amd میخاد دقیقا بلایی که انودیا با 980 و 970 سرش اورد رو سر خود انودیا بیاره شما فکرش رو بکن مثلا پولاریس 11 بیاد قدرتش اندازه فیوری ایکس باشه یا 980ti بعد مصرف یک سوم اون وقت ببن چی مشه و مصرف کننده ها چیکار میکنن :))نقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
amd میخاد دقیقا بلایی که انودیا با 980 و 970 سرش اورد رو سر خود انودیا بیاره شما فکرش رو بکن مثلا پولاریس 11 بیاد قدرتش اندازه فیوری ایکس باشه یا 980ti بعد مصرف یک سوم اون وقت ببن چی مشه و مصرف کننده ها چیکار میکنن :))نقل قول:
توی بازدهی به مصرف با مدل Engineering Sample کمتر از نصف gtx950 مصرف داشت . ( مدل ES )نقل قول:
نوشته اصلی توسط golabettruter [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا تراشه تکمیل شده و کامل POLARIS واقعا انویدیا رو اذیت میکنه . من که هنوز توی سکوت انویدیا متعجبم اما AMD حتی اگه POLARIS 10 اش اون چیزی که توی شایعات بود و 238mm2 باشه با توجه به 14nm LP واقعا چیزی قدری خواهد بود با قیمت خیلی عالی .
AMD فعلا سهم از بازار رو میخواد و رده های 150$ تا 350$ پر طرفدار ترین بخش خرید GPU ها هستند . با گرفتن نبض این بخش انویدیا کار سختی در پیش داره . GP104 هرچی باشه در رده 330$ الی 550$ قرار میگیره که خیلی سهم بزرگی نداره .
در نهایت باید ببنیم انویدیا کی سکوتش رو میشکنه و از نسل بعدش صحبت میکنه تا مطمئن بشیم کدوم از اینها نبض بازارو در دست میگیرن .
تنها حوزه ای که GEEK هاش قدرت 2X به 2X رو حس میکنن همین GPU ها است . مثلا موبایل ها همین الان اگه قدرتشون 100 برابر ام بشه برای ما فرقی نمیکنه اما GPU ها با افزایش قدرتشون همه عشق میکنیم و بازی های بسیار واقعی تر میبینیم .
و خداوند PC را آفرید تا مارا رستگار کند :d:x
البته یه چیزی هم این وسط هست اینکه حاشیه سود های اند ها به مراتب بیشتر از میانرده هاست و بدست آوردن بازار میانرده ها بیشتر سهم عددی بازار رو بالا میبره نه سود
مثل برندهای موبایل که اکثر سودشون رو تو پرچمدارا میکنن
علاوه بر این من فکر میکنم اگر قدرتی برابر با فیجی داشت هیچ وقت amd تقریبا همزمان دوال فیجی رو رونمایی نمیکرد در حالی که هزینه ساخت فیجی براش سنگین تره تا پلاریس ومصرف هم بالا میره و بازار رو از دست میده و فیجی دایرکس 12 رو هم کامل ساپورت نمیکنه و پورت HDMI 2 نداره و باگ زیاد داره به حدی که برا هر بازی برا پرفرمنس متناسب باید درایور براش بیاد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همه دوستان منو میشناسند من از میان رده خوشم نمی اد ولی این اتفاقا رو به فال نیک میگیرم
ببینید دلمونو به چندتا شایعه بی اساس خوش کرده بودیم امسال انویدیا پاسکال کوچولو رو عرضه میکنه
قبلا ای ام دی موقعی که انویدیا 680 عرضه کرد هرچی داشت نداشت گذاشت وسط
ولی العان نشون میده متوسط انویدیا با متوسط ای ام دی برابری میکنه خیلیم عالی
این تغیرات که در ای ام دی جدا کردن بخش گرافیک از پردازنده یعنی رادئون و گذاشتن مدیر جدید
کی یادتون می اد ای ام دی نقشه راه به این خشکلی داشتند ؟
این اخریا به این نتیجه رسیده بودم کسایی که ای ام دی کار میکنند برنامه ریزی نمیکنند
صبح که از خواب پا میشند تصمیم میگیرند چی کار کنند
هر دو شرکت انودیا و AMD میدونن که کارتهای دوال فروش چندانی ندارن (بنا به دلایلی که خودتون هم ذکر کردید ) دوال فیجی هم فقط برای قدرت نمایی اخر نسل خودش اومد و فقط هم برای استفاده درVR و به گفته AMD برای ورک استیشن هم در نظر گرفتتش (تبلیغات دوال فیجی از اولش هم فقط برای VR بود) در مورد HDMI 2.0 هم همه میدونن به پای ورژن جدید DISPLAY PORT نمیرسه از لحاظ پهنای باند و رزولوشنهای بالاتر از 4k و فرکانس 60 هرتز بالاترنقل قول:
پولاریس هم تا موقعی که بیاد PRO DUO به مقداری که پیشبینی شو کردن میفروشه و اونوقت بازار داغ میان رده هاشروع میشه و تبلیغات پشتیبانی کامل از DX 12 و والکان و اون وقته که انودیا و AMD میزنن به سرو کله همدیگه
سهم از بازار خوبه به خیلی دلایل MOC عزیزم صحبت پول و حاشیه سود نیست:
اول اینکه اون جامعه ای که کارت های بیشتری از یک برند میخرن بهش اعتماد میکنن و تبدیل به هواداراش میشن . این خیلی نکته مهمی هست . خیلیا دید منفی ای نسبت به amd توی 2 سال اخیر پیدا کردن که با هدف گرفتن اون جامعه میتونه دلشون رو بدست بیاره .
دوم این جامعه اعتماد کرده و بزرگتر نسبت به قدیم به موقعش و زمانی که قرار یک گرافیک جدید برای سیستمشون تهیه کنن برای انتخاب گرافیک به همون شرکتی رجوع میکنن که پیشتر بهش اعتماد کردن . این در اینده بازار یابی های این شرکت و اعتماد مشتریاش خیلی تاثیر خواهد گذاشت.
به به :d
این دو سه روز سر کار بودم نرسیدم این شو ای ام دی رو ببینم ، ولی امشب سعی میکنم ببینم شاید نکته جالبی توش باشه :d
از اونجا که مانیتور فری سینک دارم ترجیح میدم همچنان تو تیم قرمز بمونم . . . حالا چی شده کف کردم :d
در کنار همکاری نزدیک ای ام دی با کرایتک و ساختن بازی های VR با کرای انجین ، مصاحبه ای با یکی از مهندسین ارشد DICE که مسئول رندرینگ با موتور Frostbite هست رو دیدم حرف های جالبی زد
ایشون گفتند که GPUOpen ما رو به مرحله ی جدیدی از اپتیمایز کردن میرسونه و این دست رسی سطح پایین برای اپتیمایز کردن چیزی هست که من خیلی در موردش هیجان دارم چون باعث شناخت دقیق عملکرد سخت افزار میشه . . . پس از الان بتلفیلد 5 تایید شد باز تایتل ای ام دی هست :>
سازنده deus ex جدید هم ( مدتی پیش ) گفته بود پورت نسخه کنسولی به پی سی به احترامی به پی سی گیمر ها هست و ما چنین برنامه ای نداریم ، با یک نسخه مجزا و قدرمند همراه با اپشن هایی که در توان کنسول ها نیست طرف هستیم ، بازی از GPUOpen پشتیبانی خواهد کرد
یکی از مهندسین ای ام دی که در ساخت GPUOpen نقش داشته گفته ، این SDK به سازنده ها کمک میکنه راحت تر و بهتر همراه با شناخت دقیق از سخت افزار ، به بهینه سازی بپردازند . . . و به علاوه اوپن سورس بودن SDK افراد زیادی هیجان زده هستن ، همین طور ایشون به طور غیر مستقیم گفتند ( شایدم برداشت منه :دی ) تا چند سال اینده GPUOpen بسیار فراگیر تر از گیم ورکس خواهد بود.
در مورد DX12 هم اولین عنوانی که در ایکس باکس وان از DX12 استفاده میکند ، عنوان star wars battlefront هست!!! قرار هست با اماده شدن پچ DX12 بازی ( انجین بازی کاملا با DX12 هماهنگ هست و امتحان پس داده! ) برای پی سی هم منتشر بشه!!!
mass effect جدید و Mirror's Edge Catalyst هم با Frostbite کبیر دارن ساخته میشن!!!
جالب شد در کنار هیتمن چند تا تایتل خفن برای تیم قرمز ... داشتم ناامید میشدم ولی این عناوین واقعا برای تیم قرمز باشن به نظرم بهتر از این نمیتونه کاری بکنه AMD!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]به نظر میرسه کار مکسول با امدن پولاریس تمام خواهد شد!!
اجرای عنوان HITMAN (2016) در تنظیمات ULRTA و رزولوشن QHD توسط یک GPU در خانواده Polaris 10 در یک سیستم ITX با فریم ریت 60FPS بسیار هیجان انگیز به نظر میرسد!!!!
این در حالی هست که حتی FURY X در نسل حال حاضر قادر نیست هیتمن را در چنین تنظیمات و رزولوشنی 60FPS به اجرا در اورد!!!
همچنین طبق اطلاعاتی که منتشر شده ، یک GPU از خانواده ی Polaris 11 قادر به اجرا VR در رزولوشن 4K بوده!
همچنین به نظر میرسد Polaris 10 در ابعادی مشابه Fury Nano عرضه شود!
رقابت پولاریس و پاسکال از صد تا ال کلاسیکو و دربی منچستر جذاب تر خواهد بود:d:>
:)):dنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaeedSYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دهنت سرویس:d:x
چه احترامی هم براشون گذاشته . قبلا که فیلم فیکسر و ترول های JEN HSUN HUANG میزاشتن
حالا برای تدفین احترام نظامی ؟ :))