LG LCD Monitor W2261VP پیشنهاد من با قیمت نزدیک 500 تومان
نمایش نسخه قابل چاپ
LG LCD Monitor W2261VP پیشنهاد من با قیمت نزدیک 500 تومان
دوست عزیز رزولوشنش چنده وایا از یه مانیتورledباکیفیت تره؟وایا راحت گیرمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز یه قیمته حدودی دقیق بدید ممنون میشم یعنی چی نزدیک 500
جواب بده یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک مانیتور رفت براجست وجوکه اگه پیداشه بازم پیشنهادبدید
الوووکسی نیست b-)
سلام به همه دوستان گل.
1- مانیتور 22-23 اینچ چی پیشنهاد میدید؟
2- نظرتون راجع به مانیتورهای زیر چیه:
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
*زمان پاسخ دهی مانیتور اول 1میل در ثانیه هست و 3مانیتور دیگر 5میل در ثانیه.
*کیفیت تصویر خیلی برام مهمهولی حالا خواستم یه دست گیم هم بزنم دوست ندارم زمان پاسخ دهی اذیتم کنه(نمی دونم تفاوت 1میل و 5 میل به چشم میاد یا نه).
3-مانیتور خودم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست،آیا مانیتور رو تعویض کنم تفاوت چشمگیری احساس می کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز
مانیتوری که خودتون دارید به نظر من خوب هست و آنچنان تفاوت رو احساس نمیکنید موقع تعویض!!! من مشخصات مانیتور شما رو دیدم به نظر من همینی که دارین عالی هست @};-
سلام
من میخوام یه تلویزیون 32بگیرمLED برای اتاق خواب
بودجه1میلیون هستش
چه تلویزیونی روپیشنهادمیکنید؟توبازارهم موجودباشه حتما
سلام
من یه مانیتور ایسوز واسه گیمینگ میخوام بگیرم زیر یه تومن.کدوم مدلو پیشنهاد میکنین؟
مدل مد نظر خودم vx239h هست ولی 5میلی ثانیه هست.به نظر شما چی بگیرم؟؟!!
VX238H رو بگیر دوست خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیفیتش خیلی از 239 پایین تره؟