سلام
من نرم افزار chip genius رو اجرا میکنم تو قسمت controller part-number این پیغام رو میده
unknown(??)-0xe512-f/w 3b3b
مشکلش چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من نرم افزار chip genius رو اجرا میکنم تو قسمت controller part-number این پیغام رو میده
unknown(??)-0xe512-f/w 3b3b
مشکلش چیه؟
چیپ فلش شما چینی هست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط juventus255 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
یعنی دیگه درست نمیشه؟
مدل فلش من ps2251-67 هسته.
دو تا نرم افزار بالا رو هم دانلود کردم و مثل آموزش ها عمل کردم به صورت زیر
و
عمل کردم ولی نشد و با عکس زیر مواجه شدم که دکمه start هم کار نمیکند
فکر کنم مشکل از تصویر زیره
هر کار کردم نشد که نشد که نشد . کسی میدونه اشکال از کجایه؟
از این نرم افزار استفاده کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
از این نرم افزار استفاده کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
این نرم افزار هم جواب نداد. فکر کنم چونpid فلش من 3E00 هسته ولی PID این نرم افزار به صورت اتوماتیک روی 4100 تنظیم شده و غیر قابل تغییره
دوست عزیز فلشتون چه مشکلی داره ؟نقل قول:
وقتی فلشمو به سیستم وصل میکنم با پیغام زیر مواجه میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
چند تا فلشم اینجوری شده بود که خیلی ساده با نصب دوباره فریمور دوباره درست شد ولی اینبار نمیشه تصویر زیر مشخصاته فلش منه که پی ای دی اون برابر 3E00 هست ولی وقتی همین مدلو در نرم افزار انتخاب می کنم پی ای دی میشه 4100 که غیر قابل تغییره شاید برای همینه که نرم افزار روی فلش من کار نمیکنه چند تا عکس زیر بیشتر توضیح میدن:
و
و
و
پیشنهاد میدم این نرم افزار رو تست کنید اجراش کنید و دکمه restore را بزنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]نقل قول:
این نرم افزار هم جواب نداد و خطای زیر رو دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ErfanDL [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]