با عرض تشکر بخاطر توجه شما دوست عزیز و گرامی...
خوشبختانه هیچ آسیبی به لوله ها وارد نشده دمای سی پی یو در زمان لود رو همین الان چک کردم واستون میزارم شما لطف کنید یه چک کنید نتیجه رو به اطلاعم برسونین خیلی ممنون میشم .... راجب کولر خداییش همه جوره چکش کردم و مطمئنم دیگه ایرادی نداره ایراد از زمانی شروع شد که فنهای کولر رو به جهت فن 12 سانتی کیس بستم که هنوز نمیدونم چرا این مشکل پیش اومده چون فن اولی سمت راست و وسط هوای توی کیس رو به سمت فن سوم که رو به روی فن خروجی کیس هست هدایت می کنه که فن کیس هم اونو به بیرون می فرسته مطمئنم این شیوه درست بستنش هست نه فنها رو به فن خورجی پاور حالا باز شما لطف کنید بنده رو روشن کنید بزرگواری کردید ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
دقیقل متوجه منظورتون نشدم طبق توضیحاتی که بالا به دوست گرامی دادم جریان هوای فن به اون شکل هستش اگه به همین سمتی که الان تو عکس مشخصه باشه اشتباهس من کولر رو به این سمت که در عکس زیر مشخصه چرخوندمش که با کمک فن 120میلیمتری از پشت کیس خارج بشه یعنی اشتباهس ؟