برای over معمول خرید یک air cooler در شرایط فعلی بازار کارایی بیشتری نسبت به ست واتر بهتون میده پیشنهاد true sprit 120 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای over معمول خرید یک air cooler در شرایط فعلی بازار کارایی بیشتری نسبت به ست واتر بهتون میده پیشنهاد true sprit 120 هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام
دوستان راستش در نظر دارم پاور سیستم رو عوض کنم توی این بازار بی در و پیکر هیچ برند درست درمونی پیدا نکردم تقریباً.
فقط کولر مستر + ترمالتیک + سیاسونیک
پاور الانم هم همونطور که توی امضاء م مشخص هست از بهترین برند موجود هست که واقعاً به صورت شانسی تو زمون خودش گیر آوردم و تا الان هم کوچکترین ایراد و یا افت ولتاژی توش ندیدم و هم اینکه زیبایی خاصی هم داره خلاصه همه جوره ازش راضی هستم و فقط به علت تنوع و اینکه تقریباً سیستم 24/7 روشن هست میخوام عوضش کنم (همونطور که میدونید پاور ها بعد از چند وقت افت میکنند- البته من توی پاور خودم چیزی احساس نکردم)
خلاصه بین برند های بالا فقط سیاسونیک رو توی یه فروشگاه دیدم مدل x750 وات هست سری 80 پلاس گلد-. و توی انجمن همسایه هم یکی از دوستان فروش دارن و به گفته ایشون وارد کنندش تک دیتا هست همون وارد کننده و گارانتی کننده پاور های سیلوراستون(که اخر معلوم نشد جریان اون پاور ها چی شد که طی یک یا دو هفته نسلشون از بازار چرا منقرض شد)
حالا میخوام بدونم که این مدل پاور رو کسی تونسته استفاده کنه و جنسش مطمئن هست ؟
ارزش خرید داره ؟
به غیر از این مدل برند خاص دیگه ایی کسی سراغ داره توی رنج 750 وات گلد توی بازار با حدود قیمتی 550-600 تومن که کاملاً مطمئن باشه
(خواهشاً به هیچ وجه گرین- انرمکس پیشنهاد ندید-- با تشکر@};-@};-@};-)
چرا انرمکس نه دوست عزیز؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بهترین برند پاور جهان انرمکس و کرسیر هستن! چطور مایل به خریدشون نیستید؟! گارانتی بسیار خوب 5 ساله هم دارن!
هر چند شرکتش پول واتش رو می گیره! :d به ازای هر وات، 1000 تومن! اما در هر صورت کیفیت بسیار بالایی دارن و کاملاً دارای استانداردهای بین المللی هستن.
اگر قصد شما اورکلاک باشه، می تونید سری پلاتیمکس رو بخرید که دارای سرتیفیکیت 80 پلاس پلاتینیوم هست!! (هر چند قیمتش بالاست.)
شما اگر بتونید Seasonic(سیسونیک) سری G رو پیدا کنید،خیلی انتخاب مناسبی هست/نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
از بین اون برند ها باز هم سیسونیک برتره و گرونتر!!!!
برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید بررسی مدل 550 وات از این سری را در تاپیک زیر مشاهده کنید.البته فراموش نشود که از این سری تنها تا مدل 650 وات تولید شده است.اگر 650 وات برای شما کافی نمی باشد به ناچار باید سراغ سری X Gold برید که خیلی گرونن!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با علی کاملا موافقم seasonic جزو دو و یا سه brand/OEM مطرح جهانه هم برای خودش تولید میکنه و هم برای بقیه برندها. حسام جان برندهای مثل کرسیر و XFX مطرح ترین
کارهاشون از بردهای seasonic استفاده شده بود.
محمد جان بدون شکنقل قول:
سری X برند معتیر Seasonic یکی از بهترین انتخابها (حتی بهترین انتحاب) نه در بازار داخلی ایران ، بلکه در بازارهای جهانی هست
برند Seasonic همیشه پاورهای باکیفیتی رو به بازارهای جهانی ارائه داده و سری X هم از گل سر سبد و موفق این برند هست ،
باعث تاسف هست که این برند معتبر در بازار داخلیمون زیاد شناخته شده نیست (البته پیدا کردنشم به این راحتیها نیست) که باعث میشه دوستان به اشتباه پاورهای برندهای دیگه رو بهتر از این برند معتبر بدونن...
برای بهتر آشنا شدن دوستان با این برند کافیه دوستان بدونن بیشتر سری پاورهای HighEnd و معروف برندهای معتبری مثل Corsair (مثل سری HX) ساخت این غول پاور ساز هست.
بد نیست بررسی اجمالی از پاور مد نظرتون رو از بهترین سایت بررسی پاور در جهان (HardwareSecrets) مطالعه بفرمائین:
به نویز بی نظیر پاور که در ولتاژ 12 ولت در فول لود حدود 15mv هست توجه بفرمائید (در استاندارد زیر 120 قابل قبول هست)
و در اور لود.. تا 25% بالاتر از توان حقیقی پاور تستها رو به بهترین نحو پاس کرده.
به هر حال بهترین فرصت برای دوستانی هست که دنباله یک پاور خوب می گردن (که شاید مثل قبل تا سالها این برند معتبر رو تو بازارمون پیدا نکنیم)
.................................................. ................
البته در مورد شما به نظر من هیچ نیازی به تعویض پاور ندارین...
بیشتر افت پاور در دراز مدت بدلیل :
استفاده دراز مدت با توانی بیش از 80% توان واقعی پاور (در فشار بودن پاور)
که در مورد شما صدق نمیکنه...
چون تا جایی که می دونم سیستم شما تا الان به سختی به مصرف 500 وات رسیده باشه (سیستمهای قبلیتون.. والا سیستم حالتون 200 وات هم مصرف نداره)
دوستان این آقا رضا یه پا برا خودشون متخصص پاورن.
همین الان هم برا سیستم های خودشون از این پاور ها استفاده میکنن.
کلا تو بحث پاور خیلی حساس هستن!:)
یه بار به ایشون گفتم یه پاور خوب برام پیدا کنن(خوب از نظر من با توجه به جیب ممونکس و گرین ترمال تک هست) ایشون گفتن یاSeasonic یا انرمکس !:d
وقتی هم یه حرفی میزنن ، بنده کاملا ایمان دارم که نه از روی خوندن رویو ها بلکه از روی تستی که به شخصه انجام دادن صحبت میکنن.
دوست من به حرف آقا رضا گوش کن وقتی که هیچ افت ولتاژ یا راندمانی شما ندارین تعویض پاور با این قیمت ها بالای برند های خاص کمی عاقلانه نیست!:)
افرادی مثل من دارن با یه پاور 420 واتی سر می کنن انوقت شما برا تنوع پاور عوض می کنین؟!:)
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان بنده می خوام تا حدود 100 تومن برا خرید یک پاور دست دو هزینه کنم.
تو فروم های دیگه چند مورد رو دیدم لینک هم براتون قرار می دم.
اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی کنین تا با این بودجه بهترین رو بخرم.
پاور حتما داررای هشت پین باشه.اگر دو تا شش پین هم داشته باشه که چه بهتر.
واتش حداقل 480 باشه.
لینک های پاور هایی که خودم پیدا کردم.:
گرین530 وات سری EU هم هست.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرین 580 وات فن کوچک PFC اکتیو.
535 گرین:
460 کولر مستر:
سلام علی جان ..من کلا با خرید پاور دست دوم موافق نیستم.....ولی در بین اینها 580 وات گرین بهتر هست....اما ..باز هم میگم منبع تغذیه برای سیستم خیلی مهم هست....سلامت پاور یعنی سلامت سیستم......حالا انتخاب با خودت هست ( این تجربه بنده بود) توی خرید پاور های دست دوم همیشه مشکلی بوجود میومده...@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aliover [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب الان نوی این پاورا چنده؟
والا منم دوست دارم پاور نو بگیرم ولی آخه بودجه کمه.