خیلی بعیده نصب شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط devil.swath [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی بعیده نصب شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط devil.swath [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم
از این فن کنترولر ها که جای فلاپی کیس میزارن تو ایران هست آیا ؟
عکس
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sohrab zar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فعلا" توی بازار ایران مدل زیر موجود هست و قیمتش هم مناسب میباشد :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پ.ن:
لطفا" قوانین مربوط به عکس گذاشتن رو رعایت کنید و داخل آپلود سنتر سایت آپلود کنید .
با تشکر@};-
میشه یه راهنمایی به من بکنین
من Q9550 دارم دماش حالت عادی 54 ، 55 و تو لود 100% بعضی وقتا به 95 هم میرسه
اورکلاک نیست نمیدونم مشکل از چیه یه کولر عوض کردم از این معمولیا روشه الان خمیر سیلیکن هم چند مدل امتحان کردم فرقی نکرد
میخام کولر رو عوض کنم یه کولر حرفه ای بگیرم
از بین این دو تا کدومشون بهتره؟
Evercool Transformer 3
و
DEEPCOOL GAMMAXX S40
اگه مدل بهتری هم تا زیر 80 تومن سراغ دارین که مشکلمو حل کنه معرفی کنین
ممنون
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط blue7077 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل deep cool s40 عالی هست دراین محدوده قیمت!
پیشنهاد میشه خیمر سیلیکون مرغوب هم استفاده کنین نظیرCF III
فن اس 40 چقد میتونه دمای این cpu رو پایین بیاره؟
دوست عزیز ، اینکه چه مقدار درجه حرارت و پایین میاره ، بستگی به فضای تحویه کیس شما داره و محیط...نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue7077 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و همچنین مقدار هزینه ایی که برای خرید کولر میکنید ، نمیتونید از یک کولر 60 الا 80 هزار تومانی انتظار قدرت یک کولر 300 هزار تومانی را داشته باشید.
پس نتیجه نا معلوم هست ، شاید ایراد از پیکربندی کیس شما ، ایراد از CPU و موارد دیگر باشه...
کولر های DEEP COOL نسیبت به قیمت کارایی خوبی دارند. همانطور که دوست عزیزمون حمید جان فرمودند استفاده از خمیر سیلیکون مرغوب و نحوه درست بستن کولر تمامی این مسائل به کاهش دما کمک میکند.
با تشکر@};-
مطمئنا از فن استوک خیلی بهتر عمل میکنه ولی دقیق نمیشه گفت چند درجه خنک تر میکنه!نقل قول:
ولی اگرازخمیر مرغوب هم درکنارش استفاده کنین امکان داره 15تا20درجه هم با کاهش دما روبرو بشین!
البته درحد احتمال هست@};-
شما اول کولر رو تهیه کنین و تست کنین ، اگر راضی کننده نبود اقدام به تهیه خمیر کنین
موفق باشین@};-
ترسم همش اینه 80 تومن اینم بخرم باز فرقی نکنه
آخه اورکلاک نیست باید با فن معمولی خنک بشه دیگه؟
منظورتون از اینکه cpu مشکل داشته باشه چیه؟ چطور میتونم بفهمم ایرادش چیه؟
دوست من خمیر استوک این کولر z5 یا z3 هست(احتمالا z5) که کار راه اندازه
دقت کنید شما اگر قرار s40 بگیرید به علاوه یک خمیر مرغوب در کل درمیاد حدود 110 تومن خمیر 25 تا 30 و کولر هم 80 تا 85 تومن
کار بهتر اینکه با این هزینه کلا true spirit بگیرد به قیمت 115.