به همه دوستان عزیزی که برنده شدن ، تبریک میگم @};-
علی جان آیا ایمیلی که حاوی پاسخ سوالات بود و من براتون فرستادم ، به شما رسیده :) چون ایمیلی که از طرف سایت برام اومده ، توش هیچ چیزی مشخص نیست .
نمایش نسخه قابل چاپ
به همه دوستان عزیزی که برنده شدن ، تبریک میگم @};-
علی جان آیا ایمیلی که حاوی پاسخ سوالات بود و من براتون فرستادم ، به شما رسیده :) چون ایمیلی که از طرف سایت برام اومده ، توش هیچ چیزی مشخص نیست .
اگر EMAIL اومده باشه با جواب ها باید کد اکتیو بازی هم نیز همراهش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تبریک به تمامی دوستانی که برنده شده اند.@};-
آقا علی عزیز لطفا لیست افرادی که برنده شده اند رو منتشر کنید
ممنون.
انشالله همگی موفق باشند.@};-@};-
محمد جان براتون پیام خصوصی زدم، ایمیل شما چی بوده؟ نام کاربری ذکر نکردید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط smrbh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با توجه به اینکه دوستان اکثرا سر یک سوال پاسخ اشتباه داشتند، طبق صحبت با مدیران تصمیم گرفته شد که به این عزیزان هم جایزه تعلق بگیرد :)
لطفا دوستان ایمیل خودشون رو چک کنند و در صورت عدم دریافت ایمیل > چه ایمیل حاوی کد جایزه و چه ایمیل شامل جواب صحیح سوالات در این تاپیک اعلام نمایید
محمد جان اگر بتونم چشم حتما اسامی برندگان رو اعلام می کنیم @};-
هووووووووووووورا به خودم، همه رو درست جواب دادم و برنده شدم :d:d:d
ممنون از مدیران سایت@};-
الان ایمیلم رو چک کردم میبینم که اصلا ایمیلی به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] نفرستادم ( نمیدونم چرا سند نشده ) 8
من از طریق ایمیلم در یاهو اقدام کردم
لطفا مسابقات بعدی از طریق پیام خصوصی نتیجه رو اعلام کنیم
ادیت : اشتباه از سوی خودم باید بوده باشه که ایمیل نفرستادم , الان یه ایمیل با تایتل test به ایمیل مذکور فرستادم که با موفقیت فرستاده شد
سلام
ممنون از دوستان عزیز
تو سری جدید من هم برنده شدم :)
یه سوالی داشتم...در مورد دور زدن تحریم روش خاصی پیدا نشده؟
با سرور مجازی مثلا انگلستان میشه تحریم رو دور زد دیگه...؟
به نظرم برای رفع این مشکل، میشه از سرور های مجازی استفاده کرد، از سرورهای رایگانی که جهت تست میدن سایت های مختلف...حالا چه سایت های ایرانی، چه خارجی
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به مدت 24 ساعت، وی پی اس رایگان میده....البته مشخصات سخت افزاریش چندان قوی نیست ولی نمیدونم به کار میاد یا نه....من ازشون هم پرسیدم، محل سرورها در آلمان هست.
@};-
دیگه خرید یه V..P..N اونم سه ماه به قیمت 10 تومان!!!! که خیلی کارهارو هم بعدا میشه باهاش انجام داد گمان نکنم مشکلی باشه.;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام
منم امروز داشتم ایمیل هامو چک میکردم که متوجه شدم برنده شدم :d
دستتون درد نکنه @};-
راستی من هنوز بازی رو نصب نکردم :| یعنی اگه تا 31 آگوست نصب نکنم و استفاده نکنم کد بازی از بین میره ؟ :(
امید جان دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
فقط زود تر اکتیو کن + اینکه زود تر بذار برای دانلود برای من دوروز طول کشید که تموم بشه.
و اینکه نمیدونم چرا با چیز پی ان سرعت دانلود بهتر(350) بود.