نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedsuperstar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من کارت شما به درد over نمیخوره
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedsuperstar [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست من کارت شما به درد over نمیخوره
سلامنقل قول:
دوست عزیز اورکلاک کارت شما فایده ای نداره اما اگر اسرار دارین مقدار core رو 30MHz افزایش بدید و تست بگیرید.بعد با پله های 10MHz بالا برین و تست بگیرین تا به ناپایداری برسین.بعدش 10MHz فرکانس رو کم کنید.برای مموری کارت هم همین کارو انجام بدین.
تو نرم افزار msi kombustor چطور میشه حالت ناپایداری رو متوجه شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMD Radeon [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
دوست گلم اگه در حين تست روي صفحه خط و خش ظاهر شد و در کل تصوير به هم ريخت يا ارور درايور گرافيک داد معنيش اينه ناپايداره.نقل قول:
ایست تستنقل قول:
ارور هنگام تست
قاطی شدن رنگ ها
خط و نویز افتادن روی صفحه
هنگ
بلو اسکرین
بلک اسکرین
و...
باسلام من یک گرافیک msi r9 270x gaming oc 4gb دارم نمیدونم فرکانس الانش چقدر وتاچقدرمیتونم اورکلاک کنم؟ ایا بدرداورکلاک میخوره؟ وبااورکلاک کاراییش بالامیره ؟اگه بگید ممنون میشم چون فعلا قصد اورکلاک ندارم اگه اطلاعات بدید میخوام دربعدباسوال از دوستان بزرگوار اورکلاکش کنم :|
اینم عکس نرم افزار نمایش گرفیک
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با سلام ، بدون افزایش ولتاژ برای کلاک هسته ، 50+ الا 60+ اضافه کنید توسط برنامه MSI AFTERBURNER ؛ و به مقدار مموری کلاک کاری نداشته باشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط امید رض [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
تفاوت کارایی خاصی ایجاد نمیشود. ( اگر فرکانس مموری هم پاسخ گو بود ، بدون ولتاژ 100+ بهش اضافه کنید )
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده بعد از اینکه حدو 150 مگا هرتز جی پی یو و 250 مگا هرتز حافظه رو اور کردم،تست گرفتم
موقع تست هیچ ناپایداری اعم از خط و اینا رو ندیدم،ولی گاها open GL ارور میده و درایور سخت افزار رو دیسکانکت میکنه
اصلا هم به دما ربطی نداره،یعنی گاها بلافاصله موقع شروع تست و گاها 10 دقیقه بعدش این اتفاق میافته
مشکل از چیه؟؟
من رو کارت قبلیم هر مدل ناپایداری تجربه کرده بودم الا این مدلی!!
کمبود ولتاژ ، ناپایداری مدار تغذیه مموری ، و حتی خود درایور کارت گرافیک باعث این مشکل میشوند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7i7az [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
در ضمن کارت گرافیک شما از لحاظ اورکلاکینگ پایداری مناسبی نسبت به دیگر کارتهای هم رده ندارد.
( افزایش مموری کلاک صدمه بیشتری به کارت گرافیک خواهد زد )
شما فرکانس مموری پایین تر قرار دهید
@};-
اخرین حددما توتست پایداری کارت گرافیک باید چه قدرباشه وموقع تست پایداری بانرم افزار msi مثلا تا99درصد داره فشارمیاره بعد از1الا2دقیقه اون توپه اجری و صفحه کند میشه رولود 79درصد میاد بعدازدوباره سرعت میگیره تا99لودمیشه این برای خودبرنامه هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Agent 47 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
وتاچه زمانی باید تست گرفت
اینم تا 15دقیقه ودمای 64درجه دراین فرکانس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]