سلام
امیدوارم که به همتون خوش بگذره . عکس و فیلم یادتون نره . حتما برامون بزارید .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
امیدوارم که به همتون خوش بگذره . عکس و فیلم یادتون نره . حتما برامون بزارید .
دوستان جای من رو فردا خالی کنید تا شنبه خودم پرش کنم!!
یه مشکل مسخره و عجیب غریب پیش اومد که نمیتونم فردا در جمع دوستان باشم.....واقعا دوست داشتم بیام و از نزدیک ملاقاتتون کنم ولی فردا نمیشه و باید شنبه برم. :|
البته قبلا سعادت داشتم و آقا امین رو زیارت کردم ولی بقیه ی دوستان رو نه.
(دور هم هستیم اینو بگم...سیم کارت دانشجویی رایتل ثبت نام کردم و اینترنتی هم خریدم...زنگ زدم اپراتورش، گفت فقط تو نمایشگاه میدیم و نیای، پولت هم می پره! دیگه شنبه مجبورم برم:)) )
خوش بگذره@};-
سلام
این مسئول هماهنگ کننده اتحادیه اروپا کجاست که یه آمار کلی از نشست های برگزار شده بده ( سعید خان وضعیت به چه صورته ؟ روز - ساعت - محل گرد همایی و اینکه اعضای ارشد تیم مذاکره کننده ( پژمان و علی ) حضور دارند ؟ :))
سلام خدمت تمامی دوستانم.
اگه فردا باشه من احتمالا بیام برادرا.
تا آخر شب خبرشو بدید دیگه...
حاج سعید کارا رو راس و ریس کن
بنا به درخواست سعید جان مجددا پستم رو نقل قول میکنم:
و منظور از درب اصلی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam_2337 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
=============
در ضمن سعید جان زودتر از ساعت مقرر حضور دارند برای هماهنگی بیشتر با دوستان
از تیم مدیریتی هم فقط من و سعید جان حضور داریم و متاسفانه به دلیل شرایط بسیار بد آب و هوایی حاکم بر جاده ها پژمان جان امکانش نیست حضور داشته باشند و علی جان هم همون طور که گفتند نمیتونند بیان
@};-
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi_FXX [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته بهنام جان و فرشاد جان هم هستن مهدی جان ;)
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sMohammad [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من آماده ام سید محمد . :d البته طی گفتگوهایی که با داداش محمود داشتم ایشون هم تشریف میارن :x
درود دوستان عزیز جای بنده رو هم خالی کنید خیلی خیلی دوست داشتم بیام ولی قسمت نیست!:((
شنیدم امروز قسمت oc ترکونده! حسابی به همتون خوش بگذره فقط عکس و فیلم فراموش نشه !
هرچند میدونم که سعید جان دارن زحمت میکشن و ازتمام برنامه ها عکسو فیلم میگیرن ، خسته نباشید خدمت سعید عزیز@};-
سلام حمید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidparniyan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
اگه بیکار هستی راه بیوفت بیا دیگه .:x خوش میگذره ;)
متاسفانه خیر مرتضی جان وگرنه خیلی خوب میشد :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط morteza.p [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@};-