سلام یه چیز بگم نخندید سوکت 478 مادر برد آزراک چیپ آی 65 گرافیک شو میشه آور که نه، یه مقدار بالا برد؟یه سوال دیگه چه جوری میشه برقی که سی پی یو میرسه زیاد کرد؟ و برقی که به گرافیک آن برد و رم میرسه افزایش داد؟ با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه چیز بگم نخندید سوکت 478 مادر برد آزراک چیپ آی 65 گرافیک شو میشه آور که نه، یه مقدار بالا برد؟یه سوال دیگه چه جوری میشه برقی که سی پی یو میرسه زیاد کرد؟ و برقی که به گرافیک آن برد و رم میرسه افزایش داد؟ با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط smohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سلام محمد جان
اصلا هم سوالت خنده دار نیست
سوکت 478 رو فکر نکنم بشه همچین کاری کرد چون اورکلاک کارت گرافیک از طریق ویندوز امکان پذیر هست و فکر نکنم هیچ کدوم از نرم افزارهای اورکلاکینگ روی ویندوزهایی که روی این پلتفرم نصب میشند کار کنند
در مورد افزایش برق هم باید بگم زمانی که شما برای اورکلاک گرافیک میخواهید به فرکانس های خیلی بالاتری دست پیدا کنید نیاز دارید که ولتاژ هسته کارت گرافیک رو افزایش بدید و این افزایش همراه با افزایش دما و توان حرارتی بالاتر ظاهر میشه و کارت شما برق بیشتری رو مصرف میکنه
برای مثال کارت گرافیک gtx580 در فرکانس استوک(772) حدود 250 وات برق مصرف میکنه اما همین کارت در فرکانس 1400 مگاهرتز حدود 600 وات برق مصرف میکنه!
@};-
سلام به همه دوستان عزیز و گل.
دوستان گرام گرافیک من evga 460 هست ، می خواستم بپرسم تا چه مقدار می تونم اورکلاک کنم و افزایش ولتاژ تا چه حدی مناسبه و هیچ ضرری نداره؟
دما حداکثر باید چند باشه؟
یعنی جوری که می خوام برای همیشه همین ولتاژ و اورکلاک روی کارت بمونه.
سلام دوست عزیزم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط vaziri69 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
شما کارت رفرنس دارید، یعنی مدل 460 و ذکر نکردید SuperClock هست یا مدل های دیگه کمپانی Evga ....حرارت کارت گرافیک 460 تا 100 سانتیگراد هم مشکل نداره.
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
مدل معمولی هست عزیز.
تا چه مقدار می تونم ولتاژ بدم؟ برنامه afterburner ولتاژش اخر هست و نمی شه افزایش داد با چه برنامه ی دیگری می تونم ولتاژ رو افزایش بدم ، با برنامه خود evga هم نمی شه.
خوب دوست عزیز ، کارت شما در حالت safe افزایش ولتاژ بیش از اون براش خوب نیست تب میکنه : دی
من خودم قبلا 460 معمولی داشتم ....بیشتر از 850 نتونستم فرکانس بدم......افزایش ولتاژ بیش از حد برای کارتتون خوب نیست.
من یه xfx 6870 dual fan دارم فرکانس هسته رفرنسه تا یکم اورش می کنم درایور amd می پره
ولتاژ گرافیک هم قفل شده. گرافیک رو مود کردم تا ولتاژ رو ببرم بالا ببینم مشکل از کمبود ولتاژ یا نه بازم درایور که می پرید هیچ ویندوز صفحه آبی نشون میداد مجبور میشم از تو safe mod درایور رو پاک کنم تا ویندوز اجرا بشه و از دوباره بایوس دیفالت رو ریختم روش و درایور رو نصب کردم و باز هم همون آش و همون کاسه
دوستان راهنمایی کنید لطفا
سلام عزیز دل .نقل قول:
ببین عزیز شما اون درایوری که نصب می کنید رو چند نسخه قدیمی ترش رو یا جدید ترش رو نصب کنید و بعد اقدام به اورکلاک بکنید ببینید که چه نتیجه ایی می ده .
کارتایه رفرنس معمولآ کم اورکلاک می شن .
شما از یه نرم افزار دیگه جهت اورکلاک استفاده کنید .
سلامنقل قول:
شما از نرم افزار افتربرنر استفاده کردید که ببینید قابلیت افزایش ولتاژ به این کارت رو داره یا نه؟
اگر از نرم افزار افتربرنر استفاده میکنید به setting برید گزینه های مربوط به ولتاژ رو تیک بزنید اوکی کنید و برنامه رو ببندید و مجددا باز کنید اگر ولتاژ ازاد شد یعنی میتونید با این برنامه به کارت ولتاژ بدید
مورد دوم اینکه چه فرکانسی رو ست کردید؟
مسئله اینجاست که وقتی درایور رو پاک می کنم کارت با اور راحت کار می کنه همین تا درایور نصب می شه مشکل پیش میاد
فرکانسو همین که بیشتر از 920یا930 می کنم مشکل پیش میاد و همینم منو متعجب کرده
قبلا با این نرم افزار و evga چک کردم با برنامه نمیشه ولتاژ رو تغییر داد بخاطر همینم سعی کردم با مود بایوس تغییرش بدم