اگه بتونی دسته 2 بگیری (البته با گارانتی) با 200 ت میشه گرافیکه بهتری داشت
دلیلم اینه که اگه شما یه گرافیکه نو بخری به 300 بخای بفروشی بیشتر از 220 30 ازت نمیخرن اما اگه یه دسته 2 تمیز گیر بیاری 220 میخری ساله دیگه به 200 ردش میکنی
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بتونی دسته 2 بگیری (البته با گارانتی) با 200 ت میشه گرافیکه بهتری داشت
دلیلم اینه که اگه شما یه گرافیکه نو بخری به 300 بخای بفروشی بیشتر از 220 30 ازت نمیخرن اما اگه یه دسته 2 تمیز گیر بیاری 220 میخری ساله دیگه به 200 ردش میکنی
الان فک کنم دیگه مدیر بم گیر بده نظر نهایی(فقط یه چیز اونم اینکه مدل 6750 و 6770 احتیاج به سوکت برق دارن و باید پول پاورم بدم(در هر صورت اگه دو مدل ذکر شده خیلی غولتر از دو مدل دیگه هست جهنمو ضرر پاورم عوض میکنیم)
ASUS Geforce GT 440 1G DDR5(200 Toman)
sapphire hd 6670 1G DDR5(215 Toman)
sapphire hd 6750 1G DDR5(-------------)
sapphire hd 6770 1G DDR5(250-300 Toman)
ببخشید دیگه وقتتونو زیاد گرفتم
سلام عزیز .نقل قول:
نوشته اصلی توسط tntboy_001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تویه این مدلایی که اینجا ذکر کردی از همه قویتر همون 6770 هستش که قیمتی که الان داره به فروش می رسه دو برابر قیمت قبلیشه که p/p با این قیمت اصلآ نداره ( البته با این وضعیت بازار هیچ قطعه ایی p/p ندداره ) .
برایه پاور هم اگر پاورت حداقل یه 450 وات باشه کافیه و نیازی نیست برایه سوکت برقش کلآ پاورو عوض کنی بلکه از یه تبدیل Molex استفاده می کنی که خوده کارت گرافیک تو جعبش هست .
پاور هم اگر خواستی بگیری به هیچ عنوان از گرین نخری که اصلآ ارزش نداره ، یه پاور 330 واتش بالایه 60 تومنه .
از بین این ها Sapphire HD6770 1GB GDDR5 از بقیه سریعتر هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط tntboy_001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
متاسفانه توان پاور شما کافی نیست و باید تعویض گردد.
در مورد Sapphire HD6770 1GB هم بله GDDR5 هست و تنها مدل 2GB از حافظه ی GDDR3 بهره می برد،اما با توجه به بودجه شما منظور منم همون 2GB بود.
اگر قصد تعویض سیستم در آینده را دارید بهتر هست یک پاور خوب تهیه کنید و بعدا از همون پاور برای سیستم جدیدتون استفاده کنید.(Cooler Master GX 650W PSU و Corsair GS 600 PSU می توانند انتخاب های خوبی باشند) و همینطور با افزایش بودجه سری HD7700 انتخاب بسیار بهتری است.
سلام عزیزان دل :)
من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم ...الان MSI 560ti دارم و بین 660ti و 670 موندم !!اگه میشه راهنمائی کنین که کدوم بهتره ! البته قیمت هم در نظر بگیرین که 500 تفاوت این کارت ارزش داره یا نه من بازیه مورد داره 3 بازی میکنم (چون سیاست مدیران رو نمیدونم ترجیحا اسم نبردم) الان توی این بازی با تنظیمات high حداکثر 50 فریم تو صحنه های نبرد میگیرم که خوبه و راضیم ! اما کرم ارتقا افتاده به جونم دیگه :دی
حالا بفرمائید کدوم کارت ارزش داره برای خرید و تجربه گرافیک جدید رو القا میکنه...
سلام عزیز دل برادر :d:D .نقل قول:
نوشته اصلی توسط vrp_vahid [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ببین عزیز کارت 660 از لحاظ قدرتی با کارت 560 فرقی نداره و اگه شما می خوای کارت گرافیک بخری بهتره همون 670 رو بخری ولی اگر نظر بنده ی حقیر رو می خوای به نظر من فعلآ همین کارت 560 فعلی شما خیلی کارت عالی ایی هستش و لازم نسیتش که ارتقاء بدی ، شما یه مقدار دیگه صبر کن تا ببینیم که اوضاع بازار چه طور میشه ، انشاالله قیمتا در حال کاهش هستن و اون موقع شما یه 680 بگیر که یه ارتقاع اساسی داده باشی ::D
ولی بازم نظر خود شما شرطه .
سلام دوستان
خب حرف اخرو اول میزنم ! بنده تقریبا یک ساله که میخام یه گرافیک بخرم ! از MSI 560 Ti Hawk شروع کردم تا رسیدم به این دو تا ! حالا موندم کدوم یکی از این غول ها ارزش خرید داره ! ملاکم هم فقط خنکی و قابلیت اورکلاک و در واقعا همون کارایی هست ! قیمت اصلا ملاک نیست .
Inno3D iChill HerculeZ 3000 GTX 680
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشخصات :
1100MHz core (1150MHz Boost); 1650MHz memory (6600MHz effective); 2GB GDDR5; 256-bit bus width; 6-pin+8-pin PCIe connectors
عکس های زیر مربوط به 670 با همین خنک کننده هست :
این هم یکی دیگـــــــــــــــه :
حالا شما ببینین 680 چیه !!!!
ASUS 680 DC II Top
این هم که دیگه عزیزان مثل کف دست میشناسن !
مشخصات :
1137MHz core (1201MHz Boost); 1650MHz memory (6008MHz effective); 2GB GDDR5; 256-bit bus width; 8-pin+8-pin PCIe connectors
این هم مشخصات در کنار هم :
Inno3D iChill HerculeZ 3000 GTX 680 :
1100MHz core (1150MHz Boost); 1650MHz memory (6600MHz effective); 2GB GDDR5; 256-bit bus width; 6-pin+8-pin PCIe connectors
ASUS 680 DC II Top :
1137MHz core (1201MHz Boost); 1502MHz memory (6008MHz effective); 2GB GDDR5; 256-bit bus width; 8-pin+8-pin PCIe connectors
اینم بگم که برند Inno3d برند نام اشنایی نیست و توی اینترنت هم چیز زیادی ازش نیست ! ولی این مدلش واقعا .......
لطفا دوستان بدون هیچ تعصبی پاسخ بدن .
یاحق
سلام علی آقایه گل
ببین عزیز من خودم از برند inno 3d کارت گرافیک داشتم و به جرئت می گم که برند خیلی عالیه ایی هستش و خیلی خر کاره :D .
موقع بالا بردن فرکانسا هم اصلآ برام محدودیت ایجاد نکرد ولی کارت یکی از رفیقام برند asus بود و هنگام بالا بردن فرکانسا محدودت ایجاد کرد و از یه حدی دیگه بیشتر نتونستم فرکانسو بالا ببرم .
اگر از من می شنوی همین inno 3d رو بخر و به asus اصلآ نگاه نکن با اون قیمتاش :mad-new:
با اجازه دوستان عزیز...
دوست عزیز، برند inno3D آنچنان برند نا آشنایی هم نیست...بلکه خیلی هم قدیمی هست... من خودم خیلی وقت پیش یه مدل 8500GT از این برند داشتم.
بدون تعصب میگم. واقعا به گفته دوستمون The Joker عزیز خیلی خر کاره:D:D:D
سه سال یه ضرب کار کرد که حدود دو سالش همیشه اور شده بود.هنوزم سالمه...:DB-)
این مدل جدید با اون کولر فاخرش که دیگه جای خود دارد.;)
تایید میشه Inno 3d تاریخچه خیلی قدیمی داره من قدیما Gforce MX4000 داشتم خوب بودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط OverClocker [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]