مهدی جان فشار آوردن کار خوبی نیست :دی
اون یکی ادمین رو از خودش بپرسید ولی برای من اصلا امکان اومدنش نیست متاسفانه :(
قرار شده هر جا فرشاد باشه من نباشم :d
@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی جان فشار آوردن کار خوبی نیست :دی
اون یکی ادمین رو از خودش بپرسید ولی برای من اصلا امکان اومدنش نیست متاسفانه :(
قرار شده هر جا فرشاد باشه من نباشم :d
@};-
پس من با کوله باری از غم و غصه از اینجا میرم....:((نقل قول:
نوشته اصلی توسط Don_Corleone [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
به بچه ها جمعه خوش بگذره ، به کله کچل منم خوب بخندید حال بیاد:))
دوستان اگر ما رو هم قابل بدونن، ما هم میایم. :)
هر روزی باشه، برای من فرقی نداره.
من هم خیلی دوست داشتم بیام و دست بچه ها رو بفشارم ولی متاسفانه اون روز باید برم کالج:d
کاش میشد دوستان عزیز فروم رو از نزدیک ببینم حیف که متاسفانه از پایتخت مدتیه رفتم
دوستان جای ما ایشالا خوش بگذره@};-
سلام و احترام :-)
خیلی مشتاق بودم دوباره امسال هم مثل سال گذشته دور هم جمع بشیم ولی متاسفانه درگیر خیلی مشکلات شدم و امسال سعادت یار نیست. ایشالا دیگر دوستان نمی ذارن جای خالی ما احساس بشه.
خوش بگذره و عکس زیاد فراموش نشه ;-)
Sent from my Xperia using tapatalk
منم با روز جمعه موافقم ؛ اگه صبح مثلا 11 باشه تا 1 یا یه همچین حدودی عالی هست عصر هم باشه باز یه مزایایی داره ولی چون زمستونه زود هوا تاریک میشه . فقط من تهران رو زیاد وارد نیستم حدود 10 سال پیش نمایشگاه کتاب بود محل دائمی تا جایی که یادمه نزدیکه اتوبان بود و بد مسیر ، الان مسیرش خوب شده ؟ مترو یا ماشین براش پیدا میشه ؟
نه ایمان جان مثل قبلا نیست...نزدیک در ورودی نمایشگاه ایستگاه مترو هست.@};-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ـ☢Devileytion☢ـ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
خب نوکرتم اسم ایستگاهشم مینوشتی . مثلا برای مصلی من شریعتی پیاده میشم ، یَک فازی میده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ابراز وجود! :دی
مام میایم! :))
نظرسنجی بذارم برای تعیین روزش؟!@};-
پ ن:
پژمان نیای با کی کفشای مهدی رو در بیارم؟! :))