در حال حاضر هیچ سخت افزاری در ایران خریدش به صرفه نیست یا باید بخری یا باید نخری شما بهتره بری سراغ archon
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر هیچ سخت افزاری در ایران خریدش به صرفه نیست یا باید بخری یا باید نخری شما بهتره بری سراغ archon
دوستان فنه سیپیویه من tower 120 هست
الان که مادربورد رو عوض کردم و این ud9 رو گرفتم مشکل دارم باهاش
چون دوره فن رو 100 درصد میکنه
کانکتوره فن که به مین میخوره 3 پین هست نه 4 پین
مشکل اینجاست که با مادربورد amd مشکلی نداشت و الان این حالت پیش اومده
شانس آوردم که فن کنترلر داره اگرنه یه سره بود
چه باید کرد
تبدیل 4 پین به 3 پین هست
بله هستش من خودم تازه خریدم
باشه هم فایده نده ، فنت 3 پین زاده شده ؛ مثل تبدیل مولکس به ساتا هست ، برق 3.3 رو تعمین میکنه ؟ نه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تنها راهت خرید فن pwm هست که فکر نکنم تو قلعه تان پیدا رود !
مهدی عزیز، ضمن تبریک سال نونقل قول:
نوشته اصلی توسط atisoc0936 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همونطور که ایمان عزیز هم اشاره کردند، استفاده از تبدیل هیچ دردی رو دوا نمیکنه! پس نیازی به استفاده از رابط نیست.
برای کنترل دور فن، در بایوس بخشی که مربوط به کنترل دور فن هست رو فعال کنید. با اینکار دور فن متناسب با دمای پردازنده یا مدار تغذیه ولتاژ پردازنده (بستگی به انتخاب شما داره) کنترل میشه. این بخش در مادربردها تقریبا به یک نام هست. در مادربرد بنده به نام FAN Quiet هست.
موفق باشید. @};-
من میخام هیت سینک مادربورد رو عوض کنم .
اوالا این که مینم p45
چه مدلی بخرم ؟
بعدش این که هیت سینک خوده مین با چسب چسبوندن به تراشه . چی جوری جدا کنمش.؟لطفا با عکس راهنمایی کنید.
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط spear [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر منظور شما دوست عزیز از هیت سینک مادربورد، هیت سینک North Bridge هست ، با توجه به P45 که گفتید احتیاج نیست عوض کنید
اگر با چسب سیلیکون چسبیده شده که اصلا اقدام نکنید به کندنش.
اگر هم اسرار به عوض کردن دارید سینک های North Bridge از مارک Deep Cool و noctua موجود هست توی ایران
••• فقط سینک NB به کولر CPU اتصال فیزیکی نداشته باشه بعد از نصب.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام. دوست عزیزنقل قول:
بله منظورم NB بود.
از اونجایی که اور کلاک کردم و ولتاژ رو روی 1.30 گزاشتم . دمای اون تو لود کامل و تست prime یا ... توی تولانی مدت به 62 - 63 میرسه.
ایا طبیعیه؟
میخاستم فرکانس cpu رو ببرم بالاتر (چون از لحاظ خنک کنندگی مشکلی ندارم)ولی همونطور که شما میدونید تو اور p45 ها افزایش ولتاژ nb خیلی تو پایداری موثر هست.وچون دمای NB بالا رفته نمیتونم بیشتراور کنم.
میخاستم بدنم چیجوری هیت سینک رو بکنم؟داغ کنم؟مین من p5q3 هست.
لطفا قیمتها رو هم بگید .
با عرض سلام دوستان چند وقته که ی مسئله فکرمو مشغول خودش کرده نصب کولر سی پی یو روی مادربرد باعث فشار میشه و چون دمای اون قسمت بالا میره ایا ممکنه که برد تاب برداره بعد از مدتی. نصب کولر بغیر از پایه ی نگهدارندش که به پشت مادربرد پیچ میشه ایا باید به جای دیگه هم متصل باشه که وزن زیادشو از روی مین برداره یا نه این وزن طبیعی هست. ممنون از بزرگواریتون
سلام @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط majidw980 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برد های pcb مادربورد مقاوم تر از اونی هستند که فکرش رو میکنیم.
من 6 سال هست کولری به وزن 870 گرم روی روی یک برد گیگابایت نصب کردم و برد حتی تاب هم برنداشته.
اگر همه پیچ های مین برد رو به کیس وصل کردید نباید از چیزی نگران باشید