مدل rampage IV black edition چطوره؟؟
تو بازار هست؟؟
قیمتش چنده؟؟
Sent From Xperia Z
نمایش نسخه قابل چاپ
مدل rampage IV black edition چطوره؟؟
تو بازار هست؟؟
قیمتش چنده؟؟
Sent From Xperia Z
دوست خوبم زیاد مانور نده رو مادربورد اگر این مین باشه( بگرد شاید گیر بیاری) قیمتی بین 1500 تا 1700 داره که با بودجه شما دیگه همخونی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط devil.swath [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بیشتر از ظاهرش خوشم اومد. ممنونم
Sent From Xperia Z
درود @};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط devil.swath [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
rampage black edition با گارانتی سازگار حدود1880 قیمتش هست که همون طورکه دوستان گفتن اصلا با بودجه شما سازگاری نداره و ازطرف دیگه هم نیزبه این مادربرد ندارین@};-
نه فقط بخاطر ظاهرش خواستم قیمتش رو بدونم و مطمئن بودم قیمتش زیاده.وگرنه قطعا در حد من نیست حتی اگر بودجش رو داشتم
Sent From Xperia Z
i5 2500k
Asus B75-v
Kingstone HyperX blue 2*4GB 1600
Asus 770 OC edition
600A-HP
دوستان بهم گفتن که با این مین نمیتونم سی پی یو رو اور کنم و از اونجایی که سی پی یو تا 1333 ساپورت میکنه رمو بدون اور نمیشه از این 1600 کامل استفاده کنم.بهم از سری z77-z68-p67 پیشنهاد دادن و گفتن معاوضه کنم با یکی از این مدلها.چنتا چیزحالا:1-مینی بهم بگین که بهترین گزینه باشه 2-قیمتش اگه رو مادر بردم 50-60 تومن گذاشتم بهش برسه 3-هم از اور سی پی یو و هم از اور رم پشتیبانی کنه 4-تو بازار پیدا بشه 5-ممنون
دوست عزیز موقع مشاوره برای خرید سیستم بنده به شما گفتم که اگر قصد خرید پردازنده ضریب باز دارید،حتما مادربرد با چیپست مناسب تهیه کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
MSI Z77A-G43 Gaming
احتمالا 100 تومنی اختلاف قیمت داشته باشند.
@};-
تفاوت قیمتشون 170-180 تومنه! msi z77 a-g43 هم این قابلیتارو داره؟پشتیبانی از اور سی پی یو و رم؟
شما مگر نگفتی مینی میخوام که بهترین گزینه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یکی از گزینه های به شما پیشنهاد شد دیگه.
g43 توانایی over پردازنده های ضریب باز رو داره هر چند در نوع خودش قدرتمند نیست.
منظورم تا 400 تومن بود.ممنون عزیز.یه سوال دیگه شرمنده ها:همه مینهای سری Z77قابلیت اور رم و سی پی یوهارو دارن؟