بخوایم لینوکس بنصبیم باید دنبال جه فایلی بگردیم منضورم بجایboot.wimهست
نمایش نسخه قابل چاپ
بخوایم لینوکس بنصبیم باید دنبال جه فایلی بگردیم منضورم بجایboot.wimهست
برای لینوکس به تب ISO بروید و از قسمت path فایل iso رو انتخاب کنید سپس add entry را بزنید و سیستم را restart کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
- اقا عرفان دستت درد نکنه خیلی مفید بود همه جارو زیرو رو کردم ساده ترین و راحت ترین روش همین بود مرسی@};-
درود
در پوشه ویندوز xp فایل boot.wim نیس به جای اون باید دنبال کدوم فایل بگردیم؟
دوست عزیز ، برنامه ذکر شده برای ویندوز ویستا و 7 و 8 به بالا هست ....ساپورت ویندوز XP ندارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kral2008 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مگر اینکه بصورت ISO فایل و وارد برنامه کنید که عرفان جان روش اون رو هم توضیح دادن.
عالی بود عرفان جان .
فقط یه سوالی دارم .
من 2 تا درایو ویندوز دارم !
روی یکی xp ریختم و اون یکی 7 .
حالا میخواستم بدونم که اگه با این روش نصب کنم کدوم یکی پاک میشه ؟
یه سوال دیگه .
من وقتی که ویندوز جدید نصب میکنم اسم پارتیشن هام فرق میکنه !
مثلا الان که روی ویندوز 7 هستم ، ویندوز روی درایو C نصبه .
وقتی که میرم روی ویندوز xp ، اونجا هم درایو ویندوز رو C نشون میده :|
همچنین موقع نصب ویندوز جدید اسم درایو هام فرق داره !
واسه همین من اسماشون رو عوض کردم .
این کار باعث نمیشه که موقع نصب ویندوز دراید دیگه ای فرمت شه ؟
سلام امید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط SenatorPC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه با این روش ویندوز 7نصب کنی فقط 7 پاک میشه و یه 7 جدید نصب میشه و xp سر جاش هست
در مورد سوال دوم این مشکل موقعی پیش میاد که ویندوز 7 در حالت uefi نصب نشه و موجب میشه جای پارتیشن ها عوض بشه
با تشکر
من تمام کارها رو طبق روال انجام دادم اما موقعی که وارد نصب ویندوز 8.1 میشه درایوهای هارد دیسک رو کامل نمیشناسه
سلام
در شروع نصب ویندوز 8.1 به این مشکل برمیخورم
لطفا راهنمایی کنید
میگه یه درایوری باید لود بشه هر درایویو میزنم قبول نمیکنه
سلام.من به 2 مشکل بر خوردم.
الان هر وقت ویندوز میخواد باد بالا صفحه سیاه و سفیدی میاد که نوشته Checking file system on
و تمام درایوامو چک میکنه
و دیگه اینکه ویندوزم غیر اکتیو شده با هیچ اکتیویتوری درست نمیشه. کسی میتونه کمک کنه؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشبختانه مشکل اول داره حل میشه و مشکل دوم کلا حل شد.
اما اگه یه بار دیگه بخوام از این روش استفاده کنم این مشکل پیش نمیاد؟ چون من به شدت به این روش نیاز دارم.