خب علی جان یک پک DUAL می گرفتی که بهتر بود قیمت اش ه یه 20-30 تومن ارزون تر تموم میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب علی جان یک پک DUAL می گرفتی که بهتر بود قیمت اش ه یه 20-30 تومن ارزون تر تموم میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
درودنقل قول:
مبارکه رضا جان انشاالله به سلامتی استفاده کنی .@};-
با سلام
دوستان میخوام بدونم که کدوم یکی از این 2 مدل رم ارزش خرید بیشتری داره
کاربرد اور هست بصورتی که بالاترین فرکانس رو با پایینترین CL بزنه
AData XPG V2 8GB 4GBx2 1600Mhz
یا
Kingston HyperX FURY 4GB 1866Mhz DDR3 البته 2 تا 4 گیگ ش رو منظورم هست به صورت دوال
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط momo000000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
> درود
> من به شما حافظه Kingston HYPER X Fury 2*8 16 GB Freq : 1866 MHZ پیشنهاد میدم، این BenchMark مشاهده کنید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
=========== حافظه در حالت OC ==============
ای جانم بنچ مارک . داشتم از رم هام ناامید میشدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بنده هم رم های کینگ استون فیوری رو تایید میکنم . شدیدا منتظر SSD های فیوری هستم تا وارد بازار ایران بشن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته فکر کنم این تستهایی که دوستمون قرار دادن، فیوری رو با XPG V1 مقایسه شده و با XPG V2 فرق داشته باشه
دوستان اینجا تاپیک مشاوره اس و بحث و تبادل نظر رو بزارید کنار
اگر پیشنهاد بهتری دارید به خریدار عنوان کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Patriot Signature 4GB 1600Mhz DDR3 RAM@};-
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3
تشکر.
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3 گمان کنم این CL10 باشه و Patriot دارای CL11 .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Kingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3 انتخاب مناسبتری هست.
@};-
سلام محمدجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعاKingston HyperX FURY 4GB 1600Mhz DDR3;)
دوستان برند Geil را توصیه می کنید؟
Appacer چه طور؟
مثلاGeil Evo Veloce 1600 mhz چه طور است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Appacer که مدل های عالیش مثل ARES موجود نیستKING FURY هم انتخاب خوبیه
خیلی فرقی به حالت نمی کنه
GSKILL RIPJAWS 4*2G 2133 به قیمت 360 میتونی خریداری کنی
سلام دوستان.:x
برای 2 تا 8 گیگ( مجموع 16 گیگ ) با بودجه 700 چی پیشنهاد میکنید؟ ( برای همین مادربرد تو امضام ) @};-
Gskill TridentX 16GB 8GBx2 1866Mhz با قیمت 750
سلام دوستان
بنده قصد خرید رم DDR2 کروشیال سری بالستیکس دارم برای OC . قبلا داشتم یک سری ازش از دستشون دادم .
با قیمت حدود 60 تومن.
یکی از دوستان یک سری رم داره با اسم BL2KIT12864AA80A - 8FE5
800 4-4-4-12 2.2V
به نظرتون چیپش همون D9GMH است ؟! بخرم ازش ؟!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام ایمان جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط IMAN OCX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خوش اومدید@};-
ایمان جان خیلی وقت دور بودی از این ماجرا ها، درسته؟ باید دنبال 16fD3 باشی تا جایی که یادم مونده
از بهزاد Turok عزیز هم می تونی کمک بگیری
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام علی جان .
بله به خاطر علاقه ای که نسبت به این سری رم دارم می خوام بخرم واسه یادگارا :d و Oc
ممنون.
سلام
همونطور که علی جان فرمودن چیپ خوبی روش نیست متاسفانه
گشتن بی فایده هست همون 5-4 سال پیش هم نایاب بودن:(
در عین نا باوری اینارو چند روز پیش خریدم چون خیلی ارزشمندن و به غیر از اون مورد سمت راستی الباقی باید تست بشن و امکان D9GMH بودنشون وجود داره
روی 3 تا سیستم لگن و کاملا فصیل داشتن کار میکردن!
بنده 15 دقیقه بعد از زده شدن تاپیک هنوز جوهر پست اول تاپیک خشک نشده بود که خریدمشون و از خریدم کاملا راضی هستم:d
وای خدا اون Special OPS هارو ببین لاکردار با آدم صحبت میکنن خیلی نازن جنگ که بشه اینارو میبندم رو سیستم@};-
سلام
من رو سیستمم 4 گیگ رم دارم که بصورت دوتا رم patriot 1600 2gb و dual هستش
میخوام رممو 8 کنم اگر یک رم 4 گیگ پاتریوت بهش اضافه کنم dual بودنش بهم میخوره؟
برای چیشن دو کاناله باید رم ها از یک مدل و یک فرکانس و یک حجم و تایمینگ ها باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یا دو تا دو گیگ مثل همینا بگیرید یا اینا رو بفروشید و دو تا 4 گیگ بگیرید:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghaffari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
دوستان کسی اطلاع داره رم 8 گیگ DDR4 توی ایران موجود هست یا نه؟
ddr4 چون 4 کانال هست ،8 گیگ یعنی 4 تا ماژول 2 گیگ
فکر کنم کمترین حجم ماژول برای ddr4 حداقل 4 گیگ تولید شده.
خیر , 32 و 16 گیگ موجود هستنقل قول:
سلام میخوام رم زیرو بخرم کسی اطلاع داره در تهران از کجا میتونم تهیه کنم؟
patriot viper3 black mamba 2*4 GB 1866
گارانتی فرایند باشه بهتره
دوست من شما KINGSTONE FURY 8G 1600 رو خرداری کنیذ به قیمت 270نقل قول:
GSkill Ripjaws 4 4x4=16gb 2133mhz قیمت 1120
ECC: Crucial 16GB DDR4 2133MHz CL15 قیمت 890
دوستان تفاوت بین این دو رم چقدر است آیا می صرفه این که ارزون تر هست رو بگیرم تا سال بعد رم های DDR4 یا همون Gskill بهتر هست؟
چقدر تفاوت در بازی ایجاد میکنه؟
دوست عزیزم Crucial 16GB DDR4 2133MHz CL15 یک رم ecc هست که به درد کاربر معمول نمیخوره و همچنین مموری کنترلر پردازنده های دسکتاپ ازش پشتیبانی نمیکنه , فقط خاص پردازنده های سرور هستنقل قول:
سلام در رمهای ADATA سری رم XPG Gaming v2.0 بهتره یا XPG v2.0
اگر قصد خرید دارید بودجه رو اعلام کنیدنقل قول:
بودجم برای دوتا 4گیگ 300 هزار تومن هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی مهمتر اینکه میخواستم بدونم بین اودوتا کدوم سری از رم adata بهتره
به شما GSKILL RIPJAWSX 8G 1600 پیشنهاد میشه به قیمت 320نقل قول:
که ّه مراتب بهتر از نمونه های ADATA موجود در بازار هست
هم چیپ خوبی داره و هم CL7
یسری رمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GSKILL RIPJAWS دوتا دو گیگ خریدم ولی با مادربرد ساز گار نبود وقتی اورش میکردم هر دوتا رمو میشناخت اما از حجم یکی از رما استفاده میکرد که فروختمش رفت یه مارک دیگه خریدم به همین خاطر الان میترسم gskil بخرم
اور رم بسته به مادربرد و بایوس و پردازنده و چیپ رم هست و با توجه به پردازنده ضعیفی که داری , انتظار بیش از این هم نمیرهنقل قول:
این رم بسیار انتخاب عالی هست
سلام دوست خوبم
در تأیید فرمایش عطاء جان باید بگم مدل پیشنهادی آقا عطاء الآن روی سیستم بنده هست که روی پلتفرم قدیمی 1156 اینتل تا 2100 هم اورش کردم !
چیپ عالی ، تایمینگ و ولتاژ بی نظیر نسبت به کیت های هم فرکانس ( 1600 ) موجود در بازار که بعضاً تایمینگ های 10 و 11 (!! )با ولتاژ 1.65 دارند !
مال منم همینه خیلی راضیم البته من 4 ماژول 2 گیگ دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط eshraghi2013 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پ.ن : چقدر گرونه من 2 سال پیش کلا 140 در اومد پام
بین رم های زیر کدوم رم رو با توجه به قیمت و کارایی پیشنهاد میکنید
adata xpg v2 1600 2*4gb cl9 بقیمت 290000 ت
Kingston HyperX Beast 8GB 4GBx2 2400MHz cl11 بقیمت 320000 ت
من انتخاب ام رو ایا به شما نگفتم؟نقل قول:
بله شما فرمودید که gskill بگیرم چون من قبلا روی همین مادربرد رم gskill گذاشتم و با مادربردم سازگاری نداشت به همین خاطر احتمال میدم رم های gskill روی مادربردم خوب جواب نده پولم هدر برهنقل قول:
بنظرتون چیکار کنم؟
مشکلی نیست:)نقل قول:
مادربرد شما سازگار هست.
تو سایت جی اسکیل میتونید ببینید.
رم gskill رو از کجا میتونم خرید کنم؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
سلام
سیستم بنده اینا رو داره.
5960X
Asus Rampage V Extreme
کاربری گیم حرفه ای و طراحی انیمیشن و مکس و مایا و فتوشاپ هست.
برا انتخاب رم راهنمایی میخوام.
اول اینکه 32 گیگ یا 64 گیگ
دوم اینکه corsair یا gskil
و سوم اینکه رم cl15 میخوام بگیرم. 2400 تا 3000 هرتز کدوم رو انتخاب کنم.
ممنونم
بودجه هم بر اساس جنس ذکر شده خودمو تطبیق میدم.
ادم هست گفته بودی به جز گیم , در سایر کاربردها اماتوری بودی
نیاز به چنین حجم های رمی نیست برای شما
این مدل ها ایده عال هست
RIPJAWSX 16GB 2800 با CL16 قیمت 1400
و RIPJAWX 16GB 3000 و تایمینگ بهتر مثل CL15 که اختلاف قیمت زیادی هم داره با مدل اولی داره , 2 تومن
همچنین CORSAIR VENGEANCE با سایز 16GB و فرکانس 2666 و CL15 با قیمت 1270
از بین این سه مورد من RIPJAWSX 16GB 2800 پیشنهاد میدم
و مورد RIPJAWX 16GB 3000 اصلا ارزش خرید نداره. با همین قیمت میتونی PRO 32GB CORSAIR VENGEANCE رو خریداری کنی با فرکانس 2666 و CL12.
مرسی عطانقل قول:
فقط من رم سیستم دم دستیم 16 هست.
واسه همین کف رم رو برا اونیکی سیستم 32 میخوام وردارم.
در هر حال انتخاب با شماستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Optimus Prime [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گزینه های مناسب پیشنهاد شد
سلام
CORSAIR Vengeance Pro 8GB - 2133
این رم چه طوره؟؟
تا 350 اگه چیز بهتری هست معرفی کنید.فقط corsair و gskill و 8سینگل باشه نه 2تا 4گیگ.بعد به مدت یه 8 اضافه میکنم.
رم های خوبی هستن، میشه گفت تو بحث Read And Write حرفی برای گفتن دارن توصیه میشه از حالتهای Dual Channel استفاده کنید
الان من اون رم بگیرم بعد یه مدت یکی دیگه از همون مدل بندازم کنارش dual channel میشه؟؟
لطفا یه رم 8gb gskill خوب هم معرفی کنید فقط single باشه نه 2تا 4
مرسی
من قصد شما از خرید یک کیت 8GB رو متوجه نمیشم؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M3HDICR7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما الان این رم رو بخری , پس فردا وقتی موجودی تموم بشه , از کجا میخوای مشابه رم فعالی رو گیر بیاری؟؟
مادربرد شما چه مدلی هست؟
بهترین انتخاب برای شما در این رنج قیمت GSKILL RIPJAWSX DUAL 4GB 1600 به قیمت 330 هست
سلام دوستان
بین این چند تا رم کدوم رو پیشنهاد میکنین
یه سوال هم که دارم اینه که اگه فرکانس 2133 رو به 1600 یا 1866 ببرم تا چه اندازه میتونم تایمینگ رو کم کنم (در حالت عادی نه با فشار و اور ولتاژ)
گزینه سوم اگه هم گیر نیومد گزینه 4 هم خوبه.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم کم کردن تایمینگ کاری هست که باید با آزمون و خطا جوابشو بدست بیارین و به عوامل دیگه ای مثل مادربرد و سی پی یو هم بستگی داره.
به طور کلی حدودا به ازای هر 333 از فرکانس کم کردن چندتا میشه از تایمینگ کم کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PETOZHERVER [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چون تقریبا با پاسخ به همین سوال میشه بین این چندتا مدل میشه گزینه سه رو حذف یا اونو انتخاب کرد
تا اونجایی که خودم اطلاع دارم به ازای هر 333 تا فرکانس حدود 1 یا 2 تا میشه کم کرد و با این حساب تقریبا گزینه سوم با بقیه گزینه ها مساوی هست
یه سوال دیگه که دوستان اهل فن باید بدونن اینه که گزینه سوم رو میشه با فرکانس 2133 و تایمینگ 10 استیبل کرد؟
مادربرد و پردازنده؟نقل قول:
پردازنده i5 2500نقل قول:
مین هم msi h61A-p35 b3 هست که احتمالا عوضش کنم
با این پردازنده و مین مجبورم از فرکانس پایین استفاده کنم ولی چیزی می خوام که بعد از تعویض مین نخوام رم رو هم ارتقا بدم بخاطر همین هم دو سوال بعدی رو پرسیدم
شما چه بردی در اینده میخوای بگیری؟
احتمالا سری زد هست ولی هنوز مدلشو مشخص نکردم
gskill ripjawsx 8GB 2400 به قیمت 310 پیشنهاد میشه
سلام
من الان 2 تا رم g-skill 1333 دو گیگ دارم که البته رم ها واس سال 2009 هست...
میخوام الان رم رو ببرم رو 8gb
حالا میخوام بدونم مشابه این رم ها هنوز هم پیدا میشه که مشابهش رو بگیرم و بشه کلا 4تا رم 2gb
اگه هست قیمتش چقدره؟
یا اینکه اینارو بفروشم بجاش 2 تا رم 4gb 1333 بگیرم؟
اونجوری هزینش چقدر میشه؟
رم های خودم رو چقد برمیدارن الان؟
کدوم کار به صرفه تر و بهتره ؟
دوست عزیز، توصیه میشه برای ارتقاء رم هاتون حتمنا از یک فرکانس و حجم و زمانبندی Timing برخوردار باشه با وجود نایاب شدن رم های 1333 توصیه می کنم فرکانس 1600 تهیه فرمایید و مدل مادربرتون را مشخص کنید در اخر هم چقدر می خواهید هزینه کنید.
مادربورد قدیمی هستش p5q3
هزینه رو شما بگید چقد در میاد دو تا رم 2
والا من خیلی وارد نیستم توی رم ولی روی رم ها نوشته CL9D-4gbNQ
این CL9 تایمینگش هست؟
ببیند مادربرد شما قدیمی هستش و از سوکت LGA 775 ، اگه بتونید مارک رمی مانند خودتون پیدا کنید که خیلی خوب هستش می تونید از حالت Dual Channel استفاده کنید ولی توصیه میشه این رمها رو بفروشید و اقدام به خرید دو ماژول به مشخصات یکسان کنید.
خب این رمها رو چقد میخرن؟؟؟؟
بخوام دو تا 4 بگیرم چقد میشه هزینش
از چه پردازنده ای استفاده می کنید، من نمی دونم چه حافظه ای به شما معرفی شما ابتداء بودجه اتون را مشخص کنید تا رم مناسب به شما پیشنهاد بشه .
GSkill Ripjaws 4GB DDR3 1600MHz به قیمت 150 تومن یا GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 با فرکانس 1600 MHZ خریداری کنید به قیمت 320.000 تومان
من با خودم حساب کردم گفتم 2 تا رم 2 با باس 1333 میگیرم هرکدوم 70 تومن ینی کلا حدود همون 150 مد نظرم بود کلا که بندازم کنار 2 تای خودم بشه 8 سر جمع...
main board :p5q3
cpu: q6600 oc 3.6
vga :6970
power : 600 superflower
سلام و خسته نباشید....
میخواستم بدونم رم DDR3 1600MHz CL7 بگیرم یا DDR3 2400MHz CL11؟
هردو هم دو تا چهار گیگ هست.
ممنون:x
lمشخصات دقیق پردازنده و مادربرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط BehnamBz [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حداکثر بودجه؟
بودجه 300
MainBoard ASRock Z97 Pro4
Core i5 4460
gskill tridentx 8GB DUAL CHA. 2400 به قیمت 270نقل قول:
نوشته اصلی توسط BehnamBz [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دست شما درد نکنه.نقل قول:
اما خیلی سایتا نوشتن که CL7 بهتره... سریعتره...
نظر شما چیه؟
آیا رو مادربوردم میتونم CL رم رو کم کنم از داخل بایوس؟
برد شما سری z هست و بهتر اینکه از رم های با فرکانس بالا مثل این مدل استفاده کنیدنقل قول:
CL پایین تر بههتر هستولی به جز تامینگ های اصلی فاکتورها دیگه هم مهم هست
بله میتونید حتی CL رو کم کنید , ولی خب باید فرکانس و ولتاژ رو هم در نظر بگیرید , به هر حال اورکلاک رم حساب میشه
سلام خدمت دوستان
یکی از بچه ها لپتاپ lenovo g580 cori5 داره که رمش 4 گیگ 1333 هست
حالا میخواد یه رم 4 گیگ با همین باس بگیره و بهش اضافه کنه
مغازه برده بود بهش گفته بودن باید چیپشون یکی باشه...
منظورش چی بوده؟ درست گفته اصلا؟ بهش گفته کار نمیکنه اگر چیپشون یکی نباشه
الان اگر یه رم 4 گیگ با باس 1333 بگیره بذاره کنارش مشکلی پیش میاد؟
برای مطمئن شدن میپرسم
و اینکه اگر مدل خاصی هم هست، پیشنهاد بدید ممنون میشم @};-
خیر مشکلی پیش نمیاد
ولی برای عدم مشکلات ناسازگاری , باید برندها هم یکسان باشن
سلام دوستان
رمDDR4 با باس 2400 و CL14 عملکرد بهتری داره یا باس 3000 و CL 15 ??? تو پکیجهای 16 گیگ حدود 400 تومن اختلاف قیمت دارن.
و اینکه تو برند Gskill رنگ هیتسینک معنی خاصی داره؟؟( از نظر رده بندی) قرمز و آبی و مشکی هست.
ممنون
سلام - برای چه نوع کاربریی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه. رنگ ها در مدل رم ها هیچ تفاوتی ندارن. صرفاً برای ست شدن ظاهری با مادربرد و سایر قطعات، رنگ بندی های مختلف دارن.
برای رندرینگ- با نرمافزار (Vray 3dMax- rhino) ) که cpu بیس هست. و نزدیک به 7/24 زمان استفادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hessam [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا تا جایی که می دونم، برتری بین این دو رم از یک فرمول ریاضی تبعیت می کنه و با اون فرمول میشه متوجه شد کدوم بهتره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اما متاسفانه اطلاعاتی در موردش ندارم. اما تصور می کنم 3000 سی ال 15 برتر باشه.
فرمول محاسبه زمان پاسخگویی رم برای DDR4 فرقی با DDR3 نداره؟؟؟
2000*cl
---------------------- = سرعت پاسخگویی
فرکانس کاری رم
با این فرمول برای
رم باس 3000 و زمان تاخیر 15 میشه 10 نانوثانیه
رم باس 2400 و زمان تاخیر 14 میشه 11.666 نانوثانیه
اگر برای DDR4 هم این فرمول صدق کنهرم باس 3000 و cl15 سرعتش 1.666 نانوثانیه بیشتری
دوست عزیزم اینجا تاپیک مشاوره هستنقل قول:
اگر قصد خرید داری مشخصات سیستم رو عنوان کن و حداکثر بودجه
خوب مشاوره بدید.
علامت سوالها نشون میده که سوال داشتم ومشاوره ایی درخواست شده.
ddr4 300cl15 ارزش حدود 400 هزار اضافه نسبت به 2400 cl 14 رو داره؟؟
در هر پردازشی , ملاک ظرفیت رم هست و به دنبالش تامینگ ها و فرکانسنقل قول:
بودجه شما چقدره؟
پلتفرم شما x99 هست احیانا دیگه؟
سلام
من مادربوردم [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست می خوام رم جدید بگیرم ولی از اونجایی دیگه رم های سه کاناله پیدا نمیشه می خواستم بدونم:
1- حداکثر تا چه قدر میشه رم روی این مادربورد گذاشت ؟ حداکثر حجم هر ماژول رم چقدر می تونه باشه؟
2- آیا از رم های جدید که بصورت دو کاناله و ماژول های 8 گیگابایتی هستن مثل این رم ها [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میشه استفاده کرد ؟
3- در صورت مثبت بودن جواب سوال دوم ، میشه یه رم سینگل چنل دیگه از همین رم ها به دو رم قبلی اضافه کرد؟
up up up up
دوست عزیز بهترین راه برای شما استفاده از ماژول های سینگل چنل فرکانس پایین تایمینگ پایین هستش.در مورد پشتیبانی شدن رم های دو کانال هیچ تضمینی وجود نداره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahddi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام دوباره
من این رمها رو خریداری کردم
وقتی روی مادربورد میزارم حتی مادربورد تصویر هم نمیده که به نظر میاد با مادربورد من مچ نمیشه
چه رمی مناسب مادبورد منه؟ چند تا مدل پیشنهاد بدید؟
مدل مادربرد؟
پردازنده؟
احیانا مادربرد msi که نیست؟
سلام عزیزنقل قول:
مادربورد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هست چیپست X58 و سی پی یو core i7 920
بایوس رو اپدیت کردی؟
بله بایوس آپدیت هست
دیباگر چه کدی نشون می ده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahddi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رمهارو در بیارین و در حالت تک ماژول تست کنید یکی یکی!
همین کار رو در اسلات های اول و دوم تکرار کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
رمها رو قبل از اینکه این پست بزارم در حالت تک ماژول هم تست کردم متاسفانه روی مانیتور می نویسه no signal و خود این مادربورد یه دیباگر مخصوص داره به اسم L[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ه روی اون نوشته Locked
هر کاری کردم وضعیت این جوری بود چه در حالت Dual و چه در حالت تک ماژول :(
روی دیباگر خود مادربرد یک کد دو رقمی عددی یا حرفی باید قید بشه مانند 23 یا B1 یا ...نقل قول:
یکی از قطعات سیستم مشکل داره و باعث می شه سیستم بوت نشه!
رم های قدیمی خودتون در دسترس هست با اونها تست کنید؟
روی این مادربورد مثل بعضی مادربوردها که دیباگر سون سگمنت مثل عکس زیر دارن ، همچین چیزی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دیباگر این مادربورد به همون شکلیه که در پست قبلیم گفتم
بله رم های قبلیمو هنوز دارم با اون ها دارم این جا پست میزارم
پس دوست عزیز مشخصه مشکل از رمهای جدیدتون هست روی سیستم دیگه تست کنید یا مقدور نیست برای گارانتی ارسال کنیدنقل قول:
سلام
دیشب بالاخره فهمیدم مشکل از چی هست
مشکل از این قرار بود اسلات رم این مادربورد با مادربورد های جدید یه کم فرق میکنه و رم ها به درستی داخلش قرار نمی گرفت ولی در ظاهر این موضوع معلوم نبود در حقیقت جا زدن رم ها یه قلقی داشت که من نمی دونستم
در کل خدا رو شکر مشکل حل شد و الان رمها دارن خیلی خوب کار می کنن
در آخر با تشکر از همه ی مدیران و دوستانی که در این تاپیک برای کمک به من وقت گذاشتن
سلام بر دوستان
مادربرد بنده asus p5qc هست که مشخصات اسلت های رم اون بصورت زیر هست
Dual-channel DDR3 1333MHz / DDR2 1066 MHz
6تا اسلت رم داره که دوتاش ddr3 هست که من از اونها استفاده میکنم
دوتا رم 2گیگ 1333 روی اسلت ها هست
حالا میخوام از یه رم 4 و یدونه 2استفاده بکنم
4گیگ 1333 توی بازار گیرم نیومده
سوال اصلی من اینه که میتون از یه رم 4گیگ 1600مگاهرتزی روی این مادربرد استفاده کنم؟؟؟؟
این هم مشخصات کامل مادربردم توی سایت ایسوس
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پردازنده تون چی هست؟
می تونید استفاده کنید ولی در حالت پیش فرض روی باس 1333 کار خواهد کرد
با این مادربرد کار نکردم اگر ضریب رم رو ثابت نگه دارید و باس یا فرکانس مسیر رو 400 قرار بدید می تونین فرکانس رم 1600 هم استفاده کنید
سلام.از رم های زیر کدومش بهتره ؟
ممنون
ماهی جان مادربردتون رو مشخص کنید و از چه پردازنده ای استفاده می کنید.
پیشنهاد من از برند Kingston هستش .
ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Asus a170 p
Core i5 6402p