خسته نباشید پژمان جان - دمت گرم بابک عزیز
بهزاد ... :|
یه ولید بزار ببینیم این باگه یا رفتیم برا غوغا :d
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشید پژمان جان - دمت گرم بابک عزیز
بهزاد ... :|
یه ولید بزار ببینیم این باگه یا رفتیم برا غوغا :d
مطمئن باشین اگه همچین cpu ای هم باشه قسمت من نمیشه
روی شانسم حساب کنم نهایت 1 بچ 5.1GHz قسمتم میشه:(
واسه خنده سوژه خوبی بود به نظر شما این ماجرا واقعیست؟:D
باگه:دی
اولش گول خوردم! ولی مولتی 56 رو که رد کرد بهش شک کردم رفتم تو ویندوز 1 فرکانس خنده دار دیدم:دی
مادربورد Z68A-G45 بود که برای اور خوب مموری و CPU اصلا نمیشه روش حساب کرد یاد مادربوردهای Low End بایوستار بخیر خیلی مرد هستن
اینم 2 تا عکس دیگه تا دور همی بیشتر بخندیم:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Erfan دست به باگش خوبه بریم یه دوره ببینیم پیشش :دی
صفحه 9 همین تاپیک
رقم های نجومی می زنه :دی
@};-@};-@};-
اینم به افتخار همه :دی
بهزاد اون موقع با p67 هم اینکارو کردم
دلیلش اینه که تو اون قسمت هنوز کلاک apply نمیشه و چیزی که باید به اون برسه رو میزنه
ولی اگه ولش کنی و بایوس نری بلافاصله بعد apply شدن هنگ میکنی :دی
تو sbe هم موفع لود ویندوز کلاک apply میشه که تا اون قسمت میشه تا 6ghz هم رفت :دی
@};-
بهزاد 2500 چیه ، بفروشش 3570 بخر هم قیمتم هستن ...
بله داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کلاً Ivy زیر نیتروژن +6 گیگاهرتز میزنه ;)@};-
هه هه هه هه.به لپ تاپم امیدوار شدم:D
به به لذت بردیم بقیه تست ها هم بگیرید که هم پوینتش خوبه هم کاپی که میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بسیار عالی حسین جان. فقط زیادی به لپ تاپت فشار نیار خدای نکرده یه وقت مشکلی براش پیش نیاد @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SETIZEN [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشی
جهت یادآوری:
در حال حاضر تیم Overclocking Heroes از بین 2298 تیم در رتبه 37 جهان و از بین 203 تیم در رتبه 1 ایران قرار دارد
و اما بشنوید از دو اورکلاکر قدر تیم!
رکورد اول 3DMark06 کارت GTX470 با 90 مگاهرتز فرکانس بالاتر از نفر اول! هیچ کس به 1050 دست پیدا نکرد چه برسه به 1090!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Don_Corleone - Matrix R&D`s 3DMark06 score43290 marks with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] at 1090/1150MHz@};-
1st out of 258 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان الان جدول رو دیدم امتیاز تیم شده 12514.80 دیروز 12535.87 بود!:|
جریان چیه؟
سلام حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط setizen [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با یه مثال میگم جریان چیه .....;)
مثلا" پزمان جان کارت 7970 رو تست کرده بودن و در 3dm11 رنک 1 رو بدست آورده بودن ....
اگر فرد دیگری بتونه رکورد ایشون رو بزنه از پویت ایشون کم میشه .... و در نتیجه امتیاز تیم هم کم میشه ....
این قضیه همیشه در تداوم هست ... یعنی اگر فرد دیگری هم بیاد بالاتر از ایشون سابمیت ثبت کنه بازم امتیاز تیم کم میشه ...
با تشکر ....@};-
که اینطور.نمیدونستم:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون که توضیح دادید:x
خوب یه خبر جدید برا دوستان دارم
از دیروز دوست عزیزمون مهدی جان (Mehdi_FXX) به عنوان کاپیتان تیم در hwbot انتخاب شدن
ضمن تبریک به داش مهدی عزیز، دوستان میتونن مسائل مربوط به تیم رو با ایشون هماهنگ کنن :)
@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده هم تبریک عرض میکنم خدمت مهدی جان ... @};-
پ.ن :
یعنی الان مجبوره چند تا تست بزاره دیگه درسته پژمان جان ... :-p
@};-
آره دیگه باید ثابت کنه دست کمی از دو کاپیتان دیگه نداره :d:d:d
@};-
با تبریک به مهدی عزیز
پی نوشت:
عزیزان این مهدی رو اینجوری نبینید ها، اگر تو تست گرفتن موتورش دوباره روشن شه دیگه کسی جلودارش نیست. @};-@};-
منم هم به مهدی عزیز تبریک میگم@};-
و منتظر روشن شدن موتورش هستیم:دی
مهدی مسئله علنی شده دیگه نمیتونی از زیرش در بری:d
این تو بمیری از اون .... ها نیست
حداقل یدونه WR باید بزنی
بچه ها درست میگن مهدی
برای حفظ آبروی کاپیتان های تیم یه wr باید بزنی :دی
@};-
تو OC Party بعدی قول داده میاد! :دینقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به این حاج علی بگین اون 260 لایتنینگ قشنگه رو که گرفت انداخت رو سیستمش بده وردرکوردش رو بزنیم! :دی
مهدی باید wr بزنه تا ازش راضی شیم
ولی تو یه تست بگیری آخرم شی ازت راضی هستیم رکورد 260 پیشکش :d
مهدی عذر موجه داره، والا مطمئنم دو تا قطعه داشت ول کن نبود تا رکورد بزنه
ولی بعضیا 3770 هندپیک دارن، پات دارن، تانک دارن، v extreme دارن، 4 کیلو گرافیک دارن ولی یه تست فرکانس استوک هم که قرار بود به ما بدن رو ندادن هنوز :|:|:-<
@};-
از همه دوستان ممنونم:x
اما این کاپیتان شدن قضیه داره و ربطی به ترکوندن و رکورد نداره :دی
اما اگه آب باشه شناگر بدی نیستم :دی خدا میدونه دلم واسه یه OC چقدر تنگ شده...موتور این قسمتم یه 2 سالی هست خاموشه :دی
اون خط آخرو خوب اومدی:دی البته تنها بهونش این هست که تا نیتروژن 180 کیلومتر فاصله داره که ظاهرا اونم حل شده :دینقل قول:
تازه میخواد 2 تا بورد خفنم بگیره ...از اون BMW سری مخصوصا که دارید :دی
4 کیلو گرافیکش یه طرف...اون 3 تا گرافیک افسانه ایش یه طرف دیگه :d
@};-
ای پژمان داداش دست رو دل من نذار، اتفاقا یک عزیزی هم یک زمانییییییییی قرار بود دو سه تا تست با V Extreme برای مقاله حقیر بگیره که ........نقل قول:
البته میدونم سرش شلوغه ولی مقاله ما همچنان بدون تست مونده!!
آخرش هم میگم که خیلی دوسش دارم. @};-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
آقا دست رو دل ما نزارید دیگه .... :((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامی دوبارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستای گلم!
همتیمیها!
بروبکس!
رفقا!
به خدا دلم لک زده برا ln2
قول 100% تا آخر بهمن 1500 پوینت میزنم به تیم!
نزدم تا شب عید زیر اسمم مینویسم حسن کچل! خوبه؟
این مدت بعد از نمایشگاه نمی دونم چم شد، مریضیه عجیبی گرفتم... (خداروشکر خوب شدم)
بعد افتاد تو امتحانات و ...
یکشنبه تهرانم، 3شنبه با حاج مرتضی اورکلاک پارتی (فقط 2D تست)
پات برسونین که همین هفته، نشد هفته بعد نیشابورم( واسه ساخت پات گرافیک و سفارش امین جان که خیلی خیلی خیلی شرمندش شدم)
به هرحال
همتون رو عشقه!@};-@};-@};-
برای چندمین بار فقط میتونم بگم امیدوارم اینبار وعده هات عملی بشه
آدمی به امید زنده است :دی
@};-
به زودی این قسمت می ترکه! :دی@};-
در انتظار انفجار هستیم:dنقل قول:
نوشته اصلی توسط !Mr. DB [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اوه اوه
آقا سعید هم که عجیب ترین چیز براش big bang بوده.
خدا آخر عاقبت همه رو به خیر کنه...........;)
سعید جای تو بودم سعید میکردم این قسمت با اون وعده وعید هایی که دادی تا آخر سال بترکه چون به شخصا دوست ندارم زیر اسمم نوشته بشه حسن کچل :دی
@};-
مطمئنا انجام میشهنقل قول:
اگه 1500 نشد و من یادم رفت دوستان لطفا یادآوری کنن تغییرات لازم رو انجام بدم :d
@};-
من 29 اسفند ساعت 11 و 59 دقیقه میام hwbot رو چک میکنم اگه دیدم 1500 پوینت نزن یه اس ام اس میفرستم:دی
@};-
دوستان تهرانی عزیز
از ترمومتر دیجیتال تیپ K چه خبر؟! یک چندتایی نیاز هست، هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :d
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کل تهران رو گشتیم فقط یه جا داشتن اونم قیمت فضایی !!!! :d
بترسید!
من شده باشه میرم دارو ندارم رو میدم قطعه میگیرم از عنوان آچار فرانسه بودنم دفاع می کنم!
478و939و ... هرچی!!
میخرم!
یه دودوتا چارتا هم به شما بگم:
اون 4 کیلو کارتی که فرمودین:
کارتای تو دفتر 11 عدد + دوتا دوتایی(8800GTX) هر کدوم 6 تست 3D
هر تست هم 20 پوینت بدن میشه چند؟! خوب تا حالا شد 1200 پوینت واسه ما! :دی
و بریم سر بحث شیرین پردازنده ها...@};-:d
خوب کی زورش میرسه مارو حسن کچل کنه؟!:دی
با سلامنقل قول:
بترسید!
من شده باشه میرم دارو ندارم رو میدم قطعه میگیرم از عنوان آچار فرانسه بودنم دفاع می کنم!
478و939و ... هرچی!!
میخرم!
یه دودوتا چارتا هم به شما بگم:
اون 4 کیلو کارتی که فرمودین:
کارتای تو دفتر 11 عدد + دوتا دوتایی(8800GTX) هر کدوم 6 تست 3D
هر تست هم 20 پوینت بدن میشه چند؟! خوب تا حالا شد 1200 پوینت واسه ما! :دی
و بریم سر بحث شیرین پردازنده ها...@};-:dسن کچل کنه؟!:دی
برای سعید عزیز آرزوی موفقیت داریم. :x
مطمئناً سعید توانایی تزریق بالای 1500 پوینت هم به تیم داره.
سعید جان داداش گلم، همونطور که مهدی هم گفت اگه 1499.99 پوینت هم باشه اونوقت ما میریم سر اجرایی کردن بحث شیرین حسن آقا و ...... هاااااا. گفته باشم. ;)@};-
علی جان، این ترمومتری که دنبالش میگردی داداش گلم تو تهران نیست. من پاساژ امجد رو دیروز زیرورو کردم ولی چیزی که شما میخاهی نیست عزیز.نقل قول:
دوستان تهرانی عزیز
از ترمومتر دیجیتال تیپ K چه خبر؟! یک چندتایی نیاز هست، هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :d
اگر مکان خاصی رو سراغ داری تو تهران، دستور بده تا برات بگیرم و ارسال کنم. @};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مرتضی راست میگه
2 تا پاساژو زیر و رو کردیم + چند جای دیگه ...نبود که نبود!
یه جا داشت با ترموترش 2 تا سنسور k داشت به قیمت 75
فکر کنم پول خون باباشو میخواست....:دی
@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !Mr. DB [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امیدوارم به این راحتی که میگی بتونی پوینت بگیری:دی
@};-
نقل قول:
همون رفیقم که باهامون اومد نمایشگاه، تو کار قطعات الکترونیکی هست. احتمالا ترموتر هم داره. اگر خواستید بگید ازش قیمت بپرسم.نقل قول:
تخفیف هم میگیرم;)
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مدتی هست که رو تست pcmark 05 کار می کنم و به نتایج خوبی رسیدم و چند تا توییک خیلی جالب واسش پیدا کردم و فعلا کارت ati ندارم که نتیجه اصلی رو در hwbot ثبت کنم ولی میشه ورلد رکورد cpu x3 رو زد از دوستان عزیز خواهش دارم که مطالب مفید مربوط به این تست رو به اشتراک بزاریم@};-
بابک جان من سی پی یو سه هسته ای فکر کنم داشته باشم اگه نداشته باشم هم همینو بیار بوردش رو دارم تا کاری کنم. مهدی لیستی از تئیک ها رو داره فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.PENTA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط یک نکته : xp startup بالای 220 غیر مجاز هست و نتیجه پاک میشه!
@};-
باید عرض کنم اون 75 تومنیه رنج دماییش تا منفی 50 بود و این حاج مهدی هم ...نقل قول:
1 قدم بر میداشت میگفت من برم، خسته ام و... :دی
امروزم رشت رو زیر و رو کردم
پیدا نشد.
نتیجه گرفتیم چون ترمومتر نداریم خب با 65 لیتر ln2 برمیگردیم خونه! :دی@};-
بابک جان عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.PENTA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون ضریب cpu خودت بالاست خیلی عالی جواب میده و نیاز به مادربورد ddr2 نداری
5870 یا 7970 ردیف کنی عالی میشه
حتما هم آنلاکش کن نه به خاطر هسته بیشتر بلکه به خاطر کش L3 فعال بشه
نقل قول:
از بس که.....اون طوری خسته میشدم:دی
والا من یادم صبح تا شب میرم بیرون آخ هم نمیگم :دی
خوبه خودت دیدی چقدر خسته شدم پاهام داغون شده بود:دی
@};-
خوبه با 3770 تست میگیری که cb نداره!
یکبار با قطعه ای کار میکردیم که cb داشت و امکان نصب ترمومتر نبود. محض اطلاع حاج سعید علی جان با انگشتش دما رو تقریبی نگه داشت تا تست ها پاس شه! (اصلا هم شوخی نبود این مورد)
اورکلاک بدون امکانات هم شدنیه کاملا;)
@};-
فعلاً که 6600 رو زدیم پدر در آوردیم! :دی
نتایج باشه واسه پس فردا! :دی
تبریک و تشکر ویژه از مرتضی و سعید عزیز، واقعا گل کاشتند :x:x:x
(و دیگر دوستانی که در پارتی حضور داشتند)
یک کاپ طلا برای Q6600
یک کاپ برنز برای Q6600
یک مدال چهارم برای Q6600
امیدوارم بقیه نتایج رو جا ننداخته باشم :)
نتایج سعید عزیز هم با 3770 عالی بود، منتظر تست های 3D ایشون هستیم @};-
منم به سعید و مرتضی تبریک میگم کارشون عالی بود :x
فقط باید یکم رو پرفورمنس کار کنند:دی خصوصا تست spi32 که با اون فرکانسی که زدن هیچ بهانه ای برای نزدن رکورد اولش وجود نداره:دی
@};-
منتظر رrebench باشید!نقل قول:
فقط باید یکم رو پرفورمنس کار کنند:دی خصوصا تست spi32 که با اون فرکانسی که زدن هیچ بهانه ای برای نزدن رکورد اولش وجود نداره:دی
واسه کاپ طلاها بک آپ هم داریم! :دی@};-
تبریک فراوان :x @};-@};-@};-
_________=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d >=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>= d>
________=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d >=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>= d>=d>
______ =d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d >=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>= d>=d>=d>
_____=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d >=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>= d>=d>=d>=d>
____=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d >=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>= d>=d>=d>=d>=d>
__ =d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d >=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>=d>= d>=d>=d>=d>=d>=d>
درود
تشکر میکنم از همه دوستان .... :x مخصوصا" سعید جان و واراند عزیز و درو عزیز ..... :-*
همانطور که در تاپیک ( اشتراک گذاری بچ نامبر ) هم گفته بودم این پردازنده Q6600 واقعا" عالی بود .... به قول بچه ها الوعده وفا :-p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن 2 تا سابمیت دیگه باقی مونده بود که ثبت کردم ..... :d
2 کاپ طلا دیگر برای Q6600
woooow
wprime 32MB
عالیه
مرتضی سعید خسته نباشین
بی عیب و نقص بود
مادربوردتون سالمه؟
EP45-UD3R که زیر نیترو میره مجنون میشه EP45T شما چیزیش نشد؟
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط turok [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون بهزاد جان ... واقعا" جای شما خالی بود داداش .... ای کاش مثل قدیم وقت آزاد داشتی .... :(
مادربورد مثل لیلی شده ...... :))
میخواستیم q9550 باهاش تست بگیریم که متاسفانه یه خورده بازی در آورد .... بعدش q9550 رو انداختیم روی ep45-ud3r ... روی ایر 10 تا fsb از ep45t بیشتر میزد ...
کلی امیدوار شدیم .... عایق کاری کردیم بردیم زیر ln2 .... پروفایل رو لود کردیم , هنوز دماش به صفر نرسیده بود که یهو خاموش شد و ff داد ..... :(( هر کاری کردم روشن نشد .... هنوزم توی کما به سر میبره .... =)) نمیدونم چه مرگش شده .... :|
مرتضی جان رکورد رم 2880mhz داری سابمیت بزن point 17 داره :دی
@};-@};-@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط varand_ic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به روی چشم واراند جان .. . :x البته صرفا" جهت دست گرمی بود .... :d
اینم خدمت شما :
با سلام
ماشاءا... ترکوندن عزیزان HW رو!! =d>
یواش یواش اورکلاکرهای مشهور هم دارن میشناسن ایران و اورکلاکر ایرانی رو (خصوصا اورکلاکرهای قهار اورکلاکینگ هیروز رو). :x
علاوه بر سعید و مرتضی عزیز، بزرگان سایت هم در حال تدارک یک نبرد بزرگ هستند. =d>:x
خبرهای خیلی خوبی در راهه. ;)
برای همه بچه ها آرزوی موفقیت داریم. @};-@};-
=d>نقل قول:
مرتضی جون ببینم میتونی رکورد نفر اول رو بزنی ... راستی اسپانسرتون کیه :d
به به بچه ها میبینم دارید میترکونید ، ترکوندن چیه غوغا میکنید
اصلا نگران مهمات نباشید اینجا دارم برامتون نقل نبات داغ داغ آماده میکنم یک سری cpu 775 که تیم از پوینتشون بی بهره بوده چطوره مثلا 2140- 6300- 6750- 5200- 430- و ...:d
امین جان از وقتی رفتی pro league هنوز یه رکورد pro نزدیا داداش مثل اون wprime های محشرت
منتظریم شدید... :)
@};-
همین الان خبری به من رسید که انفجاری دیگر از سمت شمال نزدیک است!!
Hwbot به لرزه در می آید...@};-
بوی رمپیج اکستریم میاد!!
راستش من دوست دارم فعالیت های دوستان رو در این تاپیک اطلاع رسانی کنم تا فعالیت خودمون :)
ولی دیروز نتیجه جالبی گرفته شد!!
Iran Don_Corleone 1450/1330 MHz MSI Lightning Radeon HD 5870
اگر درست یادم مونده باشه 1465 مگاهرتز هم تست پاس شد و هنوز جای کار زیادی داره ;)
نکته جالب موضوع:
AndreYang 1450/1280 MHz
NickShih 1431/1280 MHz
k|ngp|n 1440/1301 MHz
ابولفضل جان
شما هنگام ثبت نام تیک زده بودید پوینت نده، از طرفی این تست در حال حاضر پوینت نداره یک مدتی طول می کشه :)
خیلی ممنون @};-نقل قول:
اون تیک ه رو 20 برابر برداشتم ولی خودش دوباره زده میشه
کلا هر سابمیتی میزنم اون تیکه خود به خود زده میشه حتی اگه بردارم ولی قبلا ادیت میکردم درست میشه
خوب
با سلامی مجدد خدمت همه دوستان عزیزم
اول یه گله از همه دارم! همه یعنی همه اورکلاکرهایی که قرار بود بیان شمال و ...
بگذریم پارتی عید به لطف دوستان کنسل شد
موندیم منو حاج مرتضی عزیزم
دیروز و پریروز مطابق همیشه با گرفتن مقداری LN2 نشستیم و یه چند تا تست گرفتیم ( البته ابر و باد و مه و خورشید و فلک همه در کار بودن که کارا درست پیش نره)
یکم از تست گذشت؛ پهلوان خسته ما (M5E) بازی در آورد و احتمالاً به دیدار باقی شتافت :)) (فدا سر همه! :دی)
رفتیم سروقت 775 یه چند تا تست با CPU e2200 و Q9650 گرفتیم که بد نبود ( بد نبود یعنی ورد رکورد!! :)) )
خلاصه هم من و هم داداش مرتضی عزیزم از این پارتی اصلاً راضی نبودیم! :(
اما خبرای خوب: اول اینکه رنکینگ ایران رو 1 پله بهتر کردیم و ایشالا به زودی تو 10 تیم اول صفحه Hwbot ایران رو می بینیم
الان از 13 به 12 انتقال پیدا کردیم.
تست ها و باقی کارتها (خانواده بزرگوار 8800 ها و سری 200 انویدیا و سری 48XX AMD و ... هنوز مونده!
جایی نرید، بر میگردیم! :دی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
5031.67 mhz with Intel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] at 5031.7MHz
سلام بر سعید و مرتضی عزیز
بنده به نوبه خودم عذرخواهی می کنم که نتونستم خدمتتون برسم. این چند روز تعطیلات کلا در خدمت خانواده بودم. :|
واقعا دستتون درد نکنه زحمات شما عزیزان همیشه الگوی بنده بوده و خواهد بود. =d>
ولی کمی دلخور شدم از عزیزانی که بدون هماهنگی و اطلاع قبلی رفتن مسافرت (زیارتشون هم قبول ;) ) و علاوه بر کنسل شدن پارتی شمال، دست بعضی از دوستان رو هم در حنا گذاشتند! بنده به عنوان کوچیک این سایت از همه بزرگان انجمن انتظار دارم تا مجموعه رو در مواقع نیاز دست تنها نذارن.
ارتباط با شرکتهای بزرگ به خدا با سختی و مشقت ایجاد شده و خدا رو خوش نمیاد و واقعاً حیفه که به این راحتی از دست بره. همه ما براش بسیار زحمت کشیدیم و اعتبارمون رو گرو گذاشتیم. امیدوارم این مسایل به زودی برطرف بشه و هر کدوممون بتونیم گوشه ای از بار سنگین هدایت و پیشرفت انجمن رو مانند گذشته به دوش بکشیم.
موفق باشید. @};-
دوستان عزیز اگر کسی برد خوب برای 775 داره رو کنه
چون بکدونه 8400 دارم که 6 و 6.1 به بلا میزنه
تست های 2160 هم مونده
سلام علیکم و ...
مجدد عید رو به همه دوستان تبریک می گم :)
من عذرخواهی می کنم از همگی، مسافرت خانوادگی بود و با ماشین سواری لذا باید من می روندم تا...
هرچند التماس دعا داریم ولی نائب الزیاره بودیم...
جدای این موضوع دیوار من انگار خیلی کوتاه هست، شما پارتی رو راه می انداختید، جای مارو هم خالی می کردید :-p :d
سعید جان من بی تقصیرم!!
نقل قول:
تقصیرات که 99% متوجه علی هست ولی بگذریم...
رکوردهاتون عالی بود بچه ها، اینطور که بوش میاد tapaka داره کم میاره پیش داش مرتضی، هر چی 775 هست داری درو میکنی برادر :)
رو کن اون Rampage Extreme رو برادر :x
@};-
Tapaka داره دیگه شاکی میشه!
تازه یه کشفی هم کردیم!:دی(ایشون که اینقدر تریپ توییک اومدن واسه همین e2200 بعد از تست فرکانس کم کردن (داستان داره، تست SPI تاپاکا رو چک کنین متوجه میشد :دی )
شما نماز خون باش، قبله مستقیمه! تابستون نزدیکه، دیگه ما شمالی ها هم به هیچ عنوان دعوت نمی کنیم که آقایون تشریف بیارین، هر زمان دوست داشتین، آدرس رو دارین، شماره منو و حاج مرتضی رو دارین، خودتون هماهنگ می کنین، 65 لیتر Ln2 میگیریم میدیم به شما و الباقی ماجرا!...نقل قول:
سعید جان من بی تقصیرم!!
یعنی عاشق Wprime و الگوریتم پریم هستم! <3
یکی یه پیت نفت بده به TAPAKA :))
34 ثانیه اختلاف ...
منم عاشق اون ویندوز WPrime هستم :دی :-pنقل قول:
دم شما دوستان گرم، حالا چه نیازی به ما دارید؟! شما که دارید درو می زنید و شخم می کنید :x
دبه نکن! :|نقل قول:
هدف تست گرفتن نیست!
دور هم بودن مهندس! :|
پژمان جان به برادر گرامیت سلام من رو برسون بگو یه صحبتی با علی آقا داشته باشن! :|
نه سعید جان نیازی به شایان نیست یه دادگاه برا علی بزودی افتتاح میشه. شکایات تو پیش سایر اتهامات وارده بهش هیچی نیست ;)
@};-
درودنقل قول:
پژمان درست میگن سعید جان .... شایان رو بعد دادگاه دعوت میکنیم بیاد ....... :))
پس از الان هر حرفی بزنن توی دادگاه علیه ایشون استفاده میشه دیگه ... درسته ؟ :-p
دوستان عزیز کسی مادربورد خوب برای سوکت 775 نداره ؟
تا جایی که میدونم بچه ها بورد خوب دارن برای 775 حتی Rampage Extreme ولی با اون سختی که دوستان این بورد ها رو تهیه کردن مطمئنا قصد فروش نخواهند داشت
@};-
ممنون از شما آقا پژماننقل قول:
الان یکدونه برد خریدم
GA-X48T-DQ6
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2765#ov
سلام
مهدی جان مبارکه @};-
اگه خدای نکرده به دلت ننشست و قصد فروش داشتی یه ندا بده :d
با سلام
دوستان مدتی هست که به قوانین Hwbot موردی رو اضافه کردند: در تست های گرافیکی تب مموری هم نیاز هست
متاسفانه دلیلش برای من هم روشن نیست و من به همراه تعدادی از مدیران hwbot سر این موضوع اختلاف نظر داریم، دلیلش هم واضح هست > مموری در تست های گرافیکی تاثیر محسوسی نداره!!
بهرحال ...@};-
سلام به همه دوستان
یه تست قدیمی داشتم گفتم ثبتش کنم :دی :d
متاسفانه پردازنده از دسترس خارج شده و فقط همین تست رو ازش گرفتیم ...... :(
ایول داش مرتضی با اختلاف 110 مگاهرتز اول شدی!!!!!!
میگم یه دونه دیگه ریزالت نداری ثبت کنی؟ :دی
@};-
ممنون مهدی جان :xنقل قول:
این یکی رو فقط واسه رو کم کنی تاپاکا ثبت کردم :دی :d
تاپاکا بیچاره دیگه رسماً پرچم سفیده رو داده بالا! :دی
دمت گرم داش مرتضی محشر بود عزیز
خب بسلامتی مسابقه انتخابی MOA 2013 مرحله مقدماتیش تموم شد و تونستیم تو منطقه EMEA (اروپا،آفریقا و خاورمیانه) رده 7 ام رو کسب کنیم و با بودن تو لیست 15 نفر به مرحله نيمه نهايى این منطقه بریم.
امسال از لحاظ قطعات بدجور ستمون بسته بود (با این اوضاع بازار و ...) ولی حدا رو شکر تونستیم نتیجه ای آبرومندانه به عنوان تنها اورکلاکر حاضر از منطقه خاورمیانه بگیریم. (یک امتیاز بیشتر 5 ام میشدیما :دی) تیممون هم نشون داد تو این منطقه بی رقیب هست :x
امیدوارم برا مرحله بعدی GTX Titan و یک 4770K خوش بچ (که در طول تاریخ برا ما اتفاق نیافتاده) دستمون برسه تا پوست این اورکلاکرهای پر ادعا رو بکنیم :d باورتون نمیشه؟ میتونیم ;)
@};-
Awesome!:)
نکته جالبش اینه که Xtreme Addict دوم ایستاده!:(
داداش
ما که گفتیم به کار هم ایمان داریم :)
به زودی!
امسال نشد ، جهنم! سال بعد حتماً! :)
فقط میخوام بگم Holly Efficiency!!!!
کارتون عالی بود بچه ها.....یعنی عالی بود....کافی بود اون 3770 لعنتی که به هیچ صراطی مستقیم نبود یکم بالاتر میزد تو 5 تای اول بودید:x
ایشالا واسه مرحله بعد یه یه سی پی یو خوب و تایتان میرسه دستتون نشون میدید قدرت دست کیه!
خیلی خوشخالم به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کردید:x:x
@};-
سلام تبریک این حقیر رو هم قبول کنید ایشالا میزنید خورد و خاکشیرشون میکنید:d
با سلام به همه دوستان عزیزم
خسته نباشید اورکلاکرهای بزرگ ایران! =d>
کسب رتبه 7 در این مسابقه نشون میده راهی رو که همه با همدیگه آغاز کرده ایم، راهی درست بوده و با سرعت بالا و فراتر از انتظارها در حال طی کردن مسیرها هستیم.
پویایی همه بچه ها و همت و تلاششون، رسیدن به اهداف بزرگ انجمن تخصصی اورکلاکینگ هیروز رو تضمین خواهد کرد.
بامید موفقیتهای بسیار بزرگ هم در ایران عزیز و هم در همه عرصه های جهانی. @};-:x
با سلام خدمت دوستان عزیز
مدت هست که دو تست جدید به تست های Hwbot در قسمت پردازنده اضافه شده و به تازگی این تست ها پوینت دار شدن
این دو تست XTU و Cinebench نام دارند:
XTU:
این نرم افزار بنچمارکی از سوی اینتل هست که تنها بر روی سیستم های نصب میشه که از چیپست های سری 7 یا بالاتر اینتل بهره میبرند و به صورت آنلاین ولید میشه
بعد از اجرای نرم افزار یک فایل حاوی اطلاعات تست شده ساخته میشه که در هنگام ثبت باید اون فایل رو آپلود کنید.
برای دانلود این نرم افزار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]کلیک کنید.
رنکینگ رده 2 هسته ای ها:
Cinebench:
تست ساده ای هست که شما در قسمت برنامه فقط روی تست CPU کلیک کنید و بعد از اون یک تصویر در حال رندر هست و تا زمان اتمام رندر باید ثبت کنید و بعد از اون مثل بقیه بنچمارک ها تب پردازنده , مموری و مادربورد رو اضافه کنید.
اسکرین شات نمونه:
برای دانلود این برنامه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]کلیک کنید.
نکته دیگه اینکه این برنامه محدودیت پلتفرم نداره
@};-
درود دوستان گل
بنده هم به نوبه خودم تبریک میگم خوشحالم که پرچم ایران بالاست!
به امید جایگاه اول
موفق باشید و سربلند@};-
درود
دیروز یک عضو جدید در تیم اورکلاک داشتیم :دی :d
علی جان ( Aliover ) ورودتون به تیم اورکلاکینگ هیروز رو تبریک میگم. :x
با آرزوی موفقیت برای شما و تیم اورکلاکینگ هیروز @};-@};-
با سلام خدمت آقا مرتضی عزیز.
اقا شمال چه خبر هوزم هوا رطوبتیه؟
آخه من تو لااهیجان درس می خونم.
مهر ماه دوباره ترم دارم اونجام.
در ضمن بودن در کنار بهترین اورکلاکرهای ایران برام افتخار بزرگی هست.
منم از این که به عضویت تیم دراومدم بسیار خوشحالم.
ایشالا جبران کنیم.
با آرزوی سربلندی تیم:)
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هوا هم خوبه عزیز , سلام میرسونه :-p
دانشگاه آزاد ؟ رشته ؟