اميدوارم اينها فيك باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هنوز هم تا اومدن تايج رسمي صبر ميكنيم
نمایش نسخه قابل چاپ
اميدوارم اينها فيك باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin_CaraGT2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
هنوز هم تا اومدن تايج رسمي صبر ميكنيم
حالا این بحث ها که هیچ !!!
الان ملت گیر دادن چرا amd فقط از dx12.0 پشتیبانی میکنه:-p
اسمشم گذاشتن فول ساپورت نمیکنه:d
حالا کسی نیست بگه بابا مگه 12.1 چه گلی به سر گیم میزنه :d!!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
کارتی که هنوز نیومده رو چطور و از کجا تست میکنند اخه ؟!!نقل قول:
درایوری هم براش نیومده که تست بکنند . . .
E3 نزدیکه خود ای ام دی رونمایی میکنه اون وقت همچی مشخص میشه
خیلی ها تو تالارهای گفتگو وب سایتهای خارجی میگن این تصاویر جای بحث داره و مطمئن نیستش چون FURY X کاملا TTX رو محوء می کنه ولی شاید FURY PRO از TTX ضعیف تر باشه.
یک چند روز دیگه مشخص میشه .
منم میگم هر چیزی حدی داره . . . کارتی که ای ام دی خودش بنچمارک رسمی نداده و گفته E3 رونمایی میشه . . . یه سری سایتا میان بنچمارک میزارن . . . بعد خیلی ها میان بررسی میکنند و نتیحه میگیرن فایده نداره و تمام :دی
اینم عکسی از FURY XT از نمایی دیگر
سری 300 باندل عنوان DiRT Rally هست و 390X 8GB هم به دست یکی از خرده فروشان رسیده که در عکس مشاهده میکنین!!!
این کارت که نسخه بهبود یافته ی هاوایی هست قطعا برای 4K بازی کردن خوب هست و ارزش بیشتری نسبت به رقبا برای 4K داره . . .
امروز داشتم با هاوایی عزیز :d 290 tri-x بازی ها رو 4K تست میکردم نتیجه منو شگفت زده کرد !!
GTA:V در 4k تو شهر 30-35فریم تو جنگل و مناطق سنگین ( یعنی تو سنگین ترین حالت از بالا هلیکوپتر دنبالمه ، چند تا ماشین پلیس هم دنبالمه منم سوار بر ماشین در حال فرار تو جنگل و علفزار !!
همه ی گزینه ها رو سنگنین ترین حالت Very High + fxaa + msaa4 یعنی این Msaa4 رو باورم نمیشد تو 4K حریف بشه !! ) فریم بین 20تا25 :-O
و البته که با این فریم کاملا قابل بازی کردن هست و لذت بخش . . .با این حال تلوزیون هم قابلیت MotionFlow رو داره که فعال میکنم بازی روان میشه و فریم کم احساس نمیشه
*تو جاهای وسیع در 4K به راحتی از 4gb حافظه عبور میکنه و از Main Memory استفاده میکنه . . .وگرنه این قدر پایین نمیومد !
MGS:GZ هم تو 4k روی 30 فریم قبل که واقعا Fox Engine تو 4K خیلی زیبا میشه . . .
بایوشاک هم تست کردم 4k روی 30 فریم قفل ( مثل GTA و MGS روی سنگین ترین حالت دیگه گزینه ای نیست تا اخر بچسبونم :| ) در 2K هم 60 فریم قفل !
TombRaider هم رو 4K تو جاهای کم وسعت 60 فریم و جاهای وسیع 30 فریم
خواستم اسکرین شات هم بزارم هر عکس 4K حدودا 6 مگ حجمشه گفتم اپ کنم معلوم نیست کسی دانلود کنه ولی فردا شب میزارم :d
يا امام زمان - نتيجي كه ميگي با قدرت اين كارت بدست مياري روانيي كنندستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SA SYS [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون زماني كه من از amd متنفر بودم در نسل VLIW بود كه كارتهاي AMD در جوار تسليشن استاتر و لك شديد ميزدن و كلا معماري VLIW مزخرف بود
اما تستاي جديد ميگه GCN توي بازي ها به نرمي و frame timeهاش به خوبي انوديايست جز بازي هاي watch dogs و assasin creed unity و بازدهيشم در بازي هاي project cars حتي همين ٢٩٠x هم در برابر gtx 960 هم سكته ميزنه كه خوب با درايور ها در آينده بهتر ميشه
اصلا FURY با ٢ برابر تعداد ROP فقط براي 4k طراحي شده - تعداد راپ هاي فوقولاده زياد فيوري براي رزولوشن خاي بلالاست كه اونجا rop throttle به ته مي چسبه
برای خودمم عجیب بودش . . .
شب سعی میکنم اسکرین شات بزارم
---------
الان ای ام دی توی صفحه گیمینگ خودش اینو گزاشته
این عکس برام کامل لود نمیشه الان ، دوستان چک کنین بگین چیه دقیقا مال کرایسیس 3 هست ولی به قول معروف نکته اش چیه :-?
While we’re all waiting for June 16th to come, here’s something the team has been working on. Check it out!
download.amd.com/images/Crysis3%202015-05-21%2011-17-45-56.bmp
چیزی نیست یک عکس 95 مگابایتی هست که 13 دقیقه طول کشید با IDM دانلود بشه
7680*4320 پیکسل هست فکر کنم 8K باشه و تصویر محیطی از بازی کرایسیس 3 هست که هیچ چیز خاصی نداره و تنها رزولیشن بالا دارد
عکس هم داخل اتاق چوبی هست ! حداقل ای کاش تصویری از محیط باز و کوه ها و مناظر دور می گزاشتند
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نوشته اصلی توسط Veyron [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اون زماني كه من از amd متنفر بودم در نسل VLIW بود كه كارتهاي AMD در جوار تسليشن استاتر و لك شديد ميزدن و كلا معماري VLIW مزخرف بود
فکر کنم اون زمان هنوز استاتر و ابزار های اندازه گیری استاتر هنوز کشف نشده بود !! که بعد GCN انویدیا کلی بحث به پا کرد
از نظر فریم دهی هم در زمان خودش amd بهتر از انویدیا بوده است و قبلا لینکی هم گزاشته بودم که نشون می داد اون زمان از نظر بازدهی درایور و ... بهتر از انویدیا بوده
VLIW برای گرافیک عالی بود اما تنها مشکلش شدر ها و محاسبات بود که هیچ ربطی به گرافیک خالص نداشت
So a GPU design that is great at graphics and poor at computing work simply isn’t sustainable for AMD’s future
AMD initially used a VLIW design in those early parts because it allowed them to process a 4 component dot product (e.g. w, x, y, z) and a scalar component (e.g. lighting) at the same time, which was by far the most common graphics operation.
Whereas VLIW is all about extracting instruction level parallelism (ILP), a non-VLIW SIMD is primarily about thread level parallelism (TLP).
Finally, the complexity of a VLIW instruction set also rears its head when it comes to optimizing and hand-tuning a program. Again this isn’t normally a problem for graphics, but it is for compute.
در واقع باید بگم VLIW بدون استاتر بوده و اصلا AMD چیزی از استاتر نمی دونسته که بعدش انویدیا لطف کرد و نشون داده که چه زحمت هایی برای درایور نویسی و اندازه گیری استاتر انجام می داده
استاتر پدیده ای بود که در معماری غیر VLIW یعنی ترد های موازی به وجود امد که باعث می شد که محاسبات خارج از نوبت و همزمانی و ... انجام بشه اما باعث میشد که فریم نیز پس و پیس بشه و استاتر به وجود بیاد
اما در VLIW همه جزئیات اجزای فریم ها همزمان و پشت سر هم انجام می شد که اساتری وجود نداشت اما نمی توانس محاسبات را همزمان و خارج از نوبت انجام بدهد