سلام
دوستان نظرتون رو در مورد کارت زیر میخواستم بدونم ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان نظرتون رو در مورد کارت زیر میخواستم بدونم ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظر بنده این یکی از بهترین کارت های 7970 دنیا برای اورکلاک و گیم هست چون در این کارت، از قطعات بسیار بسیار با کیفیتی استفاده شده و در تست ها از خیلی از 7970های دیگه جلوتره. ولی اگه بتونید این مدلشو گیر بیارین بهتره: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چون فرکانس هسته و حافظه اش بیشتره اما اگه پیدا نشد همون مدلی که خودتون فرمودین رو میشه با اورکلاک بهش برسونید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فکر نمیکنم این کارت اصلا توی بازار پیدا بشه .... امروز یکی از این کارتا خریدم ، البته کارکردشو و دو روز دیگه بدستم میرسه .. میخواستم ببینم خوبه یا نه :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان اگه از لحاظ قدرت و کارایی و خنکی ، بخوام کارتهای زیر رو با هم مقایسه کنم ، به نظرتون به چه صورتی قرار میگیرن . ممنون
ASUS GTX 680 DC II TOP 2GB GDDR5
ASUS GTX 680 DC II OC 2GB GDDR5
ASUS GTX 680 DCII 4GB GDDR5
MSI GTX 680 Lightning 2GB GDDR5
MSI R7970 GHz Edition Lightning 3GB GDDR5
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MSI R7970 GHz Edition Lightning 3GB GDDR5 قدرتمند ترین
MSI GTX 680 Lightning 2GB GDDR5 خنک ترین
البته این مسئله رو نیز عطا جان بنده اضافه کنم 7970 از کارت تایتان نیز مصرف بیشتری دارد. ولی گزینه 7970 از برند msi تایید میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله فرشاد جان اگر بحث کم مصرف ترین باشه از بین این 5 سری بدون شک انتخاب asus gtx 680 dcii 4gb gddr5 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از راهنمایی دوستان عزیز ...
حالا با این کارت ( MSI R7970 GHz Edition Lightning 3GB GDDR5 ) آیا نیازی هست که پاور رو عوض کنم یا نه .
سی پی یو رو تا 4400 اور کردم و ...
دوست عزیزم ، امیدوارم این کارت و خریداری کنید ، باید خدمتون بگم cpu شما مصرف آنچنانی نداره در این فرکانس حتی در فرکانس 4.8 هم مصرفی نخواهد داشت ، اما کارت 7970 از کارت تایتان که به تنهای 300 وات مصرف داره مصرفش بیشتر هست در حالت load .... اما پاور شما پاسخ گوی این کارت گرافیک حرفه ایی است ، مخصوصا که این کارت به راحتی اورکلاک میشود ، اما در زمان افزایش فرکانس و اورکلاک به پاور قوی تر و مرغوبتری احتیاج پیدا خواهید کرد....یک پاور 1020 وات enremax....بطور مثال.....اما در نهایت پاور شما جواب گو خواهد بود@};-نقل قول:
ممنون آقا فرشاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اتفاقا این کارتو خریداری کردم ، البته کارکردشو و اگه مشکلی پیش نیاد تا دو روز دیگه به دستم میرسه .
پس با این حساب به هنگام اور ممکنه دچار مشکل بشم و پاورم کم بیاره . درسته