اصلا من فکر نمیکنم با رفتن تو settings و فعال کردن unlock voltage controll بشه با نرم افزار افتربرنر ولتاژ داد
با اور هم پرفورمنس نداره
یک کارت بهتر باید داشته باشید برای اور
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا من فکر نمیکنم با رفتن تو settings و فعال کردن unlock voltage controll بشه با نرم افزار افتربرنر ولتاژ داد
با اور هم پرفورمنس نداره
یک کارت بهتر باید داشته باشید برای اور
دوست عزیزم در این کارت از طریق نرم افزار نمیشه ولتاز دهی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiGT [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
باید ولت مود سخت افزاری کرد که اصلا ارزش نداره برای وضعیت شما
ممنون دوست عزیز من فقط میخواستم رو این کارت اور زدن رو یاد بگیرم چه تنظیماتی واسه این کارت میشه وارد کرد حتا اگر یکم اثر داشته باشه من پی اس 15 بازی میکنم فقط بعضی موقعه ها یکم تیک میزنه مثلا در این حد رفع بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست عزیزم کارت شما نه مدار برق مناسبی داره و نه کولینگ , افزایش فرکانس در این کارت تاثیری مشخص بر کارائی نداره
ولی خب , شما فرکانس core clock رو با قدم های 10mhz افزایش بده و پس از هر افزایش , یک تست پایداری بگیر
میتونی این تست رو از طریق occt بگیری
وقتی کارت ناپایدار شد( یعنی زمانی که ویندوز کرش کرد یا صفحه ابی داد و یا خود نرم افزار occt کرش کرد ) در قدم های 5mhz فرکانس رو کم کن و تست پایداری بگیری تا به پایدارترین فرکانس برسی
اگر در بازی هم کرش کردی , یعنی کارت ناپایدار هست
سلام دوستان من کارت 750ti دارم خود این کارت داری نرم افزاری است به نام gpu tweak که با اون میشه کارت رو اورکلاک کرد میخواستم بدونم با این کار عمر کارت کم نمیشه ؟؟؟:-?
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای اورکلاک کارت گرافیک دما بسیار مهم میباشد دمای کارت نباید بیشتر از حد مجاز زیاد شود. بالاترین دمای مجاز برای کارت شما 80 درجه میباشد
دوست عزیزم اپلیکیشن های مختلفی برای اور گرافیک وجود دارهنقل قول:
این app متعلق به asus هست یا msi afterburner که ساخت msi هست
شما اگر به یک وضعیت پایدار برسید , هیچ مشکلی برای این کارت پیش نمیاد
شما فقط فرکانس gpu رو در قدم های 15mhz افزایش بدید و یک تست پایداری 20 دقیقه ای از طریق نرم occt بگیرید , در این بین دقت کنید که صفحه ابی یا کرش سیستم اتفاق نیوفته , همچنین در بازی کرش نیز یکی از نشانه های ناپایداری هست
زمانی که ناپایدار شد , در قدم های 10mhz فرکانس رو کاهش بده
ولتاژ کنترلر کارت شما هم از قابلیت اعمال ولتاژ از طریق نرم افزار پشتیبانی نمیکنه
ضمن عرض سلام و درود؛ بسیار خوشحالم که در این انجمن عضو شدم. حالا یه سوال مهم از شما اساتید دارم:
کارت گرافیک من Nvidia Geforce 7300 LE هست از نوع فن دار. با رم 256MB DDR2 و باس 64 بیتی. فرکانس دیفالت این کارت به شکل زیر می باشد:
Core Clock: 450MHz
Memory clock: 532MHz
حال بنده چند روزی هست که این کارت رو اورکلاک کرده ام و فرکانس هسته رو به 620 مگاهرتز رسونده ام (170 مگاهرتز افزایش). حداکثر دما هم در حالت فول لود به 63 تا 65 درجه سلسیوس می رسه. می خواستم بپرسم که این مقدار اورکلاک به این کارت آسیب وارد نمی کنه؟؟ با توجه به روزی 4 تا 6 ساعت باهاش بازی نسبتا سنگین اجرا می کنم.
پیشاپیش بابت پاسخ بسیار سپاسگزارم.
شما تست پایداری توسط occt از کارت گرفتی به مدت 15 تا 30 دقیقه؟
خیر، اما به مدت 3 ساعت euro truck simulator بازی کردم که برای کارت بنده بازی سنگینی محسوب میشه و gpu رو در حالت فول لود قرار میده. در این مدت هیچ ناپایداری مشاهده نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط magiteq [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من نگران اینم که اورکلاک بعد از یه مدت سبب خرابی کارتم بشه.