دوست عزیز اگه بتونید بودجتون رو افزایش بدید و 660Ti رو بگیرید بهتره حالا فیزیک به کنار چون در تعداد محدودی از بازی ها استفاده شده اما Frame Latency در کارت های Nvidia بسیار پایینتر از از کارت های AMD هست.;)نقل قول:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز اگه بتونید بودجتون رو افزایش بدید و 660Ti رو بگیرید بهتره حالا فیزیک به کنار چون در تعداد محدودی از بازی ها استفاده شده اما Frame Latency در کارت های Nvidia بسیار پایینتر از از کارت های AMD هست.;)نقل قول:
ممنونم، امیدوارم بتونم عضو و همینطور دوست خوبی برای شما و سایر کاربرا باشم. @};-
من خودم تجربه ی امتحان فیزکیز رو نداشتم فقط یه سری عکس در موردش دیدم، آیا تو بازیا تفاوتش واقعا چشمگیره و به نظرتون واقعا چیز ارزشمندی هست یا در حد یه تفاوت جزئی و قابل صرف نظره؟
از لحاظ قدرت میدونم اولویتشون همینطوره، بیشتر منظورم ارزش قیمت به کارایی هست. راجع به قیمتشون اطلاع دارین؟ البته اولویت اولم 7870 هست چون فکر میکنم هم کاراییش طوریه که تا چند سال جوابگو هست و هم اینکه قیمتش فکر کنم مناسب باشه. باز اطلاع دقیقی از قیمتها ندارم.
راستی به نظرتون ارزش داره اگه 7870 بردارم مادربورد رو crossfire بردارم تا در آینده یه 7870 دیگه بندازم یا اینکه فکر میکنید با توجه به پیشرفت روز به روز تکنولوژی، بعد یکی دو سال دیگه 7870 حتی کراس فایرش زیاد کارآمد نباشه و اون موقع خرید یه کارت جدید و به روز بهتر از کراس کردن 7870 میتونه باشه؟
بازم ممنون
اول این که در مورد فناوری فیزیک در کارتهای اویدیا باید بگم که در بازی هایی که از این فناوری استفاده شده واقعا به چشم میاد.نقل قول:
اما بازم به نظر من 660Ti بگیرید بهتره از 7870 هم به لحاظ فریم ریت هم به لحاظ تاخیر فریمها.مسئله تاخیر فریم خیلی مهمه در واقعی جلوه دادن تصاویر شما با خرید 7870 تاخیر فریم بسیار بیشتری نسبت به 660Ti خواهید داشت این مورد زمانی بدتر میشه که 7870 رو کراس کنید که تاخیر فریمها واقعا آزار دهنده میشن...
در مورد پاسخ شما نسبت فیزیک متاسفانه عناوین ارایه شده برای این فناوری کم هست و زیاد توی انخاب شما نمیتونه تاثیر گذار باشه.نقل قول:
انتخاب 7870 بسیار ایده آل هست نسبت به قیمتش در بین رقیب هاش در بازار داخلی(رقیب این کارت 660 معمولی هست که 7870 قدرت بیشتری نسبت به 660 داره). وقدرت مناسبی در اجرای بازی ها داره و خیال شما رو فعلا از اجرای بازی ها راحت میکنه
در مورد 660ti این کارت از 7870 قوی تر هست و تو رده 7950 محسوب میشه که یاز هم 7950 انتخاب بهتری نسبت بهش هست و با اضافه شدن قابلیت boost به مدل های معمولیش قدرتی کاملا بیشتر نسبت به 660ti برای شما ایجاد میکنه
و سوال شما در مورد cross fire همیشه خرید 1 کارت قدرت مند از 2 کارت ضعیف تر بهتر هست این موضوع هم برای cross fire و sli صادق هست چون برای استفاده از این فناوری ها باید بازی ها بهینه بشن که همیشه در اوایل عرضه شدن بعضی از بازی ها مشکل استفاده نشدن درست از هر 2 gpu خواهید داشت.
به نظر من اگه شما بتونید هزینه کنید 7950 boost انتخاب مناسبی هست نسبت به قیمت اگر نه همون 7870 قدرت مناسبی داره.
ممنون از نظراتتون،
راستش آقا رضا با حرفتون که کاملا موافقم ولی به نظرم 660Ti رو نباید با 7870 مقایسه کرد چون همرده نیستن، رده ها رو تا جایی که اطلاع دارم معمولا با توجه به قیمت کارتها و البته تا یه حد هم زمان ارائه میسنجن، که باز من در مورد قیمتهاشون تو ایران دقیق اطلاع ندارم ولی با توجه به قیمتهای ارائشون 7870 حدود 220$ و 660Ti حدود 280$ و 7950 هم تقریبا 285$ هستن که فکر میکنم بیشتر 7950 رو باید با 660Ti مقایسه کرد. چون یکی مثل من که میخواد کارت بخره اول به بودجش و قیمت کارتها نگا میکنه مثلا من اگه حدود 290 دلار بخوام هزینه کنم انتخابهام مسلما 7950 و 660Ti خواهند بود و در مورد این دو تحقیق میکنم ببینم کدومشون سرتره.
راستی از قیمت این کارتها اطلاع ندارین تو ایران چندن؟ (7870,660Ti,660, 7850,7950)
البته در این مورد نظر دوستان رو نمیدونم ولی فکر میکنم 7870 تا چند سال بدون هیچ مشکلی تمام بازیها رو اجرا کنه چون همانطور که میدونید گرافیک عرضه شده برای پلی استشن 4 همرده ی همین کارته و برای ایکس باکس 1 هم که خیلی پایینتر از این هست و مسلما اکثر طراحان گیمها با توجه به این کنسولها گیمها رو طراحی میکنن.
در مورد کراس و افت فریم زیاد اطلاعی ندارم، چون یه سری بنچ مارکها در مورد کراس 7870 دیده بودم که عملکرد خیلی خوبی رو نشون میدادن گفتم شاید بهتر باشه برای کراس کردنش در آینده از الان تو خرید مادربورد و پاور این مسئله رو لحاظ کنم. ولی در مورد افت فریمش دفعه اوله که میشنوم.
خب دوستان این چند روز حسابی ریوییوها و بنچ مارکها رو در مورد این کارتها بررسی کردم که البته یخورده با چیزی که فکر میکردم متفاوت بود! میخوام نتایجی که بهشون رسیدم رو باهاتون در میون بذارم، خوشحال میشم شما هم نظر بدین.
تو اکثر بنچ مارکهای مربوط به آخرین گیمها که در مورد این سه کارت بود، برخلاف تصور قبلیم میشد به راحتی متوجه شد که 7870 از هر دو کارت 660 و 660Ti عملکرد بهتری داره! (علتشو توضیح میدم) البته تو بنچ مارکهای 3D مثل 3Dmark vintage performance و 3D mark 11 مسلما 660Ti یخورده بهتره و به طور کلی و میانگین اکثرا گفته شده بالاتر از 7870 هست ولی حداقل در مورد گیم به نظر میاد اینطور نیست و برتری بعضا تا حدود زیادی با 7870 هست!
البته همانطور که میدونید با توجه به ساختار بازیهای مختلف عملکرد کارتها هم از یه گیم به گیم دیگه فرق میکنه و تو بعضیا 660Ti کمی بهتره ولی در کل 7870 از 660 خیلی بهتر و از 660Ti هم یخورده بهتر عمل میکنه.
یه سری بنچ مارک از گیمهای مختلف در حالت تنظیمات اولیه حداکثر میذارم یه نگا بهشون بندازید (البته سایتها و بنچ مارکهای دیگه زیادن، به هر حال چند نمونه از سایت معروفی که همه میشناسن میذارم):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همانطور که میبینید بعضا 7870 اختلاف بسیار قابل توجهی از دو کارت 660 و 660Ti داره و مخصوصا تو min FSP خیلی بهتر و به اصطلاح پایدارتره! مخصوصا تو بازی Batman که بالا لینک دادم نگا کنید min FSP کارت 660 خیلی پایینه و 660Ti بدتر از اون ولی برای 7870 به میزان خیلی خوبی بالاست!
حالا این رو هم باید اضافه کنم که با توجه به قیمتهای تقریبی که تو این چند روز گرفتم (شاید قیمتاشون از این پایینتر اومده باشه) قیمت 660Ti حدود 1.350 و 660 حدود 1.100 و قیمت 7870 حدود 1 (میلیون) تومنه. من قبلا قصد داشتم 660 بگیرم ولی حالا نظرم کاملا فرق کرده و فکر میکنم 7870 هم از لحاظ قیمت و هم عملکرد گزینه ی خیلی بهتری هستش. باز دوست دارم نظرات شما رو هم در این مورد بدونم.
فقط تنها موضوعی که الان یخورده مرددم کرده قضیه PhysX هست و چون تجربه ای ازش ندارم نمیدونم تو بازیایی که ساپورتش میکنن (با اینکه تعدادشون خیلی کمه) ولی آیا اینقدر تو گرافیک و لذت بازی تاثیر داره که انویدیا انتخاب کنم یا اینکه در این حد نیست و بهتره همین 7870 مو بردارم؟! :-?
دوست عزیز بازی بتمن بهینه GCN هست به همین دلیل 7870 بهتر عمل کرده اما توجه کنید همه چیز FPS نیست شما باید میزان تاخیر فریم ها رو هم در نظر بگیرید که در کارتهای Nvidia بسیار پایینتر از AMD هست.در مورد فیزیک هم درسته که بازی های کمی ازش استفاده کردن اما واقعا چشم نوازه.به نظر من اگه بتونید بودجتون رو افزایش بدید و 660Ti بگیرید انتخاب بهتریه اما اگه نمیتونید بودجتون رو افزایش بدید 7870 هم انتخاب خوبی میتونه باشه.نقل قول:
البته تنها بتمن نیست، گیمهای زیادی رو دیدم که نزدیک ده تاشون فکر کنم از نوار بازشوی همون صفحه قابل دسترسن که نتیجه همشون تقریبا همینه، باز گیمهای زیاد دیگه ای هم هستن که با این کارتها امتحان شدن، البته قضیه بهینه هم به قول شما چه به نفع ای ام دی چه انویدیا تاثیر گذاره، راستی بتمن مگه برای انویدیا بهینه نشده؟! حتی ظاهرا فیزیکز خیلی خوبی هم توش کار شده.
این مطلب درسته که تو بعضی گیمها هم کیفیت تصاویر کارتهای ای ام دی بهتر از انویدیا هست؟ اینم به همون قضیه ی بهینه شدن مربوط میشه؟
والا نمیدونم من دیگه ماکزیمم بتونم یه میلیون واسه کارت گرافیک بذارم چون از این بیشتر بشه اون موقع باید از قطعات دیگه بزنم که واقعا هر کدومشون تو جای خودش ضروریه! فکر نکنم با این حدودا هم بشه 660Ti خرید! 660 هم که فکر نمیکنم به 7870 اولویت داشته باشه، البته اگه 7870 بخوام بخرم، احتمالا 7870GHz Sapphire بردارم که قیمتش حدود یه میلیونه و ظاهرا با اورکلاک دیگه راحت 660Ti رو رد میکنه و تا نزدیک 7950 میره، نمیدونم واقعا موندم، از یه طرف به کیفیت تصاویری که این دو میتونن تولید کنن فکر میکنم و یخورده حساسیتم پیدا کردم و از یه طرفم به قدرتشون و البته بودجه! باز دوستانی مثل شما که در مورد کیفیت تصاویر و همینطور عملکرد هر دو کارت تجربه دارن بهتر میتونن نظر بدن.
دوست عزیز زیاد خودتو در گیر نکن با اختلاف قیمتی که بین amd و انویدیا تو ایران هست الان بنظرم با بودجه شما 7870 هست اگه بتونی کار کرده گیر بیاری 7950 هم میتونی بگیری.
البته این موضوع هم به خودت بر میگرده مثلا من خودمو میگیم من همیشه اول گیم پل بازی و فریم گیری برام مهمه بعد گرافیک و جزئیاتش مثل فیزیک بخاطر همین من هنگام خرید بیشتر توجه میکردم با بودجه من کدوم کارت از قدت فریم گیری بیشتری بر خوردار هست به مارک و برند هم نگاه نمیکردم مثلا همیشه سافایر از گیگا و اسوس بسته به کارت 50 تا 150 تو یه رده کارت ارزونتر بوده بخاطر همین اکثر کارتام amd و سافایر بوده.
البته از حق نباید گذشت که اینو میگم چون من هردو کارتو داشتم بازی تو کارتهای انویدیا واقعی تر هست و تاخیر فریم کمتری نسبت به amd داره و اگه بازی فیزیکس ساپرت کنه جزئیات بازی رو بهتر میتونی لمس کنی.
ببخشید طولانی شد یه پیشنهاد دیگه میتونی الان یه 7870 یا 7950 کار کرده بگیری بعد از یه مدت که پول اومد دستت کارتهای سری 700 هم اومدن و جا افتادن کارتتو بفروشی ویه 680 یا 770 برداری تا دو سال آینده راحت گیم بزنی.
دوست عزیز اگه نمیتونید بودجتون رو افزایش بدید بهتره 7870 رو بردارید چون 660 از 7870 ضعیفتره و توصیه نمیشه مگراین که 660Ti بگیرید که به 7870 اولویت داره اما شما چون بودجه کافی ندارین 7870 رو بردارین.;)
در مورد بتمن هم بله حق با شماست اشتباه از بنده بود من با یه بازی دیگه اشتباه گرفتم.:(
آقا بنظر منم کارتای amd برا خریدن خیلی بهتر و با صرفه ترن اگه آدم پول خرید 660ti داشته باشه بجاش میره یه 7950 می خره بایوسشو آپدیت میکنه تا بوستش فعال شه بعد با کلی اختلاف فریم 660ti رو قورت میده ماشاءالله که با این درایور های جدید AMD دیگه NVIDIA حرفی برا گفتن نداره اوایل سری 7000 انویدیا از مشکل درایور AMD نهایت استفاده رو برد و تو تبلیغاتش خیلی تاثیر گذاشت
در ضمن AMD با طرح های تشویقی در حال بهینه سازی بازی ها برا GCN هست که این خودش یعنی پیروزی های بیشتر بعدی اون حتی اگه انویدیا کارت بهتری ارائه کنه
راستی جریان چیه می خوام پست بذارم میگه باید مدیر تایید کنه؟
تاپیک های ارسالی در هر انجمن به تایید مدیر بخش مربوطه نیاز دارند.نقل قول:
نه داداش طولانی شد چیه، من از خدامه پست طولانی بزنید :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_men2004 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون، آره حق باشماست، به نکته خوبی اشاره کردی، اینکه بعدا میتونم بفروشم و کارت دیگه بخرم رو اصلا بهش فکر نکرده بودم، از اونجایی که 7870 کارت خوبیه و حالا حالاها تو بورسه فکر کنم بعد 5-6 ماه هم نهایتش 200-300 تومن مابدتفاوت فروشش بشه! راستی کسی خبر نداره 760 کی میاد بازار؟ با توجه به قیمت دلاریش باید از 660Ti ارزونتر باشه درسته؟ فکر میکنم اگه بیاد و البته اگه فروشنده ها قیمت الکی روش نذارن، یکی از بهترین price/performance رو داشته باشه اینطور نیست؟
دوستان سلام.
من 2 تا MSI N580GTX Lightning Extreme Edition دارم که هنوز رو سیستم نبستمشون.
میخوام ببینم ارزش داره این 2 تا رو بدم بره و 2 تا 770 یا حتی 780 بگیرم به جاشون یا نه ؟
رو کاغذ قطعا ارزش داره ولی در عمل مهمه.
ممنون از دوستان
سلام عزیزم ، دوتا کارت شما کارت خوبی هست ، اما خودتون نیز میدونید که اورکلاک کردن این دو کارت برای پرفورمنس بالا تر برای بازی های جدیدی که انتشار میشوند مصرف بالایی خواهند داشت....اما کارتهای سری 700 که همون 770 یا 780 باشند از لحاظ اورکلاک و مصرف ارش بیشتری دارند ، کارت 580 شما در نهایت پرفورمنس 590 را به شما بدهد ، اما دوتا 770 قطعا از 690 قوی تر خواهد بود ، و فرکانس مموری کلاک بالاتری را میشود به کارت 770 داد و پرفورمنس بالاتری را شاهد بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فرشاد جون ممنون.
اونجا هم عرض کردم که قطعا 700 بهتر از 500 هستش. منتها میخوام تو عمل هم این تفاوت رو ببینم.
770 حدودا 400-450 اوشلوق و 780 هم 700-750 تا قیمت دارن.
2 تا 770 هم رو کاغذ و هم تو تمامی بنچ ها که دیدم 690 رو هم رد کرده. اونم محسوس.
الان میخوام ببینم به نظر شما کدوم یکی از موارد زیر بهتره ؟
قیمت مد نظرم هست منتها پرفورمنس هم مهم است.
2 تا 770 قیمت ندارم
2 تا 780 قیمت ندارم
یدونه 690 حدودا 4 تومن.
ممنون ازت.
عزیزم ، خوب من با تمامی صحبت های شما موافق هستم زمانی که قیمت وسط میاد با این وضعیت یکم انتخاب سخت میشه.....780 احتمالا حدود 2.5 تا 3.0 تومان تموم میشه و 770 هم باید حدود 2.0 تومنی در بیاد..حالا ان حدس و گمان ها جدا ...ولی 690 با قیمت 4.0 میلیون گزینه مناسبی نیست ، اورکلاک ضعیف ، مصرف غیر قابل کنترل....و همچنین حرارت بیشتر....اما اگر قیمت 780 مساوی با یک 690 در بیاد فوق العاده میشه و شکی در خریدش نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان تو یه موردم اگه عنایت کنید میخوام نظرتونو بدونم.
(اگه اشتباه میگم بگین) احتمالا طی همین یکی دو ماه چند تا کارت جدید میان که فکر میکنم اونایی که به بودجه ی من بخورن 8850 ،8870 و از انویدیا 760 خواهد بود، که به احتمال زیاد با همین قیمتهای الان 7870 و 660Ti فروخته بشن.
خودم که هنوز به بازار نیومده عاشق 760 شدم! مشخصات خیلی جالب و در نوع خودش تکی داره که عملکرد و قیمتش فکر میکنم فوق العاده میشه. به نظرم خیلی پشیمون میشم اگه الان مثلا 7870 بخرم بعد 8850 دقیقا با همین قیمت (950 الی یک میلیون) بیاد یا 760 که فوقش 100-200 تومن گرونتر (شاید حدود دوروبر 1.200 تومن) بیاد، البته اگه از لحاظ بالا رفتن دلار ریسک نباشه فکر میکنم این یکی دو ماه صبر کردن از هر جهت ارزشش رو داشته باشه که بابت خریدن همچین کارت فوق العاده ای صبر کنم. البته شاید مادربورد و سی پی یو رو هم اون موقع از Z87 و هاسول بتونم بردارم، نظر شما چیه؟
بهترین گزینه ممکن برای خرید کارت گرافیک در نسل بعد gtx 770 می باشد.بهتره روی این گزینه تمرکز کنید.ارزش هزینه کردن بیشتر برای این کارت گرافیک کار بسیار عاقلانه ای هست.نقل قول:
فقط به خاطر قیمتش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون تو بنچ ها خیلی از 780 عقب مونده. البته به نسبت هم نسل بودن.
علی جان آخه به 770 که بودجم نمیرسه! Gtx 760 الان قیمتش حدود 250$ هستش و 770 ولی 400$ و فکر میکنم تو ایران قیمتش دوروبر 2.200 و یا بالاتر در بیاد در حالی که من حدود یه میلیون دیگه نهایتش 1.200 بخوام هزینه کنم که به احتمال زیاد 760 دقیقا با همین قیمت میشه تو ایران تهیه کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sword-master [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
انویدیا یا amd
بنده میخوام یه کارت گرافیک بگیرم درراستای ارتقای سیستم وافزایش کارایی دربازی ها
اخیراشنیدم که مثلادوتاکارت هم قدرت ازبرندهای ای م دی وانویدیاعملکردگرافیک ای ام دی دربرابرپردازنده های ضعیفتربهتره!
به عنوان مثال گرافیک های ای ام دی باپردازنده های ضعیفترنتیجه بهتری رونشون میدهندوگرافیک های انویدیادرمقابل پردازنده های قویترخودشون رونشون میدند!
ایاچنین چیزی درسته؟
سلام دوست عزیزم ، این مسئله کاملا نادرست هست ، کارتهای گرافیکی High End همیشه احتیاج به پردازنده قوی دارند که دچار گلوگاه نشود برای سیستم و عملکرد.....اینکه کارت شما AMD یا NVIDIA باشه هیچ ربطی به پردازنده نخواهد داشت ، برای هر دو برند اگر پردازنده ضعیف تر از پردازنده گرافیکی باشد عملکرد پایین می آید. شما مبلغی که برای کارت گرافیک میخواید هزینه کنید بفرمایید دوستان کمک خواهند کرد.( با تشکر)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باتشکرازپاسخگویی توننقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من بین این دوکارت رادئون6870رفرنس وجیفورس 560gtxغیررفرنس باکولراختصاصی ایسوس دایرکت سی یو2
به نظرتون کدومشون بهتره وبرای من قابلیت اورکلاک هم مهمه..
اینوهم که توپست قبلی نوشتم تویکی ازفروم های خارجی نوشته بودکه:
رادئون 6870بهتره چونکه باپردازنده هایx4 amdبهترفریم میده که ارزونتره ودرعوض gtx560برای نهایت فریم دهی بایدسراغ پردازنده های core iازاینتل رفت!!!
به نظرشماکدوم کارت بهتره؟
در حالت رفرنس بخوای حساب کنی 6870 مقداری از 560 معمولی قوی تر هست اما اگه شما نسخه اور کلاک شده 560 بخوای بگیری خوب از 6870 معمولی قویتر میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد پردازنده هم اصلا مهم نیست AMD هست یا Intel فقط نباید گلوگاه بشه(البته تو رزولشن 1080p تاثیر پردازنده کم میشه) اما به تجربه خودم یه Phenom II X4 به راحتی از پس 6870 بر میاد و کاملا واسش جواب گو هست برای 560 هم باید اینگونه باشه.
اره پردازنده ام x4هستش اتلون2 که یکم اورکردمش تافرکانس3.5که همونطورکه فرمودیداحتمالانبایددست وپاگیربشه برای گرافیک!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamad67 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستی رزولوشن بازی هم 1080pهستش که باعث میشه تاثیرپردازنده کمتربشه ...
به هرحال خودم بیشترنظرم به gtx560هستش وباکولراختصاصیش طبق ادعای ایسوس30درصدخنکتره که دست ادم روبرای افزایش فرکانس بازترمیزاره
وازطرفی دیگه 6870هم درحالت دیفالت مقداری قویتره وخب قابلیت اورکلاک هم داره که انتخاب روسخت میکنه!!بین gtx560ورادئون 6870
سلام دوست عزیزم ، این دو پردازنده گرافیکی در حالت رفرنس کارخانه ایی تفاوت 10 تا 12 درصدی دارند و کارت 6870 قدرت بالاتری دارد ، و 1 وات مصرف بیشتر....اما اگر شما کارت 560ti را در نظر بگیرید بین 15 تا 25 درصد از 6870 قوی تر خواهد بود. اما بین کارت 560 و 6870 انتخاب با خود شما هست کارت گرافیکی 560 فقط در چند بازی با اختلاف زیاد کارت 6870 را شکست داده مانند بازی DIRT3 و بازی BF3 و در کل بازی هایی که تسلیشن DX11 بالایی دارند . اما در کل 6870 قدرت بیشتری دارد و فاکتور بهتری نسبت به 560 هم در زمینه فریم گیری و هم در مصرف .... موفق و پیروز باشید.نقل قول:
با سلام.
دوستان چند تا سوال داشتم.
الان قیمت کارت 6870 و همین 560 به صورت دست دوم تو بازار چند هست؟
یا مثلا همین کارت 6950 یه 570؟
الان کارتهای 6870 وgtx560از500تا550تومن کارکرده باگارانتی بستگی داره به کولرونوع pcbکه میتونه رفرنس یاغیررفرنس باشه فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
واین دوکارت میتوننداکثربازیهای سه بعدی جدیدروبدون افت فریم وبارزولوشن1080وجزییات گرافیکی بالااجراکنندوالبته دربعضی عناوین هم فیلترaa و af هم میتونیداعمال کنید
=d>
لطفا یک کارت گرافیک مچ با مادر بردهای asrock بم معرفی کنید?????????????
ممنون:((
دوست عزیز چه بودجه ای در نظر گرفتین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kakero [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان بنده قصد خرید کارت گرافیک دارم و بودجم بین 1200 تا 1700 (البته 1700 واقعا بهم فشار میاد و اگر راهی مد نظرتون هست برای کاهش این مقدار راهنمایی بفرمایید)
در حال حاضر بین gtx 770 و gtx 760 و gtx 660 ti boost نو و gtx 670 کارکرده یا 680 کارکرده گیر کردم...اگر جای بنده بودید و میخواستید هزینه ی کمتری هم کنید با بهترین پرفرمنس کدوم رو انتخاب میکردید؟؟؟
در قدرت 770 شکی نیست...ولی آیا نمیشه همین قدرت رو مثلا در 670 یا حتی 660 ti boost پیدا کرد؟؟ حالا با چند درصد کمتر ..آیا قدرت 770 اینقدر محسوس هست نسبت به این مدل هایی که عرض کردم؟؟؟
من به شما giga 760 windforce 3x رو پیشنهاد میدم قدرتمندتر از 670 رفرنس هست و اختلاف 10 تا 15 درصدی با 770 رفرنس داره با قیمت 1250.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نکته رو هم اضافه میکنم که ارزش نداره برای 10 فریم بیشتر 500 تومن هزینه کنید همین کارت رو با یک over معمول فقط برای gpu میتونید اختلاف
کارائی رو با 770 به حداقل برسونید
GTX 770 از GTX 680 سریعتر هست و انتخاب عاقلانه تری می باشد.شما می توانید Asus GTX 770 Direct CUII OC با قیمتی نزدیک 1.700.000 خریداری کنید در صورتی که هیچ GTX 680 با هر برندی زیر 2.000.000 نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید@};-
این 10 فریم بیشتر به نظرتون تاثیرگذار نیست؟؟؟؟ بالاخره همین 10 فریم میتونه توی روان تر بودن بازی تاثیر بزاره! چون همونطور که گفتم اگر بخام 1700 هزینه کنم خیلی بهم فشار میاد...از طرفی میخام کارتی بگیرم که آینده نگرانه تر باشه...میخام بدونم ارزش داره که اینقدر هزینه کنم یا خیر؟ با راهنمایی خوبتون گزینه های دیگه رو گذاشتم کنار و فقط بین 760 و 770 موندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دقت کن عزیز 10 یا 15 فریم بیشتر در حالت حداکثر هست یعنی از 10 بازی ممکنه بر فرض 2 یا 3 تاش این تفاوت فریم رو ببنینقل قول:
ولی به طور معمول این اختلاف 5 یا 7 درصد هست حالا یا کمی بیشتر یا کمتر. شما میخوای برای این اختلاف کارائی اینقدر هزینه کنی!! خواب مشکلی نیست میتونی 770 dcII بگیری به قیمت 1750 که هم قدرت با 7970GHZ هست. این نکته رو هم فراموش نکن اگر انجین بازی بد فریم بده حتی با تایتان
هم به مشکل میخوری نمونه این حالت رو میتونی در METRO:last light یا crysis3 ببینی که در تنظیمات بالا حتی تایتان هم نمیتونه 60 فریم بده.
دقیقا داداش من نمیخوام این هزینه رو کنم!!!! من قصدم این هست که مطمئن بشم که این هزینه ی اضافی که میکنم ارزشش رو داره یا خیر...که با توجه به مطالبی که شما گفتین گویا ارزش نداره به اون صورت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی بازم اگر دیگر دوستان مطلبی در این زمینه به ذهنشون میرسه واقعا ممنون میشم اینجا بگن تا شاید به یک جمع بندی کاملی برسم ...
دوست عزیز کارت ایسوس 770 دایرکت سیو تو تاپ با قیمت 1/700 تو بازار تهران هست میتونی بخری. آینده نگرانه تره . تو خریدش شک نکن اگر هم تهران نیستی لینک بدم اینترنتی بخری. البته من نمیدونم سیستم شما چیه؟ سیستمت هم دقت داشته باش واسه 770 گلوگاه نشه و ضعیف نباشه. پاور مناسب هم باید داشته باشی حد اقل 750 واتینقل قول:
عزیز میبینی که اختلاف ها چقدر ناچیزه
من که دارم اختلاف زیادی میبینم. درضمن بازیهای جدید تو راهه که بهتره ادم آینده نگرانه تر خرید کنه. اون گزینه 770 هم کارت بسیار خوبیه. ولی بازم میگم بقیه اجزای سیستم هم باید قوی باشند تا گلوگاه ایجاد نشه وگرنه 760 و 770 فرقی نمیکنن
برای اینکه 760 رفرنس هست, windforce حدودا 3 تا 7 فریم بیشتر میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط old gamer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
770 هم رفرنس هست. در مجموع 760 و 770 و 780 و تایتان هر کدام متوسط 10 فریم نسبت به هم اختلاف دارند. خب 10 فریم هم بسیار تاثیر گذار هست. دیگه به نظرم بحث نکنیم بهتره. استارتر خودش تصمیم بگیره و دوستان دیگه هم بیان نظر بدن بهتر میشهنقل قول:
یادتون نره توی سری 700 انویدیا از نظر ارزش در مقابل قیمت کارت 770 به صرفه تر از بقیه هست و 770 windforce گیگابایت هم بهترینشه
سیستم بنده Core i5 3470 و 2*4gig و مین برد P8B75-v هست...پاورم ولی 600w Huntkey ]ست..که توی سایت TOMShardware که سئوال کردم گفتن مشکلی نداره ولی یجورایی لب مرز هست و در آینده واسه SLI به مشکل برمیخوری که بنده چنین قصدی ندارم و مین بردم هم SLI ساپورت نمی کنه!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط old gamer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
770 هم فقط برند ASUS میتونم بگیرم که 1700 هست...وگرنه برند GIGAByte 1850 آب میخوره که واقعا دیگه در توانم نیست!!!
اگر سایر دوستان هم نظر بدن ممنون میشم..چون توی تصاویری که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و نشون دادن تفاوت زیادی دیده میشه!!! حالا شاید این اختلاف اونقدر به چشم نیاد و بنده تخصص کافی در این زمینه ندارم
دوست عزیز ببین کارتهای سری 700 همشون همینجورین. هرکدوم رو اورکلاک کنی قدرتش میرسه به نمونه بالاتر از خودش. مثلا 760 windforce گیگا که خوب اور شده تقریبا کاراییش رسیده به 770 رفرنس تک فن. 770 windforce رسیده به 780 رفرنس. و 780 هم با اور و خنک کننده خوب رسیده به تایتان ولی خب تایتان 6 گیگ حافظه داره که اون بحثش جداست.نقل قول:
حالا با این رده بندی مناسب و مساوی که این 4 تا کارت دارن شما قیمتهارو نگاه کن . 770 ایسوس سری تاپ 2 که مقدار کمی از 780 رفرنس ضعیفتره اما 1 میلیون ارزونتره پس واقعا با قدرتی که داره به صرفه هست که شما بخری. سیستمت هم دیگه نهایت گنجایشش همینه. پاورت هم بد نیست خوبه. مشکلی ایجاد نمیشه. اگر هم پول دستت اومد بفروشش 750 وات بگیر که خیالت راحت باشه. موفق باشی
پاور 600 وات شما خیییلی لب مرزه!!!! ریسک خرید اون کارت غول بالاست! در اینصورت پیشنهاد می کنم 760 + یک پاور حتماً 650 وات به بالا خریداری کنید.
مدل دقیق پاور را ذکر کنید،600w برای این قطعات جالب نیست.نقل قول:
اگر پاور 80 پلاس گلد باشه مشکلی نیست،اما غیر اون مثلا Huntkey Max 600W APFC باشه،بهتره پاور تعویض گردد.پاور مورد نظر تنها یک کانکتور 8 پین برای کارت گرافیک تعبیه دارد.
@};-
داداش شما که مارو کاملا نا امید کردی!!! :d راستش بنده توی سایت های خارجی که تحقیق کردم بیشتر روی این قضیه تکیه داشتن که یک برند معتبر (DECENT BRAND) بگیر...که HUNTKEY رو تایید کردن!!! شاید 600 وات گرین جواب نده (البته چون به صورت جهانی عرضه نمیشه پس قضاوت نمیکنم) ولی تاکید داشتن که مشکلی ایجاد نمیکنه این پاور برای گرافیک 770 ولی در آینده واسه SLI به مشکل بر میخورم که اونم قصد انجام دادنش رو ندارم ...دیگه فکر نکنم معتبرتر از Tomshardware توی سایت های خارجی باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته بچه های این فاروم هم واقعا حرفه ای راهنمایی میکنن و بنده هم تازه با اینجا آشنا شدم;)
HuntKey 600w Jumper....نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کانکتورهای مورد نیاز رو داره.شما برای خرید پاور بهتر باید 500 تومن هزینه کنید. یا باید بیخیال 770 بشید و به 760 قناعت کنید یا اینکه 770 رو با اما و اگر و ترس و لرز خریداری کنید.نقل قول:
مدل دقیقش این میشه.درسته؟نقل قول:
Huntkey Power Supply 600W - Jumper 600B
که 80 PLUS Bronze هست.
همونطور که علی جان گفتند اگه گلد بود موردی نداشت ولی به نظر من خوب نیست پاور لب مرز باشه چون هم به خود پاور و هم به قطعات فشار میاد.:(
اگه پاور رو عوض کنید دستتون برای اورکلاک هم باز خواهد شد و میتونید از قدرت سیستمتون لذت کافی رو ببرید;)
در هر صورت میل خودتونه! به نظر من به پاور شما خیلی فشار میاد!
پاور هم یک سخت افزار مهمیه. در صورت فشار اومدن بهش یا خرابی، می تونه سایر قطعات رو دچار نقص فنی و یا اختلال در ارسال ولتاژ به قطعات کنه که دیگه میشه قوز بالای قوز! :d
از من حقیر گفتن بود. خود دانید.
موفق باشید./
آقا تاپیک شد راهنمایی پاور. پاورتون رو میتونی تو فروشگاه هایی مثل p.t بفروشی یه چیزی روش بذاری 750 وات بگیری. ولی فکر نمیکنم از نظر مالی برات مقدور باشه. مصرف کل سیستمت 200 واته و کارت 770 هم 250 وات . من میگم فعلا همین پاورت کارت رو راه میندازه
اره داداش...ولی خب بالاخره پاور هم به کارت گرافیک مربوطه یه جورایی...دوستان واقعا از راهنمایی های ارزندتون ممنونم..دست تک تک شما دوستانی که زحمت کشیدین و اطلاعاتتون رو برای این بنده ی حقیر به اشتراک گذاشتید ممنونم...بالاخره همین باعث میشه موقع خرید با چشمی بازتر اینکارو انجام بدم...نقل قول:
اما تصمیم بنده این هست که فعلا همین کارت 770 رو بگیرم و در آینده ی نزدیک پاور هم به تناسب ارتقاء بدم...ولی سعی میکنم یه جورایی باهاش مدارا کنم دیگه...انشاله که مشکلی پیش نیاد تا اون زمان.
با سلام.
آره عزیز فعلا با پاور مدارا کنید.
و نکته آخر !
فعلا از اورکلاک قطعات هم پرهیز کنید.:)@};-
چون پاور سیستم شما هم مثل مال من داره تو لود بالا کار می کنه.
کمی خطرانکه.:)
در ضمن انتخاب کارت 770 هم ، انتخاب خوبی بود.با توجه به این که چیپب یکسان با 680 داره و از اون هم ارزون تره;)
دوستان سلام.
برا سیستم جدید میخوام کارت گرافیک بگیرم از سری 780 انویدیا.
حتما میخوام 2 تا بگیرم برا SLI.
اینا رو میشه گرفت.
ASUS: نمیخوام بگیرم. هم مشکل حرارت دارن و هم تو بنچمارکا کم آوردن.
MSI:
GTX 780 Gaming: هنوز تو بازار پخش نشده ولی میشه.
GTX 780 Lightning: میخواد معرفی شه. زمان عرضش معلوم نیست.
INNO3D: لیون کامپیوتر قراره بیاره. ولی خودم هیچ شناختی ازش ندارم. تو بازار جهانی هم چندان خرید و فروش نمیشه. بازار دست دومش هم افتضاحه.
EVGA:
GTX 780 OC ACX: قرار بیاد تو بازار. که فرکانسش 10 تا از msi gaming بیشتره. و فنش هم بهتره.
GTX 780 Classified: اینم لیمیتد هست ولی سفارشی میارن. فرکانس هسته 993. تو فروم ها دیدم که احتمال میدن لایتنینگ هم به پاش نرسه.
الان موندم کدوم رو بگیرم.
خودم میخوام evga classified رو بگیرم.
از اون ور هم از حالت 3 فنه لایتنینگ خوشم اومده منتها معلوم نیست کی عرضه بشه.
از دوستان راهنمایی میخوام.
ممنون میشم اگه نسبت به تک تک موارد بالا توضیحی بدین چون میشه رفرنس برا بقیه دوستان.
سپاس
سلام دوست عزیزم ، با اینکه خود بنده هم EVGA پیشنهاد میدم اما در نظر داشته باشید بازار EVGA در ایران کمی بالا پایین داره ، از نظر بنده MSI Lightning گزینه مناسبتری خواهد بود.نقل قول:
شما از ساپورت نه چندان مطلوب نرم افزاری dual gpu با خبری ؟ مشکلاتی مثل لگ و یا Non_active یک gpu و یا اینکه مثلا یک gpu بیش از 50 درصد از قدرتش
غیر قابل استفاده میشه برای نمونه
نکته بعد اینکه نیاز به یک cpu بسیار قدرتمند داری و حتی 4770 هم ممکنه گلوگاه کنه چون titan sli که با 3770 گلوگاه میشد
اگر با این قضایا مشکلی نداری بریم تو فاز مشاوره:d
کارت گرافیک زیر، با 3 میلیون تومان قیمت، در بازار تهران موجود می باشد:
GeForce 700 Series - GV-N780OC-3GD
سلام علیکم.نقل قول:
عدم ساپورت خوب برا اوایل لانچ گیم هستش. من معمولا گیم ها رو یکی دوماه بعد بازی میکنم.
اگر منظورتون از لگ micro stuttering هست تو سری 700 تا حدودی خوب شده که چشم تشخیص نمیده مگه 1-2 تا که چاره ای نیست واسشون.
نگرانی من از لگ عدم تطابق هرتز مونیتور و fps هستش. منتها چون Tv دارم امیدوارم این مشکل به حداقل برسه.
البته SLI خودشو تو کرایسس و مترو نشون میده اونم با msaa , smaa حداکثر که اونجا هم فریم لطف کنه 70 بشه هنر کرده.
در مورد نان اکتیو شدن یا 50% درصد نمیدونم. لطفا توضیح بدین.
در مرود گلوگاه هم من کلی تو گوگل چرخیدم. ولی جایی ندیدم که حتی 3770 باتل نک بشه. شما اگه لینکی از فرومی یا جایی دارین بدین حتما مطالعه اش میکنم.
الان هم بریم تو فاز مشاوره. من به معده ام قول دادم برا اولین بار میخوام sli کنم.:d
حسام جان به علت مشکلات فراوان دیگه سمت گیگا نمیرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
10 سال گیگا فن بودم . دیگه بسمه.@};-
در ضمن نظر دوستان در راجب Inno3d چی هستش ؟
نقل قول:
سلام
علی آقای عزیز به نظر من حقیر این برند چندان مناسب نیست چون قبلا باهاش کار کردم شما همون لایتینینگ بگیرین بهترین انتخابه.
در مورد non active شدن هم باید بگم که در بعضی از بازی ها یا در اوایل عرضه بعضی بازی ها ممکنه نتونه از دو GPU به خوبی استفاده کنه منظور از non active اینه.
در مورد پردازنده هم باید حتما 3770K یا 4770K داشته باشین و تا حدود 4.8GHz اور کنید چون در حالت no over برای 780sli گلوگاه خواهد شد.
;)
اینکه شما گیم ها رو با فاصله یکی دو ماه بعد از عرضه بازی میکنی شاید تا حدی مشکلات عدم ناسزگاری برطرف شه ولی باز هم وجود داره(چرا حالا دو ماه بعد بازینقل قول:
میکنی؟).
اینکه لگ کاهش پیدا کرده یک طرف قضیه اس ولی بلاخره وجود داره و بسته به بازی که انجام میدی حتی محسوس هم ممکنه باشه
ابتدا عرضه crysis 3 یکی از دوستان در فروم همسایه که 680sli داشت کلا یه gpu براش غیر فعال شده بود یا مورد دیگه اینکه یکی از عزیزان در هنگام عرضه
ghost recon:future soldier با 690 تنها 50 فریم میتونست بگیره و نمونه های دیگه ای هم وجود داره1
در مورد non active شدن و 50 درصد, تو تصاویری که گذاشتم مشخصه رضا هم که توضیح داد
من هم گفتم تایتان با یک عدد 3770 گلوگاه میشه در حالت sli پس طبیعتا 780 هم خواهد شد
تو بحث خرید با توجه به اینکه هنوز سری های غیر رفرنس 780 از msi و asus وارد نشده پس باید صبر کنی کلا 4 برند قراره به شکل رسمی
780 غیر رفرنس وارد کنن که شامل msi..giga...asus...gainward هست برند دیگه وارد نخواهد شد و بعضی از برندهایی که قراره وارد شه مثل inno3d فکر نمیکنم
اصلا تو ایران گارانتی رسمی داشته باشه و شرکتی هست که ریسکش بالاس 6 میلیون هزینه کارت کنی اون هم با گارانتی شرکتی!!!!
نکته بعد اینکه تفاوت فریم دهی مثلا giga 770 windforce با نمونه 780 اش حدود 8 تا 15 فریم هست ولی اختلاف قیمت 1 میلیونی دارن که طبیعتا ارزش
نداره اینقدر هزینه کنید برای asus هم همین حالت وجود داره. من پیشنهاد میکنم اگر واقعا اصرار به استفاده از sli دارید 770 giga winforce را ور داری
چون تفاوتی قابل لمسی از لحاظ فریم دهی با نمونه غیر رفرنس از msi و asus نداره.ولی اگر میتونی صبر کنی سری 700 از msi وارد شه در خریدش شک نکن.
داداش مشکلاتش عمدتا چیا هستن؟ میخوام در جریان باشم چون دارم از برند گیگا میخرم!نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به این کارت که یه مدته وارد شده، چیه GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5
من تا جایی که قبلا خونده بودم اگه اشتباه نکنم rev 2 بهترین کارت 760 گیگا بود، حالا فرق مدلی که عرض کردم با rev 2 چی هست؟ در مورد کلاک که مطمئنا بالاترین کلاک ممکن یعنی 1085/1150 رو داره، فنش هم که سه تاست و مسلما کولینگش هم باید عالی باشه، از وضعیت صدا و پینش اطلاعی ندارم. به نظرتون آیا میشه گفت یکی از بهترین کارتهای 760 هستش؟ در کل نظرتون راجع بش چیه؟
در حال حاضر بهترین کارت 760 بازار ایرانه و به مراتب قدرتمند تر از 670 رفرنس هست قیمتش هم که بسیار عالیه و خرید یه سری کارت ها از جمله 7950 و 670نقل قول:
رفرنس با وجود این کارت عملا منتفی هست
دو نسخه متفاوت این کارت یعنی rv1 و rev2 تفاوتش در ظاهر خلاصه شده به عنوان مثال قاب روی فن rev1 از جنس پلاستیک هست ولی در rev2 فلز هست
تفاوت دیگه ای نداره
تفاوت مهم بین Rev 1 و Rev 2 در سیستم خنک کنندگی هست،Rev 2 دارای هیت پایپ هایی با ترکیب و معماری بهتر می باشد.نقل قول:
علی فکر کنم کلا windforce 3 هیت پایپ های کامپوزیت داره فقط مخصوص rev 2 نیستنقل قول:
بله دقیقا همینطوره.نقل قول:
پ.ن:اشتباه چشمی بنده بود،به نظر میاد تعداد هیت پایپ ها بیشتر شده است.البته عکس مورد نظر مربوط به GTX 670 می باشد که در GTX 770 تغییر کرده است و یک عدد هیت پایپ کمتر شده است.
GTX 760 Windforce 3X Rev 2.0
علی کل تفاوت هاش تو این موارد خلاصه شده که همه اش هم تو بحث ظاهر برای 760نقل قول:
by Revision 1.0, on the left, is printed on a lighter blue colored PCB, and has a smoother, rounder, and glossier WindForce 3X cooler housing. The revision 2.0 version on the right is printed on black PCB and has a less glossy fan housing. The housing is also not as smooth or rounded. We reached out to GIGABYTE for answers, and GIGABYTE's response is thus:The only difference between them is the fan cover. Rev1.0 is plastic and Rev2.0 is metal. They both have the same exact spec. The Rev1.0 will phase out soon.So literally the only difference is in the fan cover, one being plastic, the other metal. Therefore revision 1.0 will reflect the performance and overclocking potential of revision 2.0. As you will find out, that overclocking potential is very good.
دوست عزیز کارت گرافیک برای کار با 3dmaxو گرفتن رندر وکاربانرم افزارهای معماری میخوام.
قیمتشم تا1 باشه
من احتمال میدم برای 3dmax خیلی گرافیک به اندازه cpu مهم نباشه به هر حال 7850 از سریtwinfrzor msi گزینه خوبیه.
دوست عزیز cpu4770انتخاب کردم اما گرافیک هم برا تصویری که بهم میده مهمه.نقل قول:
سریQuadro پیشنهاد نمیکنی؟
تنها ظاهر نیست سیستم خنک کننده هم تغییر داشته است،عکس اولی که قرار دادم مربوط به تفاوت GTX 670 Rev1 و Rev 2 می باشد.نکته اصلی در عکس دوم هست که GTX 760 Rev 1 سه هیت پایپ همانند GTX 770 Rev 1 دارد و در Rev 2 یکی از هیت پایپ ها کاهش پیدا کرده است.نقل قول:
علی جان تو این rev که چیزی ذکر نشدهنقل قول:
من نمیدونم موتور رندرگیریش چه جوری ولی احتمال میدم همین کارت که گفتم کاملا کفایت میکنه اخه quadro برای یکسری موتورهای خاص پیشنهاد میشه ونقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای تمام موتورهای رندرگیری احتیاج نیست حتی شاید igpu خود cpu 4770 هم کارت رو راه بندازه قبل از خرید گرافیک این قضیه رو چک کن که یه هزینه اضافی
رو دوشت نیوفته
به دلیل اینکه اون کارت گرافیک Rev 1 هست،هنوز بررسی از Rev 2 صورت نگرفته است.نقل قول:
خواب علی جان هدفش برسی کلی سری gig760oc هست یه مقایسه اجمالی هم بین این دوتا کرده دیگه نمیاد که برای هر ver به شکل جدا برسی انجام بدهنقل قول:
کدوم ادیتور همچنین کاری میکنه وقتی حتی به مکان لوگوی windforce روی قاب کولر اشاره کرده
به نظر شما کم و زیاد بودن یه هیت پایپ از نظر ادیتور سایت مخفی مونده.
این عکسی هست که سایت رسمی گیگابایت برای Rev 1 و Rev 2 منتشر کرده است.نقل قول:
Rev 1 دارای 3 هیت پایپ
Rev 2 دارای 2 هیت پایپ
طول کارت گرافیک Rev 2 به اندازه یک سانت بیشتر از Rev 1 هست.
سلام من 1 میلیون فعلا دستم هست ولی تا یه ماهه دیگه یه 200 300 روش اضافه میشه میخوام بهترین گرافیکو برای اجرای بازی ها بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی بهترین هست gtx760 مد نظرم هست ولی توی مقایسه ها دیدم حتی به 7870 هم نمیرسه و یه جاهایی شایدم کم بیاره از نظر شما چه مدلی بگیرم بهتر هست ؟
پیشنهاد اول : Sapphire RADEON HD 7870 GHZ ED
پیشنهاد دوم : MSI GTX 660 TI OC ED
شما اجازه بده اون 300 تومن هم به هزینه ات اضافه بشه giga 760oc رو بگیر این مقایسه هایی هم که شما دیدی اگر منظورت تو بازی بوده که خواب بعضی بازی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
که تعدادش خیلی خیلی کمه 7970ghz از 780 پیشی گرفته ;i دلیلش هم درایور نامناسب و ناسازگاری بهتر اون بازی با پلتفرم amd هست. برای نمونه
پشنهاد من همین کاراتی که گفتم چون همتراز با 670 هست خیلی هم خوش قیمته
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز نرم افزار 3dmax مستقیما از CPU تاثیر میپذیره و احتیاجی به خرید گرافیک قدرتمند نیست اگه فقط برای این نرم افزار میخواید.;)
دوست عزیز هم برا 3dmax میخوام هم فوتو شاپ اینا .کلا برا کارای معماری و گرافیک.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پیشنهاد شما برای خرید تا 1تومان جیه؟
cpuکه انتخاب کردم4770هستش
تنها چیزی که در کارت گرافیک به درد شما می خورد،تعداد هسته های Cuda می باشد هر چی بیشتر بهتر.نقل قول:
همانطور که رضا جان گفتند نرم افزار های معرفی شده پردازنده محور هستند،تا 1.000.000 انتخاب های زیادی وجود ندارد در حقیقت بازه قیمتی برای محصولات انویدیا خوب نیست.
انتخاب های شما به GTX 560Ti و GTX 570 خلاصه خواهند شد که پیدا کردنشون با قیمت مناسب کاری سخت هست.کارت های گرافیکی نامبرده جزء سری گیمینگ می باشند،اما در کنارش قدرت خوبی در فریم گیری و رندر برای کار های طراحی دارند.
موفق باشید@};-
پیشنهاد من برای خرید پردازنده برای کارهای گرافیکی و رندر : استفاده از پردازنده های سوکت R2 یا LGA 2011 میباشد که پردازنده پیشنهادی : Intel Corei7 3930K میباشد که پهنای باند حافظه بیشتری در حالت Quad Channel دارد تا نسبت به Dual Channel.
دوست عزیز cpu که انتخاب کزدم 4770هستش .3930خیلی گرونتر از 4770هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نظر شما در مورد کارت گرافیک چیه؟کدوم مدل بهتره تا1تومان
میخوام با 3maxفوتوشاپ ...اینجور نرم افزارها کار کنم
انصافا زور داره من 2011 که میخواستم سیستم رو آپ کنم یادمه 560 غیر رفرنس بود 360 تومن!!!!نقل قول:
که من اون زمان یه 6950 گرفتم که قابلیت انلاک داشت به 6970 که بره من درومد 380تومن که اگه انلاک بشه و یه کمی هم اور از 570 هم جلو میزنه!
حالا اگه کسی بخواد بعد از 2 سال کارت 360 تومنی رو 1 تومن بگیره خیلی زور داره.......
چه زوری داره، کسی که محدودیت بودجه داره براش مشکل هست تهیه پردازنده Sandy bridge - E ، اصلا این سوکت ساخته شده برای کارهای مهندسی و علمی و ... ،
کارت گرافیک : Sapphire RADEON HD 7870 GHZ ED
این نرم افزار ها بیشتر به رم و پردازنده، بیشتر و قوی نیازدارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hat3ck [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارت های amd خیلی خوب هستن ولی اگر قبلا هم amd کار میکردید توصیه میکنم بگیرید چون این کاتالیستش گاهی وقت ها اذیت میکنه
ولی کارت های nvidia نسبت یه amd دیگه این درگیری هارو تو زمینه درایور نداره
در ضمن باوجود 660ti خرید 7870 توصیه نمیشه
دوستان امروز رفته بودم واسه خرید 770 که بین این دو مدل واقعا گیر کردم!!! اگر میشه یک راهنمایی کنید کدومشون رو بگیرم (البته با توجه به قیمتشون و پاور فعلیم که 600 وات هست)
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5 که دارای
Core Clock 1058MHz Boost Clock 1110 MHz
GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 که دارای Base / Boost clock:1137 / 1189 MHz هست...
به هرحال مورد اول حدود 1720 در میاد و مورد دوم 1830 ....به نظرتون ارزش داره با 100 تومن بیشتر مورد دوم رو بگیرم؟؟؟
بنده جای شما باشم منتظر میشم تا سری msi وارد بازار بشه asus خنک کنندگی خوبی نداره برای 770 و گیگا هم که گارانتی درست درمونی نداره....
اگر داخل کیستون محدودیت فضا برای نصب کارت گرافیک دارین + اینکه مادربردتون ایسوسه، در خرید ایسوس شک نکنید!نقل قول:
در غیر اینصورت گیگا انتخاب خوبیه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چرا که بدترین گارانتی سال از آن برند ایسوس هست!
من طرفدار گیگابایت هستم! اما خنک کننده ی بسیار عالیی داره ایسوس. عجیبه این دیدگاه.
در کارت گرافیک هم همیشه گیگابایت نسبت قیمت به کارایی خوبی داشته! اما متاسفانه اخیراً (در کارت های سری 700 انویدیا) برعکس شده و ایسوس به خوبی تونسته از نظر اقتصادی انتخاب بهتری باشه و جای گیگا رو از این حیث بگیره! علاوه بر کارت گرافیک، مادربردهای ایسوس هم قیمت های مناسب تری دارن.
در هر صورت نظر هر شخصی محترم هست.
بررسی کارت 770 از MSI ..........[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بررسی کارت 770 از ASUS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کولر ASUS به هیچ عنوان به کولر MSI نخواهد رسید ، در ضمن قیمت و کارایی در اورکلاکینگ در گیگا اصلا مناسب نیست...من طرفدار هیچ برندی نیستم و شما خودتون دارید اعتراف میکنید گیگا باز هستید و یا چشمان باز به قضیه نگاه نمیکنید....فناورری خنک سازی MSI چندین برابر بهتر از ASUS هست ...گیگا هم که داره تیله بازی میکنه. حالا جدید تازه ASUS فهمیده کارتهای گرافیکی که تولید میکرده چقدر برای SLI دشوار هست بخاطر ضخامت و پهنای کارت بخاطر 3 سلاته بودن....
دوست عزیز تو کارت
Nvidia GeForce GTX 760 و
کدومو پیشنهاد میدی؟؟
MSI GeForce GTX 760
فکر کنم از نظر قیمتی تفاوت زیادی ندارن .از نظر کارایی اورکلاکینگ و سیستم خنک کننده کدوم بهتر عمل میکنه؟؟؟؟
عزیز کارت های غیر مرجع حدود 3 تا 7 درصد بهتر نسبت به نمونه مرجع عمل میکنن الان این کارتی که شما معرفی کردی از msi نمونه مرجع هست و به جز بایوسنقل قول:
هیچ تفاوت دیگه ای با نمونه مرجع nvidia نداره سری 760 های غیر مرجع برای msi فکر نمیکنم هنوز وارد ایران شده باشه
در حال حاضر هم فقط gig760 oc موجوده که غیر رفرنس هست که همین مورد پیشنهاد میشه.
ممنون از توضیحتون...راستش بنده مین بردم ایسوس هست...ولی محدودیت فضا ندارم!! چون قبلا توی همین کیس کارت گرافیک غول 4890(از نظر اندازه منظورمه) جا داده بودم!!!نقل قول:
بنده از لحاظ کارایی منظورم بود که چقدر تفاوت دارن!! در ضمن الان مبحث گارانتی هم گویا مهم هست..چون گارانتی ایسوس انگار زیاد جالب نیست!! در شهری هم که بنده ساکن هستم گیگابایت یک دفتر رسمی داره و از چند جا شنیدم واقعا گارانتیش فوق العاده هست!! حالا با این تفاسیر و باز هم اینکه پاوم 600 وات هست و چون گیگابایت با توجه به اور بیشتری که شده وات بیشتری هم مصرف میکنه شما گیگا رو توصیه می فرمایید یا ایسوس رو؟؟
نقل قول:
سلام
برای کار با 3dmax بهتره از گرافیکی با رم بالا استفاده کنید از 2 گیگی بیشتر چون نرم افزار به خاطر استفاده از سیستم polygon و خاصیت mesh بودن برخلاف نرم افزار Rhino cores که از سیستم nurbs برای تولید اجسام استفاده میکنه به رم سیستم و رم گرافیک بالایی نیاز داره gpu در کارت گرافیک میتونه سطح متوسط داشته باشه به شرطی که نخواهید ازش برای رندر های ریل تایم real time استفاده کنید.
پیشنهاد من رم 32 گیگ و گرافیک با رم 3 گیگی هست چون طبق توصیه تولید کننده نرم افزار برای بهتر کار کردن با active shade ها نیاز به این مقدار رم برای گرافیک داره
برای کار کرد بهتر باید به بنچ مارک های موجود در مورد gpgpu نگاه کنید که amd بهتر عمل کرده و بحث cuda اینجا بحث نیست
اما توی فتوشاپ فرق میکنه اما بشرطی که در حد رندر گیری توی فتوشاپ نباشه بازم هیچ فرقی نداره که فکر کنم شما برای کار معماری فقط میخواهید شیت بندی انجام بدید پس نیاز به کدا ندارید
اینهایی که گفتم برای بهتر کار کردن هست شما بهتره برای افزایش و شتاب در کارهاتون روشهای سبک سازی و کم حجم کردن اجسام رو یاد بگیرید که نیازی به پول خرج کردن بیشتر نشود.
ببینید از نظر بررسی فنی و کارایی دو کارت گرافیک، تفاوتشون با 5 فریم هم نمی رسه و این 5 فریم کاملاً نامحسوسه برای شما که کاربر باشید.نقل قول:
در مورد گارانتی گیگابایت هم کاملاً درسته. آواژنگ خیلی بهتر از ویستاپخشه! البته ناگفته نمونه که از آواژنگ هم بد گفتن! اینطور نیست که خیییییلی عالی باشه. نه. بلکه میگن آواژنگ بهتره و کمتر ازش شکایت شده.
می رسیم به بحث پاور که مهمترین نقش رو در انتخاب شما داره! من هیچوقت نمی تونم ریسک پذیر باشم و پیشنهادهای ریسک دار هم نمی کنم به کسی!
بنابراین پیشنهادم اینه که حداقل یک پاور 650 وات بخرید! بعد از این هم فرقی نداره که کدوم کارت گرافیک رو بخرید.
اما در صورت عدم ارتقای پاور، اگر از گارانتی فاکتور بگیریم، پیشنهاد من خرید ایسوس هست. شاید هم از نظر تامین ولتاژ انتخاب ایسوس یک توفیق اجباری باشه برای شما. اما اینکه مورد ایسوس کم مصرف تر از مدل گیگا باشه، شک دارم و این انتخاب رو با توجه به برداشت شما از مصرف کارت گرافیک، گفتم.
اینکه مادربرد شما هم ایسوسه به نوعی مزید بر علت هست که ایسوس رو انتخاب کنید.
معمولاً بخاطر نزدیک بودن طراحی مهندسی دو قطعه از یک برند، اینطور پیشنهاد میشه که کارت گرافیک و مادربرد از یک برند باشن که البته در کارایی تفاوتی نداره. بحث اینکه سازگارتره صرفاً وجود داره. یعنی نمی تونه خیلی سند باشه جهت انتخاب.
با در نظر گرفتن موارد فوق، انتخاب من ایسوس هست.
حالا این موارد نظر من هست. تا بقیه ی اساتید چی بگن...؟
دوست عزیز این چارت مصرف این دو کارت در حالت max هست و با 30w اختلاف giga پر مصرف تره
DCII
WINDFORCE
تفاوت مصرف ناچیزه.
پس بهتر یک پاور 600W هم داشته باشید.اینکه مادربورد شما ASUS هست یا هر برند دیگه ای فرقی به حال فریم نخواهد کرد فوقش 2 یا 3 درصده که اون هم نه به خاطر برند
بلکه تفاوت های PERF مادربوردها با توجه امکاناتشون هست کلا این قضیه SET بودن دو سخت افزار از یک برند مثل مادربود و گرافیک بی اعتبار و منسوخ شده است.
در مورد گارانتی هم ماشاالله حسام جان از پرسنل gig هم تعصبش بیشتره :d حسام جان همون قدر که شما از این برند خوبی دیدی من و خیلی های دیگه بدی دیدیم
برای نمونه حسینی در فروم همسایه خونش از دست اوازنگ به جوش اومده بود و یک تومار با 10 ها امضاء فرستادن دفتر مرکزی giga با این مضمون که اوازنگ giga رو
در ایران بی اعتبار کرده. در مورد ویستا و سازگار هم در نظر سنجی فروم خودتون جزو بدترین گارانتی های انتخاب شدن پس این وسط یه ماتریس میمونه و msi
که من همین مورد رو انتخاب میکنم به زودی هم وارد بازار ایران میشه.
شخص خریدار هم به دلیل شوق و ذوق اولیه خرید بهتره اینقدر عجله نکنه
عزیز، ما داریم در مورد موجودی فعلی بازار ایران صحبت می کنیم. کاری نداریم چی وارد نشده! Msi هم عالی! اما وقتی هنوز وارد نشده، نمیشه در موردش تصمیم گیری کرد و بحث کرد.نقل قول:
در مورد آواژنگ مشکل از گارانتی این شرکت نبوده! بلکه اعتراض از قیمت گذاری بوده! متاسفانه در کشور ما طوری شده که ایسوس رو کردن خدا! میگن قیمت های گیگا هم دقیقاً باید مثل ایسوس باشه! نه بیشتر! این حرف های بی منطق و بی پایه و اساسی هست که میگن و هرگز نمیشه سند قرار داد! گیگابایت بخاطر گارانتی 3 ساله و کیفیت برتر، قیمتش از ایسوس کمی بیشتره و این کاملاً منطقیه...!!
دوستان معترض هم می تونن گیگا نخرن! کسی اجبارشون نکرده به زور گیگا بخرن!
غافل از اینکه هر کمپانیی سیاست قیمت گذاری منحصر به فرد خودش رو داره...! گیگابایت واسه من و شما نیست که بخوایم بگیم گرونه و اونها هم بگن چشم، از فردا هم قیمت ایسوس خواهد بود! این برند یک شرکت کاملاً مستقله و وابسته به ایسوس نیست که خودش رو با این شرکت تطبیق بده و قیمت هاش رو با این شرکت تنظیم کنه!
باز جای شکرش باقیه که قیمت فضایی مثل برند Apple نداره! :D
ضمناً آواژنگ در بیانه ای رسمی اعلام کرده که قیمت گذاری ها توسط خود شرکت گیگابایت در تایوان به آواژنگ اعلام میشه و این نماینده ی ایرانی (آواژنگ) هیچگونه دخل و تصرفی در قیمت ها نداره...! این پاسخی هست که به مدیران اون فروم هم داده شده که متاسفانه قانع نشدن و زیر بار نرفتن و بعضاً میگن دورغه و ...!
دوستان نظرتون درباره این 3مدل کارت کدومه؟
Nvidia GeForce GTX 760
Quadro 600
Firepro V4900
کدومش بهتر تو رندر عمل میکنه؟
حسام جان اتفاقا اعتراض هم به قیمت فضایی بوده و هست و هم کیفیت خدمات. مصرف کننده هم بهترین ملاک و سند مدرک برای قضاوت هست شما انتظار داری کی پس انتقاد کنه!
این که یک کارت 400 $ مثل همین 770 windforce رو 1900 قیمت گذاری کنی با کدوم دلیل و منطق همخونی داره یعنی دفتر مرکزی گفته 5 برابر قیمت بفروشین این الان منطقیه!!
در مورد مدت زمان خدمات هم که هر دو گزینه 3 سال گارانتی دارن. به هر حال نظر من اینکه که ایشون کمی درنگ کنه در خریدش.
خوب دوست عزیز با این تفاسیر که عرض کردید از نظر شما چه مدل کارت گرافیک انتخاب کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman_kad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قیمتش از 1تومان بیشتر نشه.
مدلی که مد نظر خودمه760است.نظر شما چیه؟