این کارت های mini کولر درست و حسابی ندارن و توصیه نمیشه , مگر محدودیت زیادی در فضای کیس داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این کارت های mini کولر درست و حسابی ندارن و توصیه نمیشه , مگر محدودیت زیادی در فضای کیس داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و بنده تقریبا اکثر نقد ها در رابطه با گرافیک های 970 و 980 رو خوندم یه نکته کلی (سمت Asus و Msi نرید توی این نسل از همه ضعیف تر هستن از رفرنس بهتر هستن ولی نسبت به بقیه رقبا بدی هاشون بیشتر از خوبی هاشون هست ، بجز مدل Asus GTX 980 Matrix Platinum که چیز خوبی هست )
راستش با کولینگ مشکلی نیست ( هم کیس فن بقل ۱۸ سانتی داره و هم توی اتاق کولر دار قراره باشه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کیس هم انرمکس فولمو هست که مشکلی از بابت فضا نداره
اگه تنها اشکال کولینگه که زیاد مسئله ای نیست چون روی مین. Rampage iv gene که مینی هست قراره ببندم
( البته هنوز کاملا تصمیم به بستن دسکتاپ ندارم )
مدل 980 مینی هم هست ؟
980 مدل مینی نداره فقط 970 و 960 مدل کوچیک دارننقل قول:
شما حتما مدل مینی میخواید بردارید؟
خود کارت کولینگ مناسبی نداره , ربطی به کولینگ کیس ندارهنقل قول:
چون محدودیت فضا نداری , MINI رو توصیه نمیکنم
بودجه؟
والا اصراری به خریدش نیست فقط جمع و جور بودنش چشمم رو گرفت با توجه به اینکه مین بوردم هم مینی هست و ایسوز ( البته من روی همین مین دو تا ۷۷۰ اس ال آی داشتم ) و اینکه از لحاظ پرفورمنس با مدلهای دیگه حد اکثر ۱ فریم تفاوت داشت و در مورد کولینگ تحقیق نکردم که طبق گفته عطا مناسب نیست البته طبق رویو سایت زیرکه الان دیدم دماش حدود ۵-۶ درجه بیشتر از سایرین هست و مصصرفش خیلی خوبه و از سایر مدلها کمتره بهرحال اگه رویو درستی باشه با توجه به سایتش فکر کنم بد نباشه موقعی که آدم محدودیت کیس داره و ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه محدودیتی ندارم که ذکر نکردم
مکس رزولوشن هم فول اچ دی
پاور ۱۰۳۰ گرین
سی پی یو i7 3820
توی 970 ها بهرین هاشوننقل قول:
Inno3D iChill GTX 970 OC HerculeZ X4 AirBoss DHS قیمت 1600
Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming(مخصوصا ورژن یک که ار همه توی اور بهتر هست) قیمت 1630
Zotac GTX 970 AMP! Extreme Edition قیمت 1400
این سه تا توی فریم ، دما ، اور خیلی شبیه به هم هستن
مدل inno3d (بهترین فریم با اختلاف 2-3 فریم با دو کارت دیگر ، کم ترین دما GPU بین سه کارت 58 درجه رد لود ، بیشترین نویز در لود 40 دیسیبل ، کم ترین دمای VRAM بین سه کارت ، سنگین
ترین کارت)
مدل G1 (یالا ترین امتیاز در 3Dmark ، نازک ترین کارت )
مودل AMP (بهترین مدار قدرت ، کم صدا ترین کارت در لود با 34 دسیبل ، بهترین کارت برای اورکلاک ، بالا ترین کلاک بین سه کارت ، زیبا ترین کارت )
من خودم زوتاک رو گرفتم ، توی دما با G1 برابر هست توی فریم 1-2 تا بیشتر میگیره ، پاورلیمیتش 300 وات هست که بیشترین پارو لیمت رو داره ، زیبایی خاص خودش رو داره ، ارزون ترین هست ، ساکت ترین هست ، گارانتی بهتری نسبت به Inno3d داره)
باز انتخاب با خود شما هست.
نظرتون در مورد این چیست ؟
توی خود نیواگ رویو خوبی داره ۵ تا اگ کامل داره
پ.ن : پاور لیمیت رو دستی میبریم بالا :دی
مدل 970G1 پیشنهاد میشه به قیمت 1630
این هم خیلی خوبه تفاوت زیادی با AMP! Extreme Edition نداره مدل کور کمی فرکانسش بالا تر هست حدود 3 درجه گرم تر ، فن هاش نویز بیشتری تولید میکنن ، فن ها ضعیف تر هم هست توی فریم 1 فریم از مدل Extreme Edition بیشتر میگیره یه نقد خواندم مدل core و مدل Extreme Edition با هم مقایسه کرده بود به مدل Extreme Edition پنچ تا کاپ داده بود به مدل core سه تا.نقل قول:
مدل Extreme Edition کمی بهتر هست از نظر فن ، دمای بهتر ، صدای کم تر ، جنس بدنه بهتر (جنس بدنش فیبرکربن هست یا طرح فیبر کربن داره :-?) و زیبایی خاص خودش رو داره.
توی انتخاب بین این دو چون خیلی به هم نزدیک هستن هر کدوم که خوشتون امد رو بردارید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم نقد این دو کارت در مقابل هم 24 صفحه هست انواع تست های مختلف هم روشون انجام میشه.
سلام
مدل g1 970 قیمتش 1.515 هست ;دی گارانتی آواژنگ
اما من GTX 970 HOF رو انتخاب میکنم
امیر عزیز، برای خرید کارت گرافیک عجله داری توصیه میشه شدیدا ، تاریخ عرضه کارتهای گرافیکی نسل بعد AMD RADEON نزدیکه و قدرت به مراتب بالاتری از سری GTX 900 دارند مخصوصا R9 380X میگن ارزون تر از GTX 980 و کارایی بالاتری داره . به صورت کامل FL 12-3 هستش
امیر جان نظر منو بخوای asus strix بگیر کارت فوق العاده خوبیه تکنولوژی 0 دسیبل هم داره کلا تو idle فن خاموشه از اون کارت ها هم جمع و جور تره دیگه هرچی خودت صلاح میدونی
من هنوز متوجه نشدم چرا بعضی ها مدل ایسوس رو پیش نهاد میدن.[-(نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ایسوس از نظر اندازه تقریبا مثل مدل MSI هست (البته MSI نازک تر هست و برای SLI بهتر هست)
در تولید صدا برابر با MSI و Zotac AMP EX هست در صورتی که مدل های زوتاک و MSI قوی تر هستن.
داغ ترین کارت در فول لود بین 8 کارت از 8 مدل مختلف هست.
بالا ترین دمای VRAM بین 8 کارت.(کسی نقد کرده بود گفته بود اگر ایسوس بکپلت نمیگذاشت دمای VRAM کم تر می شد)
کم ترین میزان پاور لیمیت.
گرون ترین کارت گرافیک 970.
ضعیف ترین کارت در فریم گیری بیت 7 کارت 970 !! (البته از مدل رفرنس بهتر هست)
فقط و فقط یه خوبی داره که تکنولوژی 0 دسیبل هست(که مدل MSI هم این فناوری رو داره).
گارانتی ایسوس (سازگار و ویستا که من خیلی ها رو دیدم شاکی بودن)
واقعا این کارت توی چی نسیت به بقیه برتری داره؟ فرم پایین ؟ دمای بالا ؟ پاور لیمت پایین؟ قیمت بالا؟ گارانتی بد؟:-?
کیفیت بالا, عمر طولانی، ..... کیفیت ساخت PCB رو با اون 7 مدل کارت دیگه، از نزدیک بررسی کنید متوجه حرف من میشین ! هیچ گرونی بی علت نیست. کارت strix یکی از بهترین کارت ها هست این شایعات هم وجود نداره که vrm گرم میکنه :| یکی از دوستام این کارت رو داره تو فول لود عمرا بیشتر 60 درجه بشه من یه محصول رو قبل از خرید کامل تست و بررسی میکنم به صورت شخصی نه شایعات وبسایتهایی که با پول میخوان یک برند رو تخریب کنند
مادربورد امیر عزیز هم asus هست کارت های گرافیک asus با مادربوردهای asus از نظر firmware باهم دیگه بهینه هستند کسانی که سیستم عامل رو به صورت uefi نصب میکنند متوجه منظورم میشن.
ممنون از عزیزانی که مشاوره دادند که من بهتر تصمیم بگیرم
راستش من برند ایسوز رو انتخاب میکنم چون مادربورد ایسوز است و همچنین مدلی غیر از مینی
فعلا عجله ندارم و بین 980 و 970 و r9 380x مردد شدم
کدام رو برای رزولوشن فول اچ دی پیشنهاد میدید که تو بازی مثل واچ داگز روی آخرینن تنظیمات 60 فریم به بالا بگیره طبق تحقیقاتم ۹۷۰ و ۹۸۰ حدود ۷ فریم تفاوت دارن ۵۳ به ۶۰ ارزش داره به خاطر ۷ فریم ۹۸۰ بگیرم یا کلا صبر کنم تا 380x ؟
امیر جان به خاطر چند فریم اصلا نیاز نیست هزینه بیشتری کنید اون کارت asus 970 با یه boost ساده قدرتش به 980 میرسه. خرید کارت amd پیشنهاد نمیشه دلیلش هم تو این چند سال مشخص شده! کارت 970 راحت 4k اجرا میکنه تا چند وقت دیگه هم که directx 12 میاد کلا قدرت کارت و کاراییش چند برابر میشه
جنازه برد ASUS توی کیفیت VRM ها و مدار تغذیه به محصولات زوتاک میرزه دوست عزیز :دی - شما که کارتتو خریدی - مبارکتم باشه .نقل قول:
تنها دمای GPU مهم نیست اینطوری INNO3D بهترین بازار هست متاسفانه با تصاویر INFRARED نشون داد بدترین بورد موجود در بازار با مدارتغذیه یکسان با رفرنس هست .
من چند وقت پیش خدمت رفقا یک ریویو برای کیفیت خنک کننده و فاز های تغذیه تصاویر INFRA RED و نظر ادیتور تامز رو گذاشتم - از اونجایی که حرف های ادیتور تامز پشم هم حساب نمیشه :)) و دارای جهت گیری هست :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من یک بررسی جالب از یکی از یوزر های حرفه ای OVER CLOCK.NET که 3 کارت قدرتمند MSI GTX 970 GAMING OC و ASUS STRIX 970 و GIGA G1 GAMING 970 رو مورد قیاس قرار داده که نکات جالبی رو نوشته :
اول از همه به مهمترین رکن این کارت ها که حد power limit اشون هست اشاره کرده : (هرچقدر مدار تغذیه مناسب تر و قدرتمند تر باشد حد powerlimit بالاتر و در فرکانس های بالا کارت استیبل تر هست )
نتیجه گیری ادیتور :
Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card. This does not make the ASUS or MSI cards bad choices though! If you're looking for a cool and quiet card my recommendation would be the MSI GTX 970 Gaming G4, as it is on average cooler than the ASUS card, has a higher max power limit for the stock bios
ترتیب برتری و علل اون رو ادیتور نوشته و پیشنهاد های اون هم مشخصه - - همه کارت ها خوب هستن فقط من ASUS رو درون کیس چند نفر دیدم - خدا وکیلی بی ریخته :d MSI بسیار خوشکله و شیکه سینکش علاوه بر اینکه بهتر هست -G1 Gaming هم که دیگه مشخصه وضعیتش
بهترین مدل های ASUS سری پلاتینیوم اون هست که بهترین قطعات داخلش استفاده میشود ( رقیبش هم لایتنینگ ام اس آی هست )
خدا وکیلی هر جا رفتم تکریم و تعریف از G1 بود از GURU3D تا تامز و تا فروم ها و غیره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
In terms of Overclocking Potential, the Gigabyte G1 Gaming would be the best of the lot. The new cooler has an excellent TDP capability, which exceeds all of the other coolers.
من نمیدونم چرا یک مطلبی که واضح هست اینقدر مانور روش هست
نظر غالب سایت ها :
1- G1
2 - MSI
3- ASUS
این نکته رو اضافه کنم که 970G1 برخلاف 980G1 از خنک کننده 450 وات استفاده کرده و اشتباه نکنید که یه وقت 600 وات هست مثل 980
ASUS STRIX در هیچ زمینه حرفی مقابل رقبا نداره چون ASUS برد DCII BLACK رو به عنوان برد Flagship برای 970 در نظر گرفته
مقایسه اسکور و فریم دهی دو کارت غیر رفرنس هم یکی از بی ارزشترین بنچمارک هاست
بله گیگابایت بهتره ولی خوب هم من از این برند زیاد خوشم نمیاد و هم ایسوز برند مین بورد منه
خداییش یه جوریه مینت ایسوز و گرافیک گیگابایت
- شاید کلا پلتفرم رو msi کنم
ولی گیگابایت اسمشم نبر
اینکه بردت ASUS هست , ربطی ه این نداره که برند گرافیک هم ASUS باشهنقل قول:
GIGA به هر حال در سری 900 محصولات خیلی خوبی داشته در زمینه اور و خنک سازی.
بله حق با شماست و در جریان این موضوع هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی برند ها یکی باشه زیباتر هست و بیشتر سلیقه ای
سلام
دوستان قصد ارتقا گرافیک دارم کاربردمم معمولیه فقط واسه doom و fallout4 میخوام ارتقا بدم یه جا قیمت گرفتم r9 280x 3gig powercooler 739t نظرتون چیه ؟ ارزش داره 600 بیشتر بدم 970 بگیرم ؟ یا وایسم همون مهر . ابان که گیما میان ارتقا بدم؟
اینم مشخصات سیستم
ram 2*4 adata 1600 hdd 500 wd monitor full hd 23 power 430 green vga 6850 cyclone msi case cm storm cpu i5 4460 m.b b85msi
البته پاور هم میخوام یه پیشنهاد هم واسه اون بدین و بگین کارته خودم چند فروش میره
ممنون
توصیه میشه صبر کنید نسل جدید AMD معرفی شده، تا چند وقت دیگه وارد ایران میشن، ارزش خریدشون از GTX 980 - 970 بیشتر هستش،
زمانی که کارت گرافیکتون مشخص شد سپس به شما منبع تغذیه هم پیشنهاد میشه.
واسه DOOM 4 و FALLOUT 4 , میشه کاربرد معمولی؟!نقل قول:
با توجه به پردازنده ای که داری , 970 پیشنهاد مدل INNO3D HERCULEZ X2 به قیمت 1270
برای مشاور پاور هم در تاپیک مربوطه اقدام کن
سلام
من خودم فکر کنم وایسم تا ابان زمان ریلیزه بازیا منظورم این بود گیمر نیستم این دوتارو فقط بازی میکنم با این حال این کارتو واسه دوستمم میخوام 739 ارزش داره؟ کارته خودم چند فروش میره؟ اگه نسله جدیده amd بیاد سی پی یو جوابگو هست؟
ممنون
چی 740 تومن ارزش داره؟؟!نقل قول:
این 1200 هست
کارت شما رو 150 تا 200
گفتم به شما , نسل جدید AMD در ایران 1700 تا بالای 2 تومن قیمت میخوره و برای پردازنده شما هم گلوگاه هست
سلام ، سیستم من رو مشاهده می کنید تو امضام ، کارت گرافیک من خراب شده و تا درایورشو نصب می کنم ارور ابی میاد رو صفحه ، فکر کنم عمرشو کرده 3 - 4 ساله دارمش
تو فکرمه یه گرافیک دیگه بخرم ، نهایت بتونم پول تا 200 تومان می تونم بدم برای گرافیک ، قید بازی هم زدم ، فقط با گرافیک جدید میخوام فیلم ببینم و یا تو مرورگر اینترنت چرخ بزنم
حالا چه مدلی هست برای سیستم من که واسه کارهای بالا که گفتم گرافیکش کم نیاره ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
من گرافیک gainward 460 gtx 2gb رو سه چهار سال پیش 340 تومان خریدم ، همه چی رو راحت اجرا می کرد ، رزولیشن مانیتور LG w1952tq من هم 1440x900 هست ، الان دیگه فکر کنم با این پول چیز خوبی نشه خرید
یه مدل گرافیک معمولی معرفی کنید که نهایت فیلم full hd رو راحت پخش کنه تو PC و پلیر
یه مدل دیدم ، نمیدونم چطوریه
قیمت 170 تومان
ASUS GT630-1GD5
سلام حامد جان با توجه به توضیجاتتون که قصد ندارید بازیهای رایانه ای را اجراء کنید من به شما کارت گرافیک AMD RADEON R7 240 توصیه می کنم که از مدل شما بهتر هستش
[QUOTE]سلام حامد جان با توجه به توضیجاتتون که قصد ندارید بازیهای رایانه ای را اجراء کنید من به شما کارت گرافیک AMD RADEON R7 240 توصیه می کنم که از مدل شما بهتر هستش/QUOTE]
سلام دوباره
این کارت PCI Express 3.0 هست ، مادربورد من PCI Express 2.0 هست ، چطوری میشه الان؟ میشناسه کارت رو؟
[QUOTE=H a M e D;53343]هیچ مشکلی نداره برای استفاده از نسل سومنقل قول:
سلام حامد جان با توجه به توضیجاتتون که قصد ندارید بازیهای رایانه ای را اجراء کنید من به شما کارت گرافیک AMD RADEON R7 240 توصیه می کنم که از مدل شما بهتر هستش/QUOTE]
سلام دوباره
این کارت PCI Express 3.0 هست ، مادربورد من PCI Express 2.0 هست ، چطوری میشه الان؟ میشناسه کارت رو؟
از کارت های زیر کدوم قوی تر هست؟
تو این رنج می تونم هزینه کنم ، کارت خودم بر اثر گرما خراب شد ، یه کارت خنک می خوام بگیرم
MSI R7 240 2GB DDR3 قیمت 283 تومان
GIGABYTE GeForce GT 730 2GB - 128Bit قیمت 263 تومان
ASUS GT730-2GD3 - 128Bit قیمت 280 تومان
Zotac GT 640 ZONE Edition 2GB DDR3 قیمت 249 تومان
این عکس زوتاک 640 هست فکر کنم خنک کاری خوبی داشته باشه
من این کارت گرافیک بهت توصیه می کنم :
اره این کارت خوبی هست ولی قیمتش رو من اشتباه فهمیدم واینکه بالای 350 تومان هست و 174 تومان نیست و باید از دیگر کارت ها استفاده کنم
شما بگید چقدر میخواهید هزینه کنید من به شما کارت گرافیک مناسب پیشنهاد بدم. ولی در کل این کارت گرافیک مناسب هستش
من تا 250 این حدودا می تونم هزینه کنم
خوب پس ، من به شما GT 730 پیشنهاد میدم
سلام به دوستان
متاسفانه امروز کارت 480 نازنینم بعد 4 سال جان به جان آفرین تسلیم کرد ! (تصویر دارم اما خط خطی و راه راه میشه و بعد صفحه آبی ...)مطمئن 100 درصدی هم نیستم از گرافیم باشه اما قالب این مدل مشکلات از گرافیکه به نظرم !
نمیدونم قابل تعمیر هست یا نه و اگه هست نمیدونم کجا ببرمش و هزینش چقدره !
اگه بخوام با بودجه حول و حوش 1 تومنی کارت جایگزین (فقط انویدیا) بگیرم چی پیشنهاد میشه ؟ (با توجه به اینکه سیستم کم کم قدیمی میشه و نمیخوام هزینه زیاد بکنم و کارائی کلی مهمه برام در برابر قیمت)
اگه میشه یه بنچمارک مقایسه با همون 480 خودم هم بزارید ممنون میشم چون ازش خیلی رازی بودم و تا همین امروز هم سر هیچ بازی کم نیاورده بود (الا نسخه آخر آساسینس!)
مشخصات قطعات :
CPU : AMD Phenom II X6 1090 BE
MB : Biostar TA890FXE
Ram : Corsair Vengeance 2x4GB 1600
VGA : EVGA NVIDIA 480GTX
SSD : Corsair Force GT 120
Power : Green 885
ممنون
نظرمن این که از فکر T-34 بیایید بیرون منظورم GTX 480 حرارتی هستش، تا مبلغ 1 میلیون کارت گرافیک خوبی از Nvidia نیستش شاید بتونید از نسل قبل پیدا کنید ولی سری 900 خیر، تنها کارت گرافیک می مونه GTX 960 هستش که برای بازی مناسب نیستش .
ولی اگه می تونستید هزینه اتون بیشتر کنید GTX 970 AMP Omega Ed پیشنهاد می دادم ، و این رو در نظر داشته باشید پردازنده شما ضعیف هستش.
من توصیه می کنم کارت گرافیک R9 280X از برند Power Color Turbo Duo تهیه کنید خیلی مناسب هستش
ممنوننقل قول:
نظرمن این که از فکر T-34 بیایید بیرون منظورم GTX 480 حرارتی هستش، تا مبلغ 1 میلیون کارت گرافیک خوبی از Nvidia نیستش شاید بتونید از نسل قبل پیدا کنید ولی سری 900 خیر، تنها کارت گرافیک می مونه GTX 960 هستش که برای بازی مناسب نیستش .
ولی اگه می تونستید هزینه اتون بیشتر کنید GTX 970 AMP Omega Ed پیشنهاد می دادم ، و این رو در نظر داشته باشید پردازنده شما ضعیف هستش.
من توصیه می کنم کارت گرافیک R9 280X از برند Power Color Turbo Duo تهیه کنید خیلی مناسب هستش
یعنی سیستم من اجازه اینکه بتونم از حداکثر توان کارتهای روز استفاده کنم رو به من نمیده ؟!
الان من 960 بگیرم کارائی 480 خودم رو برام نداره ؟! از 480 با وجود صدا و حرارت بالا راضی بودم ! بازی نبوده که فریم مناسب و جزئیات خوب اجراش نکنه
من به هیچ وجه نمیخوام زیاد هزینه کنم تا نسل جدید اینتل بیاد و یه سیستم اساسی ببندم. از طرفی نمیخوام هم از بازی کردن بازی ها محروم بشم (GTA و ...)
نظرتون در مورد کارت 770 چی هست ؟! یا میشه الان 680 از بازار گیر آورد با قیمت خوب ؟!
بله صد در صد پردازنده شما برای پردازنده و اجرای موازی با کارت گرافیک شما ضعیف هستش هر چقدرم شما OC کرده باشید.
ببیند 480 GTX حرارتی بیشتر از اینکه کارایی داشته باشه یک نیروگاه حرارتی بودش ولی 960 با قابلیت سخت افزاری بیشتر و مصرف کمتر ، خنکتر و پشتیبانی کاملتر از DX12 هم قدرت محاسباتی بالاتری داره و همین این که قابلیت اورکلاکش بالاتر هستش.
من توصیه نمی کنم GTX 960 بخرید می تونید تو پست قبلیم مشاهده کنید از کارت گرافیک R9 280X ضعیفتر هستش و برای بازیها روز مناسب نیست با این که Memory Interface و Amount کمی داره
770 - 680 توصیه نمی کنم به هیچ عنوان ، من به شما R9 280X پیشنهاد میدم شما کارت گرافیک خوب میخواهید که بتونید حداقل بازیهای Full HD بازی کنید R9 280X بهترین گزینه هستش .
R9 280X الان تو بازار چه قیمتی داره ؟ وضعش تو بازیهای با سیستم فیزیک چطوریه ؟ تو بازی هایی مثل کرایسیس و بتلفیلد و بازیهای شاخص میتونم رو کیفیت فول اچ دی و جزئیات خوب اجرا کنم ؟نقل قول:
بله صد در صد پردازنده شما برای پردازنده و اجرای موازی با کارت گرافیک شما ضعیف هستش هر چقدرم شما OC کرده باشید.
ببیند 480 GTX حرارتی بیشتر از اینکه کارایی داشته باشه یک نیروگاه حرارتی بودش ولی 960 با قابلیت سخت افزاری بیشتر و مصرف کمتر ، خنکتر و پشتیبانی کاملتر از DX12 هم قدرت محاسباتی بالاتری داره و همین این که قابلیت اورکلاکش بالاتر هستش.
من توصیه نمی کنم GTX 960 بخرید می تونید تو پست قبلیم مشاهده کنید از کارت گرافیک R9 280X ضعیفتر هستش و برای بازیها روز مناسب نیست با این که Memory Interface و Amount کمی داره
770 - 680 توصیه نمی کنم به هیچ عنوان ، من به شما R9 280X پیشنهاد میدم شما کارت گرافیک خوب میخواهید که بتونید حداقل بازیهای Full HD بازی کنید R9 280X بهترین گزینه هستش .
اگه امکانش باشه سایتی هم برا خرید آنلاین معرفی کنید. ممنون
تو تستی قبلی که گذاشتم می تونید مشاهده کنید برای مبلغی که شما مشخص کردید بهترین گزینه هستش. BF4 - C3 - AC و ... با تنظیمات Full HD البته با پردازنده قوی اجراء می کنه
ازبین gtx680 رفرنس وasus gtx760 direct cuiiکدوم پیشنهاد میشه؟
گرافیک الان خودم asus gtx 580 direct cuiiهستش
اصلا میصرفه هزینه کنم ارتقا بدم گرافیک رو؟افزایش کارایی محسوس هستش یانه؟
cpu:amd x4 @3.7 oc
ram:2*4gb ddr3 1600
psu:green 600
monitor:1080
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
لطفا بودجه خودتون رو مشخص کنید تا دوستان بتونن بهترین راهنمایی رو انجام بدن
ولی من یه نکته رو عرض کنم خدمتتون
خرید کارتهای گرافیک قدیمی به هیچوجه توصیه نمیشه، من تو چندین وبسایت خارجی دیدیم که کاربران کارتهای انویدیا به خاطر آخرین درایورهایی که عرضه شده بود یکی دو ماه پیش، به شدت ناراضی بودن، چون اصلا با کارتهای سری 700 بهینه نبود و کارت گرافیک GTX 780، فقط کمی بهتر از GTX 960 عمل کرده بود و دلیل اون هم چیزی نبود جز بهینه نبودن درایور با این کارتها و 30یا30ست انویدیا برای تشویق کاربران به خرید کارت جدید
در مورد سری 600 که خب این مشکلات بسیار بیشتر میشه ...
@};-
کاربرگرامی، مشخص کنید چقدر می خواهید هزینه کنید کارتهای Kepler برای بازی های نسل جدید ضعیف هستند،نقل قول:
نوشته اصلی توسط SYNCMASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قصدم فقط یک ارتقای ساده با بودجه کم بود (حدودا200-300 هزار تومن )
بعدشم من الان از کارایی کارت گرافیکم توبازی ها کاملا راضیم به طور مثال برای gta v و project carsکه بیشتر ازبازی های دیگه بازی میکنم باتنظیمات very highو فعال کردن فیلتر انتی الیازینگ در رزولوشن 1080 بالای 30فریم میگیرم
اپدیت:
کارتهای کپلر برای بازی های جدید بهینه نیستندیعنی چی؟
مثلا تو project carsنمیتونند20-30درصد ازgtx580فریم بیشتر بگیرند؟
با این بودجه ای که شما تعیین کردید من توصیه می کنم این کارت گرافیک بردارید: کارت گرافیک GT 730 بردارید یا مقداری بودجه افزایش بدید کارت گرافیک R7 250 2 GB خریداری کنید.
برای این گفتم که عملا Nvidia تمرکز خودش از سری 700 محصولات داره بر میداره و هسته Kepler مقابل Maxwell ضعیف هستند.
سلام
بین این دوتا کدوم بهتره؟؟
بازی ها اجرا شدنشون در حد روان(30 فریم) برام مهمتر از کیفیته
کارت دیگه در این سطح قیمت چی پیشنهاد میدین؟
کاربر گرامی، تفاوت خاصی عملا بین این دو کارت گرافیک Low Profile نیستش با اینکه مدل رفرنس دارای حافظه 2 گیگابایتی هستش ولی تاثیری بروی این کارتهای گرافیکی نداره، عملا کارتهای ضعیفی هستند برای اجرای بازی ها و کارتهای خنک محسوب میشن .
شما میزان بودجه اتون مشخص کنید تا به شما کارت گرافیک مناسب پیشنهاد کنیم.
خب یکی از اینها 96 Shading Unit داره یکی دیگه 384 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه نهایتا 300
اگر بتونید مبلغ اتون مقداری افزایش بدید من بهتون کارت گرافیک R7 250 DDR5پیشنهاد میدم که از 730 GT قوی تر هستش ، اگر نمی تونید افزایش بودجه بدید کارت گرافیک GT 730 خریداری کنید زیاد به این امار و ارقام کارتهای Low Profile توجه نکنید انچنان که فکر کنید تاثیر گذار نیستش، مثل این می مونه بیاییم روی GT 730 حجم حافظه 12 گیگابایتی بزاریم تا شاید تاثیری روی پردازش گرافیکی ببینیم.
ببخشید اشتباه شد عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منظورم بودجه 200تا300هزار تومان بعلاوه فروش گرافیک خودم بود(gtx580)
که میشه همون gtx680 یا gtx760 غیر رفرنس باکولر اختصاصی
به نظر شما چقدر اختلاف بین 580 و680 هستش توبازی های جدید؟
نمی دونم دوست عزیز، کارت گرافیک فعلی شما را چقدر می خرن، من توصیه نمی کنم سری 6 یا 7 بردارید ، اگه می تونید R9 280X خریداری کنید با این قیمت و قدرت واقعا ارزش خرید دارد.
الان یکمی تونت سرچ کردم قدرت 280xتقریبا با gtx680برابرهنقل قول:
بااین اوصاف چرا کارت انویدیا پیشنهاد نمیشه؟
شما عملا 680 از دور خارج بدون یعنی خیلی وقته دیگه بلیتش باطل شده چون دیگه nvidia از سری ها قبل از اول April به درستی و یا حتی به صورت کامل پشتیبانی نمی کنه، تمرکز Nvidia الان بروی سری 900 خودش هستش ولی با خرید R9 280X درایورهای بهینه براش میاد و اینکه قدرت خودش رو با معماری GCN قراره بازیهای DX12 عرضه بشن بیشتر نشون میده.
متاسفانه GTX 780 هم كارت پنچري هست و 980ti لنچ و گاري: دينقل قول:
حدود ٢ سال عرضه ٩٠٠ اينجا فقط و فقط صبر كن - سري ٣٠٠ داره مياد - پنچر و لنچ وگاري نخرين - خدا با ماست (بعد هم كه شد يكسري ريبرند تا خرخره اوركلاك شده )
من خيلي وقته از اين جماعت نا اميد شدم :d
---------
كارت r9 280x turbo due اگه يادم باشه با قيمت 770 بهترين انتخاب ممكن در رينج قيمت خودش هست اما خدايي از كيفيت ساختش اطلاعي ندارم
موردي كه هست در بازي هاي جديد همونطور كه سري ٧٠٠ در برابر سري ٩٠٠ خيلي ضعيف شدن متاسفانه كارت هاي مبني بر tahiti حالا ٧٩٧٠ تا 280x كه تا پيش از اين از 285 هم خيلي سريعتر بودن اما حتي از ٩٦٠ و ٢٨٥ هم سرعت كمتري دارند
عرضه 16nm FF هم به علت نزديكي و جهش وحشتناك تكنولوژي مطلبي هست كه نميشه دست كم گرفت - فعلا با يه GT210 بسازيد زياد ضرر نكنيد : دي
موفق باشيد
خیلی ممنون مطالب مفیدی بود
خوب حالا که گفته شده انویدیا کارتهای کپلر روهمینطوری رهاکرده ودرایور بهینه براشون نمیزنه ایا این قضیه واسه کارتهای فرمی هم صادقه؟
یعنی هیچ امیدی به جبهه سبز نباید داشت؟:(:(
الان بودجه ام به 280xنمیرسه یکمی ارزونتر ازاین میخوام
درحد700تومن چی پیشنهاد میشه؟(ازجبهه سبز باشه بهتره)
من که از جبهه سبز به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم مخصوصا که شما بودجه اتون کم هستش و توصیه میکنم 60 هزارتومان دیگر بروی مبلغتون بگذارید و کارت گرافیک R9 280X از برنده Power Color خریداری کنید.
چون سبزهای مخرب تو این رنج کارتهای مناسبی ندارند.
این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] را مشاهده کنید.
به گمانم همون R9 280X TURBO DUO اگر با 770 پیدا بشه برای شما بهترین انتخاب هست در ادامه هم اگر بتونید هزینه بیشتری بکنید GTX 960 ACX2 SC با قیمت 830 انتخاب خوبی هستنقل قول:
--
جبهه سبز :)) :d - جبه قرمز کارت هاش تبدیل نشه به تیکه آجر صلوات
((مثل خریدار های کارت های فیزیک AGEIA PHYSX که بعد از خریداری شدن شرکتش --- > کارت ها فیزیکس تبدیل شد یه تیکه آجر )) b-)
یعنی میخواهی بگی یک KB-2 داغون مثل : 960 از یک R9 280X قوی تر هستش که پیشنهاد میدی وحید عزیز:
* توجه کن وحید عزیز کارت گرافیک R9 280X حدود 15 الی 20 درصد قوی تر ازKB-2 داغون شما هستش
=========================
به نظر بنده هم کارت 280x بهتر از 680 و با 960 که اصلا قابل مقایسه نیست
علاوه بر این شما توجه کنید که سری 900 هم قریب به یقین سرنوشتی بهتر از سری 700 نخواهد داشت و انویدیا پشتیبانی خودش رو ازش بر میداره
شما 960 رو حتی نباید با 680 مقایسه کنید اگرم میبینید تو یه بازی مسخره مثله project cars فریم بالاتر از 680 داده بخاطر قدرتش نیست بلکه بخاطر عدم پشتیبانی انویدیا و عدم بهینگی درایور برا سری قبل از 900 از سوی انویدیاست
به این مهم هم توجه کنید راه حلی برای استفاده از gamework انویدیا در تمام بازی ها برا کارت های AMD وجود داره که این انحصار رو هم از چنگ انویدیا در میاره حتی به نظر بهتر از کارت های انویدیا هم عمل میکنه
به شخصه روی چندتا بازی امتحان کردم خیلی عالی جواب میده
متاسفانه در بازي هاي جديدي چون ويچر ٣ و project cars كارايي نه تنها GTX 960 خيلي بالاتر از 280x بلكه حتي r9-285 هم از 280x بالاتر هست . (لاقل در تست روز اول pcgameshardware )
متاسفانه r9280x ايولشين زمان خود IL-2 هست خخخ
شما ميتونيد انتخاب ميكنيد - پشتيباني درايوري بسيار بهتر- مصرف بسيار كمتر - حرارت توليدي كمتر - پشتيباني از فيچر لول بالاتر DX12-1 - اوركلاك تا ١.٦ گيگاهرتز - GAMEWORKS و VXGI. .
R9 280x اندكي سريعتر در بازي هاي قديمي - ١ گيگابايت حافظه بيشتر در قياس با مدل ٢ گيگ - مصرف حدودا ٢ برابري - توليد گرماي بيشتر
از نظر من هم همونطور كه آقا وحيد گفتن از يه شركت در شرف ورشكستگي خريد نشه بهتره - مثل شركت هاي AGEIA و 3dfx خخخ
GTX 960 هم Panther زمان خود هست با مصرف و قيمت كم و توپ 7.5cm KWK 42 قدرتمند :)) خدايا سلامت عقلي بده كه گرافيكارو با تانك قياس نكنم :دي و البته با شناور هاي سطحي و زير سطحي خخخ
سری 900 فیوچر لول 12.1 هست ولی ای ام دی تنها کمپانی هست resource binding رو در سطح Tier3 پشتیبانی میکنه
سری 900 و کارت منظور 960 اگر تو بازی هایی که گیم ورکس درشون استفاده شدن بهتر هستن ، دلیل نمیشه که ای ام دی درایور بلد نیست بده یا 280X اشغاله ، کد های بازی های انویدیا تایتل رو نداره و و اپتیمایز کردن بازی های گیم ورکسی مشکل هست ...
زیاد نباید حساسیت داشت هر کدوم که دلت میخواد رو بخر
استاندارد MICRO اينه كه اگر resource binding. رو تا tier 2 داشته باشيد هم FL 12-0 رو داريد . ( كه انويديا سطح ٢ داره و اي ام دي سطح ٣ )
براي رسيدن به استاندارد Feature level 12-1 شما بايد ROV رو پشتيباني كني و conservAtion raster رو هم تا tier 1 داشته باشي كه انويديا تا tier 2 هم داره اما Amd با اينكه در كنسول نسل بعدي خود مايكروسافت مشاركت داشته هيچكدوم رو نداره حتي tier-0 . حتي FURY كه خيلي خيلي بعد از Maxwell 2 gen عرضه شده از اين ٢ تكنولوژي و استاندارد جديد رو نداره اما همه سري ٩٠٠ دارند .
اضافه كردن سس مخفي - آرزو براي قدرت هايي خارقلاده در آينده - بزرگنمايي ويژگي هاي عادي و چشم پوشي از نداشته ها از ويژگي هاي بارز عشاق برند خود فروش هست;)
همين آرزوهاي تخيلي و انتظارات فضايي دوستاني عشاق است كه ارزش كمپاني رو به ١/٤ ارزشي كه براي خريد برند زير دستي ATI پرداخت كرده بود رسونده .
اميدوارم خريداران كارت هاي AMD همونطور كه آقا وحيد گفتن به سرنوشت دارندگان كارت هاي فيزيك AGEIA و 3Dfx دچار نشن
خواستم جواب ندم ولی گفتم شاید فکر کنین بلد نیستم تایپ کنم :دی ملتی هستیم جنبه شنیدن نظر کسی رو نداریم ... خوب چی میشه بیایم صحبت های یکی رو اصلاح کنیم { در قالب نظر خودمون تا صحبت های .... }
سس مخفی رو نمیدونم چیه :دی ولی خوب واقعیت رو گفتم ... اون مواردی که عشاق انویدیا میگن { که نداشته های ای ام دی هست } اصلا صحبتی نکردم و همین طور نگفتم مهم نیست
بعد AGEIA فیزیکس انویدیا واقعا کار خاصی کرد ؟ Havok اومد نون انویدیا رو اجر کرد و هنوز فیزیکس فیزیکس میکنند گول خوردگان انویدیا :dمنظورم این گول اینه اومد به کاربراش کارت 3.5+0.5 رو داد رسما به شعور فن کیدز ها توهین کرد :دی
و این که این قابلیت ها فعلا جایی استفاده نمیشن تا اون موقع که استفاده بشن هم ... سری 400 ای ام دی اومده که باید پشتیبانی کنه ...... کسی که واقعا همچی براش مهمه و حاضره پول خرج
کنه همراه نسل جلو میره ....
بهتره سریع مهر ای ام دی فن رو روی پیشونی کسی نزنیم . . . من خودم در این فکرم 980TI رفرنس بخرم ( Fury با این که کارتی نیست زیر سایه 980TI باشه ولی انتظار داشتم 980TI رو لوله کنه) پشتیبانی DX12.1 هم دلیلی دیگر ...
و این که دو تا از دوستان هم میخواستن سیستم بگیرن بهم گفتن کدوم شرکت برای نسل اینده و خصوصا DX12 کامل و بهتر بازی ها رو پشتیبانی میکنه ؟! منم گفتم انویدیا و 960 رو بهشون پیشنهاد دادم با این که کارت با عملکرد بهتری میشد مثل 380 رو خرید ولی دیگه دلیلی نداشتم الکی بگم ای ام دی کامل تر پشتیبانی میکنه و بیشتر بازی ها ای ام دی تایتل هستن!
بهتره صبر کنیم یکی دو تا بازی DX12 ساپورت بیاد ببینیم کدوم حرف های بیشتری برای گفتن دارن ...
و در اخر :d
قشر جالبي هم هستيد اگر ١٠٠ بار اپيك فيل بشيد هم با روي باز تري بدونه اندكي شرم وارد حوض ميشيد خخخخ
از دوران اژدهاي باستاني و انتظار براي ظهور HD6970 بگير تا انتظار براي ظهور سري ٣٠٠ ريبرندئون كه همرو با وعده هاي پوچ سرگرم كرديد - توي همين تاپيك از مدت ها پيش فقط گفته ميشد - نخر نخر سري ٣٠٠ داره مياد جهان رو عوض ميكنه - يكي بخر ٢ تا ببر - به خدا سنگ سخت پاي قزوين هم آب ميشه بس كنيد ديگه : دي خخ
الان هم كه انتظار براي قدرت نمايي مطلق در بازي هاي DX12 و نابودي انويديا :))
باشه چشم - انشالا اينجا هم اپيك فيل نشيد و اينجا قدرت نمايي AMDو گشايشي براي اين كمپاني ببينيم .
حاجی پولی مولی از انویدیا میگیری یا سهامش رو خریدی اینقدر سنگشو به سینه میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همش مسخره کردن و حرفهای سخیف
حداقل طرفداری با متانت و احترام و بدور از تحقیر و با سخن درست
خیلی ها طرفدار برند های مختلف هستن ولی هیچ کس رو ندیدم این شکلی بخواد فقط با توهین و مسخره کردن و استهزا از برندی دفاع کنه. مضمون اینو قبلا هم تو یه پست دیگه هم خطاب به جنابعالی گفته بودم
حالا مثلا رفت 960 خرید
اولا که چند ماه دیگه پاسکال معرفی میشه و سری 900 دچار همون عدم پشتیبانی مثله سری 700 و ... میشه
کارت های انویدیا خوبن ولی فقط برا چند ماه(اولش که قیمتشون الکی بالاست و های اند اصلی رونمایی نمیشه ، حدود یکسال بعدش هم پشتیبانی نمیشه) بدرد کسی میخوره که هر سال کارت عوض کنه
در ثانی شما حساب کن 960 در واقع به مراتب ضعیف تر از 680 هست ولی بخاطر عدم پشتیبانی فنی به این حال و روز افتاده در حالی که های اند هم بوده .حالا شما اگه 960 رو بخری چند ماه دیگه با عدم پشتیبانی چه کلاهی سرت میره و قدرت کارتت میشه مثل low end سری پاسکال که مجبور بشی پاسکال بخری
ثالثا شما فریم گیری بازی گیم ورکسی رو معیار قرار میدی اونم قبل از اومدن درایور بهینه . مثه اینه که فریم کارت AMD با منتل رو با کارت انویدیایی که درایور جدید هم روش نصب نیست مقایسه کنی
رابعا همون طور که گفتم راه حل خیلی ساده ای برا فعال کردن همین گیم ورکس رو کارت های AMD وجود داره که شاید بخاطر محاسبات خام بیشتر در کارت های AMD بهتر از کارت های انویدیا عمل هم کنن
خامسا با اومدن دایرکت اکس 12 گلوگاهی که در کارت های AMD مخصوصا فیوری وجود داره برداشته میشه و کارت با محاسبات خام بالاتر بهتر عمل میکنه
سادسا شاید سری 300 توقعات رو بر آورده نکرد ولی باعث شد کارت میانرده ای مثل 980 که شبیه 680 به عنوان های اند قالب شده بود تا شرکت متبوعتان از این سوءاستفاده سود کلان کسب کند به شدت ارزون بشه و ما مثل سری 700 شاهد سه تا تایتان بالای 1000 اودلاری نباشیم
البته شبیه همین کار رو AMD تو سری 7000 که سریع آماده شد میخواست بکنه که تا قبل از آماده شدن کارت های حریف با قیمت بالا جیب ملت رو خالی کنه ولی انویدیا سریع سری 600 رو جمع کرد و قیمت ها شکست. البته بازم قیمت رو تا 1000 اودلار نبرد بالا که نشون میده شاید طمع کمتری نسبت به انویدیا داره
در کل باید امیدوار بود دو شرکت در یه سطح باقی بمونن و گرنه بخاطر سابقه دو شرکت برا تیغ زدن مردم نمیشه امیدوار بود که بدون رقیب بفکر p/p بالا باشن و این مشکل نظام سرمایه داری ست
در مجموع چیزی هم که به ذهن من رسید اینه که خیلی از طرفداران AMD دنبال p/p هستند و این خیلی راحت قابل درکه ولی طرفداران انویدیا نمی دونم ولی بنظر بیشتر شبیه فن های ساعت هوشمند اپل هستن که هرچند این ساعت کارایی لازم رو نداشته باشه و قیمتش بالا باشه و حتی اگه سرشون کلاه هم بره بازم میخرن( شاید چندتا امکانات اضافه داشته باشه ولی اینقد ارزش پول بیشتر رو نداره) . نمی دونم والا برام خیلی عجیبه وقتی مثلا 290 و 290X اولی 50 فریم و دومی 52 فریم تو یه بازی میده و تفاوت قیمت 150 اودلار هست ( موقع رونمایی میگم نه الان) دو تا فریم چقد تاثیر داره که 150 اودلار بابتش بدی ( خود نمایی ، حس برتر بودن، غرور ، یا ... اینا چیزای خوبی نیست و یا شاید هم کنجکاوی و تحقیق که میتونه خوب باشه)
الان یعنی به نظر دوستان gtx960 خوبه یا280x???
تو تیم سبز بمونیم یا بریم به سمت تیم قرمز؟
دوستان تاپیک مشاوره گرافیک هستا
مشخصات سیستم شما چیه؟
بودجه؟
مانیتور؟
دوستان یه سوال (البته نمیدونم مرتبط با تاپیک هست یا نه !)
کارت گرافیکی که ایراد پیدا کرده و گارانتیش تموم شده کجا ببرم واسه تعمیر ؟! اصلا کارتهای رده بالای معیوب تعمیر بشو هستن ؟!
عزیزم اینجا بخش مشاوره هست , نه سوال و مشکلاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mf.designing [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظر من با پيشنهاد هواداران گريان و غم زده :d برو amd بگير - ضرر نميبيني و دعات ميكنن - ٢ سال كه ميگفتن صبر كنيد سري ٣٠٠ جهان رو دگرگون ميكنن - يه ٧-٨ سال ديگه رو هم بزار روش - چي ميشه ؟؟نقل قول:
پشتيباني قوي AMD كه حرف نداره - ١ سال و اندي حتي داريور WHQL هم نداد (فاجعه) - خريداران سري HD5000-6000 هم كه در دوره سري ٤٠٠ و ٥٠٠ بودند كه DX12 رو بايد در خواب ببينند ( اينده نگري ) - حتي همون قابليت هاي افزايش سرعت عالي از طريق cpu utilization بهتر هم بي بهره اند .
شركت هم كه در اوج به سر ميبره - ارزش سهامش حدود يك هشتم انويديا است و يكصدم اينتل - گزارش ماليش هم هر كوارتر بدتراز قبل . خدا بيامرزه شركت 3Dfx اوه - كسايي كه Voodoo5 خريدن چه عزيزان باحالي بودند :)) برو سرگذشت خريداران اون شركت رو بخون : دي
اينجا هم همه ماشالا جوري واسه AMD دل ميسوزون كه مادر واسه بچه گرسنش نميسوزونه - خدا به خير بگذرونه
خلاصه اگر بركت و دعاي خير ميخواي برو AMD تهيه كن عزيز
- اين بهترين مشاوره و نظري بود كه ميتونستم برات بدم - خخخخ
با اجازه اساتید @};-نقل قول:
دوست عزیز انتخاب بین این دو خیلی سخته - فقط به کاربری و سلیقه خودت بستگی داره
توی این رنج قیمت 960 و 280X هردو گرافیک های عالی هستند
اگر صرفا برای بازی میخوای باید بگم که در حال حاضر در حد هم اند - توی بعضی بازی ها 960 و توی بعضی 280X بهتر عمل میکنه
ولی اگر برای یکی دو سال آینده بخوای باید عرض کنم که چون 280X از دایرکس 12.1 پشتیبانی نمیکنه ممکنه "تاکید میکنم ممکنه" تا حدودی به مشکل بخوره
بزرگترین تفاوت دایرکس 12.1 با 12 اینه که پهنای باند رو توی صحنه های سنگین مدیریت میکنه که گرافیک کم نیاره ولی چون 280X از پهنای باند بیشتری برخورداره این موضوع تا حدودی محو میشه
این موضوع بستگی به قطعات دیگه ی شما داره که بازی رو روی چه رزولیشن و با چه جزئیاتی اجرا کنید
در حال حاضر 280X در صحنه های با رزولیشن های بالا و جزئیات زیاد (یعنی صحنه های سنگین) بهتر عمل میکنه (با توجه به پهنای باند بیشتر و ...) ولی در آینده ممکنه همه چیز کاملا برعکس بشه
ولی اگر با کیفیت و رزولیشن زیر فول اچ دی بازی میکنید پیشنهاد من 960 ه
باتشکر ازدوستان
من یک r9 280xخریدم
به نظرم بهتر میومد چونکه توصحنه های سنگین بهتر عمل میکرد طبق بنچمارکها البته اختلاف زیاد نبود
ولی این cpu utilitizationکه میگن چیه؟
کدوم گرافیک تواین مورد بهتر عمل میکنه؟
960 یا 280x
قطعا 960 از 280x قویترهنقل قول:
با سلام
قصد دارم 2 تا کارت گرافیک 980Ti بگیرم و SLI کنم.
رزولوشن هم 4K هست.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
برند های موجود و باب میلم اینا هستن.
EVGA
ASUS
MSI Lightning
و در آخر سر
Gigabyte
با تشکر
درود علی جان، من توصیه می کنم G1 GIGABYTE بخری SLI کنی ولی دردسرهای خودشم داره شما بهتر از من می دونید اگه با من بود توصیه می کنم یک دونه G1 بخرید ولی برای 4K حتمنا نیاز به کارتهای گرافیکی قدرتمند هستش حتی دو تا TI هم برای 60 Fps با تنظیمات بالا ، قوی نیستند ، ولی بین 40 تا 60 فریم متغیر باشه برای گرفتن بالاترین تنظیمات باید کارتهای گرافیک OC شده باشند
===================================
=====================
=====================
والا همونطور که توپست قبلیم هم گفتم باتوجه به بنچمارکهای سایت معتبر تامز هاردور r9 280xچیزی بین 15تا18درصد قویتر بودنقل قول:
سایت tech power upهم کارت گرافیک r9 280xرو بالاتر دونسته بود و رقم 15درصد بالاتر رو براش درنظر گرفته بود
هم طبق این بنچمارکها وتوصیه اکثر بچه های اینجا r9 280x رو خریدم!!
حالا فقط من نمیدونم این cpu utilizationچیه و کدومیک از این 2تا گرافیک تواین مورد بهتر عمل میکنند
ممنونم بهزاد جاننقل قول:
والله بعد کلی ضرر تو دست دوم یاد گرفتم همیشه نیم نگاهی هم به فروش جنسم بعد استفاده بندازم.
الان گیگا ریخته تو بازار.
نمیدونم فردا روز اگه بخوام بفروشمش مشتری خواهد داشت یا نه .
EVGA هم گارانتی درست جسابی ای نداره.
ایسوس هم تو بنچمارکها تقریبا از همشون جلوتره.
واسه همین گفتم ایسوس بگیرم. ولی خوب دفع حرارتش لب مرز هست.
لایتنینگ هم دوست دارم بگیرم.
ولی با این وضعیت که من میبینم 1-2 ماه طول میکشه ریلیز شه.
گارانتی دارش هم شاید 4 ماه دیگه بیاد.
ولی خوب حتما توصیه شما رو مد نظر قرار میدم.
علی جان، می تونید از یکی از دوستان G1 980TI خریداری کنید با قیمت بسیار عالی ولی هیچ کدوم از برندها از نظر کارایی و خنک کنندگی و سالینت بودن در حد G1 یا در نزدیکیش هستند اگه خواستید معرفی کنم از ایشون خریداری کنید.
برای رزولیشن مانیتور بنده
LG 1952TQ
1440x900
2ms
کارت گرافیک AMD خوبه یا Geforce ؟
که با تمام کیفیت و جزئیات بازی رو بالا بیاره
دوست عزیز، بودجه ای که قصد دارید هزینه کنید بنویسید و بعد سایر مشخصات سخت افزاری تون درج کنید .
ادمین جان مشخصاتم تو امضام هست
هزینه هم 500 تومان
خوب با این تفاسیر من توصیه می کنم این کارت گرافیک خریداری کنید : Asus R7 260X OC DCII 2GB مقداری از بودجه شما بیشتر هستش ولی نهایت این که کارت گرافیک مناسب باشه در این رنج قیمتی همین کارت گرافیک هستش
مادربورد من PCI express 2 هست ، چقدر از بازدهی کارت های جدید تو بازی که pci express 3 هست کم میشه؟
من شنیدم سرعت pci express 3 دو برابر سرعتش بیشتر از pci express 2 هست؟
یعنی رو مین من سوار شه 2 برابر بازدهی کمتر میده؟
تاثیریش خیلی کمه دوست عزیز، در حد چند فریم فکر کنید واقعا تو اجرای بازی تاثیر گذار خواهد بود نه خیر این طور نیستش
درود دوستان
به نظرتون ارزش داره هزینه ی زیادی برای خرید 980ti g1 کرد؟ الان حدود 2800 هست
سوال دوم هم اینکه خبری از محصولات جدید انویدیا نیست؟ هنوز 980 رو نصب نکرده رو مادربرد سری جدید معرفی نشه باز :))
ممنون
980 TI کارت گرافیک فوق العاده ایست ارزش خرید که صد در صد دارد بستگی داره در کنار این کارت گرافیک ، از چه قطعاتی استفاده شود
من توصیه می کنم GALAX HOF یا G1 GIGABYTE خریداری کنید.
به این زودی ها خبر از نسل جدید نمیشه دوست عزیز
کارت های HBM بیس و البته نود 16/14 nm هم که در راهه - انویدیا میخواد تراشه 17 بیلیون ترانزیستوری بزنه و از اون ور AMD هم تراشه ای تا 18 بیلیون ترانزیستور - تازه اینها شروع کار نود 14/16nm هست . فک کنم میان رده ها و پایین رده های نسل بعد بین 6 الی 10 بیلیون ترانزیستور با فرکانس های بالاتر FF+ هست که دگرگونی اساسی توی قدرت محاسباتی تراشه های جدید ایجاد میکنه .
به نظر من یک کارتی بخرید که بعدا با ضرر زیاد نفروشید انتخاب خوبی هست - بازی خاصی هم که نیومده گرافیک های فعلی از پسش بر نیان .
من فکر میکنم تا اواخر عمر نود 16/14nm FF تراشه هایی تا 28 میلیارد ترانزیستور هم ببینیم .
ادمین جان نظرت در مورد کارت های جدید 950gtx میخواد بیاد چیه؟ ارزش خرید داره؟
دوستان بنده چندروزی میشه یک عدد کارت گرافیک r9 280xخریدم میخواستم نکات مثبت ومنفی این گرافیک روبرای دوستانی که قصد خرید کارت گرافیک بین 700تا800هزارتومان رودارند
نکات مثبت:
1-کارایی فوق العاده یی داره تو اکثر بازی ها با رزولوشن 1080 با بالاترین تنظیمات ممکن براحتی بالای45 فریم می ده
2-امکان فعال کردن فیلتر های aa و afهم دراکثر بازی ها وجود داره بعنوان مثال دربازی gta vتا4xفیلتر انتی الیازینگ مهیا شده بود که باحداکثرتنظیمات 30فریم ثابت!
3-وجود 3گیگابایت حافظه رم دراین کارت گرافیک کمک زیادی میکنه به اینکه کارایی درحد بالایی حفظ بشه
نکات منفی:
1-مهمترین نکته منفی این کارت مصرف بالای برق هستش که 250وات مصرف این کارت هستش و شمابرای تغذیه این کارت نیازبه پاور بالاتر از600وات با 2تاکانکتور8پین و6پین خواهید داشت که کمی ناامیدکننده هستش
2-دمای نسبتا بالا که البته بازهم بستگی به خنک کنندگی کیستون داره
واسه من باکیس گرین x1 basicتوحالت بیکاری دما40درجه بودش ودرحالت لودکامل 74درجه که نشون میده کارت خیلی خنکی نیست ولی بازهم نمیشه بهش لقب بخاری برقی داد!!!
ودراخر صدای تولیدی از فن این کارت گرافیک بسیار کم بوده وتا 50درصد دور فن هیچ صدایی ازاون به گوش نمیرسه وتوفول لود دورفن تا68درصدمیره بالا که صدای کمی تولید میکنه ..
كارت GTX 950 اگر با قيمت منطقي موجود بشه بهترين بازدهي به نسبت قيمت رو بين كارت هاي انويديا داره و با فروشش هم در ادامه عرضه نسل جديد كارت ها ضرر چنداني نميكنيد .
Syncmaster
كارت R9 280x در رينج قيمتي اي كه داره انصافا خريد ارجح تري نسبت به GTX960 وR9 285/R9 380 تراشه Tonga هست اما خوب من بهتون پيشنهاد ندادم به چند دليل .
١- متاسفانه بسياري از مدل هاي 280x عرضه شده الاخصوص از برند ساپفير refer تعميراتي يا ماين شده بودن كه در تاپيك هاي داخل و خارج كشور روش بحث زياد بود .
٢- به علت خيلي قديمي بودن ممكنه درفروشش به مشكل بيشتري بخوريد .
٣- در بازي هاي نوين و جديد مثل witcher 3 و project Cars بازدهي كمتري از GTX 960 و R9 285 نشون ميداد كه پيش تر از اون در تقريبا همه بازي ها برتر از اين ٢ گرافيك نسل جديدتر بود.
با GTX 960 قياسي ندارم اما در مورد r9 285 به علت وجود تنها 2 واحد ACE در سري 7900 و R9 280 series در بازي هاي آينده كه front End قوي تر و با قابليت هاي dx جديدتر r9 285/380 با 8 ACE ضعف خودش رو نشان خواهد داد .
Front end قوي تر با 8 ACE و پشتيباني از تكنولوژي هاي جديدتر كارت هاي نسل جديد رو براي خريد توجيح پذيرتر ميكنه .
اما خوب همه اينها رو ميشه زير پا گذاشت به شرطي كه بتونيد بعدا اون رو با قيمت مناسبي به فروش برسونيد و يك كارت نسل جديد تهيه كنيد:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H a M e D [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید دید که قیمتش وقتی بیاد تو بازار چندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی فکر نمیکنم زیر 800 باشه
و با این اوصاف به نظر من R9 285 خیلی بهتره - مسلما بازده بالاتری از 950 داره
اینم مقایسه عددی این دو گرافیک:
مبارکه آقانقل قول:
گرافیک خوبیه - بد به دلت راه نده :)
دماشم خیلی بالا نیست بابا، بیشتر جو تبلیغاتیه
تازه اینا توی بیشترین فشار ممکنه
وگرنه من خودم G1 Gaming 4gb دارم. توی همین GTA V روی بالاترین تنظیمات (3450 مگ مصرف شده بود) دماش به 60 نرسید!
یه خوبی هم چیپ های AMD دارن اینه که درسته گرم تر از Nvidia ه ولی هیچ مشکلی با اون گرما ندارن
نمونه ش پردازنده FX8350 که با وجود گرمای خیلی بالاش تا 8.6 آور میشه که Geforce حتی خواب همچین کلاکی هم نمیبینه :)
چه مدلی خریدی؟
1-ازکجابفهمم که کارت گرافیکم اورکلاک یا ماین شده؟ویاتعمیراتی هستش؟چونکه مدل سافایرهستش وگارانتی دارهنقل قول:
3-امیدوارم توبازی های اینده اینطوری نشه واز 285عقب نمونه!هرچند 280xریبرندهستش وامیدزیادی بهش دراینده ندارم فوقش1سال دیگه....
بعدش کلا همه قطعات سیستمم رو بروز میکنم
نگران نباش syncmaster جان - زياد جدي نگير - گارانتي داره ديگه
ايشالا چرخش برات تا زمان پردازنده هاي كوانتومي مثل موتور توربو جت بچرخه :d
دوستان کارت گرافیکم در حین ناباوری پوکید :(
نمیدونم چشه ولی سیستم بعد از لوگو ویندوز ریست میشه و فک کنم دیگه امیدی بش نیست کارت رو از رو مادربرد بر داشتم سیستم مشکلی نداره .... یه خط های قرمز رنگی رو صفحه ی اول که نام مادربرد رو میزنه هستش :(( این نشونه های پوکیده شدن دیگه درسته دوستان؟؟؟؟
در حال حاضر بهترین کارتی که با یه تومن میشه خرید چیه ؟؟ یه 100 تومنم بیشتر شد مشکلی نیست لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط P_A_Y_A_M [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درود من به شما کارت گرافیک Sapphire R9 380 Nitro کارت گرافیکی خنک و کم صدا همراه با معماری GCN1.2 که در اینده قدرت بیشتری ازش خواهی دید در بحث DX12