بابت راهنمایی ممنون
یه سوال دیگه
بین کیس گرین مگنوم 2 با raidmax BLADE BLACK کدومو بگیرم بهتره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بابت راهنمایی ممنون
یه سوال دیگه
بین کیس گرین مگنوم 2 با raidmax BLADE BLACK کدومو بگیرم بهتره؟
از نظر سایز و زیبایی و کیفیت ساخت raidmaxنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3adegh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی از لحاظ سیستم کولینگ مگنوم
ولی من raidmax blade رو پیشنهاد میدم
ببخشید کیس ایکس3 خوبه؟تا چه حدی به این نزدیکه؟ممنون
با سلام
دوستان میخاستم ببینم LN2 POTاینجا پیدا میشه؟
بیشتر محصولات Kingpin و SF3D مد نظرم هست.
قیمتش چند میشه ؟ ایا شما دارید؟
منتظر دوستان هستم
درود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.gadare [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوست عزیز
کیس X3 خوبه اما از نظر اندازه و کولینگ خیلی از X6 فاصله داره . X3 تولید چند سال پیش هست اما X6 در سال جاری معرفی شده و بیشتر استانداردهای یه کیس خوب رو دارا میباشد .
در کل ارزش 100 هزار تومان بیشتر خرج کردن نسبت به X3 رو داره ;)
با تشکر @};-
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hazhar.ghorbani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیشتر اورکلاکرهای ایرانی پات دست ساز دارن یعنی خودشون طراحی کردن و دادن براشون ساختن ;)
محصولات Kingpin و SF3D رو هیچ کس وارد نمیکنه , در نتیجه خودتون باید به یکی از واردکننده ها سفارش بدید تا براتون وارد کنن .
قیمتش هم باید به دلار + هزینه ارسال رو حساب کنید , البته چون وزنش زیاده گرون در میاد .
@};-
بله حق با شماست گفتم شاید وارد شده باشه ممنون از اطلاع رسانینقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام لطف کنید زیباترین و خنک ترین کسی موجود در بازار رو تا 300 تومن بهم معرفی کنید در ضمن دارای کلیه پورت ها از جمله ساتا و ... باشه
Green X5 Fusionنقل قول:
نوشته اصلی توسط aram176 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cooler Master CM 690 II
دومی قدری گرون تره!!!
درود
البته این مدل ها هم بدک نیست : ;)
Green X6 Challenger
RaidMax Case Raptor
ارزش فکر کردن رو دارن .@};-
سلام بچه ها
با بودجه 160 این کیس چطوره؟خیلی زاهرش قشنگه فقط مونده اینکه ضد گردوغبار هست؟فنهاش ساکت هستند؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]