کاربران گرامی می توانند پیشنهادات خود را جهت بهبود عملکرد سایت در این تاپیک اعلام کنند
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
کاربران گرامی می توانند پیشنهادات خود را جهت بهبود عملکرد سایت در این تاپیک اعلام کنند
با تشکر
با تشکر از آقا پژمان و باقی دوستان که فروم رو راه انداختن
به عنوان اولین پیشنهاد دوست دارم تاپیک های مفید منتقل بشه
امیدوارم هر چه زودتر این اتفاق بیوفته
سلام
داریم سعی میکنیم به کمک دوستان تاپیک های اصلی رو ایجاد کنیم تا فروم روال عادی بخودش بگیره. با توجه به اینکه سایت هنوز تکمیل نشده و ما با این قضیه درگیر هستیم ممنون میشم دوستان تو این مورد باهامون همکاری کنن. دوستانی که مایل هستند میتونن همینجا اعلام کنن تا من توانایی ارسال تاپیک رو براشون فعال کنم.
با تشکر
سلام اول خیلی خوشحالم که سایت باز شد
ولی یه مشکل دارم که قسمت سوال نبود بپرسم من نه میتونم پست جدید بدم و نه میتونم پیغام بازدیدکننده بدم اگه میشه رسیدگی کنین
بعد اگر امکانش هست قسمت مشخصات سیستم رو هم اضافه کنین ممنون و بعد هم گزینه تشکر رو اضافه کنین
سلام
تاپیک سوالات در اسرع وفت ایجاد میشه
سیستم انجمن طوری هسست که کاربران جدید توانایی ارسال پیغام و تاپیک رو ندارند.
با توجه به اینکه تعدادی از دوستان قدیمی عضو شدند، من دسترسی این دوستان رو تا دقایقی دیگه فعال میکنم.
با تشکر
اگر شد گزینه تشکر رو هم اضافه کنین ممنون
گزینه تشکر بزودی اضافه میشه
مشخصات سیستم رو بعید میدونم به این زودیا بشه راه انداخت
با سلام
اگر امکانش هست در کنترل پنل / تنظیمات شخصی / تنظیمات متفرقه گزینه ادیتور پیشرفته به عنوان دیفالت برای تمامی دوستان فعال بشه
مورد بعد اینکه تعداد کاراکترهای هر پست رو به 40000 یعنی 4 برابر مقدار فعلی افزایش بدید تا برای قرار دادن مقالات مشکلی پیش نیاد(یکی از مقالاتی که قصد دارم قرار بدم حدود60000-70000) کاراکتر داره
با سلام و خسته نباشید
برای upload فابل در سایت به مشکل بر خوردم چون محدودیت حجمی 100 کیلوبایت هست.حالا ما فایل هامون رو کجا اپ کنیم؟
بخش مربوط به گیم هم کی راه میوفته؟اصلا داریییییم؟داریم؟:p
با تشکر
:)
با سلام و تبریک بابت راه اندازی فروم .
توی این فروم بازارچه نداریم ؟
سلام به نوید جان و همه برو بچه های قدیمی و جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .SouSHIanT. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به خونه جدیدمون خوش اومدیم! :دی
باید عرض کنم بازارچه و یه سری تاپیک ها و موضوعات بی ربط به سخت افزار یا کامپیوتر فعلاً وجود نخواهد داشت
چون هم مطالب اسپم زیاد میشه و هم موضوعات خارج از بحث ما ، ممکن باعث یه سری مشکلات بعدی بشه:rolleyes:
سلام و عرض ادب
الان فونت پیش فرض انجمن arial هست (یا شبیه به اون) که این فونت به خاطر داشتن لبه های تیز اصلا مناسب استفاده و خوندن تو مانیتور نیست و بیشتر برای چاپ مناسبه ؛ فونت tahoma عکس این حالت رو داره و به خاطر داشتم لبه های نرم تر برای خوندن تو مانیتور مناسبه و به درد چاپ نمیخوره .اگر عمری باقی بود ؛ بنده هر مطلبی که قرار میدم رو با tahoma میزارم اما پیشنهاد میکنم در صورت امکان برای راحت تر شدن خواندن مطالب کل انجمن ؛ فونت پیش فرض رو تغییر بدید .
مورد بعدی که در اصل سواله اینه که چرا نمیتونم تاپیک بزنم ؟ میخوام چندتا تاپیک رو منتقل کنم اما نمیشه .
با احترام
حسین
در اسرع وقت انجام میشه مهدی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در صدد هستیم یک uploadcenter برای کاربران ایجاد کنیم این مشکل حل شه. اگر نشد این سایز رو به 150 ارتقا میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط benyps [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حسین جان دسترسی شما باز شده میتونید تاپیک ها رو ایجاد کنیدنقل قول:
اتفاقا چند دقیقه پیش داشتیم با علی جان در این مورد صحبت میکردیم. این مورد هم به روی چشم
سلام
به نظرم در تاپیک [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای مشاوره خرید هر قطعه بخشهای جداگانه ای ایجاد شود تا پستهایی که در این تاپیک زده میشود ، منظم باشند و نظم تاپیک حفظ شود .
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر نمیکنم ایجاد زیر انجمن ها گزینه مناسبی باشه، ولی ایده خوبی هست برای هر قطعه یک تاپیک ایجاد کنیم.
---------------
قابلیت تشکر اضافه شد. دوستان لطفا چک کنید اگر مشکلی باشه اطلاع بدید.
با تشکر
منظور منم از ایجاد هر بخش همون ایجاد تاپیک برای هر قطعه به صورت جداگانه بود ... راستی لطفا نام گزینه پسندیده رو به تشکر تغییر دهید ... موفق و پیروز باشید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام به همه دوستای عزیزم ...
خیلی خوشحالم واقعا ... باز اومدیم دور هم ...
ممنونم از همه ...
خب پیشنهاد من چی میتونه باشه جز ... ایجاد بخش مربوط به بازیهای کامپیوتری ... ;)
مخلص همگی
حامد
خیلی اسم زیبایی برای سایت گزاشتین :x
همونطور که حسین جان گفت اسم سایت خیلی قشنگه .
امیدوارم چشم اونایی که نمیتونستم سایت قبلی رو ببینن بترکه .
در ضمن پیشنهاد منم ، ایجاد بخش بازی هایی کامپیوتری هستش .
سلام بر همگی
در برخی از فروم ها امکان امتیاز دادن به پست ها وجود دارد ، که به نظرم این قابلیت اگه اضافه شود ، همه دوستان میتوانند به پستهایی که واقعا مفید هستند امتیاز داده و حتی نظرات خودشون رو هم هنگام امتیاز دادن بنویسند و علاوه بر اون شخصی که پست رو ارسال کرده می تواند بفهمد که کدام پستش مفید بوده و سعی کند بیشتر در اون مباحث فعالیت کند .
پیشنهاد بعدی برای مدیران عزیز می باشد که به نظرم هنگام انتقال مطالب بهتر هست مسیر جابجایی پست رو غیر فعال کنند ، تا تاپیک از شکل خوبی برخوردار شود .
موفق و پیروز باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Classic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از پیشنهادهای دوستاننقل قول:
سیستم تشکر تازه نصب شده و احتمالا در اولین فرصت کلمه پسندیده به می پسندم یا تشکر تبدیل خواهد شد :)
در مورد انجمن بازی های رایانه ای هنوز در حال صحبت هستیم، وضعیت این انجمن هم بزودی مشخص می شود
با توجه به نوپا بودن سایت، قطعا جای کار زیادی داره و در مورد همین سیستم امتیاز دهی هم می شه بحث کرد. مسیر های جابجایی تاپیک های منتقل شده عموما دارای زمان انقضای 1 ماهه هستند، امکانش هست که این زمان کمتر بشه یا حذف بشه
با تشکر از شما :)
سلام دوستان من هم به نوبه خودم اغاز بکار سایتو تبریک می گم :o:o اقا شکلک مورد نظرمو نتونستم پیدا کنم :دی
کاری بود که باید خیلی وقت پیش انجام میدادیم در هر صورت...
پژمان و علی جان گفته باشم این بار شیرینی رد خور نداره :دی
سلام
پیشنهادم اینه که تو قسمت Cooling systems یه بخش جدا درست بشه به نام TEC Cooling که من تجربیات خودم رو با عکس و مطالب قرار بدم
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط varand_ic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما می تونید فعلا در بخش خنک کننده های حرفه ای، تاپیک تون رو ایجاد کنید اگر استقبال و تعداد تاپیک های مربوطه بالا بود می شه زیر انجمن مربوطه رو اضافه کرد :)
سلام
پیشنهاد می کنم اگر home page درست شد خبرای روز کامپیوتر را مثل قبل بزارین تو سایت
متشکرم.
سلامنقل قول:
حتما این کار رو خواهیم کرد با کمک تمامی اعضا تا مثل سایت های خارجی یک منبع خبری کاملا بروز برای کاربران فارسی زبان باشه.
سلام
اگه میشه گزینه ویرایش رو به قسمت پروفایلها اضافه کنید ، تا وقتی توی پروفایل کسی پیغامی ارسال می کنیم ، بتونیم ویرایش کنیم .
مانند عکس زیر :
انجام شد. ممنون میشم بررسی کنید و اگر درست شده باشه اطلاع بدید.نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پژمان جون من نگاه کردم ولی گزینه ویرایش هنوز اضافه نشده ... ممنون میشم دوباره تنظیمات رو چک کنید .
یکبار دیگه بررسی میکنید عزیز؟نقل قول:
ممنون پژمان جون :) گزینه ویرایش اضافه شد . فقط یک سوال آیا امکان داره که کنترل پروفایلمون رو خودمون در اختیار داشته باشیم ، مثلا پیغامهایی رو که برامون در پروفایل میزارند اونا رو هم بتونیم ویرایش کنیم یا حذفش کنیم ... شرمنده تند تند مزاحمتون میشم . :oنقل قول:
سلام و عرض ادب
یک برنامه معروفی برای سیستم عامل های اندروید و ای او اس هستش به نام taptalk که دوستان باهاش اشنا هستند و فروم هایی که تحت ویبولتین و نسخه های 4 به بالا هستند رو ساپورت میکنه وجود داره من چند باری انمنمون رو سرچ کردن توش یافت نشد اگر بتونید سایت رو اونجا ثبت کنید که بشه از طریق اونم بیاییم انجمن ( توسط موبایل ) خیلی راحت و اسون میشه و همه جا میشه به سایت دسترسی داشت.
پیشنهاد : از نظر بنده جایگاه تاپیک " اخبار فناوری اطلاعات " در تالار گفت و گوی ازاد مناسب نیست اگر ممکنه جاش عوض بشه چون سنخیتی با تالار مربوطه دیده نمیشه
سبز باشید
به زودی قابلیت مدیریت پروفایل اضافه خواهد شد .نقل قول:
قابلیت استفاده از این نرم افزار هم اضافه شده و فقط تنظیمات نهایی اون باقی مونده که در اولین فرصت کامل و در دسترس قرار خواهد گرفت .نقل قول:
با احترام
حسین
سلام من یه مشکلی دارم هر عکسی که تو فروم upload می کنم به صورت Thumbnail می شود!!!!!
مشکل از چی هست؟؟؟
:confused:
در ضمن چرا بیشتر از 5 تا عکس نمی تونم تو یه پست بزارم؟؟؟
عرض ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط varand_ic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این که 5 تا عکس بیشتر نمیشه مربوط میشه به تنظیمات که مدیریت باید تعداد عکس رو زیاد کنند و اینکه عکس شما بعد اپلود کوچیک میشه روش دابل کلیک کنید یک صفحه باز میشه سایز رو روی بزرگ قرار بدید هرچند اینم تنظیمات پیش فرضش رو مدیریت میتونه تغییر بده
سبز باشید
سلام بر دوستان .
من میخاستم یک عکس از یک سرور insert کنم که خطا میده و میگه " too large size"
سرعت انجمن هم خیلی پایینه .
نمیتونم برای پروفایلم امضا بذارم و خطای " کاراکترهای بیش از 1000 " میده .
متشکر میشم اگر نام کاربری من رو از این محدودیت ها رها کنید .
میکائیل جان، سایز عکس چقدر هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرعت انجمن به خاطر نصب پلاگین ها و سیستم ریفرش خودکار کمی پایین اومده، همین یکی دو روزه سرعت درست نشد پلاگین های اضافی رو حذف می کنیم :)
سلام بچه هاي گل چه خبرا؟اگه منو شناختيد بزنيد لايكو:دی خيلي خوشحالم سايت راه اندازي شد و دوستاي قديميمون رو زيارت كرديم از جمله علي اقاي گل ايشالا سايت خيلي خوبي ميشه :o با گوگل پلاس ميتونيد اين سايتو محبوب كنيد
سلام دوستان
4 تا موضوع :
1- تایم لود پیج ها بالاس و دیر لود میشه. من یه نگاهی به سورس انداختم
توی سورس این کد هستکه HTTPS باید تبدیل بشه به HTTP. چون توی ایران همه با HTTPS مشکل دارن.با این کار لود سریع تر میشهکد:<script type="text/javascript" src="[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]"></script>
2-خواهشا اون کادری که برای مهمانها گذاشتین رو بردارین. خیلی ناجوره. افت داره واسه این سایت :)
3 هم اینکه اگه یه آپلود سنتر مجزا روی ساب دومین راه مینداختین خیلی بهتر بود و سرعت هم بیشتر میشد- چون دیتا همزمان اگه از روی چنتا دومین یا ساب دومین لود بشه سرعت بیشتر میشه ( من درآوردی نبود.یکی از قوانین وب هست :دی)
4-اون محدودیتی که واسه کاربرای جدید گذاشتین به نظر من بردارین بهتره. چون 48 ساعت هم زمانی نیست که بخواین همچین محدودیتی بزارین. پس این چه کاریه؟؟
با سلام به همه عزیزان
خیلی خوشحالم که انجمن حرفهای آورکلاکینگ راه اندازی شده.
امیدوارم که روزهای درخشان و خوبی در انتظار ما باشه.
برای مدیران عزیز و همه اونهایی که در راه اندازی سایت زحمات زیادی رو متحمل شدن هم آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.
این حقیر هم طبق سنوات قبل در خدمت گذاری حاضرم.
قربان شما
بهنام
130kbنقل قول:
نوشته اصلی توسط olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
................
عرض ادبنقل قول:
متاسافنه تا همین لحظه که بنده چک میکردم امکان استفاده از انجمن در برنامه Taptalk وجود نداره فکر کنم منظور شما رو بد فهمیدم شما انجمن رو گذاشتین تو Taptalk و دارین تنظیمش میکنید یا اصلا هنور نگذاشتین ؟
میکائیل جان شتباه نکنم حداکثر سایز مجاز 100kb هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط M1K41L [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ما پلاگین مربوطه رو نصب کردیم و این طور که میگه امکان بازدید برای کاربران این نرم افزار محیا هست، آیا نیاز هست تو خود tapatalk هم تنظیماتی انجام داده بشه؟نقل قول:
یکی از دوستان هم پیشنهادی در مورد بهبود عملکرد داده بودند که ما اون رو به ادمین منتقل کردیم.
با تشکر
اگر اشتباه نکنم باید برای خود Taptalk هم معرفی میکنید الان من هرچی چک کردم نیست انجمن تو این برنامه شما خودتونم چک کنید از صحت ماجرا با خبر بشین;;)نقل قول:
بنده خودم تا حالا با tapatalk کار نکردم مهدی جان فکر کنم نیاز باشه ادمین رسیدگی کنه به این مورد، چون پلاگین که میگه این امکان برای فروم فعال شده
با تشکر
سلام خدمت زحمتکشان
این بخش گیم و تست اعضا اگه میشه اضافه بشه
دو موضوع بالا همچین با سخت افزار و اورکلاک بیگانه نیستن
ایول خیلی شاد شدم با ایجاد این سایت
به نظر من اگه تم وقالب انجمن تیره و مثلا مشکی بشه خیلی قشنگ میشه مثل چندتا فرومهای خارجی
سلام امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بخش گیم احتمال داره بعدا راه اندازی بشه. تست های سخت افزاری کاربران منظورتون رکورد هایی که با 3dmark و غیره به ثبت میرسونند هست؟
قابل سایت تا یک ماه آینده تغییر خواهد کرد و رنگ اون به احتمال زیاد آبی کاسپینی و سفید خواهد بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر
سلام گرم
یک پیشنهاد دارم اگر راه داره این تعداد کاراکتر تیترهای موضوع رو 20 تا اضافه کنید اکثر تیترهایی که میزنم نصفه می مونه و جا واسه زیاد شدن داره ممنون
مهدی جان اتفاقا به مورد مهمی اشاره کردید (چون برای خودم هم یه بار کم اومده)؛ در اسرع وقت اونم رسیدگی میشه .نقل قول:
با احترام
تشکر میکنم بابت برداشته شدن محدودیت های پروفایل بنده حقیر .
امکانش نیست که سایز عکس های آپلودی از سرور دیگر حداکثر 200kb باشه ؟
دوستان عزیز میشه بگید الان سایزی که برای آپلود عکسها از سرور دیگه گذاشتید چقدره ... منم با این دوستمون کاملا موافق هستم و اگه میشه لطفا این حجم سایز عکسها رو افزایش بدید . ممنوننقل قول:
اگر اشتباه نکنم محدودیت Attach برای عکس ها 100Kb هست. بررسی کنیم با دوستان اگر میسر باشه تا 150 افزایش میدیم.
رویه ای که در پیش بگیریم این هست که صفحات سبک باشه و عکس هایی با جحم 200 خیلی سنگین هستند. دوستان لطف کنید با تغییر سایز و فورمت کمی حجم رو پایین بیارید تا دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارند از باز کردن صفحات محروم نشن.
در مورد پلاگین هایی که انجمن رو سنگین میکنن و سرعتش رو کاهش میدن هم میتونید اقداماتی انجام بدین ؟نقل قول:
یک تعداد از این پلاگین ها حذف شدن و سرعت صفحات بهتر شده. ولی باز هم در پی سبک تر کردن صفحات هستیم. با توجه به اینکه انجمن تازه شکل گرفته وحتی در کل 12 ساعت از لحاظ فنی و کد روش کار نشده این مشکلات طبیعی هست.
منتهی فکر میکنم تاثیر تصاویر 200 کیلوبایتی خیلی بیشتر از این موارد باشه که اون رو دوستان عزیز باید باهامون همکاری کنند. ما هم در سایر موارد برای راحتی دوستانمون نهایت تلاشمون رو خواهیم کرد :)
با سلام...
خوب همون طور که می دانید لوگوی سایت آماده نیست!
گفتم خیلی جالب می شود این پیشنهاد رو بدم:
از کاربران بخواهید لوگوی سایت را طراحی یا در طراحی لوگوی سایت به شما کمک کنند! :دی
نوید جان پیشنهاد خوبی دادید
رضا جان هم چند طرح خوب فرستادند برامون منتهی وقت نشده هنوز من و علی پشت یک میز بشینیم و صحبت کنیم
منتهی از تمامی طرح های دوستان که برامون تو پیغام خصوصی ارسال کنند استقبال میشه و قطعا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
با تشکر
اول از همه یک خسته نباشید به دوست وبمسترمون که در مدت کوتاهی فروم رو آماده به کار کردند :)
هدف اول ما هم همین بود، استارت فروم زده بشه و خیلی کارها به تدریج انجام بشه، پلاگین های مفید زیادی نصب شدند و مواردی هم که باعث سنگین شدن فروم شدند بزودی غیرفعال یا حذف خواهند شد (یک لیستی تهیه شده است)
موارد مهم دیگری از جمله گوگل پلاس و ... هم در حال انجام هست
سلام به همگی
اینم یه پیشنهاد دیگه ( امیدوارم مثل قبلیا یه دست فراموشی سپرده نشه =(()
در قسمت آخرین ارسالات کاربران (Vietvbb) وقتی میریم روی اسم تاپیک یه کادر باز میشه که اصلا نیازی به دیدنش هم نیست و خیلی میره روی اعصاب.
توی عکس زیر مشخصه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر کنم همه موافق باشن که برداشته بشه...نظر دوستان چیه؟؟
سلام
دوست عزیز بخاطر پیشنهادات قبلیتون هم ممنونم. تمامی اونها برای وبمستر عزیزمون ارسال شده و قطعا بررسی خواهند شد منتهی ایشون بنا به مشغله کاری نمیتونن این روزا زیاد بیان، با این وجود پیشنهاد شما پیگیری میشه
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز
تعداد پست های ارسالی در یک صفحه فکر کنم 20 عدد باشه که خیلی زیاد هست این مورد در تایپیکهای با تصاویر منجر به کند شدن و دیر باز شدن صفحات میشه
در صورت امکان این تعداد را به 10 کاهش دهید
اگه میشه
لایک Like رو از قسمت اطلاع رسانی حذف کنید چون مجبوریم برای بر خالی کردن جهت اطلاع شما چند مرحله طی بشه تا نباشه
یا حداقل کاری بشه تا بعد از باز کردنش به راحتی دیگه توی جهت اطلاع شما نباشه
با سپاس
سلام رضا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rezasam1 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این مورد حتما انجام خواهد شد
داریم در مورد حذف این سیستم صحبت میکنیم که اگر به نتیجه برسیم بطور کامل حذف خواهد شد آرمان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط arman_kad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر
اگر دوستان و مدیران محترم رضایت بدن، می تونم logo 3d درست کنم
مثل این
ممنونم واراند جان
بعد از پایان کار قالب احتمالا به چنین طرحی برای قسمت بالایی سایت نیاز خواهیم داشت که میتونیم از توانمندی شما در اون مورد هم استفاده کنیم. >:d<
با تشکر
درود و سپاس
اگر میشه یک ناظر انجمن هم در نظر بگیرید
من این مورد رو به علی جان هم گفتم
این کاری هست که در همه فرومهای بزرگ انجام میشه
از ما گفتن بود !!! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد مشخصات سیستم قبلا توضیح داده شده
در مورد ناظر انجمن هم فکر نکنم نیازی باشه. حسین جان اداره انجمن رو عهده دار هستند و تمامی امور رو به نحو احسن زیر نظر دارند. اگر هم مورد خاصی باز هم باشه من و علی نظارت میکنیم.
با تشکر
سلام
اگه امکان داره نام تنظیمات اضافی رو به ویرایشگر پیشرفته تغییر دهید .
به جای Like به نظرم گزینه امتیاز رو اضافه کنید بهتر خواهد بود .
نقل قول:
سلام
حجم آواتار رو افزایش بدید .
دوست عزیز حجم اواتار برای کاربران تازه وارد با محدودیت همراه است و این محدودیت پس از گذشت 48 ساعت از تاریخ ثبت نام در سایت و همچنین ارسال 5 پست ؛ خود به خود از بین میرود .نقل قول:
با احترام
درود
ایا امکان داره از vBulletin Version 3.x.x استفاده کنید؟
چون اکثر بچه ها از قدیمی های فروم هستند و به ورژن 3 عادت دارن
میدونم کار پر زحمتی هست اما ماندگار
باز نظر عزیزان محترم هست و هرچی صلاح میدونید
باسپاس
باید خدمت آقا وحید عرض کنم که این امر امکان پذیر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون همین ورژن خریداری شده...
نظرتون در مورد اضافه کردن کلمه "حل شده" برای تاپیک های سوالات و مشکلات چیه؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط VFSDF [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز این ورژن از ویبولتین به نظرم خیلی بهتر از ورژن سه می باشد و به نظرم الان در اکثر فروم ها ( ایرانی و خارجی ) از این ورژن استفاده می شود که از لحاظ امکانات و امنیت نسبت به ورژن های قبلی بهتر می باشد و علاوه بر اون همونطور که مدیران عزیز قبلا گفتند در آینده قالب سایت عوض خواهد شد که این قالب با توجه به موضوع سایت و از نظر زیبایی انتخاب خواهد شد و با تنظیماتی که انجام خواهد شد به نظرم خیلی بهتر از دیگر ورژن ها خواهد بود ... موفق و پیروز باشید . :x
از مدیریت خواهش می کنم تایپیک اخبار مربوط به پردازنده های شرکت Intel رو بزنند.
من خواستم بزنم که نشد. امکانش نیست. رسیدگی کنید.
ببخشید دوستان عزیز ، میشه بگید سايز آپلود عکسها رو روی چند گذاشتيد ، چون من الان يک فايل 68 کيلوبايتی رو نتونستم آپلود کنم . آیا محدودیتی در این زمینه برای کاربران وجود دارد . ممنون
سلام آقا محمد رضا عزیزنقل قول:
حجم عکسا فکر کنم 150 کیلو بایت باشه چون من یه عکسه 105 کیلوبایتی رو آپلود کردم و راحت آپ شد
سلام آقا محمد جوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط The Joker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من دوباره امتحان کردم و تونستم یک فایل 113 کیلوبایتی رو آپلود کنم ، البته فرمتش JPG بود ولی وقتی دوباره اون عکس قبلی رو که سایزش 68 کیلوبایت و فرمتش PNG بود رو خواستم آپلود کنم ، موفق نشدم و همون ارور قبلی رو داد ... ممنون از توجهتون دوست عزیز :x
مشکل از فرمت عکس هست، فایل PNG رو با یه برنامه به jpg تبدیل کنید مشکل حل می شودنقل قول:
منم موقع قرار دادن لینک عکس به مشکل برمیخوردم ! باید تیک قسمت " بازیابی فایل های مرجع به صورت محلی " رو بردارین !
بله .. ولی در این حالت عکس در آپلود سنتر محلی آپلود نشده و لینک به منبع اصلی میخوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه میشه حجم آواتار که 9 کیلوبایت هست رو تا 80 کیلوبایت زیاد کنید برای User ها از پنل فروم ، اصلا کیفیت نداره اواتار خیلی از فروم ها تا 200 کیلو هم باز گذاشتن زیاد تو سرعت فروم تاثیری نداره یه لود شدن عکس ، بالاخره با کیفیت باشه یه ابهتی دیگه داره اواتار :D
طول و عرضشم می تونه کمی بیشتر شه 160 در 200 خوبه
================================================== =======
یه قالب هم بتونید هر چی زودتر قرار بدید خوب میشه الان هنوز حس اورکلاکی نداره فروم :D
================================================== =======
مشخصات PC هم قرار بدید تو پروفایل
سلام
در مورد اواتار این محدودیت در ابتدای کار هست و پس از فعالیت ؛ خود به خود از بین میرود . هم از لحاظ اندازه و هم حجم .
در رابطه با مشخصات سیستم هم این مورد به زودی قرار خواهد گرفت .
با احترام
دوستان لطفا یه قالب مثل قالب hoc برای سایت طراحی کنید که برای کاربرا یاد اور روزای خوبشون بشه.
و یه چندتا اواتار و امضاء اساسی هم طراحی کنید که کاربرای توی سایت های دیگه که عضو هستن بزارن که کاربرا بیشتر سایت رو بشناسن.
و یه چیز دیگه:
هنوز کسی صفحه اول سایت رو ندیده و معلوم نیست چجوری باشه،ولی محض رضای خدا مثل سایت قبلی سبک و کم حجم باشه.
یه فکری برای ما دیال اپی های بیچاره هم بکنید.
با تشکر.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط i am dead [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوش اومدید :)
استایل مناسبی برای فروم حتما طراحی خواهد شد و قالب اختصاصی صفحه اصلی هم در دست طراحی هست، قطعا استایل سبک تر، استقبال بیشتری به دنبال خواهد داشت
با کمک دوستان یک لوگو و هدر خوب هم برای سایت انشاا.. حاضر می کنیم...
سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستای گل :)
نمیدونستم فروم جدید رو راه اندازی کردید ... حسین عزیز امروز بهم خبر داد ... و واقعا هم خوشحال شدم ... چون بدون هات اورکلاک دل و دماغ خوندن اخبار سخت افزار رو از هیچ فرومی نداشتم ...
امیدوارم سرنوشت این فروم به فروم قبلی گره نخوره و بتونه راه خودشو تا جایی که همه هستیم ادامه بده ...
مرسی از عزیزایی که باعث شدن تا دوباره جو همون دوستای قدیم دور هم شکل بگیره ... X:
سلام حمید رضا جان
خوش اومدید :)
راستش تا جای ممکن و با ابزار هایی که در اختیار داشتیم، اطلاع رسانی کردیم، ولی نیاز هست دوستان لینک فروم رو در یاهو Send to All کنند!
با رویه های مدیریتی جدید مطمئن باشید جو بهتری خواهیم داشت ...
سلام، پیغام خصوصی نمیشه داد اینحا؟
دوستان فکر کنم بهتر باشه که یه بخش جداگانه برای بازیهای کامپیوتری بزنید،چون این مبحث خودش شامل بخشهای مختلف میشه.
مثل کنسولهای بازی که هر کدومشون یه بخش جداگانه لازم دارن یا تصاویر بازیهای مختلف.
البته فکر کنم چون اول کار سایت هست اینجوریه و در اینده درست میشه که امیدوارم هرچه زودتر اتفاق بیفته.
راستی بازارچه رو هم اگه میشه زودتر اماده به کارش کنید که فکر کنم کاربرا خیلی بهش نیاز داشته باشن.
اقا تعداد شکلکها رو هم زیادتر کنید بی زحمت:x
سلام خدمت دوستان
پژمان جان داداش این دسترسی ها رو یکم بیشتر کن
امروز اومدم امضا بزارم میگه متحرک قبول نمیکنه....
اگر طراحی قالب طول میکشه حداقل بنر هدر سایت رو عوض کن تا شبیه سایت اورکلاک بشه یکم اون ویبلتن رو اعصابه یکم:d
با سلام خدمت دوستان عزیز دلم!
اگه امکان داره شکلک ها رو بیشتر کنید!
با تشکر از مدیران سایت.:x
اگر امکانش هست یک تغییری هم در محدودیت ضمیمه فایل ها در هر پست انجام دهید،قرار دادن تنها 10 فایل در هر پست خیلی رو اعصابه
سپاس گذارم:)
مرتضی جان پیغام خصوصی برای افرادی که عضو میشن تا یک مدت غیرفعال هست بعدا فعال میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط i am dead [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بخش بازیهای رایانه ای ایجاد شده ولی قصد فعالیت در بخش کنسول رو نداریم عزیز
بازارچه هم تصمیم داریم در آینده راه بندازیم که ممکنه یک سالی طول بکشه
شکلک ها هم به روی چشم
سلام اوکتای جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط oktay5000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
امضا یا آواتار متحرک باعث افزایش سایز صفحات میشه که برای دوستانمون که سرعت اینترنت پایینی دارن مشکل ساز میشه
برای لوگو هم باید منتظر تغییر قالب باشیم که متاسفانه طول میکشه اینکار. امیدوارم وبمتر عزیزمون سریعتر به این مورد رسیدگی کنن
با تشکر
مهمترین قسمت انجمن یعنی "سرچ" مشکل داره.
اینم لطفا رسیدگی کنین
سلام خدمت همه
میخواستم مشکلی که من در رابطه با ادرس سایت دارم رو بگم
به نظر من ادرس سایت خیلی طولانی و سخته و من خودم چند بار خواستم که سایت رو به چند نفر معرفی کنم اخر هم نتونستم
چون رنکیگ سایت هم پایین هست تو گوگل به سختی پیدا میشه
ممنون میشم مدیران فکری به حال این مشکل بکنند
حتما رسیدگی می شه دوست عزیز، در حال حاضر می تونید از جست و جوی پیشرفته استفاده کنید :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man_Utd_4Ever [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من تا حدی با شما موافق هستم دوست عزیزنقل قول:
اسم جدیدی هست و طول می کشه جا بیفته، بیشتر دنبال این بودیم اسمی جدید و خاص برای سایت انتخاب کنیم، اورکلاکینگ هیروز بعد از مدت ها و چک کردن اسامی بسیار یافت شد ولی با این همه در موارد متعددی در گوگل جزء 3 سایت اول بالا میاد...
باز در این مورد هم تصمیمی لحاظ می کنیم
با تشکر
درود . در بخش بازی های pc تاپیک دانلود جدیدترین بازیهای pc استارت بزنید من نمیتونم تاپیک ایجاد کنم . ممنون:x
سلامنقل قول:
تاپیک دانلود بازی ها باید حائز شرایط خاصی باشه که یک نفر باید مسئولیت فراهم نمودن اون شرایط رو داشته باشه ؛ مثل :
لینک های دانلود از سایت های *** شده و غیر مجاز نباشند .
لینک های دانلود از سایت های پولی نباشند . همچنین سایت های بی کیفیت رایگان هم برای این کار مناسب نیستند .
لینک های دانلود وجودشون تضمین شده باشه ؛ نه این که بعد از 1 هفته لینک ها کار نکنند و کسی نتونه دانلود کنه . حالا به هر دلیلی مثل پاک کردن فایل ها توسط سرور مربوطه یا ...
باید هماهنگی بشه تا بازی های پرطرفدار که بیشتر کاربران بهش علاقه دارند و دارای امتیاز مناسبی از گیمر ها هست قرار بگیره تا صرف وقت و هزینه برای کاربران توجیه داشته باشه .
به همین علت برنامه هایی مفیدی برای بخش گیم در نظر داریم که تمام فعالیت های اون بخش کاملا هماهنگ و منسجم باشه و طی صحبت هایی که انجام گرفته قرار هست که یکی از دوستان با تخصص در غالب تاپیک هایی بهترین بازی ها رو از دیدگاه کاربران(نه سایت های بازی) معرفی کنند که به طبع بهتره لینک دانلود اون بازی ها قرار بگیره .
با احترام
دوستان اگر بازارچه ای بوجود بیاد هم بازدید زیاد میشه هم دوستان میتونن خرید هاشون رو انجام بدن
بازارچه برای هر فرومی نیاز هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H@/\/\ID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بازارچه در کل یک بخش فرعی هست به همین علت برنامه ای برای راه اندازی بازارچه در این زمان نداریم . چون در نظر داریم که اوایل کار بیشتر به مسائل و موارد مربوط به موضوع اصلی سایت رسیدگی بشه . زمانش که فرا برسه و زمینه مناسب فراهم بشه ؛ احتمال داره که بازارچه هم راه اندازی بشه .
با احترام