برای اور میخوای یا گیم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اور میخوای یا گیم؟
واسه همه کاری بیشتر گیم یه چیزی در کل خوب باشه دیگه
فرقی بین این سه در برای گیم وجود نداره
منMAXIMUS VII HERO انتخاب میکنم که البته برای اور هم عالی هست
GIGABYTE GA-Z97X-SOC Force
MAXIMUS VII HERO
خودم بین این 2تا گیر کردم بین این 2تا باز انتخاب شما همونه؟
یه سوال دیگه بین 4790k و amd 9590 در کل کدوم پیشنهاد میدید؟؟سیستم amd ببندم یا اینتل؟؟
VII HERO رو انتخاب میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M3HDICR7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
قطعا 4790K
9590 که مصرف وحشتناکی داره و کلا پلتفرم منقرض شده هست
ببخشید یه سوال دیگه به نظرتون اگه به جای MAXIMUS VII HERO یه مادربرد معمولی تر بردارم که هزینش بیاد پایین بعد به جای R9 290X
GTX 980 بردارم این کار ارزش داره یا نه؟؟
شما h81 هم بردارید , تفاوتی نمیکنه در کارائینقل قول:
نوشته اصلی توسط M3HDICR7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در خصوص خرید کارن هم هر چند جاش اینجا نیست ولی بهتر یک 970 خرید کنید که ارزش/ کارائی بالاتری نسبت به هر دو داره
من به این نتیجه رسیدم 2تا 280x بگیرم حالا واسم یه سوال پیش اومده مادربردی که من انتخاب کردم یعنی MAXIMUS VII HERO اگه یه کارت گرافیگ داشته باشی در حالت 16x کار میکنه اگه 2کارت بشه میشه 8x ولی این مادربرد Asrock Z97 Extreme6-Intel Z97 با اینکه فکر میکنم قیمتشم از مادربردی که من انتخاب کردم پایین تره 2تا کارت رو 16x بالا میاره میخواستم بدونم این چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟؟کلا یه توضیح راجع بهش بدین ممنون میشم.
دوست عزیزم در پلتفرم PERFORMANCE اینتل , یعنی به غیر پردازنده های سری EXTREME , دو کارت در چینش های حداکثر X8/X8 فعالیت میکنه با توجه به تعداد مسیر های PCI-E پردازنده.
مگر اینکه برد از چیپ کمکی برای افزایش تعدا مسیر استفاده کنه
برد aSROCK هم X8/X8 هست
تفاوت X8/X8 با X16/X16 بسیار ناچیر هست
در خصوص خرید کارت ها هم در تاپیک مشاوره کارت گرافیک بهتره اینکه یک مشاوره ای بگیرید که ضرر نکنی
سلام دوستان فرق مادر برد H97-D3H باASUS H97-PROچیه فرق در کارایی دارن
خیر تفاوت در کارائی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تفاوت های این برد در کدام قسمت مدنظر شما هست؟
از نظر بهتر بودن طراحی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ASUS مدار برق با ثبات تری داره و گیگا هم پیکربندی صوتی بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط mmb2014 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در کل هر کدوم رو بگیری , ویژگی خاصی رو از دست نمیدی
سلام ..بین این 3تا مادبورد کدوم بهتره؟وچرا؟وقیمتشون چقدرهست؟;)وایا مشکلی با کیس x1 گرین ندارن موقع نصب!
ASUS M5A99FX Pro R2 AM3+ MB
MSI 990FXA-GD80 AM3+ MB
GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ MB
> توصیه من به شماGIGABYTE 990FXA-UD5 هستش ، ولی ای کاش به جای ارتقاء مادربرد و سوکت AM3 Plus می رفتی به سمت سوکت FM2 Plus چون قراره پردازنده های جدید بروی این سوکت عرضه بشن.
سلام
دوستان یه مادربرد میخوام بگیرم از چیپست z97 ، ترجیحا از برند ایسوس و یا msi با قیمتی در حدود 500 تا 700
بیشترین کاربرد هم گیم هستش و گاهی رندر فیلم
از دو برندی که در بالا اسم بردم کدومشون بهتره ( البته میدونم ایسوس بهتره ) اما از msi هم خیلی خوشم میاد اما کیفیت در اولویت قرار داره
قبلا از راهنمایی دوستان ممنونم
پردازنده و رم؟
شما 2 تا گزینه بیشتر ندارینقل قول:
Asus Z97 A با قیمت 670 تومن
MSI Z97 Gaming 5 با قیمت 670 تومن
هردو یک قیمت هستن ولی MSI به خاطر گارانتی بهتر ، داشتن فناوری مخصوص گیم پبشنهاد من هست.
نقل قول:
درود
من به شما دوست عزیز این دو مادربرد به ترتیب پیشنهاد می کنم :
1- ASRock Z97 Professional Gaming
2- ASRock Z97X Killer Gaming
سلام دوستاننقل قول:
پردازنده و رم؟
عطا جان در مورد رم باید عرض کنم که رمهای خودم رو استفاده میکنم و پردازنده مورد نظرم 4690 هستش البته اگه میتونستم 4790K رو میگرفتم :(
و دوتا سئوال
مادربردهای ازراک از لحاظ کیفیت چطورن
و میخوام مادربرد پورت ساتا اکسپرس داشته باشه ، این گزینه چقدر اهمیت داره
ممنون
4690K پیشنهاد میشه که اختلاف قیمتی خاصی هم ب مدل ضریب بسته ندارهنقل قول:
مادربردهای ازراک بهترین بردهای کارائی به ازای قیمت بازار هستن
وجود پورت ساتا اکسپرس هیچ اهمیتی نداره
ممنون عطاجان
اختلاف سرعت ساتا3 با ساتا اکسپرس چقدره ؟
منظور من اینه که یه درایو SSD که دارای پورت ساتا اکسپرس باشه برای درایو ویندوز بهتر از یه SSD معمولی نیست ؟
در سرعت بوت و اجرای برنامه ها تاثیر چشمگیری داره ؟
اصلا ساتا اکسپرسی وجود نداره در بازار داخل
اختلاف سرعت قابل توجه هست و همچنین اختلاف قیمت
بین این 2 تا نظرتون با کدومه؟ اگر cpu مورد استفاده 4690k باشه با توجه به قیمت و کیفیت
asus z97 pro gamer یا asrock fatal1ty z97 killer
از نظر من یکین ولی من ترجیحا میرفتم سمت ایسوز
شما مادربرد :asrock fatal1ty z97 killer خریداری بفرمایید.
سلام دوستان
تفاوت این 2 سری از مادربرد ایسوز که usb 3.1 اضافهتر داره نسبت به معمولیش ( که نمیدونم در عمل آیا واقعا سرعت بیشتری داره یا نه) ارزش 170 تومن اضافه قیمت تو سری دلوکس و حدود 70 تومن تو سری A رو داره؟؟
X99DELUXEU31 و X99DELUXE
و سری x99 A و X99 A/ usb 3.1
پیشاپیش ممنون
هنوز دستگاه های که از پورتهای USB 3.1 پشتیبانی کنند رایج و عمومی نشده زمانی می توان از قدرت عملیاتی و نامی این USB 3.1 استفاده کرد Device دیگری نیز مورد استفاده اونم قابلیت پشتبانی از USB 3.1 داشته باشه، تاثیر داره ولی نه انقدر که شما 170 هزار تومان اضافه تر پرداخت کنید. همون
طبق این بنچمارک ها، دست کم 30% الی حداکثر 50% افزایش کارایی داشتن USB 3.1 ها!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته به شرطی که دستگاه هایی که از این پورت جدید پشتیبانی می کنن، در دسترس شما قرار بگیرن.[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
http://www.userbenchmark.com/Faq/USB-30--40-release-dates-and-max-speeds/1
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MHMAX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در بین مدل های X99 ایسوس که با یک مدل نامبر اصلی دو مدل یکی معمولی و دیگری USB3.1 دارند X99-A/USB3.1 به قول اونوری ها Smart Buy هست ! ;)
مرسی از پاسخهاتون
فکر میکردم تکنولوژی ایسوزه که به همون دیواسهای usb3 با سرعت بیشتری ارتباط برقرار میکنه.( نه اینکه 3.1 بود)
پس با این اوصاف ارزشو نداره.
من الانش دارم از usb2 استفاده میکنم :d
تا دیواسهای 3.1 بیاد و من بخوام به 3.1 ارتقا بدم سیستم احتیاج به تعویض داره.
با سلام ، قصد خرید مادربرد Z77 دارم.
نمونه Gigabyte Z77 UP 5 th و UP4 th گیرم اومد ، آیا این قطعات کیفیت خوبی دارد ؟ و آیا برای اورکلاکینگ مناسب است؟
دوست عزیز اگز به قصد ارتقا این کار را انجام میدهید سخت در اشتباه هستید چون تفاوتی بین مادربوردهای Z77 در اورکلاک روزانه نیست و بیشتر قدرت اورکلاک در زیر نیتروژن محسوس استنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما CPU 3770K دارید که اتفاقا بسیار CPU خوبی است و به راحتی در فرکانس 4.4Ghz استیبل میشود
خیلی زودتر از اینکه فکر کنید مادربورد محدودیتی برای اورکلاک ایجاد میکنید این cpu های سری K هستند که با گرمای بیش از حد اولین و بزرگترین سد اورکلاک محسوب میشود مطمئن باشید اگر این نسل و نسل بعدی اینتل تا این حد داغ نبودند به راحتی میشد به فرکانس 5.5گیگاهرتز هم رسید و در این رقم فرکانس میشد گفت که حالا مادربورد محدود کننده است
- - - Updated - - -
دوست عزیز اگز به قصد ارتقا این کار را انجام میدهید سخت در اشتباه هستید چون تفاوتی بین مادربوردهای Z77 در اورکلاک روزانه نیست و بیشتر قدرت اورکلاک در زیر نیتروژن محسوس استنقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVID OC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما CPU 3770K دارید که اتفاقا بسیار CPU خوبی است و به راحتی در فرکانس 4.4Ghz استیبل میشود
خیلی زودتر از اینکه فکر کنید مادربورد محدودیتی برای اورکلاک ایجاد میکنید این cpu های سری K هستند که با گرمای بیش از حد اولین و بزرگترین سد اورکلاک محسوب میشود مطمئن باشید اگر این نسل و نسل بعدی اینتل تا این حد داغ نبودند به راحتی میشد به فرکانس 5.5گیگاهرتز هم رسید و در این رقم فرکانس میشد گفت که حالا مادربورد محدود کننده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیز؟؟؟؟!!!!!! نه نوید!!!!
امین جان بنده به هیچ وجه قصد ارتقا ندارم.... مادربرد فعلیم دچار اشکال شده و ناچار به تعویضم.....
دوما من با جدا کردن IHS و ریختن فلز مایع زیر آن مشکل دما را حل کردم.
پس مادربرد من الان خراب است و چاره ای جز تعویض ندارم و امروز بردم گارانتی گفتن از چیپ پل جنوبی است و کاریش نمی شود کرد!:(:(:(
ولی نمی دونم قضیه چیه که چرا هیچ کس جواب نمی دهد؟؟!!!!! الان تو دو تا انجمن معتبر سوال پرسیدم ولی هیچ کس نمی گوید این مین خوب است یا نه؟؟؟
سلام خدمت دوستان
امیدوارم سلامت باشین
یکی از دوستان میخواد سیستم ببنده، در مورد مادربورد با قیمت حداکثر 400 تومن، بین این دو تا گزینه فرقی هست واقعا؟ کدوم بهتره؟ ارزش داره 30 تومن بیشتر برا MSI پول بده؟
ASRock Z97 Anniversary
MSI Z97 PC Mate
میخواد از فروشگاه لیون بخره، به خاطر همین ممنون میشم اگر از بین این دو مورد بگید که مادربورد MSI (که در حال حاضر مد نظرش هست)، ارزش 30 تومن هزینه بیشتر رو داره یا نه
دلیل پرسیدن من هم اینه که در مورد باگ زیاد مادربوردهای MSI شنیده...
سایر قطعات هم اینا هستن
Core i5-4460
MSI GTX 750ti
Gskill TridentX 8GB - 4GBx2 2400Mhz
ممنونم @};-
محمدجان درود
من توصیه میکنم مادربرد ASUS Z97 - K خریداری کنید به جای این دو مادربرد ، بنده در بعضی از انجمن های خارجی شنیده بودم بعضی از مادربرهای MSI سری Z97 مشکلی از طرف بایوس دارند ولی خیلی اوضاع وخیم نبودش ، ولی بعضی از دوستان هستند که مادربرد MSI سری Gaming گرفتند بازم مشکلی نداشتند برای اورکلاک و بروزرسانی BIOS.
اگه کاربردشون گیم هستش PC Mate بردارند و کارت گرافیکشون را ارتقاء بدن.
سلام مجدد
دوستان وقتی توی قسمت مشخصات Giga X99 Gaming 5 نوشته حداکثر ظرفیت رم تا باس 2800 یعنی اگر فرضا یه رم 3000 بندازیم نمیشناسه؟
یا اینکه اونو روی 2800 محدود میکنه؟
این جا بخش مشاوره هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Drizzle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سوال شما چه ربطی داره
خیر تا همون 2800 میشناسه
سلام
به نظر شما بین این چهار مدل مادربورد کدام ارزش خرید بیشتری داره؟کدام مقرون به صرفه تر هست؟ترجیحا پیشنهادتون با ذکر دلیل باشه
B85iCafe4
B85 Pro4
B85-G41 PC Mate
GA-P85-D3
مشخصات سیستم فعلی؟
حداکثر بودجه؟
سیستم فعلا خریداری نشده ولی CPU در حد پنتیوم یا I3 هست.گرافیک جدا هم لازم ندارم.
بودجه مشکلی نداره ولی ترجیح با مادربردی هست که نسبت کارایی به قیمت بهتری داشته باشه
من توصیه می کنم این مادربرد را خریداری کنید: GIGA P85-D3 یا ASUS H97 PLUS
قابلیت کنترل دور فنهای 3 پین در کدام یک از 4 مدل بالا هست و در کدام نیست؟
چگونه و از کجا میتوان متوجه وجود این قابلیت شد؟
مادربرد B85-PRO ایسوس توی بازار وجود داره؟اصلا وارد ایران شده؟
اگه هست قیمتش چنده؟
چرا سری H97 نمی خری ، یکی از دوستان این مادربرد موجود داره MSI B85 G41 PC MATE داره با قیمت 270.000 تومان .
سری h81 میخاستم بخرم رسیدم به b85
حالا شما میگی h97 بخر میترسم کم کم برسیم به x99 :d:))
نه بودجه ای خاصی مشخص کردید و نه این که سایر قطعاتتون چی هستش ، فقط فرمودید پردازنده Pentium و Corei3 هستش
قصد تعیین دقیق بودجه رو نداشتم ولی چون آواتارت خیلی ترسناکه :nightmare::-S میگم:ترجیحا زیر 400 هر چی کمتر بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
گرافیک جدا نیست رم حداقل 4 گیگ
برای بازیهای کامپیوتری می خواهید یا خیر ؟
اگه کاربردتون بازی هستش توصیه نمی کنم روی مادربرد سرمایه گذاری کنید .
خوب بهرحال توصیه میکنم مادربرد : GIGA H97-D3H خریداری کنید به قیمت 400 اوشلوق
گزینه دوم کمتر 400 اوشلوق : ASUS H97 PLUS
نه کاربرد گیمینگ و اورکلاکینگ مطلقا ندارم.کاربری عمومی هست
منم مشاوره میخواستم که بخرم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
GA-P85-D3 و B85-G41 PC Mate چند تا کانکتور 4 پین برای فن کیس دارند؟
مدل گیگابایت سه عدد Header داره که دوتاش چهار پین و یکی سه پین هستش و مدل MSI نیز مانند مدل GIGA هستش تفاوت انچنانی ندارند
آقا بهزاد مطمئنی؟ آخه یه کاربر حرفه ای بهم گفت که هیچ کدوم از دو مدلی که گفتم کانکتور 4 پین برای فن کیس ندارند.فقط 3 پین دارند.گفت که توی دفترچه این مادربورد و همچنین عکسشون مشخصه.من که از عکسشون چیزی متوجه نمیشم.دفترچه هم دانلود نکردم چون زبانم خوب نیست:d
چیزی که تو سایت GIGABYTE و MSI زده خدمتتون عرض کردم این کاربر حرفه ای حتمنا از MSI و GIGABYTE علمشون در ساخت مادربرد از این دو شرکت بالاتر هستش
این تصویر نگاه کن دوتا Header چهار پین تو تصویر می بینی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یکی کنار اسلات PCI-EXP1 و دیگری کنار Front Panel Connector
در مورد گیگا توجیه شدم.اما در مورد MSI چی؟آخه گفتید MSI هم مثل گیگا هست از این نظر ولی ظاهرا فرق دارند یعنی MSI فقط یک هدر 4 پین برای کیس داره نه دو تا...آیا اینم میشه بررسی کنید و با عکس توضیح بدید لطفا؟
خوب مادربرد MSI هم یک Header 4 Pin کنار PCI -EXP1 داره و دوتا Header 3 PIN
خوب پس همون شد که گفتم.یعنی MSI فقط یک هدر 4 پین برای کیس داره.حالا سوالی که پیش میاد.ظاهرا MSI دو تا هدر 4 پین برای CPU داره درسته؟اگه درسته میشه یکی از فنهای کیس رو به هدر 4 پین اضافی CPU متصل کرد و کنترلش کرد؟
سلام می خواستم بدونم خرید کدوم یکی از مادربرد های زیر رو پیشنهاد می کنید ؟
GA-P85-Gaming 3
ASRock H97M Pro4
GA-P85-D3T
ASRock B85iCafe4
MSI B85-G41 PC Mate
Asus B85-Plus
MSI H97 PC Mate
دلیل اینتخاب رو هم بگید :)
بودجه اضافه کنید Z97 بگیر هم نداریم ته بودجه 330 ~ 350 است
کاربرد گیمینگ با رزولیشن 1368x768 هستش
کارت گرافیک Gigabyte R7-260x 2GB GDDR5 128 Bit O.C Rev 2.0
سی پی یو Intel Core i3-4130
رم Kingston HyperX Beast 8 GB Single Chanel 1333 CL 11 @ 1600 Mgh CL 9 1.5 V
پاور Green 380 EU
خنک کننده Deep Cool Gammaxx 200
مادربرد فعلی هم Asus H81-Plus
و یک سوال دیگ داشتم آیا ارزش ارتقاع مادربرد رو داره این قطعات ؟:(
امتیاز سیستم من الان اینه آیا با ارتقاع مادربرد این امتیاز بالا میره ؟:(
بالا رفتن امتیاز چشم گیره یا خیلی کمه ؟:(
رو سرعت سیستم تاثیر داره ؟:(
درود
من توصیه نمی کنم مادربردتون ارتقاء بدید، به احتمال زیاد کاربرد شما بازیهای کامپیوتری می باشد اگه اشتباه نکنم خرید مادربرد جدید افزایش کارایی نخواهد داشت انچنان که شما فکر کنید، پیشنهاد من به شما این هستش کارت گرافیکتون بفروشید و مبلغی که دارید را اضافه کنید و یک کارت گرافیک مناسب برای بازی خریداری کنید.
به این صورت بگم خرید مادربرد جدید دردی را دعواء نمی کند
پس عملا فروشنده ها بازار گرمی می کنن میگن مادربرد H81 عه
عدد دومش یکه به درد لای جرز نمی خوره و .... :|
برای کامپیوتر گیم باید عدد دوم بالا تهیه کنی و ... :|
در مورد گرافیک هم باید عرض کنم :
کاربرد گیمینگ با رزولیشن 1368x768 هستش و همین گرافیک از سرش هم زیاده اگر فریم رو لیمیت کنم از صد در صد گرافیک اصلا استفاده نمیشه ! تا الان همه گیم هارو با بالاترین تنظیمات گرافیکی روی ۱۳۶۸در۷۶۸ بازی کردم بدون کوچک ترین افت فریمی !
تهیه SSD چی ؟:( پیشنهاد میشه ؟
با تشکر از پاسخ گویی سریع :X
بله صد در صد SSD بروی کارایی ویندوز واجرای فایلهای .exe تاثیر خواهد گذاشت ولی نه در Loading texture ها در بازی ، این بخش مشاوره مادربرد هستش کاربرگرامی نه حافظه جامد
من پیشنهاد دارم که کارت گرافیک جدید خریداری کنید چون بازیهای جدید گرافیکهای قدرتمند میخواهند .
اوکی خیلی ممنون :X پس باید برم تو فکر ZOTAC GTX 950 AMP Edition 1405 Mgh
سلام دوستان من قراره برای شرکت یک سیستم بگیرم که دوتا پردازنده زئون بخوره. برای مادربردی که پردازنده [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نصب میشه روش چه مدلی خوبه؟ یک مدل معمولی و یک مدل بالا لطفا پیشنهاد بدید. و سوالی هم داشتم، میشه روی مادربرد های دو پردازنده ای فقط یک CPU نصب کرد و بعدا یکی دیگه اضافه کرد؟ یا اینکه همون اول باید دوتایی باشند؟ Asus یا super micro خوبه؟
سوالتون رو در مکان صحیح مطرح کنید
سلام، من دنبال خریدن یه G45 گیگابایت هستم (سوکت775) جایی سراغ ندارین که شاید بشه پیداش کنم؟
نو که گیر نمیاد. باید دس دوم بگیری
می دونم، مشکل هم همینه دیگه، اگه نوش بود که مشکلی نبود، پیدا نمی شه آخهنقل قول:
باید برید بازار دسته دومی ها یا تو بازارچه بعضی از وب سایتهای همسایه احتمالا پیدا میکنید.
سلام .
تو مادربورد های دوسوکته C612 که تو بازار ایران موجودن به نظرتون کدوم بهتره از بین ایسوس و سوپر مایکرو؟البته گارانتی و خدمات پس از فروش هم خیلی برام مهمه
ASUS-Z10PE D16 WS
مادربرد سرور سوپر مایکرو MBD-X10DRL-I
یا حتی مادربوردهای دیگه ... .
متشکر
به نظر من HP بهترهنقل قول:
ینی سرور hp خریداری بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با 7 تومن سرور خوبی گیرم میاد؟
سرور رو برای چه استفاده ای نیاز دارید ؟نقل قول:
من اول مادربرد : ASUS-Z10PE D16 WS
پیشنهاد می کنم و بعد Super Micro
برای محاسبات ریاضی . البته خیلی به خرید سرور خیلی فکر نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام بچه ها
یدونه مادربورد میخوام ترجیحا سری زد چون شاید سی پی یو به زودی عوض کردم الان 6400 دارم
استفاده ای که دارم رمم فرکانس 3000 هست و ساعتهای زیادی سیسم روشنه شاید روزی 15 ساعت به بالا
بیشتر وبگردی و فیلم و بعضی وقتا گیم
میخوام اس اس دی با ساپورت m2 NVMe بخرم پس اینم مهمه و شایدم آورکلاک کنم
من گشتم زیاد چیزی بپیدا نکردم اگه ممکنه کمکم کنید چون مادربورد قبلی h170 خراب شد و فرستادم ارانتی
MSI Z170A GAMING M3 Motherboard
MSI Z170A KRAIT GAMING 3X Motherboard
ASRock Z170A-X1 USB 3.1 LGA1151 Z170 Mainboard
Asus Z170-A
کدوم بخرم ؟
ASUS Z170-P
اینم 550 ارزونه خوبه ؟
PRIME H270-PRO
یکی از دوستان تاکید رو این مادربورد کرده
MSI Z170A TOMAHAWK
خوبه ؟ بخرمش؟
درود
ابتداء امر باید بودجه اتون مشخص کنید و بعد ایا قصد دارید در اینده پردزانده سری K خریداری کنید یا خیر ، خرید Chipset Z برای پردازنده Non-K اشتباه بزرگی هستش و دور ریختن پول.
و در حالت دوم: ایا قصد دارید از پردازنده های نسل ششم SK استفاده کنید یا نسل هفتم KB خریداری کنید.
در نهایت بنده این مدل پیشنهاد می کنم: ASUS Z170 Pro Gaming/AURA
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط TERRORIST [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بودجه ام نهایتش 650 تومن
آره میخوام سری کا بخرم ولی حداقل 5-6ماه دیگه و اسکای لیک
aura با عادی فرقش چیه ؟
این چطوره ؟
درود
مادربرد مناسبی هستش، تو این محدوده قیمتی می توانید به جای Z170-P از مدل Z170-Pro بخرید یک مقداری بیشتر هستش ولی کاملا ارزشش را دارد.
AURA اشاره دارد به نحوه رنگ پردازی در قطعات .
ارزش داره aura بخرم ؟نقل قول:
بله کاملا ارزشش رو داره ولی من یک پیشنهاد بهتر و در واقع آینده نگر تر دارم برای شما خرید بردهای سری Z270 برای نسل هفتم KB شما باید یواش یواش SKY یک محصول رده خارج محصول کنید.
در اینده محصولات بیشتری برای سوکت Z270 با ویژگی های بیشتری خواهند امد که Z170 فاقد آنها خواهند بود.
ولی AURA کاملا ارزشش رو داره خریدرای کنید.