اگر بگید کدوم قسمت ممنون میشم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک گزینه ای بود به نام : Network stack که اون رو حتی فعال کردم اما تغییر نکرد .
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر بگید کدوم قسمت ممنون میشم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یک گزینه ای بود به نام : Network stack که اون رو حتی فعال کردم اما تغییر نکرد .
تو قسمت security هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed2h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
من به قسمت ذکر شده رفتم و در قسمت I/O interface securityنقل قول:
مشاهده کردم که همه به صورت آنلاک هستن .
البته چیزی به عنوان وای فای یا وایرلس نبود و فقط به صورت lan بود .
شما بایوس رو آپدیت کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed2h [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ممنون . با استفاده از آموزش خودتون ؟ یا باید بدم گارانتی ؟
اگه گارانتی داره بدید گارانتی انجام بده چون ریسکش زیاده. قبل آپدیت نسخه بایوس رو ببینید چیه چون بعضی گارانتی ها الکی میگن آپدیت کردیم ولی نمیکنننقل قول:
خیلی ممنونم ازتون و بابت کمک هایی که به بنده کردید . یک دنیا ممنون .نقل قول:
@};-
دوستان یک اتفاق جدیدی برام افتاد .
امروز بعد از آپدیت ویندوز چند ساعتی وایرلس داشتم و به صورت خودکار دوباره همون مشکل پدیدار شد .
به نظرتون مشکل از بایوس هست یا سخت افزاری هست ؟؟
ممنونم . @};-
سلام به همگی ...
اول از همه از جناب [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عزیز بابت آموزش مفید شون تشکر کنم ...
دیروز نت بوک ایسوس ام خیلی داغ میشد و یه دفعه خاموش میکرد، اومدم تو اینترنت گشتم به این سایت برخورد کردم که در مورد آپدیت بایوس توضیح می داد، الحمدالله دیشب آپدیت اش کردم (الان با حرارت پایین تر کار میکنه)
جناب [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] عزیز، متاسفانه روشی که فرمودید خطا میداد (بوت کردن فلش ...) بعدش که خوب نگاه کردم دیدم سیستم بایوس ایسوس خودش یه چیز جالب داره وقتی F2 میزنیم و میریم در قسمت بایوس در تب Advanced یه گزینه داره به نام Easy Flash Bios ...
بعد از اینکه روی این گزینه کلیک میکنیم فلش و درایو C رو به صورت Browser نمایش میده (من قبل از اون فایل ROM رو با همون روشی که توضیح داده بودید تو فلش ریخته بودم) بعدش تو همون حالت رو فایل ROM داخل فلش ام اینتر زدم و خودش فایل رو نصب کرد و بعد هم سیستم ری استارت شد وووو ورژن بایوس جدید شد ...
با تشکر
سلام.
من اشتباها توی بایوس لبتاب k42 ایسوس گزینه easy flash رو اکی کردم.بعد از اون رست شد سیستم و دیگه صفحه روشن نشد.
ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه..