشیو میخوای که طبیعتا هم اینجوری یکی از بهترین گزینه ها WD caviar green 2T هست""""
بله به عنوان آرشیو استفاده میشه دیگه 2ترا رو که ویندوز نمزنم روش فقط :d این مدلی هم که گفتید رو مورد برسی قرار میدم ممنونم از راهنماییتون @};-
هنوز نیومده دوست عزیز تابستون ایشالله میاد ( البته من مدل 1.6 ترابایت رو میگم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل 420 گیگ این ssd قیمتی معادل 1995 دلار داره که تو بازار های ایران رو نمیدونم
موفق باشید @};-
2 ترا سیاه رو گرفتید 280؟!!!نقل قول:
یک ترابایت بله نوشتم 280 خودتون هم 280 رو قرمز کردید دیگهنقل قول:
26/12/1391
WD 1TB Caviar Black 64M Buffer
عذر میخوام نمیدونم چرا 2 ترا دیدم:|:dنقل قول:
خب تستش رو قرار بدید بی زحمت با hd tune. ببینیم سیاه ها چطور سرعت میدن؟ صداش چطوره؟
سری black کلا به خاطر تعداد پلاتر های بالاش که برای مثلا 1tb دو پلاتر و برای 2t چهار پلاتر داره نسبت به سری green برتری دارهنقل قول:
همین عامل باعث میشه access time به طور کل پایین بیاد مثلا برای مدل 1TB حول و حوش 12ms ثبت میشه که خواب برای یه هارد مکانیکی خیلی رقم خوبیه.
سلام امین جان ! بایرامیس مبارک !! کم پیدایی !!!نقل قول:
عزیز یه دوترا بلک گرفتم تستشم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] گذاشتم .
سرعتش تو تست پایین تر از بلو هست ولی بازی هارو مثل SSD میاره چون بازی ها طراجی نشدن که از تمام توان و سرعت وسایل ذخیره سازی استفاده کنند ، تکو توک که سورس های سنگین دارن خودشونو روی SSD نشون میدن .
صداش ... صداش هم وقتی دفرگ میکنی از باقی موارد بیشتره . مثلا اگه صدای بلو باید به کیس نگاه کنی تا صداشو بشنوی ، این بدون توجه کردن به صداش هم صداش شنیده میشه ولی وقتی توی بازی باشی (بیشتر لود انجام شده باشه) دیگه صدایی به اون صورت نداره ؛ البته من چون هدست میزارم دیگه صداش شنیده نمیشه .
سلام خدمت دوستان و اساتید.
به دنبال یک هارد 2ترابایت هستم با بودجه ی حد اکثر 400تومن دوستان سیگیت باراکودا رو پیشنهاد کردم که متاسفانه هرچی گشتم اصلا پیدا نمیشد!! دوستان مدل دیگه بهتر یا هم سطح همین هارد چیز دیگه ای سراغ ندارند؟ 2ترا فقط میخوام 1ترا هم نمیشه 2تا گرفتم هم قیمتش میره بالا هم صدا و مسائل دیگه نمیشه کسی اگر جایی ام تو تهران سراغ داره میفروشه حتما آدرس بده لیون هم نداره کلا غیب شده :| ممنون میشم یه راهنمایی کنید
@};-
بله حق با شماست متاسفانه هارد های سیگیت خیلی کمیاب شدن،با این اوضاع هم صبر کردن یعنی ضرر من پیشنهاد می کنم هر چه زودتر اقدام به خرید کنید.مدل جایگزین می تواند WD Caviar Green 2 TB SATA Hard Drives - WD20EARX باشد.نقل قول:
میشه یه بنچمارکی چیزی از این هارد هم در اختیارم قرار بدید؟ Spin Speed : 5400 هستش برا WD و برای سیگیت 7200 فرقی هم تو سرعتشون داره؟ یه بنچمارک و مقایسه بین این 2 هارد قرار بدید ممنون میشم
@};-
با سلام. يه ssd مي خوام.
بودجه ٤٥٠ هزار تومن.
Intel 330 120 GBنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ADATA SX900 128 GB
Ocz vertex 4 128 اين چه طوره؟ ٣٢٠ تومن.
كولينگ سيس موجود داره.
اقا نوید شما چیپ مادبوردت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیلی خیلی بعیده با این قیمت اون هم vertex 4
Z77 !
يكي از دوستان بهم گفت كولينگ سيس به ملكوت أعلا پيوست!!! و اون قيمتم مال قبلانه!!!
اون قیمت که به اعلا پیوست ولی کولینگ سیس رو خبر ندارم ولی برای 128g زیر 450 حساب باز نکن حالا از هر برندی میخواد باشهنقل قول:
فكر مي كنم بهترين نمونه اي كه گيرم بياد در خال حاظر sx900 باشه. نظر شما چيه؟ sp900 چه طوره؟
جايي را ميشناسيد كه موجود داشته باشند؟
از کنترلرنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
SandForce 2281 استفاده میکنه یکی از اصلی ترینتفاوت هاش هم در iops هست که برای sx900 تو بلوک 4k برابر با 90k ولی برای sp900 برابر با 85k هست البته برای سایز 128g پس همین sx900 پیشنهاد میشه
از دوستان اگر کسی جایی را می شناسد که sx900 موجود باشه لطفا بگوید.
یه مدل کینگ مکس هم هست اونم باید خوب باشه.نظر شما چیه؟
دوستان کسی بنچمارک بین WD Caviar Green 2 TB SATA 64MB Buff و Seagate Barracuda 2TB SATA3 نداره؟
ممنون میشم قرار بدید آخه WD با 20تومن قیمت بیشتر فکر نمیکنم خیلی جالب باشه اما تنها انتخاب بین 2ترا تا 400تومن فک کنم همین 2تاس که سیگیتم که کلا نایاب شد رف
اکثر دوستان زحمت کشیدن با نرم افزار HD Tune از هارد ها تست گرفتن که در این تاپیک می توانید مشاهده کنید،برای بنچمارک ها هم با یک سرچ کوچک کلی موجود می باشد.نقل قول:
موفق باشید@};-
بله بله میبینم داستان قیمتا جالب شده!!!! 100تومن رفت رو هارد! عجیبه واقعا تا الان هارد موجود نبود یه دفه از کجا اومد که شد 485تومن wd هم موجود نیست ینی کلاهارد 2ترا نداریم زیره 400تومن یا همون حدودش؟!!! واقعا خیلی عجیبه!! یه راهنمای کنید موندم هارد ندارم چیکار کنم هارد اکسترنال دارم که متاسفانه فقط برا آرشیو هستش تو پی سی موندم چیکار کنم!
چه میشه کرد فعلا وضعیت همینه!!!نقل قول:
من پیشنهاد می کنم تا هنوز seagate 7200.12 1tb هم نایاب نشده اقدام به خرید کنید و به صورت raid استفاده کنید تا سرعت هاردها هم افزایش پیدا کند.
raid هم بنکنم باید 2تا 1ترا بخرم اینطوری قیمت همون میشه که! وضعیت از این بهتر هم نخواهد شد تا اونجایی که من تو بازار هارد و کلا قطعات کمپیوتری دیدم!1.5ترا چطور؟ هست تو بازار قیمتش چقدره؟
raid0 رو پیشنهاد نمیدم چون ممکنه دردسر درست کنه و شدیدا هم اطلاعاتت رو هواس.نقل قول:
بنده دو عدد wd caviar رو raid0 کردم و سرعت بوت به شکل فاحشی پایین اومد و دو یا سه باری هم پروفایل riad ام به فنا رفت.
هارد 1.5tb هم سخت گیر میاد اگر هم گیر بیاد باید بری سراغ WD.
نمیدونم والا موندم! این قیمتا پایین میاد ؟(البته خودم اینطور فک نمیکنم!)اگر پایین بیاد 1-2هفته دیگه مشکلی نیس شاید به خاطر اینکـــه فقط چندتا مغازه دارن قیمتارو بردن بالا! همین لیون کامپیوتر چند وقت پیش که زده بود 385تومن حضوری رفتم اونا هم
گفتن نداریم الان میگن 485 تومن! الان تو یه وضیتی گیر کردم خودم موندم توش! اصن 1ترا مطمئنم کم میاد!
سلام دوستان
یه هارد اکسترنال میخواییم با ظرفیت یه ترا و نکته مهم اینه که ضد ضربه باشه چون اطلاعات مهمی قراره روش ریخته بشه
از هاردهای امروزی یه همچین چیز مطمئنی هست ، در واقع باید واقعا ضد ضربه باشه
و یه سئوال دیگه ، آیا هاردهای ssd با توجه به نوع ساختار فیزیکیشون برای این کار بهتر هستن ؟
سلام @};-نقل قول:
پیشنهاد بنده به شما ADATA HD70
فیلم های تست SH93 و HD710 رو توی شماتیوب ببینید
••لینک زیر مربوط به یک فیلم 35 مگابایتی از تست SH93 هست، برادر HD710 . درواقع HD710 به روز شده ی SH93 هست
توی این فیلم هارد ، آتش زده میشه، از ارتفاع 3 متری پرتاب میشه، بعد از چند ثانیه با ریختن آب خاموش میشه
بعد از تعویض کابل، دیتا های روی هارد سلامت و قابل دسترس
••تست های دیگش مثل قرار دادن داخل تُستر و ریختن آب جوش و آب یخ پشت سر هم و ... هم میتونید سرچ کنید
ببینید.
••همه ی هاردها در حین اتصال به دیوایس ها ، از برگ گل لطیف ترند و حساس تر، ضد ضربه و عادی هم نداره
••در باره HD710 یه نکته به اشتباه میگند که بدنش کیفیت نداره دلیش رو هم عنوان میکنند کاور رنگی روش در میاد
این درحالی که واقعا باید اون کاور مثل جلیقه از تن هارد در بیاد چون تمام خاصیت ضد ضربگی HD710 به این که اون کاور توی
تنش فیکس نیست.
••از SH93 استفاده می کردم و از HD710 استفاده میکنم
براتون نتایج تست Read و Write با درگاه USB 3.0 رو قرار میدم
ببخشین دوستان به نظره شما کدام یک از این کارها بهتره
1 خریده 2تا هارد 500 wd black دسته 2 بدونه گارانتی و رید بستنشون یا
2 خریده یه هارده 1ترا بلک نو و با گارانتی
سرعته کدومشون بهتر میشه
اینم بگم که من آدمی نیستم که زیاد فیلم و ... نگاه کنم و بیشتره هارده الانم نرم افزارو ایمج بازی (اونم 1 2 تا هست )
بیشتر از سرعته پایینه هاردم خسته شدم @};-
اینم بگم که 2تا 500 340 رد میاد با ارسالش 350
1 ترا 345 نوش هست و
اگر سرعت الویت شماست دو عدد 500 (امنیت بسیار پایین پیکربندی raid0 مد نظرت باشه).نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و اگر ارشیو به همراه سرعت قابل قبول برات اهمیت داره بدون شک Seagate Barracuda 2TB.
همون طور که گفتم دوسته عزیز اهله آرشیو و ... نیستم تا یه چیزه جدید میادتست میزنم که نصبش سالم باشه و قدیمی تر رو پاک میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه سوال شما خودتون تا حالا دیدین که هارد یک دفعه خراب بشه چون خودم تا حالا ندیدم ولی خوب قطعه الکترونیکی هست
شما اگر قصد ارشیو نداری بهترین کار کمی هزینه اضافه و خرید یک فروند sx900 128G هست چون به دردسرش نمیرزه بخوای RAID کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان بهترین هارد اکسترنال با ظرفیت یه ترابایت در محدوده قیمت 250 تومان چی هست
با تشکر
با این قیمت ظرفیت یک ترابایت پیدا نمیشه.نقل قول:
Seagate Expansion 500GB USB 3 Ext HDD
باید برای یک ترابایت نزدیک 300.000 بودجه کنار بگذارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون دوست من
نزدیک 300 بهترین گزینه چیه
WDC My Passport 2.5 Inch 1 T.B EXT یا Seagate Backup Plus 1TB USB3 Ext HDD
سلام اساتید گرامی..
من هارد لب تابم سوخت دیگه کار نمیکنه،میخواستم هارد بخرم اما نه هارد لب تابی یه ssd کم حجم برا ویندوز و یه هارد اکسترنال برا فایل هام.ssd که میخوام بخرم[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست و هارد اکسترنال هم نمیدونم چی بخرم البته 500گیگ میخوام و کل هزینه هم حدود 400تا450 هست،اگه بیشنهاد دیگه ای دارین خوشحال میشم مطرح کنید،مرسی.
یا حق
Seagate Expansion 500GB USB 3نقل قول:
نوشته اصلی توسط nvidia oc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seagate BackUp plus 500GB USB 3
این هارد رو انتخاب کردم نظرتون چیه؟
seagate 1TB sata 3 64mb ST1000DM003
فکر میکنم قیمتش هم 240 تومنه
گزینه مناسبی هست.نقل قول:
برو بچ هارد دو ترا چی پیشنهاد میکنید ؟ و چند ؟
Seagate Barracuda 2TB SATA3 ST2000DM001نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad 1985 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
300.000
سلام دوستان
یه فلش 16 گیگ میخواستم بخرم ... شایدم 32 گیگ ... بستگی داره ببینم کدومش به صرفه تره از نظر قیمت
میخواستم راهنمایی کنید بهترین و پر سرعت ترین و طول عمر بالا . . . 16 & 32 گیگ از چه مدلی و چه برندی بگیرم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آونگ ue700
این عالیه! قیمتش 150 هزار تومن هست! 32 گیگ اش. مادام العمر گارانتی!
قیمت هارد افت داشته یا نه ؟
نسبت به چند ماه پیش، بله کمی افت داشته. اما زیاد نبوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad 1985 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان من قصد دارم یک ssd 120gb تهیه کنیم ... میخواستم بدونم تفاوت دو مدل adata sx900 و sx910 چیه ؟
و اینکه ایا این دو مدل کارایی خوبی دارند یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنید ...
با تشکر ...
مدل sx910 با فریمور جدیدیش استفاده بهتری از چیپ های mlc میکنه و به همین دلیل سرعت red/write بیشتر و access time کمتری داره نسبت به sx900نقل قول:
نوشته اصلی توسط cold398 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و تو تمام بلاک ها اعم از 512 و 4k سرعت خوندن و نوشتن بهتری داره نسبت به sx900 هر چند این تفاوت ها محسوس نیست
گزینه هایی مثل ocz vector بسیار عالی ان اما نمیدونم در بازار هست یا نه ولی من سامسونگ 840 رو پیشنهاد میدم.
ممنون از شما @};-@};-@};-نقل قول:
ssd خرابی زیاد داره و adata رو به خاطر گارانتی 3 ساله انتخاب کردم ولی اگر مدل بهتری با گارانتی طولانی مدت باشه اصراری به خرید adata ندارم ... گارانتی سامسونگ و ocz چقدر هست ؟
بنظرتون این تفاوت خیلی پایین sx910 ارزش 50 تومن هزینه اضافه رو نسبت به sx900 داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cold398 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من SX910 بخرید با 5 سال گارانتی تعویض!
بهترین هارد یک ترا ساتا3 پر سرعت و کم صدا چی پیشنهاد میکنید؟
wd caviar black. کمترین access time رو داره نسبت به هاردهای 1tb موجود بازار ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط iceboy_love [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین هارد اینترنال دنیا وسترن دیجیتال خاویار بلک 2 ترا هست!نقل قول:
شما یه ترابایتش رو می تونید بخرید! اما همچین کم صدا هم نیست!
به دلیل سرعت بسیار بالا، گهگاهی صداش رو نرو اعصابه!
با سلام خدمت دوستان عزیزم
یه سوال داشتم ، اگه تکراری بود ببخشید ، بهترین هارد یک ترابایت اکسترنال چیه و اگه قیمتش دارین ممنون میشم بگین @};-
بستگی به بودجه ای شما داره ، چقدر میخواهید هزینه کنید از 200.000 هزار اوشلوق هست تا 1.000.000 اوشلوق .
WDC My Passport Studio 2
Seagate Goflex USB III
ممنون تا 400 تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WD Essential 3tb از هر دونسخه usb هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossien1367 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنوننقل قول:
با آداپتوره ؟
اگه آره که نه بدون آداپتور میخوام
اره ادابتور دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossien1367 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WD My Passport Ess 2.5 2TB
نقل قول:
عطا جان ، فکر کنم منظورشون آداپتور برق هست .
نه داداش گلم ، برق نمی خواد این مدلی که معرفی شد و فقط یه کابل USB 3.0 هست . Plug & Play ... بزن برو توکارش !
ایمان جان منظورم این مدلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
WD Essential 3tb
اون که معرفی کردم اداپتور نداره منظورم My Passport Ess
نقل قول:
آخه معمولا از پسوند Book برای 3.5 اینچی ها و آداپتوری ها استفاده میکنن ، از Passport هم برای 2.5 اینچی ها و بدون آداپتوری ها ؛ من رو به شک انداختی . ;)
سلام ،
فرق Hybird ها با خوده HDD خیلی ـه ؟
در حدود قیمت 250 تومان کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ 1 ترابایت.
خودم این رو دیدم به نظر خوب میاد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چرا قیمت بلو با گرین برابره ؟ در صورتی که بلو قوی تره (به خاطره مصرف بیشتره ؟)
برای SSD چی پیشنهاد میدین ؟ 128 گیگ زیره 500 تومان و 180 گیگ زیره 800 تومان.
بهتره نیست برم HDD هارو دوتا بگیرم و Raid 0 کنم ؟
ممنون @};-
بعدالتحریر
این رو یادم رفت بذارم
البته قیمتشو زدن 440 تومان ولی 89 ادلاره و با بالای 10 چوق فرق داره ، پس قیمتش الکیه ؟ (کسی قیمتشو داره ؟)
دوست عزیز،
از کلمه Hybrid مشخص هست ترکیبی ،
تشکیل شده از Solid دیسک باظریفت کم نسبت به هارد دیسکهای مکانیکی که فقط برای ذخیره سازی و نصب سیستم عامل مناسب بوده ، به خاطر سرعت بالای که دارند نسبت به هارددیسکهای مکانیکی به خاطر BooT سریع سیستم عامل. و در ادامه برای ذخیره سازی ، که شامل فایلها و برنامه ها و ... با حجم بالا میشوند بروی قسمت مکانیکی ذخیره میکنند.
به خاطر داشتن دو پردازنده تو هارد دیسک های Black که باعث افزایش خواندن و نوشتن اطلاعات میشه و باعث جلوگیری از ضربات شدید به هارد می شود تا حدودی.
پیشنهاد من به شما Seagate Barracuda 1.0 TB SATA III هست.
هارد دیسک : SSD ADATA Sx910 - ظرفیت : 128 GB
هارد دیسک جامد : Intel Series 330 - ظرفیت : 180 GB.
بستگی به شما داره، پیشنهاد من این هست که SSD بخرید برای Boot ویندوز و یک هارد دیسک مکانیکی مثل : WDC Caviar Black برای ذخیره سازی فایلهای با حجم بالا.
سلام دوستان
لطفا یه هارد 1 ترا خوب معرفی کنید ، در ضمن برا یه مادربرد AM2 هستش ، میتونه از یه هارد 1 ترا پشتیبانی کنه
با تشکر
Seagate 7200.12 1TB Sata 3نقل قول:
سلام دوستان
لطفا یه فلش 16 گیگ usb3 و یه 8 گیگ یو اس بی 3 معرفی بفرمایید
و ضمنا یه سئوال دارم و اون اینه که تفاوت سرعت بین مدلهای موجود در بازار خیلی زیاده یا اینکه این تفاوت قابل چشم پوشی هستش
با تشکر
Patriot 8GB Supersonic Boost XT USB 3.0 Flash Driveنقل قول:
Patriot 16GB Supersonic Boost XT USB 3.0 Flash Drive
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
چه فرقی بین دو مدل زیر وجود داره و به نظرتون WD ارزش این همه هزینه رو داره .
WD Caviar Black 1 TB HDD - 445
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD - 200
در بین هارد های سیگیت سرعت 1TB با 2TB با هم فرق دارن .میخوام یک هارد 1TB و یا 2TB بخرم و چون اختلاف قیمت هارد 2TB سیگیت با 1TB کمه ، به نظرتون 2TB بخرم بهتر نیست و یا WD رو خریداری کنم .
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD - 200
Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3 - 290
قیمتا رو از روی سایت لیون گذاشتم .
ممنون @};-
مشخص هست که با اون قیمت ارزش خرید ندارد و Seagate گزینه بهتری می باشد.اگر هارد 1TB جوابگو هست خرید 2TB توصیه نمیشه،چون هر چقدر حجم بیشتر شود سرعت خواندن اطلاعات کمتر میشه اگر به تست سرعت هارد ها توسط نرم افزار HD Tune دقت کنید سرعت خواندن از 500GB به بعد سیر نزولی دارد.نقل قول:
ممنون علی جان @};-نقل قول:
به نظرم قیمتای لیون آپدیت نبوده . قیمتی که برای WD Caviar Black 1 TB گرفتم ، 290 تومن بود . به نظرتون با این قیمت ارزش خرید داره و یا بازم همون سیگیت رو خریداری کنم بهتره .
علی جون میشه بگی این دو هارد چه تفاوت هایی با هم دارن .
خب کیفیت ساخت هارد های WD خصوصا سری بلک بهتر هست به نظر من.نقل قول:
قیمت ها بازار ما هم که حساب و کتابی درش نیست :دی
دیگه تصمیم با خودتونه چون با اون قیمت هایی که دادید میبینید که میتونید با 290 تومان یه هارد 2 ترا داشته باشید;)
من خودم هم WD یک ترا بلک دارم و هم سیگیت ( هم 2 ترا و هم 3 ترا ) و از همشون راضی هستم:x
اگه خرابی اولیه احتمالی رو بزاریم کنار یکی از چیز هایی که تو عمر محصول تاثیر داره میزان نگهداری کاربر از اون محصول هست:)
ممنون حسین جان @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه براتون زحمتی نیست یه تست از هارد 2 ترا سیگیت و 1 ترا وسترن برام بزارید . چون فردا میخوام بخرم . ;)
سلامنقل قول:
دوست عزیز 64 مگ بافری های سیگیت یا همون سری 7200.14 واقعا عملکرد خوبی دارند و سرعت فوق العاده ای هم دارند ؛
و این رو هم بگم که ضعف خاصی هم بلحاظ کیفی ندارند به هیچ وجه .. حالا وسترن میگند کیفیت بهتری داره!
در مورد این سری از هارد های سیگیت تنها چیزی که ممکنه یخورده و اون هم نه زیاد به چشم بیاد قضیه ی هد پارکینگ این هارد ها هست
که اگر چیزی فراخوانی نشه در مدت زمان کوتاهی به هد پارکینگ میرند
و این قضیه با توجه به نوع استفاده شما می تونه تا حد کمی آزار دهنده هم باشه.
اون هم تنها بلحاظ صدای خفیفی که ایجاد میکنه ؛
البته ممکنه مثل من بهش عادت کنید و هم می تونید بطریق نرم افزاری هد پارکینگ رو تعطیل کنید! اما مشکلش این هست که با خاموش شدن هارد این وضعیت ریست میشه.
اگر از این هاردها خریدید و اگر از فیرم ور CC4B بود ، بهتره بهش دست نزنید! اما هر فیرم وری جز این بود حتما به CC4H آپدیت کنید؛
این تمام چیز هایی بود که در مورد سیگیت می تونستم بگم خدمتتون ؛ امیدوارم مفید واقع بشه ؛
تست زیر رو هم خودم گرفته بودم :
وسترن بلک رو هم اگر مقدور باشه امیدوارم حسین آقا تستش رو قرار بدند ؛ اگر از تولیدات اخیر باشه خودم حتی دوست دارم بدونم سرعت به چه شکل هست :)