در صفحات قبلی به این موضوع پرداخته شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Castle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
در صفحات قبلی به این موضوع پرداخته شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Castle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-
خیلی ممنون از پاسخگویتون ولی دوست عزیزم ، آخه هم تیمی ( استقلالی ) اینکه جواب سؤال من نبود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Blue Rose [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
جواب سؤال من این بود که ایا 100 درصد ساپورت میکنه یا نه !
در هر صورت متشکرم
من نمیدونم چه ابهامی در پاسخ های صفحات قبلی وجود داره که شما متوجه مطلب نشده اید!!!نقل قول:
@};-
چینش دوکاناله 1000 دلاری!
برتری بی چون و چرای GTX 980 بعد از SLi:
NVIDIA Forceware: 344.07
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در بعضی تستها کاملا مشهوده که درایورهای این سری هنوز کاملا با گرافیکها هماهنگ نیستن اما در تستهای 4K خیلی خوب ظاهر شدن
باید منتظر بود و دید آپدیت های جدید انویدیا چقدر روی پرفورمنس این سری تاثیر داره
بی صبرانه منتظر معرفی سری جدید AMD هستم باید دید چه جوابی به انویدیا میده...@};-
احمقانه هست وقتی میشه با 1000 دلار یه چیزی بهتر از 295X2 خرید بری اونو بگیری. قیمت ها روی یکی گذاشته بود 970 قیمتش 1600- 1700!!! یعتی از آب گل آلود ماهی گرفتن فقط و فقط برای ایرانی ها کارایی داره :))
GTX 980 پانصد دلاری وارد میشود.
شاید بهتر باشه بگیم با قیمت فضایی وارد میشود!.
برای SLi کردنش مینویسیم چینش دو کاناله 1000 دلاری
اما باید نزدیک 6 میلیون تومان پول بی زبون بدیم
ایران عاشقتم:x
تا 2 ماه دیگه که خود سازگار و ماتریکس و ... وارد کردن با گارانتی این ها میکشن کنار. هر جوری حساب کنی یه چیز 500 دلاری 3000 تومن در نمیاد تازه بدون گارانتی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Turok [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مجهز شدن نسخه رفرنس کارت 980 به هایبرید کولر ساخت ASETEK.(نسخه OEM)
عرضه برد Classified کارت 980 توسط EVGA با ساختار خاص FIN های رادیاتور , مشابه کولر 780TI CLASSIFIED
با بوست کلاک 1400
متاسفانه در ایران به دلیل عدم نظارت مسئولین دلال بازی خیلی رونق داره!!!!!نقل قول:
کارتی که 500 دلار قیمت داره و باید حداکثر بشه 1/700 تومان ولی دلالان محترم دارن دلاری 6000 تومان حساب میکنند.
از همین جا جاداره از همه ی دلالان 6 تایی تشکر کنم.
دوستان جو گیر نشین . اگه GTX 980 غیر رفرنس اومد تو ایران با گارانتی زیر 2000 تومان ... عمرا .
خودتونو گول نزنید . نشینید چرتکه دستتون بگیرید بگید خب دلـ×ـار انقدره تو صرافی های پس این کارت هم انقدر قیمت میخوره . نه بابا از این خبرا نبوده و نیستش .
همین الان فکر کنید هفته اول عرضه این سری ، یه 980 سه تومانی دستتون بود ؛ انرژی ، شادی که بتون میده رو ... با وقتی دیگه سری بعدی معرفی شده و چند هفته به عرضش مونده و بنچ مارکاشو با همین سری 900 دیدن . حالا میرین 980 زیر دومیلیونی رو میخرین (تازه اگه راضی شین بخرین) با حال اول مقایسه کنید .
اینجا ایرانه و ما هرکاری کنیم ایرانی هستیم .
وطنم پاره طنم .