بله مهدی جان حرفتون درسته اما من این کار HWBot رو بدون جواب نمیزارم سورپرایز دارم براشون :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
بله مهدی جان حرفتون درسته اما من این کار HWBot رو بدون جواب نمیزارم سورپرایز دارم براشون :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
راستش عرفان عزيز با اين آنلاك يه شاهكار كرده :)
در مورد maxxmem واراند عزيز ميتونه بهتر توضيح بده ولى تا جايى كه من اطلاع دارم اين تست رو سندى خوب امتياز ميده و اينكه گاها نتايج نادرستى ميده (بيشتر از نرم افزارهاى ديگه) براى همين نميشه گفت fake والا بن ميكردن خودشون
ولى اگه امتياز با فركانس ها قابل قبول نباشه براشون نتيجه رو حذف ميكنن
@};-
چقدر از دیدن این جمله ها خوشحال شدم:x :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به قول پژمان با آنلاک پردازنده واقعا شاهکار کردی....خیلی کم هستند آدمایی که میتونن سی پی یو رو هک کنن :دی
باید از نبوغت بیشتر استفاده کنیم :d
@};-
حالا که قضیه به خوبی و خوشی حل شد عرفان اون اموزش زحمت بکش:d
قربونت مهدی جان شما و پژمان جان به بنده لطف دارین @};-نقل قول:
آموزش رو میزارم اما قبلش بگم که روی مادربوردهای مختلف آنلاک فرق داره و باید دیباگر رو به مادربورد لحیم کرد و نیاز به پروگرامر داره. ریسکش 100% هست :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام علی آقای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبی داداش گلم
زحمات شما برام آشکار و قابل تقدیر هست و از این بابت از شما سپاسگذارم
سوء تفاهمی پیش اومد... ناراحتی بنده در مورد سیستم hwbot بود و بس
دوستی و زحمات شما همیشه برای بنده ارزشمند بوده و هست :x@};-
ولی در مورد تیم به نظر بنده کم و کاستی هایی وجود داره
بعنوان یک عضو کوچک اگه نظر بنده رو بخواین:
اخیراً دوستان با استعدادی رو در قالب تیم می بینم که با اینکه مدت زمان کوتاهی از تست و اورکلاکشون می گذره ولی با رشدی فوق العاده نتایجی باور نکردنی به جای می گذارن
این دوستان با راهنماییهای شما نتایجی بسیار بهتر رو به دست خواهند آورد و تیم رو از اینکی هست هم بالاتر خواهند کشید
اگه تایپیکی ایجاد بشه مختص اعضای تیم (که فقط اعضای تیم به اون دسترسی داشته باشن)
و در اون تایپیک اساتیدی مثل جنابعالی در مورد توئیکها و راهکارهایی برای گرفتن امتیازات بیشتر در تستها ، اعضاء دیگر رو راهنمایی کنن
شاهد تشویق دوستان برای تستهای جدید و بالطبع نتایجی بسیار بهتر خواهیم بود
ممنون میشم همفکری با اساتید جهت تحقق بخشیدن به این موضوع داشته باشین
ارادتمندم@};-
خواهش می کنم رضا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Goodman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این چه حرفیه؟ هرکاری کردم وظیفه بوده راستش خیلی از مواقع اون طور که تلاش می کنیم به نتیجه نمی رسیم، نمونه اش همین پوینت های دوستان که بی دلیل کم و زیاد می شه و خوب مدیران Hwbot هم کاربران زیادی دارند و برای هر کدوم نهایت یک الی دوبار وقت می ذارن
در مورد دوستان و اعضای جدید که پتانسیل و استعداد های بالایی دارند، شاید حق باشما باشه و این چند وقته فرصت کمتری برای اورکلاک اختصاص یافته ولی در هر صورت مد نظر داریم و ایشالا برنامه ها و ایده های زیادی برای پیاده کردن داریم...
تماس می گیرم ایشالا مفصل صحبت می کنیم ;):x
همونطور كه على جان هم گفتن يه مدت به دليل رسيدگى به سايت و برخى مشكلات شخصى از اوركلاك دور شديم، انشالله يكم كارها روبراه بشه برميگرديم سر كار سابق ؛)
تاسيس انجمن ويژه براى اوركلاكرها هم تو برنامه هست، يكم وقت ميخواد اون هم كه قطعا حل ميشه
براى عيد هم اگه مشكل مكان حل بشه قطعا يك اوركلاك پارتى بزرگ خواهيم داشت :)
@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این پست شما رو نقل قول کردم که مثل پارسال زیر حرفتون نزنید :) هم شما و هم علی جان و بعضی از دوستان :|
پ.ن :
در ضمن از پست شما و خودم عکس هم گرفتم که خدای نکرده ویرایش نکنید :))
قابل توجه بعضیا که مشکل مکان رو بهانه قرار میدن!
دوستان!
خونه هست، همه چیز هم هست
فقط هدف دار باشیم و معلوم باشه که چه چیزهایی برای تست و چه تست هایی قرار گرفته بشه...
تعارف و فلان و بهمان و از اینجور تریپا هم به ما نمی خوره
امسال عید هم نه تاپیک می زنیم، نه دعوت می کنیم!
این واسه ما شمالی ها شده رسم!!
خودتون زحمت می کشید تشریف میارین! هم شماره من و حاج مرتضی رو دارین، هم آدرس ها رو کاملاً بلدید!!
به هرحال، خودتون برنامه بچینین و از سمت ما اوکیه!
اینم مدارک از سال های پیش:
OC پارتی اول در انزلی (عید نوروز!!!)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
OC پارتی دوم در ارومیه ، لنگرود و شهسوار:
و کلی OC پارتیه دیگه که همه در جریانش هستید!!
خواهشاً نپیچونید! :|@};-
از دوستانی هم که راهشون واقعاً دوره توقع خاصی نداریم (داش پژمان و داش علی) اما ما بقی دوستان...
شمال همین الانش 5-6 نفر اورکلاکر هست که ...
من به شخصه خوشحال می شم در جمع دوستان باشم ولی اورکلاکر جماعت یکم ترس داره!!
خصوصا اگر روی ادمین سایت تانک نیتروژن خالی کنید!! :))
سند محضری تهیه کنید سعید جان که تمامی نیتروژن صرف تست گیری می شه نه اینکه ریخت و پاش کنید روی اشخاص دور و بر!!!!!!
من فکر می کنم روش :-p و برنامه ریزی می کنم خدمت دوستان برسم ;)
پی نوشت!:
الان نیاید بگید دارم طاقچه بالا می ذارم!! باور کنید اینجا ارومیه پژمان عزیز ماهی یک بار من رو رویت می کنه؟!!! :d
علی جان شما اینو گفتید ایشان هم عمل کردند!!!!!=))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلا این آقا سعید و آقا مرتضی ... .:))
بی شوخی سعید جان عید بیایم؟
آقا پژمان مشکل مکان هم حل شد:d
دیشب یه کارهایی کردم:d در کل خوب بود ولی انتظار داشتم نتایج بهتر بشه.
تست فرکانس cpu با ولتاژ زیر 1.5v :
با این ولتاژ میتونست تست های کوچیکو پاس کنه.
تست ucbench 2011:
استیبل کردن سیستم روی حداکثر فرکانس، وقت زیادی گرفت و تا ساعت 1شب تو حیاط بودم. برف هم میومد و تو کیس پر برف شده بود:d ولی به خاطر سرما آب نمیشد.
به همین خاطر دیگه خیلی خسته شده بودم و نمیتونستم وقت بیشتری بذارم، ucbench هم خیلی اذیت کرد. این شد که نتونستم امتیاز بهتری تو تست بگیرم ولی سعی میکنم که هنوزم تست کنم تا انشاالله بهترین نتیجه ی ممکن رو بگیرم@};-
Micro XP ویندوز جالبیه!
سلام
یه چند تا تست زدم با q 9550 امیدوارم مورد قبول دوستان باشه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pinar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نتایج بسیار خوبی روی ایر گرفتی محمد جان . بهتون تبریک میگم . :x فقط یه خورده باید روی نحوه تست گرفتن کار کنید که نتیجه بهتری بگیرید .
انشاالله وقتی انجمن مخصوص اورکلاکرها ایجاد شد بیشتر در مورد این موارد صحبت خواهیم کرد .;)
@};-@};-
سلام حاجی :)
اگه نکاتی برای بهبود رکورد ها مد نظرت هست لطفا پی ام کن برام ( این انجمن معلوم نیست کی راه بیفته ) :d
یه دونه q6600 داشتم با مین جدیدم ep45t-Ud3R تو اولین تست ( first tuoch ) رکورد ایر جهان رو زد :-*
بقیه تست ها ان شاء الله در آینده وقت بشه انجام میدم:)
سلام
بعد از هماهنگی های که علی آقای عزیز انجام دادن ، امشب دیداری بین دوستان در پاساژ سهند تبریز انجام شد . در این دیدار علاوه بر آشنایی دوستان با هم ، صحبتهای خوبی در زمینه مراسمی که قراره هفته بعد در تبریز برگزار بشه ، انجام شد و به امید خدا همه چیز به خوبی پیش رفت و منتظر دوستان و اساتید بزرگوار ، به خصوص آقا مرتضی و پژمان عزیز هستیم که قراره به جمع ما بپیوندن و ما رو از اطلاعات خوبشون بهره مند کنند .
بابت پایین بودن کیفیت عکس عذر میخوام
سلام@};- بسیار عالی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
محمدرضاجان، لطفا دوستان رو معرفی کنید، متاسفانه سه نفر وسط رو به جا نمیارم:)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوبی داداش @};-
از سمت راست : خودم :d آقا رضا ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) آقا قادر ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) آقا بابک ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ) و علی آقا ( [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] )
محمد جان جای مارو هم خالی کنید ;)
این یعنی شما تشریف نمیاری علی جان ؟ :|نقل قول:
اگر اینطور باشه منم شرمنده دوستان گلم هستم .:(
@};-@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ای بابا باز اینا تعارف هاشون شروع شد.[-(نقل قول:
اگر آقا مرتضی و علی نیاد منم نمیام:|
سلامنقل قول:
خوبی داداش @};- آقا بابک اینقدر از شما و کارایی که به هنگام تست گرفتن :d انجام میدید ، تعریف کرده که نمیشه نیای . حضور شما الزامیه ! بعدشم بدون شما که هیچ تستی مورد قبول سایت Hwbot نمیشه .
مرتضی جان شما که حتما باید بیای . همه دوستان بیشتر از همه مشتاق دیدن شما هستن ( یه وقت دعوا نشه :d ) شما که برای مراسم همه تیما میری ;) حالا نمیخوای به ما افتخار بدید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
على مياد دوستان، داره يكم تعارف ميكنه :دى
@};-
دوستان به خاطر عدم اطلاع رسانی عذر میخوام.:)@};-@};-@};-@};-
چون هویجوری خود جوش تصمیم به برگزاری چنین کاری کردیم.
تا همین یک هفته پیش چیزی معلوم نبود.
ولی ماشاالله الان تنها کسی که خبر نداره حاج حافظ شیرازی میباشد.:))
نقل قول:
ماشالا دوستان دنبال بهونه هستند نیان، تا من یک حرفی می زنم جبهه گیری می کنند!!!! :d:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورم دور همی جمع شدن دوستان توی تبریز با آقا رضای عزیز و بقیه دوستان بود ...
درود
طبق صحبتهایی که بین مدیران انجمن برگزار شد , كاربر atisoc0936 (مهدی مشقی ) به دليل تجديد نظر در برخوردش با کاربران و مدیران و قبول نمودن قوانین سایت به طور کامل , اکانتشون فعال شد .
ایشون قول دادن که تمام پست ها و تاپیک هایی که ایجاد میکنن در راستای قوانین سایت باشه .
اکانت HWBOT ایشون هم به تیم overclockingheroes پیوست . تمام نتایج ایشون هم توسط کاپیتان تیم آقای یحیایی عزیز بررسی شد و مشکل خاصی نداشت .@};-
اميدوارم كه بتونيم در كنار هم با آرامش كامل كار كنيم @};-
با تشکر
مرتضی @};-
نزدیک به 6 7 ماهی هست که اون داستان ها پیش اومدنقل قول:
ولی شاید باور نکنید ولی اخراج از فروم تاحالا ناراحت مننده ترین چیز برام بوده و تازه بعد از چند روز نبودن فهمیدم چه فرومی رو از دست دادم
نزدیک به 1 ماه تو لیون حتی آن نشدم و تو این مدت فقط یکی 2 نفر از دوستانی که تو همین فروم هستند سراغمو گرفتن و واسمون پ خ داده بودن که داش کجایی
باید تمامه سعیمو بکنم تا از این پادرمیونی که دوستان برایه برگشتن ما انجام دادن تشکر کرده باشم
امیدوارم دوستان مارو بخشیده باشن
و تمامه سعیم رو میکنم تا دیگه مایه عذاب نباشم
با سلام خدمت دوستان عزیز
منم امیدوارم بتونیم همیشه در کنار دوستمون مهدی مشقی عزیز باشیم و دیگه مشکلی پیش نیاد و اینم باید بگم با پیوشتن ایشون به تیم اورکلاک پوینت های تیم با 1200 امتیاز افزایش به حدود 16500 رسید!
مورد بعد اینکه اینکه بعضی دوستان رکوردهای خفن میزنن صداشم در نمیارن :-p
رکورد اول تست 01 کارت 5870:
رکورد چهارم تست 05 کارت 5870:
و حالا نکته ای که میخوام بگم
متاسفانه باگذشت یک روز نتایج مرتضی جان امتیاز تیمی درستی بهش داده نشد و منم به این موضوع اصلا دقت نکردم و خودش بهم گفت , زمانی که به مدیران hwbot موضوع اطلاع داده شد خودشونم تعجب کرده بودند که چطوری اتفاق افتاده اولش که گفتند پوینت درسته بعدش با توضیحات متوجه شدن مشکل داستان چیه
پس از دوستان عزیز خواهشا میکنم زمانی که نتایجشون رو ثبت میکنند با گذشت بیش از یک روز متوجه میشن امتیاز درستی داده نشده (هاردور , گلوبال , HTTP و GTTP ) حتما گزارش بدند!
مورد دیگه هم اینه که منع استفاده از ویندوز 8 یا 8.1 دوبار در hwbot خبرش قرار داده شده و قطعا با قرار دادن این خبر اونم 2 بار بعد این به راحتی از موضوع نمیگذرند
@};-
@};-
با سلام
دوستان عزیز خواهشا همه به قسمت My Account برید و در قسمت HWBOT Ranking دکمه Recalculate points and achievements رو فشار بدید
ممنون
@};-
گذاشتنه این تست ها این جا بیشتر به آبروریزی شبیه تا افتخار ولی به عنوان یه آماتور که همه چیز رو خودش یاد گرفته قبول کنید
@};-
با قیشم دیگه روم نشد خیلی اسکور ها بالا بود :(
این چه حرفیه مهدی جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همون طور که آقا مهدی عزیز هم قبلا عرض کردن ، مهم نیت کاره.
پوینت در مرحله بعدی اهمیت داره.
همین 1 پوینت ها هم مهمه.وقتی جمع کثیری از اعضا تست بزنن همین پوینت ها خودشونو نشون میدن.
همه که امکانات و قطعه آن چنانی ندارن@};-
دوستانی که 2600k دارن این 2 تست رو بزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خصوصا داش Agent
Cinebench R15
HWBOT Prime
از تو تیم هیچ کس اینها رو نزده
تشکر داش علی
سلام بر همگی
هفته پیش مراسم برگزار شد و مطالب بسیار زیادی از دوستان و اساتید عزیز یاد گرفتم که هدف اصلی این مراسم هم ، یادگیری و دور هم جمع شدن دوستان بود .
از تک تک دوستانی که زحمت کشیدن و تشریف آوردن ، به خصوص آقا پژمان و علی آقای عزیز که با وجود مشغله کاری محبت کردن و به این مراسم اومدن ، تشکر میکنم و امیدوارم که در مراسم های بعدی شاهد حضور همه دوستان عزیز باشیم .
در آخرم چند تا عکس از این مراسم براتون میزارم .
( بدون شرح :d )
منم از فرصت استفاده کردم و اسمبل قطعات جدیدم رو به دو مدیر محترم سایت واگذار کردم که علی آقای عزیز فقط زحمت نصب کردن مادربرد رو کشیدن و چون دیدن اسمبل این قطعات کار سختیه ، بقیه کار رو به آقا پژمان سپردن و خودشون راهی ارومیه شدن :d آقا پژمان تا اومدن شروع کنن ، متوجه شدن که علی آقای عزیز پنل مادربرد رو وصل نکردن و به خاطر همین مجبور شدن دوباره مادربرد رو باز کنن و در این حین صلواتی برای علی آقا فرستادن . به هنگام کار ، آقا بابک هم به کمک پژمان جان اومدن و با هم سیستم رو اسمبل کردن که بعد از اتمام کار صلوات های بسیاری برای علی آقا فرستادن :d
سلام
دوستان مشکل این سابمیت چیه ؟:d
Global 4X cpu rank باید 2X باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pinar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام محمد جاننقل قول:
در موقع ثبت شما 2x رو انخاب کردید . این گزینه یعنی 2 تا سی پی یو که معمولا" برای سیستم های سرور استفاده میشه .
شما همون 1x رو انخاب کن مثل شکل زیر :
@};-@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2x هم نباید باشه میکائیل جان . :d همانطور که گفتم 2x یعنی 2 عدد سی پی یو . ;)
@};-
سلام حاجی جون .نقل قول:
فکر میکنم این بنده ی خدا 6تا 4930 داشته روی بوردش نه ؟؟
تعداد هسته های موجود در پردازنده که در library سایت وجود داره به این رقم ثبت میکنه .
سلام میکائیل جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیر عزیز . اون بنده خدا درست ثبت کرده . پردازنده ایشون در رنک 6 هسته ای جا میگیره .
الان آقا محمد به جای اینکه 1x رو انتخاب کنن حالت 2x رو انتخاب کردن و این یعنی 2 تا E8400 که مجموع هسته ها میشه 4 تا و در رنک 4 هسته ای جا میگیره .
@};-@};-
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز :xنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیدوارم تجربه خوبی کسب کرده باشید . ;) راستی قطعات جدید مبارک باشه محمد رضا جان . :x
انشاالله ما هم تا چند وقت دیگه به جمع شما اضافه خواهیم شد :d
پ.ن:
پژمان جان چرا اینقدر این علی آقا رو اذیت میکنی ؟ :d
آقا مرتضی اره خیلی خوش گذشت.هرچند چندان تستی نتونستیم بزنیم ولی تجربه های خوبی به دست آوردیم.همین که 3 تا استاد اورکلاک کنار آدم باشه دیگه خیالش راحته.نقل قول:
البته تموم نشده.ایشالا چند وقت دیگه دوباره به همراه سایر دوستان از جمله خود شما تست میزنیم;)
پ.ن:
بازم با این حال حین اورکلاک اون سمپرون که از 320 بیشتر بیس نخورد ، اینا اینقدر تیکه انداختن بهم که از استرس دست و پام شروع کردن به لرزیدن.:(
راستی کدوم علی آقا ما اونجا دوتا علی داشتیم.شماره گذاری کرده بودیم:))
سلام آقا مرتضی عزیزنقل قول:
خوبی داداش . قابل شما رو نداره @};- به پای سیستم های شما نمیرسه .
بله ، تجربه خیلی خوبی بود و لذت زیادی داره . به خصوص زمانی که تست رو با موفقیت به پایان برسونه و مشکلی پیش نیاد . ( البته در تمامی تستها کاملا آماده بودم و همه چیز تحت کنترلم بود تا اگه مشکلی پیش اومد سریع با یک شیرجه عالی محل رو ترک کنم :d )
منتظر اون روز هستم که از نزدیک شما رو زیارت کنم . امیدوارم آقا پژمان بتونه قطعاتی رو که لازم داریم ، تهیه کنه . اون موقع تند تند مزاحمتون خواهم شد .
مرتضی جان اسمبل شما چطوره :d
به به...از هر چه که بگذریم سخن OC Party نیکوست :d
فکر کنم wr های جالبی زده باشه مخصوصا وقتی که پژمان و بابک هستند...X_X :دی
@};-
قطعا" چون علی اونجا بوده هیچ wr زده نشده :)) ( منظور آقای کریمخانی هستن :d )نقل قول:
سلام .نقل قول:
حاجی من شرمنده شما رو سوال پیچ کردم ،
من هم همین مورد رو گفتم ، یعنی pinar جان یک پردازنده 2 هسته ای دارند که موقع ثبتش زدند 2x که در مجموع میشه 4 هسته ، من هم گفتم اون 4x باید 2xباشه یعنی 1 عدد 8400 دو هسته ای
شاید شما برداشت درستی از حرفم نکرده باشید. البته خودتون استاد اینکار هستید .
دوستان بنده به صورت کاملا صحیح مقادیر فیلد های مربوطه رو پر کردم( این مشکل چند بار برام پیش اومده بود . که هر بار سابمیت رو رو دیلیت میکردم چون با ادیت درست نمیشد ) در صورت لزوم به صورت لایو براتون نحوه سابمیت رو نشون میدم:-p
غرض از این پست نشان دادن اشکالات عدیده سایت hwbot بود
نقل قول:
همین که به خیر و خوشی تموم شد و اخراجی از سایت نداشتیم ، باید خدا رو شکر کرد . چون چند نفر از دوستان نتونستن زیر نیتروژن ، رکوردهایی رو که قبلا با ایر ثبت کرده بودن ، رو حتی بزنن و کم مونده بود به خاطر ثبت رکورد فیک از سایت اخراج بشن :dنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
البته نکته جالبش همین بود.نقل قول:
من با سمپرون زیر نیتروژن تو بیس کلاک 320 موندم(البته بازم مشکل همیشگی بود.پاوری که تو عکس ها مشخص بود ، کم میاورد):d
معلوم شد بیس کلاک 457 من فیک بوده:))
1090 با محدودیت بورد متوقف شد.(البته بازم مشکل از پاور بود):))
6 کور رو فقط با فرکانس 5000 بوت کرد.(یعنی فاز ها اینقدر ضعیف)=))
آقا بابک با وجود پردازنده 4930 اورکلاک شده به 4.5 گیگاهرتز نتونست با کارت 8800 کاری بکنه.(گفته بودن رکورداش رو میزنیم)
به قول آقا پژمان فقط تونستیم قطعاتمون رو تو فرکانس استوک ، زیر نیتروژن استیبل کنیم=))
آره واقعا ختم بخیر شد.من نمیدونم الان چه طوری بن نشدم.
قرار بودن آقا بابک مدیر ارشد بخش اخارجی های سایت بشن:))
منم مدیر ارشد بخش فیکر های سایت:))
ولی بی شوخی بدجور گیر اینم که بیس کلاک 500 بزنم:|
درودنقل قول:
در اینکه HWBOT باگ میزنه شکی نیست محمد جان .
میتونم بپرسم شما در موقع ثبت نتیجه از 3 مورد پایین کدوم رو انتخاب میکنید ؟
@};-
راستی دوستان چرا به تست فرکانس من ، هیچ اسکور تیمی نرسیده؟:(
روی ایر چندتا لایک داره!!!
5.2ghz valid
راستی چند عدد تست CPU با ویندوز 8 مشاهده شده ..گر به تست بنده گیر دهند خاک و خونی به پا خواهم کرد
5.1 Ghz تست HWBOT PRIME
چون رکورد بالاتز از رکورد شما وجود داره علی جان .;)نقل قول:
یعنی فقط 100 مگارهرتز؟نقل قول:
خیلی نامردیه!:((
آقا پژمان نفر 12 من نفر 32 یعنی تو 100 مگاهرتز این همه آدم؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من چند تا تست با ویندوز 8.1 قاچاقی ثبت کردم.
نمیدونم چرا اینقدر به تست های تو گیر میدن:d
نمیدونم علی جان ، والا گویا اصلا از اسم ما خوششون نمیاد گویا ، باید تصویر AGENT47 بذارم ، موهاشون بریزه : دینقل قول:
میخوام یه مسواکی بزنم این HWBOT رااااا!!!!! :d
فرشاد جان تولینک زیر:
اسکور شما نامعلومه
به شات دقت کن.
باید فوری فایل رو ذخیره کنی.چون برنامه فوری عکس میگیره:d
برنامه های مسخره HWBOT هست دیگه داداش علی ؛ فکر نکنم مشکلی باشه ، به هر حال فایل VALID آپلود شده و مربوط به همین شات هست ، فایل ولید و که نمیشه دست کاری کرد : دینقل قول:
البته اگر به این شات گیر بدن یه تست بهتر میگیرم میذارم جاش : دی تا گیر ندن:))
درودنقل قول:
بیشتر اوقات به دلیل تنبلی از گزینه دوم:)
prepopulate fields by previous submission
الان فیلد ها رو به صورت دستی وارد کردم ( گزینه سوم ) و مشکل برطرف شد :|
درودنقل قول:
دقیقا" میخواستم به همین نکته اشاره کنم ;)
دوستان دیگه هم , موقع ثبت نتیجه حتما" گزینه سوم رو انتخاب کنید و فیلدها رو به صورت دستی وارد کنید . @};-
دوستان عزیز میدونم منظور بدی ندارید و فقط جنبه اگاهی داره ولی ریپورت کردن نتایج همدیگه تو hwbot واقعا کار خوبی نیست از دید بقیه ولی این موارد توی سایت گفته بشه بهتره وگرنه جلو بقیه ضایع میشیم :(
@};-
سلام خدمت دوستان عزیز:)
چند تا تست جدید گذاشتم که امیدوارم مفید بوده باشه:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که بیشترشون حداقل یه کاپ گرفت. البته اکثرا فقط خودم توی رقابت بودم:d:))
(بالاخره از یه جایی باید شروع بشه دیگه)
یه تست AquaMark3 هم گرفته بودم که وقتی میخواستم تو hwbot بزارم ازم یه فایل دیتا خواست.
گزینه Save Result رو توی خود برنامه زدم و یه فایل ذخیره کردم.
ولی قبول نمیکرد. کسی میدونه این فایل چیه؟
با تشکر@};-
این حرف رو نزنید عزیز
مثلا خوده من هم تست آنچنانی نزاشتم فقط تا الان 487 تا پابمیت گذاشتم که هر کدوم اگه 2 پوینت داشته شده 1000 رو خورده ای
شک نکنید این تست ها نتیجه داره
خصوصا زمانی که با قطعاتی نظیره لب تاپ تست میزنید یک سری قلق هایه کاری جدید هم دستتون میاد
خصوصا این که بهترین امتیاز ها رو بدونه نصب هیچ نرم افزار یا درایوری میگیرید (منظور تست گرافیکی نیست )
سلام . ورژن Hwbot Edition را نصب و اجرا کنید ، با کله قبول میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Extreme [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر اشتباه نکنم ورژن 2.25 باشه
دوستان کسی پایه چلنجی چیزی هست؟:d
حالا AMD یا اینتل
تست های سبکی مثل Super Pi و اینا
بدجور حوصله اینجانب سر رفته.دوستان میگن از سرش خالی کن تا سر نره[-(
علی جان تو همون hwbot یکی از نتایجت رو دعوت به چلنج بزن ببین کیا میان :دی
@};-
خب آقا مهدی عزیز ماهم همین کار رو انجام دادیم.نقل قول:
هدفم اینه که با تست زدن سایر کاربران تو این پلتفرم ببینم چه چیز هایی تو این تست تاثیر داره ، تا بهترین نتیجه رو کسب کنیم.
بنیامین جان دست به کار شو و اون 965 خوشگله رو آتیش کن:d
چلنج رو بر اساس برنامه Processing Power قرار دادم.
اینم لینک چلنج :
اینم اضافه کنم که فقط پردازنده های فونوم اجازه سابمینت دارند!
و اینکه مدت زمان چلنج تنها یک هفته میباشد.
فردا یه 1090 با یه 890 میرسه ما هم بیکار نمیزاریمت عزیز:-*
بعد حدود 1 سال 1366 داشتن دوباره AMD خورده به پستمون :))
دوستان اگر حال و حوصله دارند!
، دست به کار بشن و هرچلنجی که دوست دارن برگذار کنن ما هم حمایتشون میکنیم.:d
من هستم. فقط نوع چلنج رو بگو علي جان :دينقل قول:
Sent from XPERIA Z Ultra
هر چی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به خودتون واگذار میکنم.
یه چلنج بگذارید شرکت میکنیم.
فقط تست گرافیکی و رم نباشه که کلا کارت و رم بنده از لحاظ اورکلاک تعطیله:d
علی جان بنیامین تا اخر هفته رفته سفر .نقل قول:
از اونجایی که اینجانب تحریک پذیری عجیبی به کل کل دارم بجای بنیامین دعوت شما رو اجابت میکنم !:))
بهتر نبود سر تستی چلنگ میذاشتی که پونت هم شاملش میشد ؟
--------------------------
پ.ن : دوستان با چند پله سقوط Team OCX؛ تیم ما به جایگاه 36 برگشت @};-
من برای نمونه این چلنج رو گذاشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط .SouSHIanT. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا شما خود مختارید.
تا آخر هفته رفته سفر؟
نهههههههههههههههه:(
عیب نداره.
شما یه چلنج دیگه بگذارید که پوینت داشته باشه.
:d
بدجور حوسلم سر رفته
نوید جان چلنجش رو بگذار:d
متاسفانه برای علی آقا سرگرمی ایجاد نمیکنه و همچنان باید حوصله شون سر بره!:))
:x@};-@};-@};-
این یکیو فقط در سطح تیم خودمون گذاشتم، چون تعداد cpuها رو محدود نکردم و زدن رکورد خیلی راحت میشه، امیدوارم دوستانی که cpuهای Wolfdale دارن تست بگیرن و پوینت های خوبی بگیرن:
دیروز ساعت هایه 7 بسته از ساری رسید ما هم شروع به کار کردیم تا ساعت 1 شب :))
بدردبخور هاش رو گذاشتم b-)
یکم باید با این سیپی تست بزنم
با 1.488 تست Hwbotprime رو تو فرکانس 4400 زد ولی تو ساین بلو اسکرین میشد
دما هم خیلی خوب بود تو ایدل با 2 تا فن 2000 دور دما به 11 درجه میرسید و تو لود به 24 تا 27
و تو اور 17 تو بیکاری و به 40 تو لود نمیرسید :d
@};-
ظاهرا یه اشتباهی رخ داده و چلنج ها بسته شدن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه اشتباه از من بوده عذرمیخوام:( احتمالا دیگه نمیشه دوباره از همون تست ها چلنج بذارم ولی اگه میشه دوباره بازش کرد و ادامه داد عزیزان راهنمایی کنند@};-
امتیازه گلوبال پوینت ها هم به من اضافه نشده هنوز
تست wprime 1024 هم هنوز کامل امتیاز نداده
ولی چلنج من هنوز بازه:
دوستان اگر مایل باشند من چلنج بگذارم
سلام دوباره خدمت دوستان
یه سوالی داشتم، اینکه هرکدوم از این امتیاز های HWBot مثل Global team power point و Global Point از هم جدا هستن یا اینکه مجموع کل اینها امتیاز من محسوب میشه؟
یه سوال دیگه اینکه وین8 توی hwbot ممنوع هست، ولی بارها دیدم کاربرا از 8 استفاده میکنن و امتیاز بهتری نسبت به 7 میگیرن و آپ میکنن و هیچی دیگه همونجا میمونه:d
از دوستان کسی در مورد اینا یه توضیحی بده، ممنون میشم:)
راست، چندتا تست جدید هم گرفته بودم که اگه موردی نداره اینجا هم بزارم:
ممنون@};-
در اصل مجموع 15 عدد از بهترین گلوبال پوینت ها + 20 عدد از هاردور پوینت ها هست که باعث میشه رتبه کلی شما در جمع اورکلاکرها بالا بره
دوستان هنوز گلوبال پوینت هایه من بهم اضافه نشده
قبلا بعد از 1 2 ساعت اکی میشد
مهدی جان تست های Cinebench ت عالیه ولی تست های wPrime 32 , 1024 ت یه چیزی افتضاح تر از اون چیزیه که میشه گفت.:d
پسر من تو فرکانس 4000 تایمم 5.967 میشد.تازه با تایمینگ معمولی رم.
با 1090 تو فرکانس 4300 گرفتم 5.678
رمت خوبه فقط یه نکته رو تو تست ها فراموش میکنی.
فرکانس NB رو بکش بالا.
اکثر تست های منو ببینی بالای 2800 هست.
برا 7/24 که روی 2600 استفاده میکنم.
این NB یه جورایی گلوی رم رو باز میکنه تاخیر رم رو کم میکنه. و از همه بیشتر سرعت خواندن رم رو هم زیاد میکنه.
تو این تست روی سایر ساب تایمینگ ها هم کار کن مثل tRFC و twr
و نکته آخر ویندوز اکیس پی بهترین ویندوز برای اینجور تست های محاسباتی هست.
مثل wPrime
تست میکنم خبر میدمنقل قول:
پ ن : این رقابت هیچ امتیازی از کسی کسر نمیکند.نقل قول:
دوستان دست به کار بشید AMD من که خوش بچ نبود ، یکی بیاد حال این علی رو بگیره یکم بخندیم :D
حال منو بگیرن ؟نقل قول:
عیب نداره.:d
خوش بچ که رو شانس نبودی.:)
منم یکی بار این طور پردازنده ای داشتم.درسته ، های ولتاژ بود ولی دیگه فرکانسه رو میزدش.
حال منو بگیره؟
فعلا هرچی تست زده بودیم این آقا مهدی مشقی ، پنبه نمودن.
اینطور که از ولتاژ میبینم از لحاظ ولتآژی 1090 ایشون خوبه.البته مونده که ماکس فرکانس هم به این خوبی بزنه یا نه.
ببین داره میفروشتش.1090 ش خوبه.
راسنی چرا آقا مهدی اینطوری ولتآژ میده برا تست های سبکی مثل HWBotPrime فرکانس 4300 میده 1.5 بعد برا تست Cinebench رو 4400 میده 1.48 .
مهدی جان عشقی ولتآژ میدی؟:d
ابتدا تبریک میگم محسن جان، تست ها و اسکورهای خیلی خوبی گرفتی@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Extreme [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد پوینت ها مهدی جان توضیح دادن، هر کدوم از اونها جداگانه محاسبه میشن ولی پوینت کلی شما، مجموع پوینت های Global و Hardware و WR هست که رنک کلی شما رو بالا میبره.
در مورد ویندوز8 باید بگم استفاده از این ویندوز کلا ممنوعه، اگه میبینید کسی نتیجه ای رو با این ویندوز سابمیت کرده ولی حذف نشده به خاطر این بوده که مدیران ندیدنش و یا کسی اون نتیجه رو ریپورت نکرده. اگه شما نتیجه ای رو با این ویندوز مشاهده کنید و ریپورت کنید حذف میشه(ولی فکر نمیکنم این کار درستی باشه مگر اینکه واقعا یک نتیجه ی فیک و باگ رو ثبت کرده باشه).
البته ممکنه یه تست رو سابمیت کنید که مدت ها بعد توسط مدیران و کاربران دیگه مشاهده و حذف بشه، برای بهتره تمام تست ها رو با ویندوزهای مجاز بگیرید.
مهدی جان تست رو Recalculate کردی ببینی درست میشه یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فایده ای نداشتنقل قول:
هنوز هم گلوبال پوینت ها اظافه نشده
به کی باید خبر بدم
مهدی جان اینقدر حساس نباش.نقل قول:
الان 99 درصد تست های من فقط اسکور تستم پوینت داره.هیچ کدوم پوینت نداره.:d
الان که گلوبال پوینت داره! نداره؟؟؟!!نقل قول:
قبلا 1 ساعت بعد از تست رنک خودم تو League points اضافه میشد و بالا میرفت ولی در حال حاظر تو این چند روز با زدنه نزدیک به 40 گلوبال پوینت هنوز هم League points در 116.7 مونده در صورتی که با جمع و تفریق به عددی بالاتر از 130 میرسینقل قول:
درودنقل قول:
این تست هیچ مشکلی نداره مهدی جان . هم گلوبال به اکانت شما داده هم گلوبال تیمی . ;)
@};-
جمع 15 عدد از گلوبال هایه من میشه 95.7 + 20 عدد از بهترین هاردور پوینت ها که میشه 42 جمعشون میشه 137.7نقل قول:
ولی من الان لیگ پوینتم هنوز 116.7 هست
منظورم رو گرفتید
درسته مهدی جان
پوینت های شما ممکنه کمی طول بکشه برای لیگ اضافه بشه بهر حال تا فردا صبر کنید منم یک بار دیگه پوینت های تیم رو زدم محاسبه بشه شما هم اون گزینه محاسبه مجدد پوینت ها رو بزنید
+
جا داره از دوستان عزیز بابت ثبت نتایجشون تشکر کنم مخصوصا دوستانی که سعی میکنند با سابمیت های کم پوینت هم امتیازات تیم رو بالا ببرند ,واقعا وقتی تیم رو چک میکنم روحیه میگیرم:x
فقط نکته ضدحال باگ های زیاده اچ دبلیو هست که واقعا اعصاب آدمو خورد میکنه
@};-
راستی چرا به اکثر تست های من فقط به خود تست پوینت میده؟
برا آقا مهدی هر 4 گزینه تست پوینت دارن ولی همیشه برا من فقط به یکی از گزینه پوینت داده میشه.:((
آخه همیشه آخر میشی و تیم پویت بهت نمیده :))نقل قول:
سلام
تست زیر رو ۲ ماه پیش ثبت کردم و امتیازش ده تا گلوبال بعلاوه دو تا هاردور یعنی کلا دوازده پوینت
اما الان اون ده تا گلوبال شده صفر و فقط دو تا هاردور پوینت مونده
امتیازم هم از نود وهفت شده هشتاد و هفت
کسی هم رکوردمو نزده که بگم امتیازم بخاطر اون دراپ شده
پ.ن : کلا باید یه رشته تحصیلی به نام نحوه امتیاز دهی در اچ دابلیو بات بذارن
امیرجان برای هر کس ، در هر رنکینگ خاصی ، بهترین سابمشن گلوبال میگیره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
الان شما در رنک 4 هسته ای باتست cinebench r15 در 14 jan با 4700mq موفق شدی 680 بگیری (لینک پست خودت ) و هم گلوبال و هم هاردویرشو گرفتی .
دوروز بعد یعنی 16 jan با 3820 822 گرفتی که بهتر و بیشتر از قبله بنابراین گلوبال رو به این تست شما داده :
الان شما با 2600k 3770k 4770k یا حتی amd و هر 4 هسته ای دیگه بازم تست بهتری بگیری گلوبال از تست قبلی حذف و به اون داده میشه در نتیجه هاردویرش برات میمونه و اگه تو تیم بهترین باشه تیم پونتش هم واست میمونه ;)
امیدوارم متوجه شده باشی @};-
سلام خدمت دوستان عزیز...
چند تست و رکورد جدید پردازنده 4200M و گرافیک GT 740M
تقریبا تمام رکورد های این دو قطعه رو زدم، فقط چند مورد دیگه بیشتر نمونده:d
با تشکر از راهنمایی های دوست عزیز و مدیر محترم آقا فرشاد عزیز ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
@};-
سلام
یه سوال داشتم شاید از نظر شما خنده دار بیاد اما دونستن بهتر از ندونستن
خیلی تستها تو اچ دبلیو حتی اگه اول هم باشی نه هاردور پوینت دارن و نه بالکل پوینت میدن
هدف از پاس کردن تستهای بدون پوینت چیه .... سودی هم داره ؟
اون سری تست ها بیشتر جنبه فان دارندنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی اجباری برای اجرا کردن آنها نیست
مثلاً برای به رخ کشیدن بعضی تست های پایداری سنگین یا امثالهم استفاده میشن
البته گاهاً دیده شده که در مسابقات ازشون استفاده شده
با سلام خدمت دوستان عزیزم
طی صحبتهایی که با پژمان جان داشتم و میدونستم CPU که دارم پتانسیل رکرود جهانی و رو هم خواهد داشت
گفتم یک کلیپ از Core i7 2600K در فرکانس 6.0GHZ بگیرم...
که میتونید این کلیپ و دانلود کنید و ببینید آیا این CPU بر روی ایر و با خاموش بودن INTERNAL PLL OverVoltag چند می ارزه ::d
1Core/1Threads
با عرض شرمندگی آپلود سنتر دچار مشکل هست یا من باهاش مشکل دارم 37 مگ فایل و هر کاری کردم Error داد و آپلود نمیشد 404 ارور زیبای همیشگی!!!
Mediafire
با توجه به اینکه لوگو ویندوز رو میاره و 5.5 رو هم راحت تو ویندوز میره بدون internal pll قطعا میتونه فرکانس هایی حدود 6 رو بزنه، فقط یکم نیتروژن و ولتاژ اضافی میخواد. حیفه رو ایر ولتاژ بخوره
مواظب این کوچولوی دوست داشتنی باش فرشاد جان :x
@};-