logitech x540 یا x530نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan0261 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
logitech x540 یا x530نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan0261 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
داداش قیمتشم داری بدی؟
سلام
مودم کدومو بگیرم تو محدوده ی100 تومن
TP-Link TD-8951 یا TP-LINK 8951NDیاD-link DSL- 2640U یا D-link DSL- 2730U
این چهار تا چه قد باهم فرق دارن؟؟اون دوتا TP-Link ها فکر میکنم یه مدل باشن اختلافشون 6 تومنه از دوتا سایت مختلفن.
مودم هایی که قیمتاش بیشتره، حدودا 150 - 160 تومن، برد بیشتری دارن؟
@};-
2730u به نظر مناسب میاد،اما قیمتش 100 تومن نیست،گرونتره!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درسته 120 تومنه. کیفیت و......... مهم نیست. نمیخوام که باهاش کشتی بگیرم:d
بیشتر میخواستم تفاوت هاشون رو بدونم@};-
اگر نظر شخصی بنده رو میخوای میگم مودم تنها وایرلس داشته باشه و بردش هم کل خونه رو به راحتی پوشش بده کافی هست.پول زیاد برای مودم ندهید;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگر کیفیت اینترنت مناسب بود اونوقت بنده خدمت شما دلایل انتخاب مودم مناسب رو ذکر می کردم،اما محمد جان بی مایه فتیره!!!
سلام
تو Lioncomputer.ir که میگشتم، یه نفر که فکر کنم از بچه های سایت باشه نوشته بود کانفیگ 2730u خود به خود به هم میریزه:|
اگر بین D-link و TP-Link خیلی تفاوتی وجود نداره، 8951ND رو بگیرم بهتر نیست؟؟؟ 4 تومن هم ارزون تر از 2730u هست:d
والا چی بگم بنده خودم از 2730 استفاده می کنم و چنین چیزی هم ندیدم البته مشکل برای کانفیگ پیش اومده اما به تعداد انگشتان دست هم نشده.نقل قول:
سلام دوستان
من به پورت usb زیاد نیاز دارم و مادربردم فقط 6 عدد پورت داره ، حالا میخوام یه کارت الحاقی بگیرم ، میخواستم بدونم که موارد توی
بازار چطورن و اصلا تفاوت آنچنان بینشون هست یا نه و اگه هست لطفا دوستان چند مورد رو معرفی بفرمایند
با تشکر
سلامنقل قول:
••میتونید از کارت های PCI-E 1X استفاده کنید براتون دوتا خروجی USB 3.0 میده، کاراییش هم عالی
فقط مدلی که میخواید بگیرید حتما ورودی شاخه برق 12 ولت از پاور داشته باشه
••اگر به یک کارت توسعه USB 3.0 بدون شاخه دریافتی برق 12 ولت ، هارد اکسترنال پرتابل (2.5 اینچی) وصل کنید، برای برق مورد نیاز دیوایس ، از اسلات PCI-E 1X تغذیه میشه
برق اسلات رو هم مادربورد تامین میکنه. اگر طراحی کارت توسعه USB 3.0 مناسب نباشه دیوایس شما پرفورمنس مناسبی بخاطر کمبود ولتاژ، نخواهد داشت
••مارک Silicon Power و Transcend و Asus و D-Link و Elite Group مارک های خوبی هستند که پیدا میشه برای کارت توسعه USB 3.0 با درگاهPCI-E 1X
••از نظر کارایی فرقی با پورت USB 3.0 که روی خود مادربورد هست نمیکنه
••از چیپ nec اغلب استفاده میکنند
راه دوم
••میتونید یه براکت برای عقب کیس تهیه کنید و از پین های رو خود مادربورد چندتا پورت USB 2.0 دیگه بگیرید چیزی شبیه پورت USB جلوی کیس
لینک ها
این هم چندتا لینک
قیمتاشو والا منم خودم موندم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]