دوستان عزیز
با دفتر ازراک صحبت کردم، چنانچه جوابی از سمت برندگان دریافت نکنیم مجدد قرعه کشی انجام خواهد شد :)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز
با دفتر ازراک صحبت کردم، چنانچه جوابی از سمت برندگان دریافت نکنیم مجدد قرعه کشی انجام خواهد شد :)
چه زمانی مجددا قرعه کشی انجام میشه ؟تا کی وقت دارن برای ارسال مشخصات اقدام کنن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Olesius [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این موضوع به نظر اسپانسر مسابقه بستگی داره دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط swat mehdi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ولی تصور نمی کنم خیلی طول بکشه و ایشالا تا قبل از پایان فروردین ماه جوایز به دست دوستان خواهد رسید @};-
امیدوارم اسپانسر فراموش نکرده یا نداده باشه
نه محمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط asdaf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جوایز در اختیار سایت قرار گرفته منتظر ارسال مشخصات و آدرس هستیم
اینکه جوایز سایز عزیزان ارسال نشده به این خاطر هست که در قرعه کشی مجدد ممکن هست مادربرد برنده بشن :)
یعنی کلهم دوباره قرعه کشی انجام میشه و اونایی که مشخصات فرستادن هم دوباره با بقیه قرعه کشی میشن؟
بعد شاید ببرن شایدم نه و کلا حذف شن؛درسته؟:-?
یه کمی شفاف تر بگین ممنون میشم:-
مشخصات فرستاده شد
با تشکر از شما
بابا تبریکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farhad71 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نه مسعود جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط barcelon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برنده مادربرد تا دیروز مشخصات ارسال نکرده بودند، مجدد برای مادربرد قرعه کشی بین تمامی شرکت کنندگان انجام می شد تا جایگزین برنده اصلی مشخص شود :)
ممکن بود شما که برنده گیم پد شدید در قرعه کشی مجدد مادربرد برنده بشید که بعد از تاخیر طولانی دوست عزیزمون برنده مادربرد مشخصات ارسال کردند @};-
سلام با تشکر از شما مشخصات ارسال شد.