آقا عرفان من تند نرفتم! اتفاقا دارم خیلی آروم هم میرم!!! :)
خب زیادتر کرده باشه، بحث این نیست، این نمیشه شیره مالیدن....کجای این شیره مالیدن و کلاهبرداری! هستش؟؟؟ خب فرکانسش رو زیادتر کرده...
هیچ وقت هم ندیدم گفته باشن G4 با فرکانس بالاتر، قدرتی نزدیک به 810 داره یا شبیه به این یا اینکه مثلا بیان بگن G4 با چیپ ضعیفتر، از فلان گوشی بهتره...
خود کوآلکام در مورد استفاده از 808 تو G4 و تفاوت هاشون، گفته بود که توانایی 808 تو پخش ویدئوهای 4K کمتر از 810 هست و تقریبا تفاوت دیگه ای با هم ندارن
حالا من نمیدونم شما به کجای این میگید کلاهبرداری.....
گوشیای که از بس داغ میکنه نشه باهاش کار کرد، چه فایدهای داره؟!؟!؟!؟!
البته +Z3 هم از یه مدل ویرایش شده 810 استفاده میکنه و این کار کوآلکام هم برای این بوده که جلوی حرارت بیش از حد رو یه مقداری بگیره....که خب تا حدودی موفق شده ولی هنوز مشکلات حرارتی در این گوشی هم هست!!!!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دما رو ببینید! من یادمه One M9 تا 50 یا بیشتر میرفت...این تا 68 هم رفته، تصویر مربوط به گوشی Xperia Z4 هست
البته راستش رو بخواید، طراحی گوشیهای LG هم مثل سامسونگ، جوری هست که تو دست خیلی و تقریبا هیچ مشکلی نداره
ولی خب بله، من اصلا این موضوع رو انکار نمیکنم که کیفیت بدنه ی پلاستکی گوشیهای LG پایینتر از گوشیهای دیگه هست...من کاملا تایید میکنم این موضوع رو، کاملا درسته...
ولی بی کیفیت نیست، پایینتر از بقیه هست!
به هر حال، باید منتظر باشیم و ببینیم که سونی چه زمانی به سرنوشت HTC دچار میشه
زمان همه چیز رو نشون میده
فقط من موندم، سونی با این عظمتی که داره چه طوری Xperia Z4 رو اینطوری داده بیرون...؟! :d
@};-