سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjmohebbi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول حالت شارژ رو با دکمه غیر فعال کنید بعد کلید روشن رو بزنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mjmohebbi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اول حالت شارژ رو با دکمه غیر فعال کنید بعد کلید روشن رو بزنید
سلام
میخواستم خواهش کنم اگه میشه یه آموزش بذارید که خودمون بتونیم کدش را بزنیم
اصن مزه ی کواد ساختن به دنگ و فنگ های کالیبره کردن و غیره است.
ما توی مدرسه مون یه کوادی بود که هر سال روش کار می کردن و ما به بخش الکترونیک و مکانیکش کار نداشتیم و فقط کد زدیم
الان می خوام خودم یه دونه بسازم ولی اصن ایده ای درباره الکترونیک و مکانیکش ندارم و حاضرم هر زبونی یاد بگیرم برای کد زدنش فقط بخش سخت افزار ....
اگر آموزشی می شناسید لطفا معرفی کنید وگرنه اگه میشه یه آموزشی بذارید لطفا
ممنون
فرق دوربین پنج مگاپیکسل و ۸ مگاپیکسل خیلی تو کواد کوپتر از لحاظ کیفیت فرق دارن ؟
سلام. میتوانید با بوردهای arduino هم کواد بسازید که باید avr بنویسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ََARKer [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
بستگی به مدلش داره. بعضی هاشون با وجود 8 مگاپیکسل کیفیت زیاد خوبی ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل خود دوربین رو ندارم اما مدل کواد کوپترش syma x8g هست
دوربینش زیاد چنگی به دل نمیزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsss [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ظاهرا باید بسازم باش . چون دیگه خیلی گرون میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام اقا عرفان عزیز
طبق اموزشی که شما درباره ساخت نانو کواد گذاشته بودین منم قطعات رو تهیه کردم و پیش رفتم. اما تو چند جا واسم مشکل پیش اومده. ممنونم می شم بزرگواری کنید و راهنمایی بفرمایین.
اول اینکه من هرکاری می کنم نمی تونم ماژول بلوتوث رو پروگرم کنم با اردوینو و اسم و پسوردش همون دیفالت خودش هست البته من ماژول HC-05 رو تونستم تهیه کنم. ایا اصلا مهم که اسم و پسورد بزاریم یا بدون این هم کارمون راه میوفته ؟
2- برنامه EZ-GUI در ورژن اخریش نسبتا تغییر کرده و من وقتی ماژول بلوتوث رو به کواد وصل می کنم دایم پیام میاد که دیتا رو نمی تونه دریافته کنه ؟
به نظرتون مشکل از کجاس ؟
ایا میشه از ماژول وای فای استفاده کرد ؟
با کمال تشکر.
اگر تمام مراحل را به درستی انجام دهید مشکلی نخواهید داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohtava [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]