THERMALRIGHT ARCHON Rev.Aنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
4.5GHz
نمایش نسخه قابل چاپ
THERMALRIGHT ARCHON Rev.Aنقل قول:
نوشته اصلی توسط izoma [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
4.5GHz
دوستان قصد خرید فن کیس دارم در اندازه ی 12 سانت سفق قیمت تا 70 تومان هست
مهم برا من بیصدا بودن و طول عمر هست (در طولانی مدت دچار صدا نشه )
ظاهر هم ههم هست هم نیست اگه رنگ خاصی باشه اشکال نداره چون به پشت کیس نصب میکنم اگه نور داره قشنگ باشه میتونم فن جلو رو ببرم عقب اینو در جلو نصب کنم (ولی اگه نوری داره حتما باید ابی باشه)
من خودم یه فن انرمکس دارم (این مدل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
نقل قول:Case Fan ENERMAX Apollish Fan 12cm
سلامنقل قول:
چون ملاک رو بی صدایی عنوان کردید خود Enermax سری SILENCE انتخاب خوبی میتونه باشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون از راهنمایی چند تا سوال پیش میاد :نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1.با 4.5ghz دما به چه حدی میرسه؟
2.با رم های شانه بلند مشکلی که نداره؟
اگر امکانش هست چند تا بنچمارک ازش بذارید
ممنون میشم@};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
ممنون از پاسخ سریع شما خواستم ببینم چقدر فرق بین این کولر و CPU Cooler Thermalright Silver Arrow SB-E و ThermalRight Silver Arrow SB-E Extreme Cooler چقدر فرق بین این 3 وجود داره با توجه به تقریبا 50تومن قیمت بیشتر اگر بصرفه تر بود بودجه رو افزایش میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تفاوت اصلیه SBE Extrem با مدل معمولیش دوره فن هست که این مدل تا 2500 RPM افزایش دور داشته و حدود 2 درجه از مدل سادش خنک تر هستنقل قول:
قرق زیادی وجود نداره ولی قطعا تفاوت دارند و چند درجه ای خنک تر عمل می کنند.شما افزایش بودجه هم بدید تازه به قیمت Archon می رسید.نقل قول:
خوب من گفتم تقریبا 200تومن! دوستان من یک رادیاتور پیکان هم دارم میشه از اون به جای رادیاتور های واتر کولر ها استفاده کنم؟:d به چه چیز هایی غیر اون نیاز دارم و هزینش چقدر در میاد؟:d