سلام همان طور که گفتید پیش رفتم فقط یک سوال CPU Core Ratio و CPU Bus Speed به چه دلایلی باید روی این مقادیری که گفتید بزاریم کار دقیق این دو فسمت چیه @};-
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام همان طور که گفتید پیش رفتم فقط یک سوال CPU Core Ratio و CPU Bus Speed به چه دلایلی باید روی این مقادیری که گفتید بزاریم کار دقیق این دو فسمت چیه @};-
از برنامه CPU-Z استفاده کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط korooshekabir [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
برای تست پایداری هم برای مثال میتونید از برنامه wPrime استفاده کنید.
از بخش ادونس ستینگ تعداد هسته ای پردازنده رو وارد کنید و هر کدوم از تست های 32 یا 1024 رو که دوست داشتید اجرا کنید.
اگر سیستم کرش نشد یا صفحه آبی مرگ نداد یعنی سیستم استیبل هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soorush [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soorush [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cpu Core Ratio همون ضریب یا Multiplier پردازندست که با رقم 100 ضرب میشه و فرکانس پردازنده به دست میاد
با سلام خدمت آقا علی و اینکه شرمنده همونطرو که گفتید سوال باید از مدیر بخش پرسیده شود قبلا بیان کرده بودم مشخصات سیستم بنده به شرح زیر است و قصد اورکلاک دارم و میدانم که قطعات بنده زیاد مناسب با اورکلالک نیست ولی به هر حال باید از جایی شروع کرد طبق آموزش هایی که دوستان دادند بنده ai overclock tuner را بر روی manual قرار دادم و قسمت cpu overclock ratio که گزینه های مختلفی داشت بر روی synce all cores گزاشتم البته اگه درست باشه!!!! دیگه باید چیکار کنم و چه مقادیری را باید وارد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پردازنده من ضریب باز نیست محدوده ولی بازم مشکلی نیست علاقه مندم با کمک شما یاد بگیرم ممنون.
دوستان یک راهنمایی بفرمایید خداخیرتون بده
cpu :intel i5 4430 3ghz
ram :6gb (4*2) 1600mhz
vga :asus 2gb 650ti boost
power :green 530 eu
hdd: 1tb wd green
mb : asus z87-a
case : green x6
cpu cooler: Deep cool ice edge mini fs
شما برای اورکلاک یک راه بیشتر ندارید،افزایش BCLK این فرکانس به طور کلی تمام فرکانس های پایه مادربرد،رم،درگاه کارت گرافیک،چیپست و .... را تعیین می کند.تمام این بخش ها دارای ضرایبی هستند که در فرکانس پایه ضرب می شوند و فرکانس اصلی را تشکیل می دهند،شما مقدار BCLK را تا یک رقم مجموع 101 افزایش دهید و تست پایداری بگیرید،کارت گرافیک هم تست شود چون فرکانس درگاه کارت گرافیک نیز افزایش می یابد،به طور کلی افزایش بیشتر از 103 الی 104 اصلا توصیه نمیشه،البته افراد اورکلاکر تا رقم 110 نیز افزایش می دهند ولی اونم شرایطی داره که در حال حاضر شامل حال شما نمیشه.دقت کنید که افزایش BCLK رقم های Target بالا را افزایش می دهد،این رقم ها شما رو از فرکانس لحظه ای بخش های نام برده مطلع می سازد.برای تغییر ضریب پردازنده نیاز به تغییر تک تک ضریب برای هر هسته دارید،مثلا پردازنده 4 هسته ای 4 تا ضریب برای کل هسته ها دارد.افزایش BCLK تا این رقم 102 الی 104 نیاز به تغییرات ولتاژی ندارد.فراموش نکنید که افزایش این رقم فرکانس درگاه کارت گرافیک PCI-E را تحت تاثیر قرار می دهد چیزی که کارت گرافیک به شدت به آن حساس هست. دوست عزیز عنایت کنید عکس های پست ارسالی را به صورت بند انگشتی و آپلود شده در آپلود تصویر سایت قرار دهید،سری بعد اخطار دریافت خواهید کرد. موفق باشید. @};-نقل قول:
با تشکر از پاسخگویی شما مدیر محترم جسارتا یک سوال دیگر در تنظیمات مادربرد asus z87-a که سوکت 1150 را پشتیبانی میکند قسمتی به نام asus optimal هست که تو حالت عادی روی normal هست و گزینه powersaving رو هم داره میخواستم بدونم قسمت asus optimal تغیری روی فرکانس پردازنده میده دقیقا کارش چیه
یک شات از این بخش قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.نقل قول:
در هر حالت پردازنده شما قابلیت اور مناسبی نیست.
نمیشه روش زیاد مانور داد.
برای مثال نهایت ضریب پردازنده شما رقم 32 هستش :
32 *105 میشه =3360 مگاهرتز.
اینم شات میخواستم بدونم کار دقیق این قسمت چیه ...خیلی ممنون
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام دوستان
موفق شدم پردازنده 4770k رو فعلا تو این شرایط پایدار کنم
Fer:4.3ghz
Cash ratio:auto
Vcore:1.25
Input core voltage:1.9
درجه حرارت توی گیمها کمتر از70
درجه حرارت توی تست occt حدودا 70~80
روی فرکانس 4.4 باید تا 1.32 ولتاژ بدم اما حرارت میره بالا
چندتا سوال داشتم
1.ماکزیمم درجه حرارت برای استفاده 24/7 از چقدر بالاتره نباید بره؟؟
2.توی فرکانس 4.4گیگاهرتز چرا تست با wprime پایدار هست اما توی occt یا بعضی گیمها bsod دارم
با پیغام ارور: stop:124
3.برای کاهش حرارت چکار کنم؟
کولر و مابقی سیستم تو امضام هست
حالت اول که پاور سیوینگ هست برای صرفه جوی در مصرف برق هستش.در این حالت فرکانس پردازنده هم در حالت بی کاری کم میشه و حرارت پردازنده هم کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
حالت نورمال حالت معمولی یا میشه گفت حالت دفالت هستش.شما در این بخش میتونید به صورت دستی ضریب پردازنده رو زیاد کنید.
حالت اپتیمال رو کاش از اون قسمت هم شات قرار میدادید در هر صورت میشه گفت ، حالت اورکلاک به صورت پیشفرض هستش.در این حالت سیستم به صورت اتوماتیک اقدام به اورکلاک پردازنده میکند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ROULY [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
1-برای 24/7 هرچه دما کمتر بهتر.
مثلا حدودای 55 تا 60
نهایت دما هم برای تست نباید از رقم 72 درجه سانتی گراد تجاوز کنه.
2- این ارور به صورت زیر بود؟
0x124 ?
این پاسخ برای سری سندی بریج هستش ولی شاید برای شما هم نتیجه بخش باشه.
هنگام دریافت این خطا باید ولتاژ های VTT و یا Vcore را افزایش و یا کاهش داد ( معمولآ افزایش و یا کاهش Vcore بیشتر نتیجه داده است ) .
برای کاهش حرارت هم لطفا در بخش مربوطه سوال بفرمایید.
با تشکر@};-
درودنقل قول:
این قسمت مربوط به تنظیمات صرفه جویی در مصرف انرژی مربوط میشه عزیز . یعنی در حالتی که شما استفاده ای از سیستم خود نمیکنید یا در حالت وبگردی , سیستم به صورت اتوماتیک فرکانس کاری رو کم میکنه در نتیجه مصرف انرژی هم پایین میاد .
حالا شما میتونی با تغییر این حالت این گزینه رو فعال یا غیر فعال کنید .
با تشکر
درودنقل قول:
گزینه Input core voltage را روی Auto بزارید عزیز , برای این فرکانس احتیاجی به این ولتاژ پیدا نمیکنید .
در ضمن بالا بردن بیش از حد این گزینه باعث سوختن پردازنده میشه .
@};-