وزیری جان هزینه ات رو مشخص نکردی،
پیشنهاد من : Corsair XMS3 2000 MHZ 2*4 یا Kingstone Hyperx Red 8 Gb 1600 MHZ
نمایش نسخه قابل چاپ
وزیری جان هزینه ات رو مشخص نکردی،
پیشنهاد من : Corsair XMS3 2000 MHZ 2*4 یا Kingstone Hyperx Red 8 Gb 1600 MHZ
هزینه ای مهم نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مهم خوب اور شدن و بهترین تایمینگ زدن هست.
عزیز xms اورش خوبه؟!
شنیده بودم جز رم های جالبی نیست که.
کسی نیست بنده رو کمک کنه؟
خوبه در این انجمن در مورد نوع چیپ و کیفیت چیپ و کیفیت اورکلاک رم ها خیلی صحبت می شه.
سلام دوست عزیزم ، معرفی کردن رم های خوب برای اورکلاک و تایمینگ راحت هست ، اما پیدا کردنش در ایران شاید کار بسیار دشواری باشد یا اصلا موجود نباشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این دو مدل رم های خوبی هستند
Patriot Viper3 Red Venom
Patriot Vaper3 Black Mamba
اما اگر رمی میخواهید که کیفیت عالی و اورکلاک خوب یداشته باشد و همچنین پایدار این مدل رم ها هستند که نمیدونم در بازار ایران هست یا خیر.
Corsair Dominator GT 4GIG 2000Mhz 8-9-8-24
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز 99% تاپیک های چیپ ها رو خودم نوشتم و از روی تجربه ای که دارم دقیقا چیپ Eplida به درد شما می خوره که خوب تایمینگ بزنه (PSC هم بد نیست ولی Elpida توصیه میشه)
دیگه تشخیص elpida بودن یا از روی روش های آموزشی یا از روی جدول هایی که درست کردم برای کاربرانی مثل شما که استفاده مفید رو ببرید @};-
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
حالا چرا مدل خاصی رو ذکر نمی کنم بخرید ؟؟!!! چون دقیق نمی دونم تو بازار چی پیدا میشه و کسی که در این تاپیک مدل خاصی رو معرفی می کنه باید اطلاع کامل به موجودی های بازار رو داشته باشه در کل خودت باید بگردی تو مغازه ها رم هایی پیدا میشه که تعداد محدود وارد شده و خبری ازش نه تو سایت ها هست نه در سطح بازار پس راهنمایی در این حد با مشخص کردن نوع چیپ می باشد
موفق باشید
@};-
ممنونم از پیشنهادتون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بسیار بسیار عالی.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Varand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
عزیز چیپ الپیدا رو که نگاه می کردم چند مدل بود،شما کدام مدل رو می فرمایید؟
می فرمایید در بین چیپ ها ، چیپ الپیدا تایمین پایین میزنه با اورکلاک حدود 2133 ؟
چون در اصل مادربردهای AMD تا باس 2133 ساپورت می کنند،اون با اورکلاک،بخاطر همین می خوام رم با فرکانس 1600 یا 1866 یا 2000 بخرم که اگر شد تا 2133 اورکلاک کنم و پایین ترین تایمینگ رو دست پیدا کنم.
* یه نکته دیگر اینکه 2تا 4گیگ بخرم یا 4تا 2گیگ؟
وقتی که Elpida خوب می خواهی بخری باید به فکر رم با حجم هر ماژول برابر با 2GB باشی، در کل وقتی که به صورت Full Blank از 4 تا slot کامل استفاده می کنید اورکلاک رم سخت تر می شود، توصیه من این هست که کلا AMD را بگذارید کنار و روی intel کار کنیدنقل قول:
بهترین رم های Elpida
Elpida J1108BASE-MGH-E
Elpida J1108BASE-MNH-E
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Varand [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
والا واراند جلن فعلا نمی تونم سیستمم رو از AMD به Intel تغییر بدم.
اینجوری موضوع پیچیده شد که،هم2گیگ باشه و هم 4تا اسلت پر نشه:(
شما کدام رو ترجیج میدید؟ رم های 4گیگ با پر شدن 2تا اسلت یا 4تا 2گیگ با پرشدن 4تا اسلت؟
با سلام خدمت دوستان
نظرتون در مورد این رم چیه؟
Kingston HyperX Blu 1600MHz 4GB DDR3
cpu: i3-4130
main: GIGABYTE H81M-S2PV
با توجه به قیمتش فکر کنم گزینه خوبیه. دوستان موافقن یا نه؟
بستگی به کاربرد شما دارد،برای موارد مصرف معمولی و گیم مناسب هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط tik tak [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]