fp64 فقط مربوط به بهینگی مصرف و بازدهی محاسباتی بود و ربطی به جای دیگه نداشت
شما فرمودید که درایور نوشتن برای معماری انویدا خیلی ساده تر هست . به خاطر ساده سازی هایی که در سخت افزار وجود دارد
و من هم حرف شما را تایید می کنم . همون طور که گفتم به صورت خطی هست و بهینه سازی درایور خیلی روی بازی تاثیر دارد
اما GCN نیاز به برنامه نویسی و api بهینه دارد به خاطر ساختاری که دارد و یکی از برتری های ان این است که می توان از زبان C و خانواده ان استفاده کرد همانند cpu
همونطور که گفته شد دایرکس 12 باعث بهبود 400 درصدی در فریم دهی برای GCN شده است که 4 برابر انویدیا می شود
در مقاله ای که توصیه هایی برای بهینه سازی بازی در کنسول های جدید که از gcn استفاده می کنند امده است که این معماری به جای اینکه منابع در اسلات ها ادرس دهی شوند همانند cpu در مموری ذخیره می شوند
اما api ها تصور می کنند که ان اسلات ها هنوز وجود دارند و برنامه نویسان معمولا از حقه ای سنتی برای بهینه سازی استفاده می کنند که باعث می شود بازدهی در معماری gcn پایین بیاید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در مورد مقایسه VLIW با گرافیک هم دوره خود . باید گفته شود که در ان زمان nvidia توسط بازدهی پایین درایور محدود شده بود
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در اخر amd مشکل برنامه نویسی و hsa را با gcn حل کرد و انویدیا هم به بازدهی درایورش رسید .