درود
ببخشید کولرهای زالمن توی بازار پیدا میشن؟
clps9900 max و clps9900 df
این مدلها قیمتش چقده اگر توبازار باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
ببخشید کولرهای زالمن توی بازار پیدا میشن؟
clps9900 max و clps9900 df
این مدلها قیمتش چقده اگر توبازار باشه؟
سلام دوست عزیز
شرکت عقیق رایانه واردکننده محصولات زالمن هستش بهتره از اونا بپرسی اینم لینک سایتشونه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
تازه فهمیدم انجمن اورکلاک دوباره راه افتاده|:)
هم راه افتادن انجمن که تازه فهمیدم و هم عضویت خودم مبارک! :دی
حالا سوالم:
دوستان یه پاور 540 ممونکس دارم؛میخواستم ببینم کیفیتش در چه حدیه؟
فعلا این سیستمو دارم و مشکلی ندارم:
Core i3 2120
9600gt gddr3
2*ddr3 4g
Hdd:500g sata 7200
بعدا میخوام گرافیک 4890م رو بهش وصل کنم.
مشکلی پیش نمیاد؟
میدونم از نظر واتیج؛540 براش کافیه اما برند پاورم ممونکس هست!
کیفیتش خوبه و برا اون سیستم جواب میده؟
پیشاپیش تشکر
سلام دوست عزیزم ، خدمتون عرض کنم کارت گرافیک 4890 آنچنان مصرفی نداره ، و پاور شما نام آشنا هست و از نظر بنده مشکلی نخواهید داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meisam.Me-Pc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
منتظر باشیم تا دوستان دیگر نیز نظر خودشون و اعلام کنند.
با تشکر و احترام@};-
پیشنهاد عالی بود اصلا به ذهنم نرسیده بود :D البته رسیده بود دنبال این بودم کلا کیس رو بذارم بیرون باشه و کار کنه همیشه :D ولی برای اسکور گرفتن نه به فکرم نرسیده بود یه مدتم خواستم که بایوس کارتارو آنلاک کنم که بتونم تا 1250 مگاهرتز ببرم دیدم دردسر داره بیخیال شدم همین الانش روی 1100 مگاهرتز نتونستم آخر ولتاژ پایدارشونو پیدا کنم تا 1180 هم بردم ولتاژ رو ولی فریز میکرد توی 3d mark ! بیشترم نبردم دیگه ترسیدم ! نمیدونم شاید پاور خسته میشه :D
isbn عزیز برای اینکه بازهم بهتر جواب بگیری پیشنهاد می دم از یه پاور دیگه هم در کنار پاوری که داری استفاده کنی. من هم حدس می زنم پاور کم میاره. پاورت چیه؟نقل قول:
پاورم 1000 وات گلد گرین سری اور کلاک هست !
یه پاور gx 650 کولر مستر هم دارم که افتاده یه گوشه .
البته تا اونجا من که خبر دارم،استفاده از 2 تا پاور همزمان خیلی خطرناکه!! مگر اینکه طرف خیلی وارد باشه...
پاور ایشون هم کاملا(عین..) جوابگو هست :d
آره اصلا اگه پاور دوم نصب کنم فنش قراره چطور بچرخه ؟ چون فوقش بتونم با پاور دوم یکی از کارتهارو تغذیه کنم . جز یک سره کردن فنش راهی نیست
فکر کنم بتونی تو بازار پیدا کنی:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یه راه دیگه هم استفاده از رله هست. یه کم زمان اضافه بیارم حتما توضیح می دم. خودت می تونی جور کنی ;)