درود محمد جان، من به شما این لپ تاپ پیشنهاد می کنم : Acer Aspire E1-572G-54204G50Mnkk
نمایش نسخه قابل چاپ
درود محمد جان، من به شما این لپ تاپ پیشنهاد می کنم : Acer Aspire E1-572G-54204G50Mnkk
سلام آقا بهزاد عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنونم، مدل بسیار خوبی هستش
یه سوالی دارم فقط
این لپتاپ، کیبورد فارسی داره؟ یعنی روی دکمه هاش فارسی نوشته؟
چون من دیدم تو یکی از سایتها، نظر گذاشته بودن کاربرا که جای حروف فارسی ای که روی کبورد نوشته شده با چیزی که تو ویندوز هست فرق داره...در واقع عین کیبورد خودم هست فکر کنم، یعنی انگار اون فروشنده ها خودشون روی کیبورد، حروف عربی چسبونده بودن
بیرون جدا هست حروف فارسی؟ کلا یه توضیحی هم در این مورد میدید؟
ممنونم @};-
خواهش می کنم محمد جان، می تونید از شرکتها یا خدمات کامپیوتری ها حروف های پارسی برای درج کردن روی دکمه های کیبورد خریداری کنید و بعد ببینید حروف به چه صورت بروی کیبورد چاپ شده قبل از خرید حتمنا بررسی کن
یا می توی محمد جان این لپ تاپ رو بخر : Lenovo Essential G5080 - A از پردازنده جدید Broadwell پشتیبانی می کنه.
آدم هر چه قدر هم اطلاع داشته باشه، باید بازم از دوستانی مثل شما مشاوره بگیره چون کلا نظرش عوض میشه! :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم بسیار خوبه...بله، خوبه هم مصرف برق پردازنده کمتره و هم قوی تره ولی یه سوالی دوباره
من این سری لپتاپهای لنوو رو دیده بودم ولی کارت گرافیک این لپتاپ خیلی ضعیف نیست؟ البته مطمئنا تو این لپتاپ هیچ بازیای نصب نمیشه و شاید ته تهش یه خونهسازی نصب بشه :d
ولی تو کار با نرمافزارهای مختلف و ... مشکلی پیش نمیاد؟ حقیقتش در این مورد خیلی مطمئن نیستم و به خاطر همین میپرسم
خیلی ممنونم @};-
خواهش می کنم محمدعزیز، ببینید چون شما فرمودید برای کار های عمومی می خوام مثل جستجو در اینترنت ، پخش موسیقی و .. پس شما نیاز به پردازنده کم مصرف و لپ تاپی با بازه زمانی بالا می خواهی پس توصیه می کنم پردازنده از خانواده سری Broadwell برداری که نسبت به Haswell کاهش مصرف خوبی داشته .
چون شما قصد ندارید بازیهای خاص با تنظیمات بالا اجراء کنید و قبلا هم توضیح دادید استفاده از لپ تاپ تو چه زمینه ای هستش به شما این Lap Top توصیه میشه.
موفق باشید.
سلام مجدد
آقا این لپتاپ Lenovo 5080 معرکه هستش!
جدای از قدرت بالا، بسیار بسیار زیبا هست...واقعا شیک و قشنگ هست، فوقالعاده باریک و ...
میخواستم یه لپتاپ دیگه هم معرفی کنید تا قیمت 1.800 - 1.850
من خودم گشتم به نظرم این مدل اومد ولی گفتم بازم بپرسم
Acer Aspire V5-561G-54208g1TMaik
مورد استفاده هم کارهای ساده + کمی فوتوشاپ و کار زیاد با نرمافزار Adobe Audition هست
بازی هم به هیچ وجه روی این لپتاپ نصب نمیشه، یعنی بازی اصلا اهمیتی نداره
نظر دوستان خیلی محترم هست برام، گفتم اول بپرسم از دوستان تا اگر مورد بهتری رو سراغ دارن بگن.
ممنونم @};-@};-
ویرایش: فقط اگر میشه لنوو معرفی نکنید، کپی هم میشه... :d
با عرض سلام
پیشنهاد های بنده
1; Lenovo Essential G5070-A
2;lenovo E4070C
3;Dell inspiron 3542-A
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنظرم اول به کیفیت بدنه و زیباییش توجه کنین اگه کارهای سبک انجام میدین!
یک لپ تاپ زیبا با سخت افزار ضعیفتر آدمو دیرتر خسته میکنه نسبت به یک لپ تاپ قوی تر با بدنه ضعیفو پلاستیکی براق:bi_polo:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از دوستان عزیزم ممنونم ولی اون مدلی رو که من نوشتم دیدید؟
اون خیلی خیلی شیک هست و زیبا
الان قیمتش با همین مدل ایسوس برابر هست
ولی رمش 8 گیگ هست و هاردش هم 1 ترابایت
صفحهنمایشش هم بزرگتر و 15.6 اینچ هستش
به هر شکل ممنون @};-
سلام دوستان یه مشاوره خردید می خواستم در مورد خرید یک قلم لمسی برای فبلت z ultra بوجم 50 تومن فعلا