ممنون از راهنمایی تون @};- حالا اگه بحث قیمت رو کنار بزاریم ، شما کدوم کیس رو پیشنهاد میدید که هم از لحاظ سایز ، تهویه مناسب ، کارایی و زیبایی مناسب باشه . آیا کیسی هست که به این زودیا وارد بازار بشه و از اینا هم بهتر باشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از راهنمایی تون @};- حالا اگه بحث قیمت رو کنار بزاریم ، شما کدوم کیس رو پیشنهاد میدید که هم از لحاظ سایز ، تهویه مناسب ، کارایی و زیبایی مناسب باشه . آیا کیسی هست که به این زودیا وارد بازار بشه و از اینا هم بهتر باشه .
سلام دوستان، بنده قصد اورکلاک cpuی سیستم زیر رو دارم:
cpu: pentium 925 dual core 3.0GHz
main: Giga GA-G41MT-S2
ram: 2x2GB
vga: onboard
psu: unknow
مدل پاور مشخص نیست و نمیدونم چند واته چون هیچ طرف پاور هیچ چیزی ننونشه. مدل کیس از برندهای متفرقه هست(viera) پنل جلوی کیس رو برداشتم و روی قسمت جلو، یه فن8 رو با استفاده از سیم نصب کردم، پشت کیس هم یه فن8 نصب کردم، درب بغل کیس رو هم برداشتم و با استفاده از مفتول، یه فن12 روی قسمت بغل کیس گذاشتم و محکم کردم تا قسمت پایینی مادربورد رو خنک کنه(چون هیت سینک چیپ شمالی داغ میشه). ضمنا فن cpuی این سیستم استوک هست.
با یکی از دوستان در فروم سایت سخت افزار صحبت کردم و ایشون فرمودن این سیستم زیاد به درد اورکلاک نمیخوره ولی اگه پاور و فن cpu رو عوض کنی شاید بشه تا حدود 4GHz اورکلاک کرد. ایشون برای کولر مدل Thermalright True Spirit 120 و برای پاور با توجه به اینکه قصد خرید یه کارت گرافیک متوسط (شاید حداکثر یه GT640 یا HD7770) رو در آینده دارم، یه مدل 530 واتی پیشنهاد دادن.
بنده قصد رکورد زدن ندارم و فقط برای افزایش کارایی و علاقه ای که به اورکلاک دارم میخوام این کارو یاد بگیرم.
به خاطر اینکه این سیستم ارزش نداره اینقدر واسش خرج کنم پس به دنبال قطعات دست دوم رفتم.
حالا بنده چندتا سوال داشتم که اگه دوستان زحمت بکشند و هر کسی بیاد و نظر خودشو بگه بسیار ممنون میشم:
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به نظر شما ارزش خرید داره؟قیمتش خوبه؟
2-من یه جا شنیدم که اگه از یه پاور قوی در یک سیستم ضعیف استفاده بشه میتونه به سیستم آسیب بزنه، این حرف درسته؟ اگه درسته این پاور برای این سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ کافی هست؟
3-برای کولر یه مدل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پیدا کردم. به نظر شما قیمت و کاراییش خوبه و ارزش داره یا اینکه بیشتر صبر کنم تا یه مدل دیگه پیدا شه؟
4-مادربوردم و هیت سینک های روی اون مزاحمتی برای این کولر ایجاد نمیکنه به نظر شما؟
از اینکه با شکیبایی پست بنده رو مطالعه فرمودین متشکرم و از پاسخ های ارزشمند شما، پیشاپیش سپاسگذارم.
سلام دوست عزیزم کوتاه خدمتون عرض میکنم ، psu قوی برای سیستم متوسط باعث ضرر سیستم نمیشه ، ولی باعث ضرر برای جیب شما خواهد ، شد ، پاور مورد نظر و ذکر شده توسط شما دوست گرامی ارزش خرید مالی و پرفورمنس نداره ، اما در مورد لوکینگ cpu میتونم بگم گزینه خوبی است ، برای مادربورد شما هم مشکل ایجاد نخواهد کرد. اک کولینگ ها فاصله استاندر را از سطح مادربورد دارند و بیشترین مشکلی که ممکن هست ایجاد کنند برای رم هایی هست که هیت سینک بلندی داشته باشند...برای هیت سینک های برد شما و همچنین رم های شما مشکل ایجاد نخواهد کرد....یک پاور 450 تا 500 واتی برای شما کفایت میکنه. و کارت 7770 گزینه بهتری برای سیستم شما هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط isteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با تشکر@};-
با سلام خدمت دوستان گل.:x
يك اير كولر براي سوكت am2 + مي خواستم فكر كنم پردازنده athlone بود.
بودجه ١٠٠ هزار تومان. ترجيها كم تر از ١٠٠ تومن بشود ولي اگر پيشنهاد ديگه اي داريد خوشحال مي شوم.
رم ها هم هيتسينك كوتاهند و مشكل ايجاد نمي كنند.
کولرهای تو محدوده قیمت 60 یا 70 تومن تفاوت اندکی با کولر stock دارن و تو محدوده قیمت 100 تومن بهترین گزینه true spirit هست که تفاوت اندکی و ناچیزی با NH-D14 داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سرنگ سیلیکون داخلش هم فکر میکنم chill factor 2 باشه که خیلی هم خمیر خوبیه.
دست شما درد نکنه...@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کجا گیر می آد؟
قیمت دقیق؟
همونطور که عطا جان گفتن بهترین کولر هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
true spirit هستش قیمتش حدودای 110 تومنه و
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نمونه چه طوره؟
120 خیلی زیاد است.
Deepcool Ice Wind Proنقل قول:
کولرهای Deepcool در این محدوده قیمت اختلاف چندانی با هم ندارند،در ضمن کولر استوک با غیر استوک حتی با دو عدد هیت پایپ هم کلی تفاوت دارد،هنگام لود تفاوت خیلی واضح قابل رویت هست.
سلام ببخشید یک کیس ارزون قیمت حدود 100 تومن میخوام.
که بشه روش واتر کولینگ دست ساز پیاده کرد و یک قسمت شیشه ای باشه که نمای دید داخل هم داشته باشه.
کیس هایی که نمای شیشه ای دارند،کمتر از 300 تومن نیستند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin7x [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
magnum 2 بدون نمای شیشه ای،دارای امکانات نصب واترکولینگ،قیمت نزدیک 150 تومن.
قابلیت برش رو داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بدنه کیس های این رده مقاومت کافی برای برش رو ندارند و احتمال از بین رفتن کاور کناری وجود دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amin7x [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان در رنج قیمت 100-150 چه کیسی رو پیشنهاد میکنید؟ (البته به جز هانتر)
فعلا که به عنوان آخرین گزینه magnum II رو در نظر دارم مگه اینکه کیس بهتری پیشنهاد بدین.
هم ظاهر، هم تهویه و هم امکانات خوبی داشته باشه
راستی کیسهایی مثل magnum II که مال دو سه سال پیش هستن و امکاناتشون نسبتا قدیمیه و USB 3 ندارن، مشکلی ایجاد نمیکنن؟
کیس به نسبت به روز و خوب چی میتونم تهیه کنم؟
در حال حاضر در این محدوده قیمتی تنها magnum 2 مورد توجه هست،برای استفاده از usb3 می توانید از برد های اکسترنال یا اینترنال که دارای usb3 هستند،استفاده کنید.نقل قول:
اگر می توانید بودجه را افزایش دهید،Green X3 با 220.000 بهترین گزینه هست.
نمیدونستم x3 قیمتش 220 تومنه، فکر میکردم بیشتر باید باشه، بله فکر میکنم 80 تومن افزایش ارزشش رو داشته باشه x3 بگیرم، فقط فکر کنم یجا دیده بودم یه مشکلی تو نصب قطعه پیش میاد باهاش دقیقا یادم نیست فکر کنم مشکل نصب کولر سی پی یو بود! در موردش اطلاع دارین؟
دوست عزیزنقل قول:کیس Elite 431 Plusکیس مناسبی هست مخصوصا اینکه درب کناریش هم از نوع شیشه ای هست.و از نسل جدید USB نسخه 3 پشتیبانی می کنه.البته این مدل شامل چند مدل دیگه هم می شه که فقط طرح درب کنارشون با هم فرق می کنه.
این کیس رو بسته به بازار با حدود قیمت 150 تا 165 می تونید خزیداری بکنید.البته از لحاظ زیبایی به پای ایکس 3 نمیرسه.ولی از لحاظ تهویه چندان تفاوتی دیده نمی شه.
اینم عکس کیس :
برای اطلاعات بیشتر درباره این کیس به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مراجعه کنید.
در مورد ایکس سه هم مشکل شایعی که کاربران ذکر کردن اینه که وقتی از پاور بزرگی استفاده می کنید عملا دیگه نمی شه از فن زیر کیس استفاده کرد.
بقیه مشکلاتش رو بنده خبر ندارم.
سلام بر اساتید
من میخوام فردا یک سیستم خیلی کوچک جمع کنم
برای میز تلویزیونم میخوام از این گیس کوچک ها یا حتی خوابیده ها بگیررم
لطفا یه قیمتی اگر دارید محبت کنید فردا سرمون رو کلاه نذارن ممنون
راستی میخوام از مادربرد و سی پی یو amd استفاده کنم. فکر کنم x2 بگیرم .
Target case black + power 300نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi keshvari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
100.000
دوستان سلام.
میخوام یدونه خنک کننده آبی برا سیستم بگیرم.
CPU هاوسول و 4770K هستش.
اور هم در حد همون دیفالت مادربورد میکنم معمولا. کیش هم Haf X هستش.
میشه لطف کنین و بگین چیا موجود هستن و کدومشون بهتره ؟
ممنون از وقتی که میزارین.
سپاس
برای over معمول خرید یک air cooler در شرایط فعلی بازار کارایی بیشتری نسبت به ست واتر بهتون میده پیشنهاد true sprit 120 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
دوستان راستش در نظر دارم پاور سیستم رو عوض کنم توی این بازار بی در و پیکر هیچ برند درست درمونی پیدا نکردم تقریباً.
فقط کولر مستر + ترمالتیک + سیاسونیک
پاور الانم هم همونطور که توی امضاء م مشخص هست از بهترین برند موجود هست که واقعاً به صورت شانسی تو زمون خودش گیر آوردم و تا الان هم کوچکترین ایراد و یا افت ولتاژی توش ندیدم و هم اینکه زیبایی خاصی هم داره خلاصه همه جوره ازش راضی هستم و فقط به علت تنوع و اینکه تقریباً سیستم 24/7 روشن هست میخوام عوضش کنم (همونطور که میدونید پاور ها بعد از چند وقت افت میکنند- البته من توی پاور خودم چیزی احساس نکردم)
خلاصه بین برند های بالا فقط سیاسونیک رو توی یه فروشگاه دیدم مدل x750 وات هست سری 80 پلاس گلد-. و توی انجمن همسایه هم یکی از دوستان فروش دارن و به گفته ایشون وارد کنندش تک دیتا هست همون وارد کننده و گارانتی کننده پاور های سیلوراستون(که اخر معلوم نشد جریان اون پاور ها چی شد که طی یک یا دو هفته نسلشون از بازار چرا منقرض شد)
حالا میخوام بدونم که این مدل پاور رو کسی تونسته استفاده کنه و جنسش مطمئن هست ؟
ارزش خرید داره ؟
به غیر از این مدل برند خاص دیگه ایی کسی سراغ داره توی رنج 750 وات گلد توی بازار با حدود قیمتی 550-600 تومن که کاملاً مطمئن باشه
(خواهشاً به هیچ وجه گرین- انرمکس پیشنهاد ندید-- با تشکر@};-@};-@};-)
چرا انرمکس نه دوست عزیز؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین برند پاور جهان انرمکس و کرسیر هستن! چطور مایل به خریدشون نیستید؟! گارانتی بسیار خوب 5 ساله هم دارن!
هر چند شرکتش پول واتش رو می گیره! :d به ازای هر وات، 1000 تومن! اما در هر صورت کیفیت بسیار بالایی دارن و کاملاً دارای استانداردهای بین المللی هستن.
اگر قصد شما اورکلاک باشه، می تونید سری پلاتیمکس رو بخرید که دارای سرتیفیکیت 80 پلاس پلاتینیوم هست!! (هر چند قیمتش بالاست.)
شما اگر بتونید Seasonic(سیسونیک) سری G رو پیدا کنید،خیلی انتخاب مناسبی هست/نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از بین اون برند ها باز هم سیسونیک برتره و گرونتر!!!!
برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید بررسی مدل 550 وات از این سری را در تاپیک زیر مشاهده کنید.البته فراموش نشود که از این سری تنها تا مدل 650 وات تولید شده است.اگر 650 وات برای شما کافی نمی باشد به ناچار باید سراغ سری X Gold برید که خیلی گرونن!!!
با علی کاملا موافقم seasonic جزو دو و یا سه brand/OEM مطرح جهانه هم برای خودش تولید میکنه و هم برای بقیه برندها. حسام جان برندهای مثل کرسیر و XFX مطرح ترین
کارهاشون از بردهای seasonic استفاده شده بود.
محمد جان بدون شکنقل قول:
سری X برند معتیر Seasonic یکی از بهترین انتخابها (حتی بهترین انتحاب) نه در بازار داخلی ایران ، بلکه در بازارهای جهانی هست
برند Seasonic همیشه پاورهای باکیفیتی رو به بازارهای جهانی ارائه داده و سری X هم از گل سر سبد و موفق این برند هست ،
باعث تاسف هست که این برند معتبر در بازار داخلیمون زیاد شناخته شده نیست (البته پیدا کردنشم به این راحتیها نیست) که باعث میشه دوستان به اشتباه پاورهای برندهای دیگه رو بهتر از این برند معتبر بدونن...
برای بهتر آشنا شدن دوستان با این برند کافیه دوستان بدونن بیشتر سری پاورهای HighEnd و معروف برندهای معتبری مثل Corsair (مثل سری HX) ساخت این غول پاور ساز هست.
بد نیست بررسی اجمالی از پاور مد نظرتون رو از بهترین سایت بررسی پاور در جهان (HardwareSecrets) مطالعه بفرمائین:
به نویز بی نظیر پاور که در ولتاژ 12 ولت در فول لود حدود 15mv هست توجه بفرمائید (در استاندارد زیر 120 قابل قبول هست)
و در اور لود.. تا 25% بالاتر از توان حقیقی پاور تستها رو به بهترین نحو پاس کرده.
به هر حال بهترین فرصت برای دوستانی هست که دنباله یک پاور خوب می گردن (که شاید مثل قبل تا سالها این برند معتبر رو تو بازارمون پیدا نکنیم)
.................................................. ................
البته در مورد شما به نظر من هیچ نیازی به تعویض پاور ندارین...
بیشتر افت پاور در دراز مدت بدلیل :
استفاده دراز مدت با توانی بیش از 80% توان واقعی پاور (در فشار بودن پاور)
که در مورد شما صدق نمیکنه...
چون تا جایی که می دونم سیستم شما تا الان به سختی به مصرف 500 وات رسیده باشه (سیستمهای قبلیتون.. والا سیستم حالتون 200 وات هم مصرف نداره)
دوستان این آقا رضا یه پا برا خودشون متخصص پاورن.
همین الان هم برا سیستم های خودشون از این پاور ها استفاده میکنن.
کلا تو بحث پاور خیلی حساس هستن!:)
یه بار به ایشون گفتم یه پاور خوب برام پیدا کنن(خوب از نظر من با توجه به جیب ممونکس و گرین ترمال تک هست) ایشون گفتن یاSeasonic یا انرمکس !:d
وقتی هم یه حرفی میزنن ، بنده کاملا ایمان دارم که نه از روی خوندن رویو ها بلکه از روی تستی که به شخصه انجام دادن صحبت میکنن.
دوست من به حرف آقا رضا گوش کن وقتی که هیچ افت ولتاژ یا راندمانی شما ندارین تعویض پاور با این قیمت ها بالای برند های خاص کمی عاقلانه نیست!:)
افرادی مثل من دارن با یه پاور 420 واتی سر می کنن انوقت شما برا تنوع پاور عوض می کنین؟!:)
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان بنده می خوام تا حدود 100 تومن برا خرید یک پاور دست دو هزینه کنم.
تو فروم های دیگه چند مورد رو دیدم لینک هم براتون قرار می دم.
اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنین تا با این بودجه بهترین رو بخرم.
پاور حتما داررای هشت پین باشه.اگر دو تا شش پین هم داشته باشه که چه بهتر.
واتش حداقل 480 باشه.
لینک های پاور هایی که خودم پیدا کردم.:
گرین530 وات سری EU هم هست.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرین 580 وات فن کوچک PFC اکتیو.
535 گرین:
460 کولر مستر:
سلام علی جان ..من کلا با خرید پاور دست دوم موافق نیستم.....ولی در بین اینها 580 وات گرین بهتر هست....اما ..باز هم میگم منبع تغذیه برای سیستم خیلی مهم هست....سلامت پاور یعنی سلامت سیستم......حالا انتخاب با خودت هست ( این تجربه بنده بود) توی خرید پاور های دست دوم همیشه مشکلی بوجود میومده...@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب الان نوی این پاورا چنده؟
والا منم دوست دارم پاور نو بگیرم ولی آخه بودجه کمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مشکلی نیست علی آقا شما همون 580 وات گرین رو بگیرید اصلا سمت اون ضعیفتر ها نرین که بعدا براتون مشکل ساز میشه البته در نظر داشته باشین موقع خرید حتما دقت کنید بلاکهای پاور باز نشده و دست نخورده باشن و یه تست سنگین هم ازش بگیرید مثل تست Power supply نرم افزار OCCT.
:)
سلام دوستان، به نظرم شما از بین کولرهای پایین کدوم یک عملکرد بهتری داره؟ لطفا بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت بفرمایید. کاربرد: برای اورکلاک cpuهای سوکت 775@};-
1- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3- [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
راستش من نمیخوام نظر کارشناسی بدم.
میخوام بگم بهتر نیست از برندهایی که تو ایران رواج دارن و قیمتشون هم خوبه استفاده بشه؟
مثل همین دیپ کول.حس میکنم میشه کولری در همین سطح یا یه مقدار پایینتر ولی با قیمت خیلی مناسبتر پیدا کرد.
اگه حرفم غلطه دوستان لطف کنن تصحیح کنن تا خودمم از گمراهی در بیام.:)@};-
از بین این کولر هایی که گفتی دومی از همشون بهتر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط iSteve [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما محمد جان هم درست میگه.به جز این کولر ها میشه گزینه های بهتر از برند های دیگه داشت
موفق باشید;)
سلام
خمیر حرارتی بین nt-h1 و z9 کدوم پیشنهاد میشه؟
nt_h1 هم بهتره و گرونترنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
دوستان قصد خرید پاور دارم نهایتاً تا 450 تومن
چی پیشنهاد میدید ؟؟
لطفاً مدلی که معرفی میکنید حتماً تو بازار موجود باشه و حدود قیمت هم بگید ممنون میشم (کابل منیج باشه چه بهتر)
سیستم من 24/7 میخواد روشن باشه کاربرد هم همه چی هست گیم اوور و ...
خود سیستم همیشه در حال تغییر هست و رو به قویتر شدن
@};-@};-
green 750 oc قیمت هم 450 تومننقل قول:
فقط همین 1 مورد وجود داره ؟:(نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
toppower 850 هم هست به قیمت 400 و همچنین انرمکس naxn 650w هم قیمت 350 با راندمان bronze.ینقل قول:
خیلی ممنون از دوستان
ظهر رفتم بازار یکعدد 750 گرین به سختی تونستم گیر بیارم به قیمت 445 تومن امیدوارم ارزشش رو داشته باشه
فقط دوستان اگه کسی یه لینک درست درمون خارجی از این مدل پاور یا مدل اصلیش که برای cwt هست داره بده بسیار ممنون میشم
الان که ولتاژ رو با برنامه hwinfo چک کردم شاخه 12 ولت اومد زیر 12و رسید به 11.968 در صورتی که پاور خودم بعد 4 روز و خازن باد کرده ولتاژ زیر 12 نمیداد :(:(
این چارت تمام پاورهای cwt هست ویزیگی های اصلیش رو هم گفته.نقل قول:
این مقدار افت ولتاز هم خطری و مشکل ساز نیست.
دوست من این مقدار نوسانات ولتاژ کاملا طبیعی هست و مطمئن باشید مشکلی ایجاد نمیکنهنقل قول:
با خیال راحت استفاده کن@};-
سلام
دوستان به نظرتون کدوم یکی از واتر کولرهای زیر رو بخرم از نظر عملکرد و کارایی برای 2011 ، 1155 و 1150 مناسب هست .
1 - خرید بلاک سی پی یو ( XSPC RAYSTORM ) به همراه رادیات بخاری پیکان ، پمپ آکواریوم ، مقداری شیلنگ و فیتینگ و دو تا فن ( Cougar Vortex PWM ) - به قیمت 560 تومن
2 - Corsair H100i Liquid CPU Cooler - به قیمت 490 تومن
در حال حاضر کولر من NH-D14 هستش که به خاطر بزرگ بودنش نمیتونم از رم ها به صورت dual cahnnel استفاده کنم . واتر کولرم برای این میخوام که بتونم سی پی یو رو در فرکانس 4600 تا 4800 برای 7/24 استفاده کنم .
ممنون @};-
محمد جان اگه حوصله ی دردسر داری مورد 1 رو انجام بده کار نهایی هم اصلا جالب در نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی اگه دنبال یه کولر خوب و جمع و جور میگردی برو دنبال مورد دوم + یه جفت فن کوگار اضافه
این h100 جدیدا گارانتی دارن؟
ممنون داداش @};-نقل قول:
بیشتر برای من عملکرد و کارایی مهمتره و اینکه بتونم سی پی یو رو در فرکانس 4600 تا 4800 استفاده کنم .
برخی از دوستان مورد اول رو بهتر میدونن :d
برای چی یه جفت فن کوگار اضافه بخرم ،آخه با اینکار میتونه تاثیر زیادی در عملکردش داشته باشه .
حالا هر جور صلاح میدونینقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به این خاطر گفتم یه جفت فن کوگار اضافه بگیری که هم زیر و هم روی رادیات h100 فن ببندی که تاثیر زیادی تو کاراییش داره
دوستان اگر امکان داره یک پاور فوق العاده کم صدا بهم معرفی کنید...بالای ۷۵۰ باشه...خودم یه پاور ۸۸۵ گرین سراغ دارم..مال یکی از آشنایان هست و حدودا یک ماه باهاش کار کرده و ۳۷۰ میتونم بگیرم ازش..به نظرتون خوبه؟ در غیر این صورت مدل ۷۵۰ گرین چطوره؟ oc البته....
فقط کم صدا بودن خیلی واسم مهمه @};-
toppower 850 گزینه مناسبیه با قیمت 400 تومن گلد هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
توصیه من به شما خرید Corsair H110 هستش. خیلی بهتر از H100 هست. هم کاراییش بیشتره و هم نویزش کمتره.نقل قول:
استفاده از 4 تا فن به جای 2 تا هم باعث میشه که سیستم شما بصورت Push/Pull عمل کنه که کاراییش حداقل 20% اضافه میشه.
پویان جان یه سوال:نقل قول:
منظور شما از دردسر چیه ؟
آخه من میخوام کیت کولر XSPC بگیرم.
میخوام ببینم دردسری که مد نظر شما هست تو تمام کولر ها یکسانه یا تو کولرهایی که وسایلش تیکه تیکه سرهم یندی میشن دردسر بیشتری هم دارن ؟
من فقط چون وسواسی هسنم از water lekeage میترسم.
ممنون
علی جان اقا محمد میخواست بلاک xspc بگیره رادیات پیکان پمپ . . . خوب هماهنگ کردن اینام خیلی دردسرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی کیت کامل این مشکلات رو نداره و کارایی نهاییش هم خیلی بهتر هستش از کارای دست ساز
مخصوصا کیت های xspc
تاحالا نشنیده بودم اسمش رو...از نظر صدا چطوره؟؟ خودتون تست کردین و مقایسه کردین با گرین؟؟نقل قول:
سپوال بعدیم اینه کیفیت ساخت گرین در سری b بهتره یا oc ??
سری oc فقط یک لاین 12v داره و طبیعتا بهینه شده برای over مخصوصا تو قسمت ریپل خروجی ولتاز و بهترین گزینه اس اون سری های b ورزن های قدیمی بودن که دیگه تولید نمیشننقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid123 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
toppower هم برند باکیفیتی هست با راندمان گلد. هر چیزی هم که شما نشنیدی دلیل نمیشه توش ابهام وجود داشته باشه من هزارتا برند معتبر نام میبرم که مطمئنم تا حالا اسمش به
گوشت نخورده شما اصلا چقدر میخوای هزینه کنی؟
۴۰۰ تا ۵۰۰ و خورده ای...نقل قول:
راستش برندهای معتبر رو که میشناسم..مثل Seasonic, Corsair, XFX, Antec, Enerma و ...
ولی من در مورد برند هایی که توی ایران موجود هست صحبت میکنم و مدنظرم هست..اگر این برند ها براحتی توی ایران پیدا میشدن شک نمیکردم توی خریدشون...
همونطور که گفتم سری b گیر اوردم ۸۸۵ ...
خواب seasonic , enermax هم تو ایران هستن دیگه نماینده مجاز هم دارن antec و corsair هم باید بگریدی گیر بیاری ینقل قول:
پیشنهاد من 850oc گرین 540تومن
850 toppower قیمت 400 تومن
1000oc گرین هم 600 تومن هست
اصلا توان مصرفی سیستم شما چفدره؟
Cpu : 3470نقل قول:
Ram 2* 4 GIG
GPU : GTX 770 در آینده شاید SLI کنم
اگر میشه بگین ۸۸۵b اگر بگیرم از گرین بهتره یا ۸۵۰ oc ??? چون ۸۸۵ حدود ۳۸۰-۹۰ گیرم اومده و نو هست...
در مورد برندهای دیگه با توجه به اینکه شهرستان هستم به سختی گیرم میاد
به جز گرافیک بقیه قطعاتت کم مصرفه اگر یقین داری که در اینده میخوای sli کنی 850w بگیر سری oc. قبلا هم گفتم یک لاین 12v داره و همچنین efficiency gold هست در صورتی که سری Bنقل قول:
efficiency BRONZE هست. طبیعتا سری OC انتخاب بهتری هست
ممنون پس همین کارو انجام میدم یه مدل پاور خوب هم پیشنهاد بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط SWORD-MASTER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Seasonic 860W Platinum or Seasonic X-850W Goldنقل قول:
نوشته اصلی توسط Tiger Irani [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوستان من یه سیستم با مشخصات زیر دارم
CPU 3930K
ASUS Rampage IV Extreme
RAM 2*4GB 2000
4*HDD
VGA 650Ti boost
Corsair H100i Liquid CPU Cooler
برای کیس و پاور هنوز چیزی انتخاب نکردم
لطف میکنید راهنمایی کنید
چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H@/\/\ID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نهایتا 1200
کیس بی نهایت با کیفیت ZALMAN GS 1000 با بدنه المینیوم و استیل بسیار شیکه و عرض و عمق اش بسیار بیشتر از HAFX هست هر چند ارتفاعش یه مفدار کمتر از HAFXنقل قول:
نوشته اصلی توسط H@/\/\ID [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ارتفاع HAF 590 ولی GS 1000 570mm هست و اصلا مشکل ساز نیست از لحاظ کولینگ هم هر چند در حد haf نیست ولی بسیار اصولی و کاملا قابل قبوله به مراتب هم
نصب و کابل کشی راحت تری رو نسبت به haf داره کیفیت ساختش هم که فوق العاده اس قیمتش هم 650 تومن هست خدمات درست
حسابی هم داره haf هم سخت گیر میاد و هم قیمت اش الان رسیده به 800 تومن و کلا دیگه ارزش خریدش به کمترین حد ممکن رسیده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]green 750oc هم گزینه خوبی برای پاور
کیس فوق العاده خوش ساختی هستشنقل قول:
زالمن همه چیش خوبه:x
فقط بعید میدونم رادیات بشه سقفش نصب کرد!
اقا پویان فوق اش کولر رو میبره عقیق رایانه یه لحظه جناب شمیرانی براش چک میکنه. عرض سقفش که بیشتر از haf هست از چه لحاظ میگی؟ ارتفاعش هم فکر نکم مشکلینقل قول:
پیش بیاره ولی به هر حال باید ببره قبل خرید یه چک کنه
بهترین انتخاب ها برای شما به نظرم این موارد هست:
پاور = *PLATIMAX 750W *PLATINUM بخرید به قیمت 750,000 تومان.
کیس = Cooler Master HAF 932 بخرید به قیمت 550,000 تومان.
(البته اگر پاور مورد Revolution 87+ پیدا کردید، جایگزین کنید و مورد 750 وات این سری رو بخرید که بعید می دونم موجود باشه.)
ضمناً بهتره رم هاتون رو هم به صورت چهارکاناله خرید و نصب کنید بر روی مادربردتون.
850w rev 87= 775t هم گزینه مناسبی هست کیسی هم که حسام معرفی کرد بسیار ایده عاله ولی از لحاظ
سایز و کیفیت ساخت موردی که من معرفی کردم بهتر هست ولی در کل گزینه حسام خیلی خوبه
Seasonic 860W Platinum or Seasonic X-850W Goldنقل قول:
اگر این مدل پیدا نکردی بعدا eNERMAX رو مد نظر قرار بده
برای کیس هم Cooler Master Storm Trooper گزینه ایده آلی هست.(از موجودی و قیمت اطلاعی نیست)
علی جون ارمین این کیس رو قیمت گرفته بود 1250:sulkiness::sulkiness:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sword-master [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جدا!!!نقل قول:
آمازون زده 140$ چطوری شده 1.200.000 خدا عالمه:|
با سلام خدمت دوستان عزیز.:)
دوستان بنده می خوام که پاور زیر رو خریداری کنم.
می دونم که استاندارد 80 پلاس رو واقعا دریافت کرده ، واقعا ، نه مثلا بعضی از پاور ها الکی!
Redmax FSP600-80GLN
می خواستم نظرتون رو در مورد این پاور بدونم.
علی جاننقل قول:
اصلا با ظرفیت و مدلش کاری ندارم. فقط می دونم که برند ردمکس از بهترینها هست.
@};-
دوستان برای سیستمی که ممکنه 12 ساعت بخواد دایم روسن باشه چه پاور پیشنهاد میدید؟؟؟
cpu4770k
mad:z87plus
vga:760
ram:kingstone8.2400
بودجه 800هزارتومان
enermax rev 87 850w 780tنقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
enermax gold 1000w 920t
اقا از مارک termatelicپیشنهاد نمیدی؟؟؟نقل قول:
این مارکی که پیشنهاد دادی تو بازار زیاد ندیدم.
سلام@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط asadmahdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تا جایی که میدونم Enermax سری Revolution شاهکاره
باز تاجایی که میدونم این مدل ها توی بازار هست
ENERMAX MAXREVO 1350W
ENERMAX MAXREVO 1500W
بگردین باز هم 1000w انرمکس پیدا میشه
باز هم بپرسید شاید دوستان پاورهای دیگه پیشنهاد کنن
فقط ممکنه سیستم 12ساعت دایم تحت فشار باشه این جواب میده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Artemis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از این جهت میگم termatelicپیشنهاد نمیدی چون هرجا گشتم این مارکو با این مشخصاتو پیشنهاد دادن و کلی هم تعریف کردن
بعد بنچ مارکی هستش که مقایسه کرده باشه؟
عقیق زایانه این دو پاوری رو که معرفی کردم دارهنقل قول:
دوستان بهترین مورد رو پیشنهاد کردند که میتونید با خیال راحت ازش استفاده کنید;)نقل قول:
راستش من Thermaltake رو میشناسم و برند خیلی خوبی هست ولی اون مورد که گفتید رو نمیشناسم ( شاید اسمش رو درست ننوشتید:d )
ولی در کل از این مطمئن هستم که Enermax مخصوصا سری Revolution خیلی بهتر از اون برند هست:)
دوستان پاور Green GP600A-EU آیا یه سیستم شامل قطعاتی شامل
cpu 3570
vga: 760
ram 8G
یا قطعات مشابه رو میتونه ساپورت کنه؟
خیر توصیه نمیشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Raiden [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بله دوست عزیز مشکلی نیست ولی در آینده اگه قصد اور داشتید پاورو بهتره عوض کنید البته بدون اور مشکلی نخواهد داشت.
فقط پاورهای گرین مخصوصا سری oc به نظر میاد قیمتاشون نسبت به سایر پاورها بالاتره! از برند دیگه ای پاور مثلا 650 یا 700 وات با قیمت مناسب سراغ دارین؟
دوستان TOPOWER EZ-Smart 600W PSU چطور پاوریه؟ تو مشخصاتش نوشته Maximum output: 760 watt که نمیدونم در کل بازدهیش چطوره، به نظرتون این بهتره یا Green GP600A-EU ؟
این toppower گارانتی درب و داغونی داره همین gp600 رو بگیرنقل قول:
منظورش از maximum همون peak که اصلا ملاک نیست به معنی اینه که میتونه خروجی 750w بده منتها 1 دقیقه فقط پایداره
سلام
دوستان يه سوال.
من اگه فن استاندارد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] رو با [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] كه فابليت كنترل دور فن نداره و 3پين هست عوض كنم مشكلي پيش مياد؟
دليلش دارا بودن LED آبي رنگ در كنار افزايش 20CFL جريان هواي فنه.
البته نزديك 50 هزينه داره. ارزش داره؟
این فن که میخوای بگیری ادابتور 3 به 4 پین داره. به نظر من ارزش نداره 50 تومن بخوای هزینه کنی تفتاوت محسوسی نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط msover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به نظر من هم تعویض نکنی بهتر;)نقل قول:
درود
دوستان امروز یه چیزی دیدم گفتم بیام بپرسم :
1پاور asus دیدم که روش عدد عجیب 2500w/3000w رو نوشته بود و راستش وقت نداشتم که برم و خودم ببینمش(دستم بند بود:() . بعدش به این امید که توی خود سایت asus میام چک می کنم برگشتم خونه ولی ظاهرا asus دیگه اطلاعات پاورهاش رو از سایتش برداشته انگار وجود خارجی دیگه ندارن!
حالا واقعا asus پاور میساخته؟ کیفیتاش چطور بودن؟
2500w/3000w شدنیه آیا؟؟؟؟ با توجه به اینکه asus جزو برندهایی هست که بهش نمیخوره الکی روی محصولش چیزی بنویسه.
کسی تجربه استفاده داشته؟ قیمتش فک می کنید حدودا چقدره؟
asus چرا باید از سایتش قسمت power supplay رو حذف کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط makan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من تا حالا اسمی از پاورهای asus نه شنیدم و نه دیدم (البته اداپتور هاش موجوده) . طبیعتا سر کاری بوده از توان هاش هم اصلا مشخصه.
راستش من فقط یه لینک از power های asus پیدا کردم.نقل قول:
بقیش دیگه نمیان.
بحرحال ممنون.
@};-
دوستان ؛ تو این مملــکت پاور Fanless یا بدون فن پیدا میشه ، جنس خوب ؟
بعید میدونم. به هر حال از عقیق رایانه چک کن ببین کی وارد میکنه چون انرمکس جدیدا معرفی کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
superflower هم همچین پاورهایی داره که البته این هم خیلی بعیده که توبازار باشه
بازم درود
اون پاور asus رو که گفته بودم ، رفتم مدلش رو دیدم:
U75HA U65GA
توی نت که سرچ کردم ظاهرا asus روی جعبه ههای سری vento نمی نویسه که کدوم دقیقا هست ! و تا موقعی که باز نشه ظاهرا متوجه نمیشیم. البته ظاهرا همشون اینطوری نیستن.
تو یکی دوتا ریویو که خوندم ظاهرا پاورهاش خیلی معمولی هستن ولی وات واقعی شون همونی هست که روشون نوشته. u75 همون 750وات هست و u65 همون 650وات.
و نکته ی جالب اینه که این مغازه قیمت رو بهم گفت 80تومن! به نظرتون خوبه یکیشون رو بگیرم نگه دارم تا شاید کلا بدرد خورد؟:-?
اینم تا لینک از خود asus
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اینم یه ریویو: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من پاور 650 وات اونوقت 80 تومن؟;)
گیرینش 380 واتش رو این قیمت نمیده.
مشکوکه.;)
منم دقیقا واسه همین دارم می پرسم.:-?نقل قول:
اگر همون پاور با مدل معرفی شده باشه(رنگ کردن طوطی نباشه)،مشکلی نیست و از کیفیت خوبی برخورداره و مدل u-75ha 750w به راحتی در 50 درجه سانتی گراد میزان 789w توان خروجی همراه با تمام استاندارد های موجود را نیز دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط makan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
قصد خرید یه واتر کولر رو دارم و میخوام قطعات زیر رو برای خودم جمع کنم . ممنون میشم نظرتون رو در مورد این قطعات بگید و آیا همه اینا با هم مچ هستن و مشکلی ندارن و یا بهتر از اینم میشه تهیه کرد .
1- بلاک سی پی یو ( xspc RayStorm )
2- رادیات
3- واتر پمپ
4- مخزن
به نظرتون کدوم یکی از این مخزن ها مناسب هستن .
5- فیتینگ ( 6 عدد )
محمد جان مبارک باشه
برای مخزن نیازی نیست هزینه زیادی کنید، گزینه اول مناسب هست
Photon 270 Tube Reservoir — XSPC - Performance PC Water Cooling
در مورد رادیاتور هم یادم هست سه فن قیمت خیلی بالاتری نسبت به دو فن داشت/ شاید در مورد کارایی این طور نباشه!!
در مورد پمپ هم متاسفانه اطلاعی ندارم...@};-
3- واتر پمپ
4- مخزننقل قول:
مورد دوم بسیار بهتر هستش از نظر بنده
نقل قول:
اینجا بحث سلیقه هستش
به نظر من مورد دوم بهتر هستش
محمد جان اینارو از کجا تهیه میکنی؟
باز اگه مشکلی بود بهم پیام بده حتما کمکت میکنم;)