مدل ازراگ رو بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadeh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همون اول به شما گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
مدل ازراگ رو بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadeh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
همون اول به شما گفتم
آقا عطا شما خیلی گلی فقط کاش با ذکر دلیل و توضیحات پیشنهاد بدید.چون اینطوری بهتر قانع میشم و یه چیزی هم یاد میگیرم ولی اگه بدون توضیح و دلیل باشه به دلم نمیچسبه:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خیال شما راحتنقل قول:
شما هیچ بردی نمیتونی بگیری که از 100% امکاناتش استفاده بشه
همین برد پیشنهادی قابلیت اور پردازنده های ضریب باز مثل 4790K رو داره به علاوه VRM یا مدار برق مناسب نسبت به اکثر H81 های بازار
از جهت اینکه بورد ازراک بورد خیلی خوبی هست شکی ندارم و انتخابم هم ازراک هست.فقط و فقط از جهت کنترل فنهای 3 پین برای کیس میخاستم بدونم ازراک بهتره یا الایت...وگرنه تو بقیه جهات فقط ازراک رو می پسندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ازراک بهتر هستنقل قول:
دور الیت رو خط بکش
چشم قربان:dنقل قول:
البته ازراک انتخاب خودم بود از اول...شما اگه پیشنهاد مدل بهتری در رده H81 دارید بگید حتما... هر چند فکر نکنم پیشنهادی بهتر از ازراک برای من داشته باشید